Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 08:23   #1141
alekaz1
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Ja tez sie witam wyspana. Wy tu sie budzicie o strasznych godzinach ja zawsze zasnac nie moge. Ale teraz padlam jak niemowle
Stary 2014-09-21, 08:30   #1142
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Te drugie
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 08:38   #1143
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej

rowzniez sie witam wyspana, ale czuje sie jakby mi walec przejechal po plecach -tak mnie bola

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 08:51   #1144
AnetkaIzabell
Rozeznanie

jak zwykle nie ma czym oddychać..brak tlenu...
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 09:00   #1145
Indra83
Wtajemniczenie

Cześć
Nie nadrobię, nie da rady odpisać na wszystko.
U mnie jeszcze ładna pogoda, piorę przedostatnią pralkę ciuszków i mogę zacząć prasować

Jedziemy zaraz na działkę.

Fiorella, dojechałaś już? Jak się czujesz?

BeataMarcina, jak samopoczucie?

Silesianna, żyjesz?

Z włosami, to niestety podobno nic nie można zrobić, jak mają wypaść, to wypadną. Ja starałam się ich nie szarpać, nie czesać za często, olejować, ale co miało wypaść to wypadło.

Ja mam sporo siwych, mam 31 lat, na odrostach widać, ale moja mama miała też szybko siwe.
Stary 2014-09-21, 09:04   #1146
Kasia427
Wtajemniczenie

No właśnie co się dzieje z silesianną... kurcze chyba najwyższa pora wziąć od Was numery telefonów, bo nerwowo się wykończymy jak się któraś przestanie odzywać ciekawe co z tą Yenną....

Ja nie mam ani jednego siwego włosa, mało tego nie farbuję bo mój naturalny kolor to kruczoczarny, a bym chciala sobie rozjasnic do brązu ale się boję że sobie zniszczę włosy...
Stary 2014-09-21, 09:10   #1147
AnetkaIzabell
Rozeznanie

CHYBA ZAPADŁA DECYZJA ..
nasz synek będzie się nazywał po dziadku TŻ - Paweł
(akurat żadnego Pawła nie ma w żadnej z naszych rodzin, pasuje do nazwiska, no i nie mam złych skojarzeń co do tego imienia- czasem się wśród znajomych patrzy, że się ktoś tak nazywa i jaki on jest....na tej podstawie szybko odrzucamy pewne imiona...wiecie o co chodzi)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 09:10   #1148
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Cześć
Nie nadrobię, nie da rady odpisać na wszystko.
U mnie jeszcze ładna pogoda, piorę przedostatnią pralkę ciuszków i mogę zacząć prasować

ja jakos nie moge sie zabrac za to prasowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
No właśnie co się dzieje z silesianną... kurcze chyba najwyższa pora wziąć od Was numery telefonów, bo nerwowo się wykończymy jak się któraś przestanie odzywać ciekawe co z tą Yenną....

Ja nie mam ani jednego siwego włosa, mało tego nie farbuję bo mój naturalny kolor to kruczoczarny, a bym chciala sobie rozjasnic do brązu ale się boję że sobie zniszczę włosy...
Yenna przepadla na dobre, tez mnie ciekawi co sie stalo ze tak nagle zniknela

kochana ja tez mam swoje naturalki prawie czarne, jak mialam dlugie to nigdy nie farbowalam, zaczelam dopiero jak scielam na krotko, najpierw od pesemek w kolorze brazu - takie naturalne refleksy , potem cale rozjasnilam i na to rudy, tak sie przyzwyczailam ze teraz zrobilam na braz i jakos mi dziwnie
a potwierdzam rozjasnianie niszczy wlosy znaczy wysusza

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 09:11   #1149
LolaMontez
Wtajemniczenie

Jak tak dalej pójdzie to żadna sie nie rozpakuje w tym wątku ani w następnym, tak lecicie z tymi postami

Cytat:
Zdecydowanie bardziej te 1 przód maja bardziej smukły i wg mnie te drugie mogą trochę wyglądać jak gumowce krótkie a te mają juz ciekawszą fakturę skory z boku, tą Ala wąż
Cytat:
Ty no nawet mi się widzą te pierwsze, drugie też ładne... tylko czemu te wstawki świecące mają... ja to szukam takich "matowych" bardziej o ile skóra może być matowa :/

