|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Jak byś wybierała karmy to nie kupuj pod żadnym pozorem Royala ani Sience Plan. One sa drogie, ale chyba najgorsze pod słońcem. Psy od tego dostają raka a koty śmiertelnych chorób dróg moczowych. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Wróciłam przed chwilą do domu. Idąc chodnikiem spotkałam kota. Wołam myśląc, ze to mój. Kot biegnie, zaczyna się ocierać o nogi. Cos nie tak, myślę sobie. Mój kot tak nie robi. Mój kot ma inna obrożę ![]() Jakiś taki słodki, przyjazny kotek przyszedł i zaprzyjaźnił się z moim. Mój tez jest przyjazny, tylko wszystkie koty sąsiadów nie są. Tak się słodko bawiły. Ganiały się, skakały, tarzały. I nagle pojawił się kot sąsiadki, narobił wrzasku, i miły kotek się wystraszył i uciekł. Potem mój chodził i go wołał, ale tamten nie wrócił. A teraz siedzi w oknie taki smutny ![]() Mam nadzieję, ze kolega wróci, żeby się z nim pobawić ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Kocurzyco koty są boskie
![]() U nas z miesiąc temu jakoś o 7 rano Tż wiózł mnie na pobranie krwi i jak wróciliśmy i wchodziłam po schodach to podbiegł taki malusi koteczek, miał max 2mce, tak mruczał, przytulał się, w ogóle się nie bał - jakby od narodzin był przy ludziach, miałam ochotę go zabrać do domu ![]() ![]()
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to nie zamawiałaś całego kompletu? Moja póki co nie chce spać pod kołdrą. Zresztą ona nie cierpi być przykryta, od razu się rozkopuje ![]() ![]() Super, że jesteś zadowolona ![]() ![]() Masz chomika? Ja tak tęsknię za jakimś zwierzakiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest strasznie kochanym kotem. Od początku niczego się nie bał, Także nie znęcali się nad nim. Ale był niedożywiony, zapchlony i zarobaczony. Ci ludzie są z domu socjalnego. Takie patole, gromada dzieci, bardziej zaniedbanych niż ten kot jak do mnie przyszedł. W ogóle nie wiem ile tam osób mieszka, bo ciągle jakieś drechy sie tam kręcą. Mieli jeszcze 2 koty. Jednego czarnego z białym krawacikiem, i takiego biszkoptowego. Sliczny. Bardzo rzadko taki kolor się spotyka. I te koty nie wyglądają tragicznie. Może to one go biły i zwiał. Bo on taki ciotowaty jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tż wiezie mi z Polski 2kg złotych orzechów ![]() U mnie są w sklepie ale kosztują £10/kg ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może małej za ciepło jest? Gorąca dziewczynka ![]() A no mam, mam ![]() ![]() ![]() A Twój szczurek już nie żyje? Mnie brakuje strasznie kota i psa z domu rodzinnego, więc przynajmniej chomika mam.. Wsypałam mu rano pełną miseczkę ziaren i już jest pusta ![]() ![]() Kocurzyco ![]() ![]() Koty są udane. Mój w domu u rodziców też jest takim pieszczochem, chociaż obecnie ma loty, schudł i tylko biega z innymi kotami ![]() ![]() Ludzie to idioci, połowa społeczeństwa nie powinna mieć zwierząt ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-08-28 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa chyba że ![]() Teraz o dziwo śpi przykryta, ciekawe jak długo ![]() Moje wszystkie chomiki nazywały się "Kubuś" niezależnie od płci ![]() ![]() ![]() ![]() Usnęłam na siedząco przy komputerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam dziś w planach mycie okien w całym domu, 7 sztuk ![]() ![]() ![]() Dwa dni temu zrobiłam sobie pyszne placki z twarogu i jabłek, zero mąki, wczoraj powtórzyłam, ale że trzeba było zrezygnować z jajek zrobiłam bez i tez wyszły wyśmienite, choć nie wiem,czy nadal można je nazwac plackami. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Miki, piecz gofry! ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-29 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry ![]() Prawie dzisiaj nie spałam ![]() ![]() Mnie też przydałaby się nowa suszarka! Taka wypasiona, chyba zażyczę sobie na urodziny. I marzy mi się nowa prostownica. Czytałam recenzję Twoją Miki i bardzo mnie zaciekawił ten model ![]()
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Nasze zwierzątko tez miało raka, jelita. Nie dało się nic zrobić i uśpiliśmy malucha, wszyscy płakaliśmy, łącznie z tatą.
![]() Tż tez mnie wypytuje co chciałabym dostać, bo chce mi jakiś prezent sprawić, ale chyba żadna moja propozycja mu nie przypadła do gustu. Bo przecież nie będzie kupował nic do kuchni, no bo jak to to ma być dla mnie a nie do gotowania. ![]() ![]() ![]() Asia, ja mam taką: http://www.ceneo.pl/15449298#tab=reviews . Nawiew nie jest lodowaty, ale zimny, mocno dmucha. Co do głośności to taka średnia, wiadomo, że taka moc nigdy bardzo cicha nie będzie. Ma jonizację, 3 poziomy nadmuchu i 4 poziomy ciepła, nie jest ciężka, ja ją bardzo lubię.Właściwie nie wiem,czego więcej mogłabym wymagać od suszarki. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-29 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, straszne, że takie małe zwierzątka tak cierpią
![]() Ooo, termoloki, też chciałabym mieć ![]() Wygląda ciekawie ta suszarka, ja chciałabym Remingtona, coś takiego http://allegro.pl/suszarka-remington...475409308.html Nie są drogie, więc może zainwestuję jak będzie luźna kasa.
