![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
mam katar,okrutny kaszel i juz mnie to wkórza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Zupełnie nie wiem co mam robic... Zadzwoniłam do mojego chłopaka, powiedziałam mu ze to co powiedział mi dzisiaj sprawiło mi ogromną przykrość, ale w jego postawie nie wyczuwam skruchy więc nie sądze żeby żałował ze to powiedział. Przeprosin też nie usłyszałam. Co prawda była to rozmowe przez tel. umowiłam się z nim na niedziele, ot na takie zwykłe spotkanie, co mam mu powiedzieć... boję się że jeśli się przyznam że cały dzień i całą noc przepłakałam może powiedzieć że wyolbrzymiam... a czy waszym zdaniem wyolbrzymiam? Odechciało mi się przed nim rozbierać. Powiedział ze juz go nie interesuje czy zakładam bluzke z duzym dekoldem czy z małym bo to i tak nie ma dla niego znaczenia. Strasznie mi smutno
![]() Magus, Rachela dzięki za wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Coś nie gra. Jeszcze nie doszłam do tego: co? Zjeżdża mi nastrój, jest niewesoło... a żyć trzeba
![]()
#1145 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo Rachela, nie przejmuj się "objechaniem" mojego TŻ, czasem taki zimny prysznic wylany przez osobę postronną jest najlepszą pomocą
![]() Wychodzę z założenia, że takie rzeczy powinno załatwiać się od ręki, niestety odkąd mieszkam 20 km od miasta nie moge sobie wsiąść w autobus i podjechać do niego 2 przystanki jak to zwykłam robić wcześniej. A nie zawsze są wolne auta domu, oboje staruszki pracuja, a własnego jeszcze się nie dorobiłam ![]() Troszkę mi się poprawił humorek ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Myślę, że nie będzie tak źle. Chociaż niestety sama sobie promotora nie wybiorę, będę leżała w szpitalu dzień po operacji właśnie wtedy jak ludzie będą się czaić do doktorów. Mam nadzieję tylko, że moja kumpelka mnie zapisze tam gdzie ona, bo inaczej klops ![]() Buziaki dla Elsi ![]()
![]() |
#1147 |
Wtajemniczenie
|
kolejny weekand spiec rodzinnych... zapetlone w ciasny supelek problemy, soddoma i gomora, brak pozytywnych perspektyw, bezsilnosc i poczucie ze jest sie odpowiedzialnym za zlo na calym swiecie, wlacznie z prywatnymi niepowodzeniami rodzicow,ktore powoduja zatechla atmosfere w domu, nikt nie ma na tyle odwagi i optymizmu by spojrzec na to wszystko z gory i powiedziec "bedzie to co musi byc"...
nie potrafie nawiazac realacji z matka, ani sie co gorsze od niej uniezaleznic, widze w jej oczach tylko pretensje... ![]()
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() Ps. Jestem dziś po kilkogodzinnym, (prawie)wiosennym, słonecznym spacerku z moim TŻ i pomimo, że musiałam być rano w pracy, cały świat wydaje mi się jakiś radośniejszy, więc przesyłam promyki optymizmu wszystkim Wizażankom ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Mnie kładzie jakiaś choroba, katar, kaszel, bolace gardło, chyba gorączka, boję się ruszyć termometr bo autosugestia spowoduje że jeszcze gorzej się poczuje. TŻ w tym samym stanie
![]() ![]()
#1150 |
Rozeznanie
|
![]()
Moj TZ wyjechał daleko daleko i nie wiadomo kiedy się zobaczymy...
Jest mi smutno tym bardziej,że przed wyjazdem o mały włos nie rozstalibyśmy się. Strasznie za nim tęsknię!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
![]()
Widzę, że nikomu za bardzo się nie chce nad sobą użalać - I BARDZO DOBRZE!!!! Tylko ja qurde jestem teraz w takim okresie życia, że mnie syćko drażni
![]()
#1154 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja to bym chyba nie była sobą gdybym tu nie wpadała raz na jakiś czas... ![]() a co mnie nęka?? 1) to co zwykle, brak faceta, a nawet potencjalnych kandydatów, na dodatek mieszkam w mieście gdzie na 100 facetów przypada 150 kobiet ![]() 2) moja związkofobia, przez którą już niejedna relacja mi się posypała, teraz jestem w podobnej sytuacji, trochę tęsknię, a szans na odkręcenie wszystkiego już raczej nie ma... ![]() 3) od Świąt Bożego Narodzenie przytyłam 4 kg ![]() 4) mam beeeeeeeznadziejny plan, codziennie siedze na uczelni od bladego świtu do nocy, na dodatek okienko na okienku ![]() 5) telefon mi sie rozwalił ![]() 6) syskie psiapsióły pozakochiwane, toteż wolne wieczory spędzam ostatnio w radosnym towarzystwie Bogdana (mój laptop) i czerwonego pólwytrawnego ![]() 7) no i wszyscy zawsze jakieś pretensje do mnie mają... eh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
ze tez dopiero teraz znalazlam ten watek
![]() no wiec *nic mi sie nie chce, *mam cholernego lenia,chce mi sie lezec w wyrku,a musze jeszcze wysiedziec w pracy do 17.00 ![]() ![]() ![]() ![]() *po za tym jestem po imprezce(wesele) no i przewialo mnie,glos mi wysiadl,nie moge prawie nic mowic,mam FEST chrype ![]() ![]() ![]() *na dworze chlapa,zimno,ja mam katar az mi prawie na klawiature z nosa cieknie *mam kundla z ktorego kazdy sie smieje i mowia ze to duza JORCZYCA ![]() *acha od dzisiaj sie zaczynaja jakies cholerne mecze w noge i telewizor bedzie zajety ![]() ![]() *na weekend znow sie nie wyspie bo jade na uczelnie ![]() *przetluszczaja mi sie wlosy ![]() *tusz do rzes mi sie konczy,a kasy brak(musze za szkole zaplacic) *nawet nic na wiosne jeszcze sobie nie kupilam ,bo A)brak kasy B)nawet jakbym ja miala to czasu bym nie miala na zakupy *ogladam nowy katalog z avonu i nawet nie czuje perfumowanych stron,a tam nowy perfum jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
DObrze, że znalazłam w końcu ten wątek, bo mi jjest okropnie
![]() TŻ nie ma dziś dla mnie czasu i zamiast iść gdzieś do restauracji ze mną (a już mieliśmy wychodzić) to poszedł holować samochód brata, a teraz ogląda sobie w domu mecz ![]() Kurtka na Allegro, która byłam moim marzeniem osiągnęła niespodziewanie wysoką cenę i musiałam zrezygnować ![]() Powiedziałam mamie w chwili uniesienia, że oblałam jeden egzamin i miałam awanturę, że się nie uczyłam i jestem do d. i że ona wiedziała, że tak będzie ![]() Niedobrze mi ![]() Mam dużo nauki na jutro, a nie mam siły ![]() Nie umiem zrobić zadania z majcy, więc jutro nie idę na nią ![]() Żeby iść wieczorem na imprezę urodzinową kumpla muszę opuścić ćwiczenia bardzo ważne ![]() Chyba sobie popłaczę ![]()
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
🦄
|
Ja już ryczałam. Fajnie było.
Dołączę się: * facet mnie rzucił i sobie z tym nie mogę poradzić, płaszczę się przed nim jakbym nie miała honoru i godności * wydaje mi się, że nikt mnie na świecie nie lubi, a tym bardziej denerwuje mnie, że wszyscy mowią, że to nieprawda * mam ciulowych nowych ćwiczeniowców i nikomu żeby się o tym powyżalać * nie chce mi się absolutnie nic
#1159 |
Wtajemniczenie
|
po prostu. wszystko jest nie tak..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Czuję się jakbym stała nad krawędzią i zastanawiała sie czy skoczyć...
Niestety nei mogę "skoczyć" bo zranie najważniejszych ludzi w moim zyciu.
#1161 |
Podróżniczka
|
Życie jest do dupy. Robie z siebie idotke a TŻ ma wszytsko gdzieś. Kompletnie się nie przejmuje mną, tym co robie, że się staram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit : Popłakałam i trochę mi lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2006-02-23 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj strasznie zawiodłam się na moim TŻ
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
'sama,samotna..z nadzieją,ze Go spotka...'
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Mam okreees, brzuch mnie boli niesamowicie, nospa już nie pomaga... ;(!!
![]() |
#1165 |
Przyczajenie
|
Hej! Ja też miałam dziś "super" dzień
![]() ![]()
#1166 |
BAN stały
|
Oblałam egzamin.Oblam jego porawke.Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
a ja jestem sama... 17 lat i ani jednego powazniejszego związku... mój młodszy o rok brat przyprowadził dzis w chate wywalona laske. bardzo ją kocha a ona jego. A ja.... a ja nikogo nie moge sobie znaleźć... wszystkie kolezanki z chłopakami a ja jak zwykle sama, dlatego dzis zamiast isc na impreze do kolegi, zostaje w chacie... ;(
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wyżywam się tu nieźle, sama bym tego raczej nikomu nie powiedziała, ale napisać jakoś łatwiej. I przepraszam za marudzenie (lajf staram się być twarda i tego nie robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.