No i koniec spania na dziś... 5 rano... za dużo nocy spałam dobrze... :/

Moze byc matowa , No nubuk jest matowy sama takie mam w zeszłym roku kupiłam a jechałam po nie extra 80 km w jedna stronę ja mam takie i uwielbiam je z drugiej strony te łańcuszki sa nieopołączone i mozna to zdjąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (15,7 KB, 13 załadowań)
Stary 2014-09-21, 09:17   #1150
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Lola mam podobne botki , kupilam je w ccc na wiosne i teraz zakladam ale musze miec cieniutkie skarpetki bo mam spuchniete stopy i sa takie ciasne

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 09:18   #1151
AnetkaIzabell
Rozeznanie

ja ma złoty blond.... ale farbowałam już na czarny...ruuudy...wracała m z czarnego do tleniongo blondu...brąz też miałam... siwych jak do tej pory jeszcze nie miałam same kosmki sie pojawiły... dziwnej nienaturalnej grubości..może po ciąży się z powrotem odmieni

ja mam grube i gęste włosy...wiec trochę z kolorami mogłam poszaleć..
z blondu w ciemne brązy, czy czernie...łatwo wejść...gorzej jest na odwrót..ja wtedy
zawsze przed planowanym powrotem z ciemnych do blondu... duuużo odżywek stosowałam...miesiąc wcześniej...
później używałam rozjaśniacza Joanna ... po rozjaśnianiu najbardziej się niszczą, ale potem odżywki..odżywki... i jest okey... tylko jak ja wracam do blondu..to wracam do naturalnego koloru "złoty blond" -mi się wtedy włosy błyszczą..a blond..czy tleniony blond... to nie ma tego blasku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 09:19   #1152
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

u pazdziernikowych kolejne 2 mamusie sie rozpakowaly

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 09:24   #1153
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Lola mam podobne botki , kupilam je w ccc na wiosne i teraz zakladam ale musze miec cieniutkie skarpetki bo mam spuchniete stopy i sa takie ciasne
Ja jak kupiłam miałam straszny porblem z zakładaniem bo mam wysokie podbicie, pózniej sie trochę rozbiły i były ok ale tez skarpetka nie moze byc za gruba w tem sezonie jeszcze nie zakładałam i aż sie boje, bo stopy mi puchną (ostatnio zobaczyć u mnie kostkę to cud). Jak nie wejdę to mam jeszcze EMU w nie wejdę na bank

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Co one powariowaly? Przecież jak one to za chwile i my!!!
Stary 2014-09-21, 09:26   #1154
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Ja jak kupiłam miałam straszny porblem z zakładaniem bo mam wysokie podbicie, pózniej sie trochę rozbiły i były ok ale tez skarpetka nie moze byc za gruba w tem sezonie jeszcze nie zakładałam i aż sie boje, bo stopy mi puchną (ostatnio zobaczyć u mnie kostkę to cud). Jak nie wejdę to mam jeszcze EMU w nie wejdę na bank
mi sie ciezko je zaklada, bo schylic sie ciezko

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 09:30   #1155
szybkawolna
Rozeznanie

ja tez eksperymentowalam z wlosami - od naturalnego mysiego blondu do czarnych ;p i nadal si nie moge zdecydowac jakie chce ;p ostatnio mam faze na ciemny braz jakis ;p no ale nie wiem ;p
i rowniez potwierdzam ze rozjasniacz to samo zlo ....

Boze kolejne 2 sie rozpakowaly ! mamo mamo ja sie boje !
Stary 2014-09-21, 09:34   #1156
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
mi sie ciezko je zaklada, bo schylic sie ciezko
Ja w zeszłym roku opracowałem technikę zakładania za pomocą długiej łyżki z ikei wiec nie musiałam sie schylać , teraz póki co chodze w baletkach mam takie jedne z gumka dookoła i bez problemu sie w nie mieszczę inne tylko rano, póki pogoda jest , w ogóle to mam hopla na punkcie butów chyba dlatego ze przez 4 lata byłam kierownikiem jednego salonu w Silesi
Stary 2014-09-21, 09:49   #1157
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Co one powariowaly? Przecież jak one to za chwile i my!!!
O tym samym pomyslalam zaczynam robic pod siebie

Anetka bardzo ladne imie mi sie ono zawsze podobalo, ale tak ma meza brat na imie i odpadlo na wstepie
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 09:52   #1158
aleska
Raczkowanie

Cytat:
Moze byc matowa , No nubuk jest matowy sama takie mam w zeszłym roku kupiłam a jechałam po nie extra 80 km w jedna stronę ja mam takie i uwielbiam je z drugiej strony te łańcuszki sa nieopołączone i mozna to zdjąć
Te butki ze zdjęcia są piękne Już wiem na na co polować Tylko gdzie takie znaleźć?