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wygrałam kiedyś na wizażu prostownicę Braun satin hair 7. Genialna jest, ale ja raczej nie prostuję.. Moje włosy po prostowaniu baardzo tracą na objętości, nie podoba mi się ten efekt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Mi się marzy dobra lokówka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty szczęściaro ![]() ![]() Ja znowu doskonale czuję się w prostych włosach ![]() ![]() ![]() Prostownicą nie umiem kręcić włosów, może po prostu moja jest za słaba do tego. Lokówkę mam taką, ale w zasadzie w ogóle jej nie używam. https://www.google.pl/search?q=loków...17%3B542%3B250 Ogólnie ładne loczki robi. Mój wet mówił, że nie bolała go ta gulka na łapce, ale na pewno mu przeszkadzała, bo była z boku i czasem pojawiała się krew, więc musiał nią zahaczać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Przyszło moje zamówienie ![]() Ciekawe jak sprawdzi się ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...radycyjny.html Pięknie pachnie, szybko się wchłania i buzia taka gładziutka jest ![]()
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś mam szczęście do konkursów na wizażu, już kilka razy udało się coś fajnego wygrać ![]() W ciąży miałam cudowne włosy, tak ładnie się układały i miały fajną objętość ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też tak traktuję wszystkie zwierzaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje ulubione zdjęcie z pierwszym szczurkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Czuje, że P. chce mnie zaprosić do swoich rodziców. Dziewczyny, co kupić/upiec? To mój pierwszy raz, liczę na rady!
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Mi kiedyś P. powiedział, że mój pies bardziej się cieszy na jego przyjazd niż ja, bo skacze z radości ![]() Piękne zdjęcie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boże ![]() ![]() ![]() Przecudowne zdjęcia, chyba sobie strzelę jako tapetę na pulpit ![]() Ja pamiętam mojego ukochanego szczura o imieniu Kulka. Spała ciągle zwinięta w kłębek, zasypiała mi na kolanach, reagowała na imię, była tak cudowna, ulubieniec domu. Miała grzybicę i musiałam ją uśpić. ![]() Rany, jak ja wyłam. Miesiąc miałam depresję ![]() ![]() ![]() Mój Tż nie przepada za szczurami, jedyny gryzoń, którego nie lubi. Mówi, że obrzydza go ogon i... jajka i samca ![]() Ja pamiętam, że uwielbiałam ten ogon, całowałam go i nakręcałam na palec jak włosy ![]() Dzięki ![]() ![]() Celestynka możesz upiec jakieś fajne ciacho, czemu nie ![]() Bądź sobą i będzie dobrze ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Zmienili skłąd balsamu babydream dla mam, tego do kąpieli. Ale nie wygląda gorzej. Chyba będzie lżejszy nieco, ale nadal dośc treściwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Chyba mieli braki z powodu zmiany składu, kiedyś tak babka mówiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsze widzenie rodziców mam za sobą, także nie będą się we mnie wpatrywać, jak w obrazek, ale chciałabym dobrze wypaść... Myślę nad ciastem z galaretką (dla wszystk ich) i czymś dla niego. Jakie ciasto jeszcze polecicie? (Maryś, Kocurek -wzywam Was!) ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Ciasto będzie na pewno w porządku. Ale rozumiem że dla Tżta coś osobno?
![]() ![]() A dużo ludzi będzie? Można zrobić jakieś fajne muffinki w papilotkach. Albo szarlotkę ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- A co do tych placków serowych to: 1oog twarogu (zblendowany lub zgnieciony widelcem), 100 gram jabłka tartego lub zblendowanego , 4-5 łyżek płatków owsianych zmielonych blenderem na mąkę, albo po prostu normalna mąka. Pół łyżeczki proszku do pieczenia. No i jajko, ale nie wiem, czy potrzebne aż tak ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-29 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postawiłabym jeszcze na muffinki, bo uroczo wyglądają ![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Zawsze robię mu babeczki, ale on już je zna i jego rodzina też, bo zawsze mu daję do domu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Szalotki nie umiem piec ![]() Ze mną 5 osób, jak przypuszczam. ![]()
#1164 |
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam rzeczy do wyprzedaży, bo chyba zrobię na blogu, tak najszybciej. Wyszło mi około 30 ubrań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
To możesz zrobić
http://www.mojewypieki.com/przepis/n...asto-w-swiecie Bajecznie proste, zawsze wychodzi, robi się szybko i jest przepyszne. Możesz użyć dowolnych owoców. Gdybyś robiła z jabłkami to do ciasta dodaj łyzeszkę cynamony. Jeśli z rabarbarem to 3/4 łyżeczki sproszkowanego imbiru lub wanilię. Z truskawkami, wanilię. Do innych owoców nie dodawaj nic. Ja uwielbiam opcję ze śliwkami ![]() Ja najpierw układam owoce na dnie , zalewam ciastem i drugą warstwę owoców układam na wierzchu. I wierzch posypuję kruszonką ![]() Muszę jakieś ciasto zrobić. Ostatnio króluje u mnie karaibski chlebek bananowy.
#1166 |
Zakorzenienie
|
http://www.wielkiezarcie.com/recipe56023.html
Przypomniałam sobie o tym cieście ![]() Kiedyś, jak pierwszy raz robiłam, chyba jeszcze w gimanzjum, mama napisała mi przepis i zapomniała że trzeba dodać jajka. Wyszło pyszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam w szpitalu od wczoraj, nie czułam ruchów małej, ale miała lenia po prostu, tak się rozszzalała, że nie mogli usg zrobić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
To
![]() Mnie od trzech tygodni jakoś dzień w dzień boli głowa, mam zawroty głowy i chodzę jakby mi ktoś przywalił kowadłem. Mam już dość ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-08-31 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.