![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Te¿ masz pewnie to co ja - nie bierzesz nic do pracy albo jesz jeden posilek, dlugo brak glodu i potem napad?
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() ![]() Oby jutro by³o lepiej, wszystko na tle nerwowym, nie ma to jak zajadaæ stres ![]()
![]() |
#1143 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie ma siê co za³amywaæ tylko postanowiæ poprawê. Aby nie by³o Ci smutno nawpieprza³am siê przed chwil± truskawek z bit± ¶mietan± ![]() a teraz idê po gimnastykowaæ siê z T¯ w wannie ![]()
![]() |
#1145 | |||||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Jutro siê przypilnuj i nie kombinuj z kalorycznymi posi³kami!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-02 o 19:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Rozeznanie
|
dzisiaj widzê du¿o osób ma ¶wietny dzieñ, ja z keczupowymi bólami i bez sportu, wy najedzone... Tydzieñ siê dopiero zaczyna, damy radê, nad³o¿ymy pracy i zrealizujemy plan! wierzê w Was i w siebie te¿!
![]()
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
aamidale serio spróbuj Solapadeine, któr± poleca³a LadyDagaMilon . Jedyny lek , który dzia³a na moje migreny, @ i tak dalej. Jest na kodeinie i jest mocny, a bez recepty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A bita ¶mietana by³a light ![]() Kalorie truskawkorów poni¿ej http://www.ilewazy.pl/garsc-truskawek
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Cze¶æ dziewczyny
Czytam kolejne strony i czytam i widzê, ¿e 3/4 nowo dodanych postów w ogóle nie jest "na temat". Tylko jakie¶ g³upoty -> ~~ o wa¿eniu w pi±tki czy znów w poniedzia³ki (?) ~~ jak kto¶ jest nowy to jest traktowany z jak±¶ podejrzliwo¶ci± i zaraz piszecie "odezwij siê zamiast tylko ¶ledziæ watek"... jakby samo czytanie by³o zabronione... ~~ dziewczyny, które by³y od pocz±tku tworz± jakie¶ kó³eczko ró¿añcowe: "my mamy takie zasady i jak ci nie odpowiada to za³ó¿ swój w±tek"!! ~~ Jak kto¶ nie podaje co tydzieñ wagi do tabelki to ju¿ go chcecie z tej tabelki wykre¶laæ... itp., itd ... BY£O TU MI£O PRZEZ CHWILÊ, ALE CHYBA SIÊ SKOÑCZY£O... Motywacja, któr± mia³am ka¿dego dnia, kiedy ¶ledzi³am w±tek gdzie¶ uciek³a... Czytanie "oderwanych" postów sta³o siê wrêcz mêcz±ce... A niektóre chamskie odpowiedzi i naskakiwanie jednej na drug± to jakie¶ totalne nieporozumienie :/ Tak wiêc uciekam. Sama osi±gnê swój cel. Bawcie siê dobrze. Ciaoooooooooooooooo
#1150 |
Rozeznanie
|
mam zamiar wyprobowac
![]()
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Próbowa³a¶ robiæ ok³ady z termoforu z gor±c± wod± na brzuch?
![]() |
#1152 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
[QUOTE=bebemwls;46718228]Hej w jaki sposób wypatrujecie podgl±daczy w±tku
![]() zje¿dzasz na sam dó³ strony i wyskakuj± u¿ytkownicy przegladaj±cy w±tek oraz goscie ![]() Chotykczka i klapkowa za ob¿arstwo nale¿± sie wirtualne ![]() ![]() za to teraz kombinujcie jak to spaliæ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ginekolog kiwa g³ow± i twierdzi, ¿e taki mój los :/
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
ziemniaki z sma¿on± cebulk± i boczkiem w duu¿ej ilo¶ci
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- Jak s± problemy i w±tpliwo¶ci to trzeba je przedyskutowaæ. - Jeste¶my tylko lud¼mi, ka¿demu zdarza siê zdenerwowaæ. - Nie traktowany z podejrzliwo¶ci±, tylko zachêcany. - W tabelce powinien byæ porz±dek, w koñcu puste miejsca nie wziê³y siê z nik±d. ¦wietnie, ¿e sama osi±gniesz cel. ¯yczê wiele powodzenia i luzu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Konto usuniête
|
to mi³e
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ten ginekolog to niech sie ciapnie w pecyne, jak s³ysze takie p³ytkie teksty od lekarzy to mi cisnienie podskakuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Hej ,hej
Jedna z wa¿niejszych rzeczy zrobiona ![]() kolejna to treningi ![]() ![]() ![]() co do soków i podjadania to mia³am na my¶li jasna sprawa ze te wyciskane samemu ,innych wogle nie pijê od lat,bo maj± tyle cukru ze g³owa boli i lepiej zje¶æ owoc,choæ przyznam,¿e za owocami nie przepadam zdecydowanie bardziej wolê warzywa ,moge powiedziec ,¿e je KOCHAM!!! ![]() a z podjadaniem to co jadacie na II ¶niadanie i podwieczorek o to mi chodzi³o ![]()
31.05 start; 86.3 kg ![]() jest: 84.0kg I etap ; 80 kg ![]() II etap ; 75 kg ![]() III etap 70 kg ![]() Edytowane przez katka11s Czas edycji: 2014-06-02 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masa¿e trochê pomagaj±. Najgorzej mnie wkurza, ¿e to przechodzenie tak d³ugo trwa, nie pó³ godziny tylko jak±¶ godzinê. No i to, ¿e nawet jak mnie nie boli to jestem tak s³aba, ¿e ledwie kota podnoszê.
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
LadyDagaMilon
Jak dodajesz zdjêcia ?? jako¶ nie moge tych za³±czników dodaæ... bêdê wdziêczna za odpowied¼ ![]()
31.05 start; 86.3 kg ![]() jest: 84.0kg I etap ; 80 kg ![]() II etap ; 75 kg ![]() III etap 70 kg ![]() Edytowane przez katka11s Czas edycji: 2014-06-02 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() widzê ze mamy podobn± wagê ale Ja startowa³am z 92,1 ![]() Ja na II sniadanko jem owoc b±dz jogurt, na podwieczorek 2 ³yzki p³atki musli z owocem czy jogurtem ,Ja to poprostu uwielbiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Ostatni raz zagl±da³am tu wczoraj
![]() ![]()
jest 106 ![]() ma byæ 65 ![]() najpierw: 95 pó¼niej: 85 nastêpnie: 75 Edytowane przez zarysa Czas edycji: 2014-06-02 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1164 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszê siê, ¿e siê post z nosoro¿cem podoba ![]() Znacie jakie¶ zamienniki pieczywa? Szukam czego¶, co mo¿na posmarowaæ twaro¿kiem, a chleb chcê wyrzuciæ ze swojego menu. ¯eby by³o ciê¿ej to przyda³oby siê bezglutenowe i najlepiej nie-wêglowodanowe, jakie¶ pomys³y? ![]() I jest tu kto¶, kto nie je ryb?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-02 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Dziêkujê wszystkim za porady dla leniwca.
Dosta³am bardzo dobry materia³ do przemy¶lenia od Was, za co jestem wdziêczna. ¯eby nie spêdziæ dnia w zupe³nym bezruchu wysprz±ta³am szafki górne w kuchni - po¿yteczne, a bieganie na krzes³o i z krzes³a (bo ja jestem z metra ciêta) dostarczy³o mi troszkê gimnastyki. Nota bene nie zawsze leniwcem by³am. Jeszcze w liceum w kó³ku gimnastycznym uczestniczy³am. W trzecim miesi±cu pierwszej ci±¿y wa¿y³am 48 kg. Moje dzisiejsze menu: ¦niadanko - p³atki owsiane z dodatkami II ¶niadanko - jab³ko, jogurt naturalny z siemieniem, ¶liwkami i morelami Obiadek - pojemniczek - sa³ata, pomidor, dymka, ser feta Kolacja - pasztet w³asnej roboty, jajko na twardo Wydaje siê, ¿e nie jest to du¿o ale zgodnie z tabelami kalorii zjad³am 1828 kcal - a to jest du¿o. Mam problem z odpowiedni± ilo¶ci± p³ynów. Osobi¶cie wystarczy³oby mi dziennie 750 ml w tym kawa i zielona herbata. Odk±d zaczê³am piæ wodê smakow± wypijam ponad 1,5 l, ale to cukier Lepiej piæ mniej (a ograniczyæ spo¿ywany w ten sposób cukier), czy lepiej wiêcej - ale z tym cukrem? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Po drugie nie znam fajnych przepisów na rybkê.
![]() |
#1166 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro wa¿enie siê nie jest w temacie w±tku to ja nie wiem co jest ![]() Gdyby w tym w±tku by³y tylko posty: wa¿ê tyle, zjad³am to, a nie by³oby w±tków pobocznych (szczerze mówi±c i tak nie widzê tu za bardzo nic niezwi±zanego z tematem, mo¿e poza tym, ¿e dokje spyta³a o sukienkê, ale nie wiem w czym to przeszkadza?!) to nikt by tu nie wchodzi³ i rozmowa by siê nie toczy³a. Nie ma nic z³ego w samym czytaniu w±tku, ale skoro kto¶ czyta, to pewnie chce zrzuciæ parê kilogramów, ja tylko zachêcam, ¿eby siê te osoby jednak odezwa³y, a nie trzyma³y z boku. Czasem ciê¿ko jest siê wbiæ w w±tek, gdzie jest ju¿ od jakiego¶ czasu jaka¶ grupa. Ja tylko zachêcam,☠¿eby siê nie baæ. No i patrz, dwie albo trzy (sorry, ju¿ nie pamiêtam) takie "wywo³ane" osoby siê odezwa³y i teraz siê wypowiadaj±, wiêc ja tu widzê same korzy¶ci. Po co kto¶ ma byæ umieszczony w tabelce z pustymi miejscami, skoro nie chce uczestniczyæ w wa¿eniu? Przecie¿ nikt nie mówi,☠¿e wyrzucamy t± osobê z w±tku, wyklinamy i rzucamy na ni± uroki, tylko wyrzucamy z tabelki,☠¿eby nie by³o ba³aganu i pustych miejsc, bo to nie ma celu. Jak kto¶ bêdzie chcia³ wróciæ do tabelki to przecie¿ te¿ nie ma problemu, musi tylko podaæ kolejn± wagê w kolejny pi±tek i tyle. Szkoda, ale Twoja decyzja. ¯yczê Ci powodzenia w samodzielnej walce. Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam te¿ zielone soki - z jarmu¿em, ze szpinakiem, z awokado ![]() ![]() ![]() Cytat:
Czuj siê jak u siebie, a nie nieswojo ![]() Jaka¶ struktura musi byæ, to mo¿e zwiêkszyæ motywacjê ![]() Cytat:
![]() A bierzerz jakie¶ suplementy, ¿eby ten brak ryb nadrobiæ?
![]() |
#1167 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piêkny nowy avatar ![]() Cytat:
![]() ![]() A podobno daktyle smakuj± jak karmel ![]() Cytat:
![]() Te¿ zapisujê i na pewno wykorzystam! Kurde, gdybym ja jeszcze mia³a rano si³ê wstaæ wcze¶niej, ¿eby takie ¶niadania robiæ. Trzeba bêdzie nad tym popracowaæ! Cytat:
![]() Te¿ zapisujê i na pewno wykorzystam! Kurde, gdybym ja jeszcze mia³a rano si³ê wstaæ wcze¶niej, ¿eby takie ¶niadania robiæ. Trzeba bêdzie nad tym popracowaæ! Cytat:
Co takiego zjad³a¶? Æwiczy³a¶ co¶ dzi¶?
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mrozi³y¶cie mo¿e kiedy¶ ¶wie¿e zio³a?
#1169 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Malinka_Malinka my¶lê, ¿e zdecydowanie lepiej jest piæ t± smakow± wodê ale minimum 1,5 litra p³ynów dziennie bo to bardzo wa¿ne by nie odwodniæ organizmu, unikniesz ewentualnego os³abienia; próbowa³a¶ robiæ domowe wody smakowe ( do wody wrzucasz plasterki cytryny, pomarañczy truskawki, jab³ka, miêta, co lubisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cytat:
![]() Dziêkujê ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A tak, i ja nie jem ryb, po prostu nie lubiê. Sumplementujê siê omega3 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.