Ja mam za sobą etap eksperymentów z kolorem włosów. Miałam chyba wszystkie kolory na głowie, a od mniej więcej roku króluje u mnie ciemny brąz i w tym kolorze czuję się najlepiej.

Bardzo dziwnie się czuję. Mam dużo energii i coś bym porobiła, a jednocześnie fizycznie czuję się mega zmęczona i nie mam siły na to coś :/
Wczoraj kręgosłup mnie bolał, aż się poryczałam, chociaż nie był to jakiś bardzo mocny ból. Nie wiem jak przeżyję poród, skoro wymiękam przy takim mały bólu

A tak w ogóle to śniło mi się, że urodziłam W tym śnie miałam ślicznego synka
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 09:55   #1159
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
O tym samym pomyslalam zaczynam robic pod siebie

Anetka bardzo ladne imie mi sie ono zawsze podobalo, ale tak ma meza brat na imie i odpadlo na wstepie
Ale patrząc z drugiej strony to w ostatnio miesiacowych wątkach, chociaż jedna rozpakowywala sie dużo wczesniej, 7 miesiąc, początek 8. U nas żadna i póki co tfu tfu, żadne małe nie pcha sie na świat tak jak u nich. Wiec mozna zrobią nam dzieciaczki psikusa i wszystkie urodzimy po terminie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 09:58   #1160
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ja w zeszłym roku opracowałem technikę zakładania za pomocą długiej łyżki z ikei wiec nie musiałam sie schylać , teraz póki co chodze w baletkach mam takie jedne z gumka dookoła i bez problemu sie w nie mieszczę inne tylko rano, póki pogoda jest , w ogóle to mam hopla na punkcie butów chyba dlatego ze przez 4 lata byłam kierownikiem jednego salonu w Silesi
hehe tez mam balerinki z gumka- super wygodne, ale dluzej w nich chodze to te gumki mam odcisniete na tych baleronach

mi sie marza nowe kozaczki, takie na plaskiej podeszwie ale wysokie, tylko kupie dopiero po porodzie jak nogi wroca do swojego rozmiaru, tak samo kurtke zimowa musze kupic, bo mialam juz w zeszlym roku kupic a jakos potem odpuscilam a teraz juz bede musiala bo za ciasne sa wszystkie
nawet w ramionach jestem szersza

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Ale patrząc z drugiej strony to w ostatnio miesiacowych wątkach, chociaż jedna rozpakowywala sie dużo wczesniej, 7 miesiąc, początek 8. U nas żadna i póki co tfu tfu, żadne małe nie pcha sie na świat tak jak u nich. Wiec mozna zrobią nam dzieciaczki psikusa i wszystkie urodzimy po terminie
ja bym chciala wczesniej moze byc nawet skonczony 38tc, ale po terminie raczej nie

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 10:01   #1161
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleska Pokaż wiadomość
Te butki ze zdjęcia są piękne Już wiem na na co polować Tylko gdzie takie znaleźć?

Ja mam za sobą etap eksperymentów z kolorem włosów. Miałam chyba wszystkie kolory na głowie, a od mniej więcej roku króluje u mnie ciemny brąz i w tym kolorze czuję się najlepiej.

