Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 10:04   #1141
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
biorę się za siłowy ows.

dziewczyny zrobiłam zdjęcie brzucha w innym lustrze (czystszym) i przy sztucznym, górnym świetle. widać wszystko (dwie ciąże, nadmiar skóry itp.) umieszczam je, żeby zachęcić inne dziewczyny i dlatego, że czuję, że komplementy sprzed wcześniejszego były niezasłużone.

ćwiczcie ćwiczcie
Nie zmieniałam zdania - masz ładnie zarysowane miesnie brzucha już.
A ten minimalny nadmiar skóry, to jak na 2 ciąze to i tak jest neiwielki i do zaakaceptowania, poza tym to było 5 miesiecy temu DOPIERO! Wiec uwazam, ze wyglądasz rewelacyjnie. Niejedna tak by chciała po ciazy wyglądac
Poza tym, wydaje mi sie, ze ten nadmiar skóry w trakcie cwiczeń moze sie jakos zredykowac, ujedrnic, etc- ale poniewaz nie znam sie na tym, to tylko moje gdybanie.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
ciała corii hehe, ale na to muszę popracować jeszcze kilka miesięcy.
miłego dnia
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
No wiadomo, że Corii jest niedoścignionym ideałem, ale weź pod uwagę, że ona nie urodziła dziecka 5 mies temu
Dziewczyny, nie ma o czym mówic, bo prosze pamietc ze ja nigdy nie rodziłam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 11:55   #1142
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja mam jedną zasadę- zawsze ćwiczę z wyłaczonym głosem i jakoś nie mam problemu z ćwiczeniami. To wszystko kwestia wmówienia sobie, ze tak nie dam rady, a tak dam

No i bardzo ładne ładne zdjęcia, powoli a będzie jeszcze lepiej
Ja widze po obu stronach brzucha rysujące sie powoli miesnie
może jak pozbędę się oponki będzie więcej widać

Cytat:
Napisane przez Leirion Pokaż wiadomość
Ja ledwo te damskie robie i daleko im do ideału. :banghead:
ja też ręce mam strasznie słabe i jakoś nie lubię nad nimi pracować, poza tym - też sporo dźwigają, jestem bardzo wysoka + jeszcze tłuszczyk
Cytat:
No to oczywiste, ze nie będzie się miało formy od razu jak kiedyś. Ale po to cwiczymy, aby było coraz lepiej, prawda?

Własnie obejrzałam ten pierwszy odcinek Losing it withJillian i nie moge się dalej nadziwić tej kobiecie - jest naprawdę fenomenalna i nie do zdarcia i nie do znudzenia
Też oglądałam kilka odcinków, bardzo mnie motywowały i na pewno obrzydziły tłuste jedzenie i smażenine Złapałam się nawet na tym, że podczas ćwiczeń, gdy już czuję, że nie mogę zaczynam myśleć o tym programie, tym jak Jillian się drze na tych ludzi i jakoś dają radę

Cytat:
biorę się za siłowy ows.

dziewczyny zrobiłam zdjęcie brzucha w innym lustrze (czystszym) i przy sztucznym, górnym świetle. widać wszystko (dwie ciąże, nadmiar skóry itp.) umieszczam je, żeby zachęcić inne dziewczyny i dlatego, że czuję, że komplementy sprzed wcześniejszego były niezasłużone.

ćwiczcie ćwiczcie
I tak wyglądasz super, daj spokój dwie ciąże

Cytat:
Ja przeciwnie - wystarczy mi sam obraz, ale ja zawsze tak miałam, więc może to kwestia osobista
ja bez głosu jakoś nie bardzo, chociaż jak trenowałam z Chodakowską wyłączałam i zapuszczałam radio fitness rock

Cytat:
Weź przestań, ja myślałam, że na serio masz dużo kg na sobie, zastanawiam sie nawet czego w sumie chcesz od siebie? Masz normalne, zdrowe ciało, a na brzuchu już widać mięśnie, a jak się weźmiemy solidnie do roboty to będzie jeszcze lepiej.
Do wokoutu marsz!!!!
Dzięki Dziewczyny!
Dobrze, zdaję sobie teraz sprawę, że nie ma tragedii, może to dlatego, że ciągle porównuję się do swoich ideałów? Albo hodowane od małego kompleksy się odzywają
Muszę jeszcze schudnąć z 15 kg i ujędrnić ciało, żeby nic się trzęsło, mam też nadzieję, że koloryt skóry się poprawi od ćwiczeń, bo mam widoczne naczynka na nogach, ale to chyba przez problemy z krążeniem? Moja mama ma żylaki i anemię, może ja też?

Dziś dostałam @ i nie ćwiczę, byle przeżyć
blueblue now jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 13:10   #1143
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ale sobie dzisiaj narzuciłąm reżim - ta pogoda listopadowa chyba na głowe mi padła, bo najpierw zrobiłam six packa level 2, potem 8 min abs Galotkowego, potem 8 min legs Galotka a na koniec poprawiłam cardio ows i plecy to miała tak, jakby mnei ktos oblał wiaderkiem, ale o dziwo - wcale nie byłam wykończona całkiem, mogłabym jeszcze 30 minut czegoś dodac, ale dałam sobie spokój, rozsądek zaważył
A skończyłam 20 minut temu, bo ostatnio z racji ze upałów już njet, to cwicze miedzy 9 a 11 teraz.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez blueblue now Pokaż wiadomość
Też oglądałam kilka odcinków, bardzo mnie motywowały i na pewno obrzydziły tłuste jedzenie i smażenine Złapałam się nawet na tym, że podczas ćwiczeń, gdy już czuję, że nie mogę zaczynam myśleć o tym programie, tym jak Jillian się drze na tych ludzi i jakoś dają radę

ja bez głosu jakoś nie bardzo, chociaż jak trenowałam z Chodakowską wyłączałam i zapuszczałam radio fitness rock

Dzięki Dziewczyny!
Dobrze, zdaję sobie teraz sprawę, że nie ma tragedii, może to dlatego, że ciągle porównuję się do swoich ideałów? Albo hodowane od małego kompleksy się odzywają
Muszę jeszcze schudnąć z 15 kg i ujędrnić ciało, żeby nic się trzęsło, mam też nadzieję, że koloryt skóry się poprawi od ćwiczeń, bo mam widoczne naczynka na nogach, ale to chyba przez problemy z krążeniem? Moja mama ma żylaki i anemię, może ja też?

Niestety, mnie Jill nie zdołala obrzydzić smażonych potraw, przeciwnie kocham frytki jeszcze bardziej i inne smazone rzeczy te z
Ja podczas ćwiczeń o niczym nie myślę - maksymalnie skupiam sie nad tym, aby jak najlepiej wykonać dane ćwiczenie, co pochłania całkowicie

Ponoc Ewki to sie nie da ćwiczyć inaczje, jak z wyłączonym głosem własnie

Naczynka i zylaki to neistety rzecz dziedziczna mocno. Jesli Twoja mama ma, istnieje spore prawdopodobieństwo, ze Ty tez mozesz mieć. Chyba, ze wdałas sie w Tate
Ale anemię sprawdzić bardzo łatwo - morfologia do tego wystarczy. Moze zrób?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-27, 13:29   #1144
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Ale sobie dzisiaj narzuciłąm reżim - ta pogoda listopadowa chyba na głowe mi padła, bo najpierw zrobiłam six packa level 2, potem 8 min abs Galotkowego, potem 8 min legs Galotka a na koniec poprawiłam cardio ows i plecy to miała tak, jakby mnei ktos oblał wiaderkiem, ale o dziwo - wcale nie byłam wykończona całkiem, mogłabym jeszcze 30 minut czegoś dodac, ale dałam sobie spokój, rozsądek zaważył
A skończyłam 20 minut temu, bo ostatnio z racji ze upałów już njet, to cwicze miedzy 9 a 11 teraz.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Niestety, mnie Jill nie zdołala obrzydzić smażonych potraw, przeciwnie kocham frytki jeszcze bardziej i inne smazone rzeczy te z
Ja podczas ćwiczeń o niczym nie myślę - maksymalnie skupiam sie nad tym, aby jak najlepiej wykonać dane ćwiczenie, co pochłania całkowicie

Ponoc Ewki to sie nie da ćwiczyć inaczje, jak z wyłączonym głosem własnie

Naczynka i zylaki to neistety rzecz dziedziczna mocno. Jesli Twoja mama ma, istnieje spore prawdopodobieństwo, ze Ty tez mozesz mieć. Chyba, ze wdałas sie w Tate
Ale anemię sprawdzić bardzo łatwo - morfologia do tego wystarczy. Moze zrób?
Galotka nie no też musze z nim zacząć

żylaków nie mam za bardzo, chyba że małego jednego, moja mama miała już w wieku 15 lat, chodzi o to, że nie dość, że jestem blada to jeszcze widać mi naczynka na nogach, myślę, że ćwiczenia poprawią krążenie, ukrwienie i w ogóle będzie lepiej pod tym względem

A ta anemia to przez złe jedzenie (tak powiedział mamie lekarz), jakieś żelastwo łyka ja też miałam złe wyniki ze 4 lata temu, ale odkąd zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczę czuję się lepiej, myślę, że morfologia też byłaby lepsza, ale jej nie zrobię, bo mam fobie, strasznie boję się pobrania krwi i po prostu mdleję, a przed wariuję i zawsze proszę kogoś ze mną poszedł, wepchnął, zaciągnął, łapał bo zachowuję się jak małe dziecko (łącznie z płakaniem )
Stary 2014-08-27, 13:37   #1145
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Galotka nie no też musze z nim zacząć

żylaków nie mam za bardzo, chyba że małego jednego, moja mama miała już w wieku 15 lat, chodzi o to, że nie dość, że jestem blada to jeszcze widać mi naczynka na nogach, myślę, że ćwiczenia poprawią krążenie, ukrwienie i w ogóle będzie lepiej pod tym względem

A ta anemia to przez złe jedzenie (tak powiedział mamie lekarz), jakieś żelastwo łyka ja też miałam złe wyniki ze 4 lata temu, ale odkąd zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczę czuję się lepiej, myślę, że morfologia też byłaby lepsza, ale jej nie zrobię, bo mam fobie, strasznie boję się pobrania krwi i po prostu mdleję, a przed wariuję i zawsze proszę kogoś ze mną poszedł, wepchnął, zaciągnął, łapał bo zachowuję się jak małe dziecko (łącznie z płakaniem )
No tak jakoś od tych jego galotek chwyciła nazwa
A widziałam ze on ma tez rozciąganko, musze spróbowac czy skuteczne i fajne,bo Jill za krótko rozciąga miesnie po workoutach.

Ale niekoniecznie po rodzicu w tym samym wieku dostaje sie taka przypadłosc. Jak mówie, mozesz miec, ale nie musisz
Ja tez mam skore dosyc cienką, od zawsze widac mi było zyły - najbardziej w zagieciu kolana - wkurza mnie to, ale taka moja uroda i nic na to nie poradzę

Fobia fobią, ale powinno sie raz w roku albo raz na 2 lata robić morfologię. Tak samo, jak parę innych standardowych badań
Mnie od małego lekarze podejrzewali o anemię, bo wiecznie miałam niedowagę, kłuli mi paluchy na okrągło i wynik zawsze ten sam - morfologia idealna, zwłaszcza HG

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-08-27 o 13:40
Stary 2014-08-27, 14:18   #1146
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
może jak pozbędę się oponki będzie więcej widać

ja też ręce mam strasznie słabe i jakoś nie lubię nad nimi pracować, poza tym - też sporo dźwigają, jestem bardzo wysoka + jeszcze tłuszczyk

I tak wyglądasz super, daj spokój dwie ciąże

Dzięki Dziewczyny!

15kg chcesz schudnąć? Toż to będziesz niewidzialna całkiem Jesteś pewna że dobrą liczbę wpisałaś? Może chodziło o 5kg? Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ja już nie będę chudła, będę robiła zgodnie z przepisem mojego TŻ - "jedz tłusto i ćwicz"

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 14:19   #1147
fubowa
Rozeznanie

dziewczyny, jak myślicie jest sens ćwiczyć galotka 8 min. abs i legs przed snem? chciałabym go dorzucić rano, ale rano mała okropnie się wścieka. ostatnio ledwo daję radę 30 min ows przećwiczyć (muszę i tak przerywać i ją zabawiać, albo przenosić z maty na łóżko i z łóżka na matę co 10 minut). przy fitness blenderze gapiła się na mnie jak urzeczona a jillian nie lubi. terrorystka.
Stary 2014-08-27, 14:23   #1148
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny, jak myślicie jest sens ćwiczyć galotka 8 min. abs i legs przed snem? chciałabym go dorzucić rano, ale rano mała okropnie się wścieka. ostatnio ledwo daję radę 30 min ows przećwiczyć (muszę i tak przerywać i ją zabawiać, albo przenosić z maty na łóżko i z łóżka na matę co 10 minut). przy fitness blenderze gapiła się na mnie jak urzeczona a jillian nie lubi. terrorystka.
Jak dorzucisz do tego rozgrzewkę i drugie jakieś 8 min czegoś, potem cooldown to wyjdzie Ci akurat 30 minut, więc czemu nie? Zresztą ćwiczyć zawsze warto

I am a WarriorZ

Stary 2014-08-27, 14:29   #1149
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
No tak jakoś od tych jego galotek chwyciła nazwa
A widziałam ze on ma tez rozciąganko, musze spróbowac czy skuteczne i fajne,bo Jill za krótko rozciąga miesnie po workoutach.

Ale niekoniecznie po rodzicu w tym samym wieku dostaje sie taka przypadłosc. Jak mówie, mozesz miec, ale nie musisz
Ja tez mam skore dosyc cienką, od zawsze widac mi było zyły - najbardziej w zagieciu kolana - wkurza mnie to, ale taka moja uroda i nic na to nie poradzę

Fobia fobią, ale powinno sie raz w roku albo raz na 2 lata robić morfologię. Tak samo, jak parę innych standardowych badań
Mnie od małego lekarze podejrzewali o anemię, bo wiecznie miałam niedowagę, kłuli mi paluchy na okrągło i wynik zawsze ten sam - morfologia idealna, zwłaszcza HG
zrobienie badań to dla mnie na prawdę trauma to znaczy tylko tych do których trzeba pobrać krew
A jakie jeszcze oprócz morfologii robisz?

Cytat:
15kg chcesz schudnąć? Toż to będziesz niewidzialna całkiem Jesteś pewna że dobrą liczbę wpisałaś? Może chodziło o 5kg? Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ja już nie będę chudła, będę robiła zgodnie z przepisem mojego TŻ - "jedz tłusto i ćwicz"
Wbrew pozorom mam dużo tłuszczu i jestem ciężka - tak 15 kg chce schudnąć. Ważę ok 76-77 kg, a wzrostu mam 179
Ale muszę się zważyć na porządnej wadze bo to coś wskazuje mi inną liczbę na dywanie i inną liczbę na płytkach, no po prostu w każdym pokoju inną
Stary 2014-08-27, 14:29   #1150
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
[...]
Dobrze, zdaję sobie teraz sprawę, że nie ma tragedii, może to dlatego, że ciągle porównuję się do swoich ideałów? [...]
Muszę jeszcze schudnąć z 15 kg i ujędrnić ciało [...]
chyba 5

Cytat:
Jak dorzucisz do tego rozgrzewkę i drugie jakieś 8 min czegoś, potem cooldown to wyjdzie Ci akurat 30 minut, więc czemu nie? Zresztą ćwiczyć zawsze warto
chyba spróbuję od jednej 8 minutówki (+ warm up i cool down) bo wieczorem koło 8-9 padam na twarz.
Stary 2014-08-27, 14:31   #1151
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
And why not? Pewno ze jest sens. niewazna pora, wazne, ze sie ćwiczy. Tylko moze do tych legs(to lekkie ciwczenia, nie wymagaj wysiłku za bardzo) i abs dodaj jego stretch 8 min

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-08-27 o 14:36
Stary 2014-08-27, 14:39   #1152
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
[...]
Wbrew pozorom mam dużo tłuszczu i jestem ciężka - tak 15 kg chce schudnąć. Ważę ok 76-77 kg, a wzrostu mam 179 [...]
nie wyglądasz na tyle. dałabym ci maksymalnie 60.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
And why not? Pewno ze jest sens. niewazna pora, wazne, ze sie ćwiczy. Tylko moze do tych legs(to lekkie ciwczenia, nie wymagaj wysiłku za bardzo) i abs dodaj jego stretch 8 min
ok. zacznę od abs i stretch i zobaczę czy w trakcie nie zasnę.
Stary 2014-08-27, 14:59   #1153
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
zrobienie badań to dla mnie na prawdę trauma to znaczy tylko tych do których trzeba pobrać krew
A jakie jeszcze oprócz morfologii robisz?

Wbrew pozorom mam dużo tłuszczu i jestem ciężka - tak 15 kg chce schudnąć. Ważę ok 76-77 kg, a wzrostu mam 179
Ale muszę się zważyć na porządnej wadze bo to coś wskazuje mi inną liczbę na dywanie i inną liczbę na płytkach, no po prostu w każdym pokoju inną
To graba!!!! Wysoka kobieto ja też mam około 178-179cm, przed moimi spadkami ważyłam 75kg, teraz tak 67-68, podobam się sobie i mojemu TŻ, więc nie zrzucam a ćwiczę dla przyjemności i walki samej z sobą. Uważam, że 10kg jak zrzucisz to już będzie ok, 15 to nie za dużo?

I am a WarriorZ

Stary 2014-08-27, 14:59   #1154
Nieszka__
Zadomowienie

Trochę mnie tu nie było... Ale naskrobałyście postów

Widzę, że powstawiałyście zdjęcia. Ja swoje też wstawię... Na zdjęciach mocno napinam brzuch, szczególnie przy ostatnim ujęciu. Inaczej efektów nie widać

1 zdj - 29 lipiec, ćwiczyłam wcześniej z Mel B, zdjęcie zrobione podczas trenowania Shreda, Killer ABS, nie wiem który dzień to był, nie pamiętam. Zrobiłam jedynie 1 lvl obu treningów.
2 zjd - 9 sierpień, jakoś po tygodniu z 6w6p.
3 zjd - 27 sierpień, tak wyglądam obecnie. Wczoraj zaczęłam 2 lvl 6w6p. Moim zdaniem jet gorzej niż było, nie podoba mi się, mam wrażenie, że gorzej widać mięśnie (tworzy się tłuszcz na bebechu? ) Ćwiczyłam rzadziej, bo z 5 razy w tygodniu. No i od początku sierpnia wręcz się obżeram ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29 lipiec (2).jpg (17,8 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie3782.jpg (21,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27 sierpien (3).jpg (18,5 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:01
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 15:02   #1155
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość

Widzę, że powstawiałyście zdjęcia. Ja swoje też wstawię... Na zdjęciach mocno napinam brzuch, szczególnie przy ostatnim ujęciu. Inaczej efektów nie widać

1 zdj - 29 lipiec, ćwiczyłam wcześniej z Mel B, zdjęcie zrobione podczas trenowania Shreda, Killer ABS, nie wiem który dzień to był, nie pamiętam. Zrobiłam jedynie 1 lvl obu treningów.
3 zjd - 27 sierpień, tak wyglądam obecnie. Wczoraj zaczęłam 2 lvl 6w6p. Moim zdaniem jet gorzej niż było, nie podoba mi się, mam wrażenie, że gorzej widać mięśnie (tworzy się tłuszcz na bebechu? ) Ćwiczyłam rzadziej, bo z 5 razy w tygodniu. No i od początku sierpnia wręcz się obżeram ...
O jaaaaa, piękny brzuszek i figura!

I am a WarriorZ

Stary 2014-08-27, 15:17   #1156
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Super efekty, gratuluję
A co do tego ostatniego co piszesz, ze gorsze efekty, moze to być wina zjedzenia czegoś co rozpycha, moze kwestia okresu czasu (przed okresem) i gromadzenia sie wody. Ja jestem zadowolona z 2 levelu 6w6p. A dokładasz Galotka abs? Bo moim zdaniem on bardzo pomaga

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-27, 15:35   #1157
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
nie wyglądasz na tyle. dałabym ci maksymalnie 60.
nie no przy 60 i moim wzroście wyglądałabym trochę jak szkielet

Cytat:
To graba!!!! Wysoka kobieto ja też mam około 178-179cm, przed moimi spadkami ważyłam 75kg, teraz tak 67-68, podobam się sobie i mojemu TŻ, więc nie zrzucam a ćwiczę dla przyjemności i walki samej z sobą. Uważam, że 10kg jak zrzucisz to już będzie ok, 15 to nie za dużo?
O hej! nie jestem sama ze swoim wzrostem
Kiedyś go nienawidziłam, ale dziś nawet lubię
no ok, będzie dobrze tak z 12-13 kg zrzucić

Cytat:

Wyglądasz super! Też chcę taki brzuch! Serio, serio piękny - dla mnie w sam raz

Edytowane przez blueblue now
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:40
Stary 2014-08-27, 15:40   #1158
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
[...]Na zdjęciach mocno napinam brzuch, szczególnie przy ostatnim ujęciu. Inaczej efektów nie widać [...]
bardzo fajnie
i brzuch, i bardzo ładny zarys bioder, i wcięcie...
Stary 2014-08-27, 15:50   #1159
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
O jaaaaa, piękny brzuszek i figura!
Cytat:
Wyglądasz super! Też chcę taki brzuch! Serio, serio piękny - dla mnie w sam raz
Dziękuję A co do figury to chciałabym mieć wcięcie w talii

Cytat:
Super efekty, gratuluję
A co do tego ostatniego co piszesz, ze gorsze efekty, moze to być wina zjedzenia czegoś co rozpycha, moze kwestia okresu czasu (przed okresem) i gromadzenia sie wody. Ja jestem zadowolona z 2 levelu 6w6p. A dokładasz Galotka abs? Bo moim zdaniem on bardzo pomaga
Dziękuję Tak, od początku sierpnia spożywam jedzenie w nadmiernych ilościach, o czym się tu już skarżyłam A z tym rozpychaniem... właśnie mam ostatnio i nawet problemy trawienne Piłam herbatkę oczyszczającą Ostatnio to już w ogóle dużo jem właśnie przez to, jak sama napisałaś, że jestem przed okresem. Gromadzenie się wody? Od czego?

No, co do 2 lvl to wbrew pozorom nie było aż tak tragicznie ! Nie wykonywałam wszystkich powtórzeń, czasami odpoczywałam i dopiero uczę się poprawnie wykonywać ćwiczenia, jednak wierzę, że z czasem będzie lepiej

Tak tak, pana Galotka ćwiczę, już 5 razy go odtwarzałam

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
bardzo fajnie
i brzuch, i bardzo ładny zarys bioder, i wcięcie...
Dziękuję, bardzo mi miło Ale co do tego wcięcia to właśnie mam wrażenie, że go nie ma
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 16:29   #1160
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Oops, coś mi się dwa razy wysłało, sorki

I am a WarriorZ

Edytowane przez czarownica jaga
Czas edycji: 2014-08-27 o 16:30
Stary 2014-08-27, 17:03   #1161
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dziękuję Tak, od początku sierpnia spożywam jedzenie w nadmiernych ilościach, o czym się tu już skarżyłam A z tym rozpychaniem... właśnie mam ostatnio i nawet problemy trawienne Piłam herbatkę oczyszczającą Ostatnio to już w ogóle dużo jem właśnie przez to, jak sama napisałaś, że jestem przed okresem. Gromadzenie się wody? Od czego?

No, co do 2 lvl to wbrew pozorom nie było aż tak tragicznie ! Nie wykonywałam wszystkich powtórzeń, czasami odpoczywałam i dopiero uczę się poprawnie wykonywać ćwiczenia, jednak wierzę, że z czasem będzie lepiej

Tak tak, pana Galotka ćwiczę, już 5 razy go odtwarzałam :
No odkłądanie się wody to przed okresem zazwyczaj organizm te wode gromadzi w nadmiarze i się puchnie, ma sie wrazenie ze za duzo wszedzie w obwodach - a to własnie woda. Po @ wszystko wraca do normy i tak co meisiac. Niektóre antyki moga to potęgować.
Ja sama czuję ze przed @ jestem taka nabrzmiała, wzdęta jakby. Za to wszytsko hormony odpowiedzialne.

Obecnie śmigam level 2 az miło, i to w tempie dziewuszki czarnej Jakis kryzys straszny musiałam miec w te dwa pierwsze dni levelu drugiego. Bo skoro dzisiaj prócz niego na nogi i abs robiłam ciwczenia, a potem jeszcze cardio ows, to wtedy musialo byc cos nie halo.

Ja trzaskam Galotka co dzien

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-08-27 o 17:04
Stary 2014-08-27, 17:51   #1162
mosumi
Raczkowanie

Dzisiaj zrobiłam szósty dzień 3 poziomu shreda. Efekty są (-6cm na brzuchu i po 2 lub 3 cm w udach), chociaż waga się utrzymuje. Po skończeniu programu planuję dorzucić więcej kardio i robić killer ABS z killer buns & tights na zmianę. Może dzięki temu spalę tłuszczyk na udach i wyrzeźbię mięśnie na brzuchu. A może macie lepsze propozycje?
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 17:54   #1163
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję A co do figury to chciałabym mieć wcięcie w talii

Tak tak, pana Galotka ćwiczę, już 5 razy go odtwarzałam

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Dziękuję, bardzo mi miło Ale co do tego wcięcia to właśnie mam wrażenie, że go nie ma
Jak nie masz, jak masz Zmierz różnicę pomiędzy biodrami a talią, dam sobie rękę uciąć, że będzie ze 20cm.

I am a WarriorZ

Stary 2014-08-27, 18:18   #1164
matallewar
Zakorzenienie

Jak wszyscy, to wszyscy, matal też
Macie - jak widać, krzywe żebra, widoczne gołym okiem, mnóstwo skóry (i tłusczyku, bo 5 kg mi się przytyło ) i rozstępy. No modelką to ja nie będę

Macie też na 4 dni przed porodem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg matal (2).jpg (27,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg matal (1).jpg (26,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg matal (3).jpg (18,9 KB, 35 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2014-08-27 o 18:30
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 18:19   #1165
matallewar
Zakorzenienie

Dziś ostatni raz z 1 lvl killer abs

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 18:31   #1166
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Macie - jak widać, krzywe żebra, widoczne gołym okiem, mnóstwo skóry (i tłusczyku, bo 5 kg mi się przytyło ) i rozstępy. No modelką to ja nie będę
e tam, tłuszczyku to malutko.
płaski masz ten brzuch
te 5 kilo to może w biuście, bo nie widzę...

Cytat:
piłka słodka

Edytowane przez fubowa
Czas edycji: 2014-08-27 o 18:33
fubowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 18:32   #1167
blueblue now
Rozeznanie

Cytat:
Jak nie masz, jak masz Zmierz różnicę pomiędzy biodrami a talią, dam sobie rękę uciąć, że będzie ze 20cm.
20 cm... no marzenie ściętej głowy w moim przypadku
Stary 2014-08-27, 18:46   #1168
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale superaśną piłkę miałaś, dosłownie jakibyś piłkę od kosza sobie pod bluzkę włożyła. A brzuch tak to masz płaski, nie wiem gdzie ten tłuszcz widzisz?

Cytat:
20 cm... no marzenie ściętej głowy w moim przypadku
A zmierzyłaś się wgl?

I am a WarriorZ

Stary 2014-08-27, 18:55   #1169
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Dziś ostatni raz z 1 lvl killer abs
matallewar napisz proszę jak tam wrażenia (i efekty) po extreme shed&shred, bom ciekawa.
Stary 2014-08-27, 19:13   #1170
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Tłuszczyku ja u Ciebie nie widze, pewno tylko Ty sama go widzisz
Teraz wystarczy rzeźbić to, co masz i będziesz gites

Live long and prosper
🖖🏻
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości