|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Cytat:
A ten minimalny nadmiar skóry, to jak na 2 ciąze to i tak jest neiwielki i do zaakaceptowania, poza tym to było 5 miesiecy temu DOPIERO! Wiec uwazam, ze wyglądasz rewelacyjnie. Niejedna tak by chciała po ciazy wyglądac Poza tym, wydaje mi sie, ze ten nadmiar skóry w trakcie cwiczeń moze sie jakos zredykowac, ujedrnic, etc- ale poniewaz nie znam sie na tym, to tylko moje gdybanie. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1142 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może jak pozbędę się oponki będzie więcej widać ![]() ja też ręce mam strasznie słabe i jakoś nie lubię nad nimi pracować, poza tym - też sporo dźwigają, jestem bardzo wysoka + jeszcze tłuszczyk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, zdaję sobie teraz sprawę, że nie ma tragedii, może to dlatego, że ciągle porównuję się do swoich ideałów? Albo hodowane od małego kompleksy się odzywają ![]() Muszę jeszcze schudnąć z 15 kg i ujędrnić ciało, żeby nic się trzęsło, mam też nadzieję, że koloryt skóry się poprawi od ćwiczeń, bo mam widoczne naczynka na nogach, ale to chyba przez problemy z krążeniem? Moja mama ma żylaki i anemię, może ja też? Dziś dostałam @ i nie ćwiczę, byle przeżyć
|
|||||
|
|
|
|
#1143 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale sobie dzisiaj narzuciłąm reżim - ta pogoda listopadowa chyba na głowe mi padła, bo najpierw zrobiłam six packa level 2, potem 8 min abs Galotkowego, potem 8 min legs Galotka a na koniec poprawiłam cardio ows i plecy to miała tak, jakby mnei ktos oblał wiaderkiem, ale o dziwo - wcale nie byłam wykończona całkiem, mogłabym jeszcze 30 minut czegoś dodac, ale dałam sobie spokój, rozsądek zaważył
![]() A skończyłam 20 minut temu, bo ostatnio z racji ze upałów już njet, to cwicze miedzy 9 a 11 teraz. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Ja podczas ćwiczeń o niczym nie myślę - maksymalnie skupiam sie nad tym, aby jak najlepiej wykonać dane ćwiczenie, co pochłania całkowicie Ponoc Ewki to sie nie da ćwiczyć inaczje, jak z wyłączonym głosem własnie ![]() Naczynka i zylaki to neistety rzecz dziedziczna mocno. Jesli Twoja mama ma, istnieje spore prawdopodobieństwo, ze Ty tez mozesz mieć. Chyba, ze wdałas sie w Tate ![]() Ale anemię sprawdzić bardzo łatwo - morfologia do tego wystarczy. Moze zrób?
|
|
|
#1144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() żylaków nie mam za bardzo, chyba że małego jednego, moja mama miała już w wieku 15 lat, chodzi o to, że nie dość, że jestem blada to jeszcze widać mi naczynka na nogach, myślę, że ćwiczenia poprawią krążenie, ukrwienie i w ogóle będzie lepiej pod tym względem ![]() A ta anemia to przez złe jedzenie (tak powiedział mamie lekarz), jakieś żelastwo łyka ja też miałam złe wyniki ze 4 lata temu, ale odkąd zmieniłam nawyki żywieniowe i ćwiczę czuję się lepiej, myślę, że morfologia też byłaby lepsza, ale jej nie zrobię, bo mam fobie, strasznie boję się pobrania krwi i po prostu mdleję, a przed wariuję i zawsze proszę kogoś ze mną poszedł, wepchnął, zaciągnął, łapał bo zachowuję się jak małe dziecko (łącznie z płakaniem |
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A widziałam ze on ma tez rozciąganko, musze spróbowac czy skuteczne i fajne,bo Jill za krótko rozciąga miesnie po workoutach. Ale niekoniecznie po rodzicu w tym samym wieku dostaje sie taka przypadłosc. Jak mówie, mozesz miec, ale nie musisz ![]() Ja tez mam skore dosyc cienką, od zawsze widac mi było zyły - najbardziej w zagieciu kolana - wkurza mnie to, ale taka moja uroda i nic na to nie poradzę ![]() Fobia fobią, ale powinno sie raz w roku albo raz na 2 lata robić morfologię. Tak samo, jak parę innych standardowych badań Mnie od małego lekarze podejrzewali o anemię, bo wiecznie miałam niedowagę, kłuli mi paluchy na okrągło i wynik zawsze ten sam - morfologia idealna, zwłaszcza HG
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-27 o 13:40 |
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toż to będziesz niewidzialna całkiem Jesteś pewna że dobrą liczbę wpisałaś? Może chodziło o 5kg? Ile masz wzrostu i ile ważysz?![]() Ja już nie będę chudła, będę robiła zgodnie z przepisem mojego TŻ - "jedz tłusto i ćwicz"
|
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, jak myślicie jest sens ćwiczyć galotka 8 min. abs i legs przed snem? chciałabym go dorzucić rano, ale rano mała okropnie się wścieka. ostatnio ledwo daję radę 30 min ows przećwiczyć (muszę i tak przerywać i ją zabawiać, albo przenosić z maty na łóżko i z łóżka na matę co 10 minut). przy fitness blenderze gapiła się na mnie jak urzeczona a jillian nie lubi. terrorystka.
|
|
|
#1148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1149 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to znaczy tylko tych do których trzeba pobrać krew ![]() A jakie jeszcze oprócz morfologii robisz? Cytat:
![]() Ale muszę się zważyć na porządnej wadze bo to coś wskazuje mi inną liczbę na dywanie i inną liczbę na płytkach, no po prostu w każdym pokoju inną |
||
|
|
|
|
#1150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba spróbuję od jednej 8 minutówki (+ warm up i cool down) bo wieczorem koło 8-9 padam na twarz.
|
|
|
|
#1151 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-27 o 14:36 |
|
|
|
|
|
#1152 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, przed moimi spadkami ważyłam 75kg, teraz tak 67-68, podobam się sobie i mojemu TŻ, więc nie zrzucam a ćwiczę dla przyjemności i walki samej z sobą. Uważam, że 10kg jak zrzucisz to już będzie ok, 15 to nie za dużo?
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Trochę mnie tu nie było... Ale naskrobałyście postów
![]() Widzę, że powstawiałyście zdjęcia. Ja swoje też wstawię... Na zdjęciach mocno napinam brzuch, szczególnie przy ostatnim ujęciu. Inaczej efektów nie widać ![]() 1 zdj - 29 lipiec, ćwiczyłam wcześniej z Mel B, zdjęcie zrobione podczas trenowania Shreda, Killer ABS, nie wiem który dzień to był, nie pamiętam. Zrobiłam jedynie 1 lvl obu treningów. 2 zjd - 9 sierpień, jakoś po tygodniu z 6w6p. 3 zjd - 27 sierpień, tak wyglądam obecnie. Wczoraj zaczęłam 2 lvl 6w6p. Moim zdaniem jet gorzej niż było, nie podoba mi się, mam wrażenie, że gorzej widać mięśnie (tworzy się tłuszcz na bebechu? Edytowane przez Nieszka__ Czas edycji: 2014-08-27 o 15:01 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1156 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A co do tego ostatniego co piszesz, ze gorsze efekty, moze to być wina zjedzenia czegoś co rozpycha, moze kwestia okresu czasu (przed okresem) i gromadzenia sie wody. Ja jestem zadowolona z 2 levelu 6w6p. A dokładasz Galotka abs? Bo moim zdaniem on bardzo pomaga
|
|
|
#1157 | ||
|
Rozeznanie
|
nie no przy 60 i moim wzroście wyglądałabym trochę jak szkielet
![]() Cytat:
Kiedyś go nienawidziłam, ale dziś nawet lubię ![]() no ok, będzie dobrze tak z 12-13 kg zrzucić Cytat:
Edytowane przez blueblue now Czas edycji: 2014-08-27 o 15:40 |
||
|
|
|
|
#1158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i brzuch, i bardzo ładny zarys bioder, i wcięcie...
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z tym rozpychaniem... właśnie mam ostatnio i nawet problemy trawienne Piłam herbatkę oczyszczającą Ostatnio to już w ogóle dużo jem właśnie przez to, jak sama napisałaś, że jestem przed okresem. Gromadzenie się wody? Od czego? No, co do 2 lvl to wbrew pozorom nie było aż tak tragicznie ! Tak tak, pana Galotka ćwiczę, już 5 razy go odtwarzałam ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Dziękuję, bardzo mi miło |
||
|
|
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
Oops, coś mi się dwa razy wysłało, sorki
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2014-08-27 o 16:30 |
|
|
|
|
#1161 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja sama czuję ze przed @ jestem taka nabrzmiała, wzdęta jakby. Za to wszytsko hormony odpowiedzialne. Obecnie śmigam level 2 az miło, i to w tempie dziewuszki czarnej Jakis kryzys straszny musiałam miec w te dwa pierwsze dni levelu drugiego. Bo skoro dzisiaj prócz niego na nogi i abs robiłam ciwczenia, a potem jeszcze cardio ows, to wtedy musialo byc cos nie halo.Ja trzaskam Galotka co dzien
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-08-27 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj zrobiłam szósty dzień 3 poziomu shreda. Efekty są (-6cm na brzuchu i po 2 lub 3 cm w udach), chociaż waga się utrzymuje. Po skończeniu programu planuję dorzucić więcej kardio i robić killer ABS z killer buns & tights na zmianę. Może dzięki temu spalę tłuszczyk na udach i wyrzeźbię mięśnie na brzuchu. A może macie lepsze propozycje?
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zmierz różnicę pomiędzy biodrami a talią, dam sobie rękę uciąć, że będzie ze 20cm.
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wszyscy, to wszyscy, matal też
![]() Macie - jak widać, krzywe żebra, widoczne gołym okiem, mnóstwo skóry (i tłusczyku, bo 5 kg mi się przytyło ![]() Macie też na 4 dni przed porodem
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2014-08-27 o 18:30 |
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ostatni raz z 1 lvl killer abs
|
|
|
#1166 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
płaski masz ten brzuch ![]() te 5 kilo to może w biuście, bo nie widzę... Cytat:
Edytowane przez fubowa Czas edycji: 2014-08-27 o 18:33 |
||
|
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A brzuch tak to masz płaski, nie wiem gdzie ten tłuszcz widzisz?![]() A zmierzyłaś się wgl?
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
matallewar napisz proszę jak tam wrażenia (i efekty) po extreme shed&shred, bom ciekawa.
|
|
|
#1170 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Teraz wystarczy rzeźbić to, co masz i będziesz gites
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

ręce mam strasznie słabe i jakoś nie lubię nad nimi pracować, poza tym - też sporo dźwigają, jestem bardzo wysoka + jeszcze tłuszczyk
Masz normalne, zdrowe ciało, a na brzuchu już widać mięśnie, a jak się weźmiemy solidnie do roboty to będzie jeszcze lepiej.

to znaczy tylko tych do których trzeba pobrać krew