Bardzo dziwnie się czuję. Mam dużo energii i coś bym porobiła, a jednocześnie fizycznie czuję się mega zmęczona i nie mam siły na to coś :/
Wczoraj kręgosłup mnie bolał, aż się poryczałam, chociaż nie był to jakiś bardzo mocny ból. Nie wiem jak przeżyję poród, skoro wymiękam przy takim mały bólu

A tak w ogóle to śniło mi się, że urodziłam W tym śnie miałam ślicznego synka

Buty są też na allegro. Firma to Gianmarko , firmy wczesniej nie znałam, ale te mi sie podobały najbardziej bo w venezi czy kazarze te spody były bardzo masywne, takie traktory a te takie delikatne jak na takie buty okazały sie rewelacyjne i jakościowo bardzo dobre, zima była słaba wiec cała jesień zimę i wiosnę w nich latałam

Co do koloru włosów to ja tez przerobiła. Wszystkie kolory, blond z rozowymi pasemkami z fioletowymi, ciemne z różnymi pasemkami, czerwone, fioletowe teraz sie juz opamietalam i sa albo bardzo jasny blond albo ciemny brąz , w wisniowych z czerwonymi pasemkami bylosuoer ale zdecydowanie za szybko sie wyplukiwaly . A naturalnie jestem bardzo jasny blond
Stary 2014-09-21, 10:03   #1162
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak jak czekoladka, nie chcialabym po terminie ale za szybko to tez nie ehhhh w sumie tak mysle, ze w sumie juz mi wszystko jedno - wazne, zeby maly urodzil sie zdrowy i wszystko bylo dobrze
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-09-21, 10:04   #1163
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe tez mam balerinki z gumka- super wygodne, ale dluzej w nich chodze to te gumki mam odcisniete na tych baleronach

mi sie marza nowe kozaczki, takie na plaskiej podeszwie ale wysokie, tylko kupie dopiero po porodzie jak nogi wroca do swojego rozmiaru, tak samo kurtke zimowa musze kupic, bo mialam juz w zeszlym roku kupic a jakos potem odpuscilam a teraz juz bede musiala bo za ciasne sa wszystkie
nawet w ramionach jestem szersza

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

ja bym chciala wczesniej moze byc nawet skonczony 38tc, ale po terminie raczej nie

Mnie sie marzą kozaki wysokie, niestety mam tak chude łydki ze wszystko odstaje wyglada to odchydnie, zazdrosze tym co mogą fajnie dopasować buta

Oj ja bym chciała tez w 38 nawet nie musi byc skończony
Stary 2014-09-21, 10:05   #1164
paulina119a
Zadomowienie

Hejka

Alez się wyspałam

Zmykam ogladać Martynę na krańcu świata czy jakoś tak
Stary 2014-09-21, 10:08   #1165
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Mnie sie marzą kozaki wysokie, niestety mam tak chude łydki ze wszystko odstaje wyglada to odchydnie, zazdrosze tym co mogą fajnie dopasować buta

Oj ja bym chciała tez w 38 nawet nie musi byc skończony
mi tez odstaje wiekszosc wysokich kozakow, ale i tak mi sie podobaja

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Hejka

Alez się wyspałam

tez wlasnie ogladam, boże jakie piekne te kobiety a to transseksualisci

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-09-21, 10:10   #1166
manieczka1
Zakorzenienie

Tez ogladam...po niektorych naprawde nic nie widac...nie chcialabym byc na miejscu faceta, ktory sie o tym dowiaduje
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-09-21, 10:18   #1167
aleska
Raczkowanie

Cytat:
Buty są też na allegro. Firma to Gianmarko , firmy wczesniej nie znałam, ale te mi sie podobały najbardziej bo w venezi czy kazarze te spody były bardzo masywne, takie traktory a te takie delikatne jak na takie buty okazały sie rewelacyjne i jakościowo bardzo dobre, zima była słaba wiec cała jesień zimę i wiosnę w nich latałam
Dziękuję kochana Obejrzałam sobie katalog tej firmy i mają ogólnie bardzo ładne buty. Szkoda że stacjonarnie nic w mojej okolicy nie ma Jak dobrze, że jest za to internet :P
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 10:32   #1168
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie czytam artukuły o rutynowym nacinaniu bożeny podczas porodu.. tak sobie myślę, że fajnie by było urodzić żeby nie pęknąć ani nie musieć być nacinaną...
ja muszę się zapytać mojego gin jak to jest z tymi masażami krocza, które można sobie samemu robić, czy rzeczywiście coś dają i czy można je robić jak szyjka się skraca...czy jest jakieś ryzyko, że mogą wywołać coś wcześniej

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
Witam,
tez mi sie zle spi, plecy bola, albo brzuch, albo dziec sie wierci a po za tym mam obie dziurki w nosie zatkane i oddycham przez buzie i co 5 min mi wysycha w ustach i musze sie napic , a jak pije to co pol godziny musze siku ...

no nie utargam ....

jeszcze wczoraj wieczor postanowilam ze se smarkne mocniej to moze mi sie dziurka odetka i mi sie krew puscila

nienawidze byc chora
kuruj się Kochana
ja od czwartku walczę z przeziębieniem, niby jest lepiej ale jakiś katar dalej mam i osłabiona się czuję...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

Ja mam sporo siwych, mam 31 lat, na odrostach widać, ale moja mama miała też szybko siwe.
a moja mama własnie nie miała w tak młodym wieku, ja ok. 25 lat już jakieś siwki widziałam, teraz mam więcej....jak farbuję włosy to właśnie przez nie, bo i tak staram się farbować na kolor zbliżony do naturalnego

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
CHYBA ZAPADŁA DECYZJA ..
nasz synek będzie się nazywał po dziadku TŻ - Paweł
(akurat żadnego Pawła nie ma w żadnej z naszych rodzin, pasuje do nazwiska, no i nie mam złych skojarzeń co do tego imienia- czasem się wśród znajomych patrzy, że się ktoś tak nazywa i jaki on jest....na tej podstawie szybko odrzucamy pewne imiona...wiecie o co chodzi)
ładnie ja wśród małych dzieci teraz nie spotkałam się z tym imieniem

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
ja ma złoty blond.... ale farbowałam już na czarny...ruuudy...wracała m z czarnego do tleniongo blondu...brąz też miałam... siwych jak do tej pory jeszcze nie miałam same kosmki sie pojawiły... dziwnej nienaturalnej grubości..może po ciąży się z powrotem odmieni

ja mam grube i gęste włosy...wiec trochę z kolorami mogłam poszaleć..
z blondu w ciemne brązy, czy czernie...łatwo wejść...gorzej jest na odwrót..ja wtedy
zawsze przed planowanym powrotem z ciemnych do blondu... duuużo odżywek stosowałam...miesiąc wcześniej...
później używałam rozjaśniacza Joanna ... po rozjaśnianiu najbardziej się niszczą, ale potem odżywki..odżywki... i jest okey... tylko jak ja wracam do blondu..to wracam do naturalnego koloru "złoty blond" -mi się wtedy włosy błyszczą..a blond..czy tleniony blond... to nie ma tego blasku
a ja chyba wrócę do koloru, którego kiedyś używałam....tylko nie pamiętam jak się nazywał ale fajnie się mienił, pod światło to taki czekoladowy, trochę wiewiórzy, a normalnie jak ciemny brąz na avatarku mam ten kolor.... na pewno to był Garnier, muszę odszukać w pamięci ostatnio robiłam ciemniejsze kolory, ale chyba tamten jakoś najbardziej mi odpowiadał, bardzo mało było widać odrosty

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
o kurcze.....jak to blisko nas
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 10:33   #1169
GoniaaaS
Rozeznanie

:Hejka. Cala noc nie spalam zasnelam po 7 a o 9 pobudka bo kazali mi ruchy dziecka liczyc.
A wiadomo co u Sweet? Noi Silessiana faktycznie coz dawno nie spamowala.
Fiorella daj znac jak minela podróż
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 10:40   #1170
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Alez się wyspałam

ja lubiłam oglądać Cejrowskiego "Boso przez świat" wszystkie odcinki kiedyś z mężem obejrzeliśmy w ciągu kilku dni

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
mi tez odstaje wiekszosc wysokich kozakow, ale i tak mi sie podobaja

mam ten sam problem, wszystkie kozaki z szerokie.....jedne kiedyś nawet zwężałam u szewca i byłam zadowolona
a poprzedniej zimy znalazłam sprzedającego/producenta, który mi zwęził buty - tak jakby na zamówienie, ale cenę normalnie mi policzył i chyba już będę u nich kupować tylko to facet, który sprzedaje na targu w Będzinie, ale ma fajne buty, skórkowe

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

No niektóre dziewczyny faktycznie coś mniej aktywne ostatnio....mam nadzieję, że wszystko ok....
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości