|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Moj tez strasznie wypycha sie nozkami najczesciej po prawej stronie i jednoczesnie czuje jak napiera na szyjke.
Goniaaas z tym czopem to wlasnie ciezko. Ja mam np.ostatnio zwiekszona wydzieline. A kiedys rano szybko odruchowo spuscilam wode i po chwili zaczailam, ze moze tam czop byl, bo jakis glut haha ale pewnosci nie mam ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Goniaaas a moze jakies zapalenie pecherza?
|
#1142 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja pierdziu,i komu teraz mozna zaufac..??nikomu..najgors ze jest to,ze tacy ludzie nie maja sumienia i nie czuja skrupułów ,ze kogos oszukali.. ![]() :pa la:Cytat:
Cytat:
Gonia a ja ide siku i za jakies 5 min znow/do poprawy ..jakbym wszystkiego za jednym zamachem nie umiala wysikac..i tez tego jest pare kropel..ale Tz qwspominalas o jakiejs infekcji a ja robilam niedawno cytologie i bylo wszystko ok..nic mnie nie piecze,nie swedzi..
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-14 o 20:09 |
|||
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Esti to pewno po badaniu
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieję, że nie ale dla świętego spokoju oddam mocz na badania
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Manieczka te bóle jak na @ to przepowiadacze
Szybka przykro mi ze tyle kasy stracicie ![]() Esti właśnie a jak sprawa z ta babka? Oddala kasę? ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Dziewczyny czop naprawdę wygląda jak galaretka ,nie pomylicie tego ,zbity ,wielka gruda
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny.
Indra wizyte mam 23.10. Ale odebralam dzis GBSa i ujemny. Chociaz tyle... Jasiek dalej smarka i kszle... nie podoba mi sie to... Jestem u rodziców. Przyszedl dzis ten robot. Moze go jutro wyprobujemy z mama. Ide pod prysznic ina m jak miłość. .. Boli mnie.... moge se wziąć paracetamolSwietnie... Nawet nie biore... Szybka ale pech... jaja urwac to malo. ...
|
#1147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie oddala..i nie nastawiam sie,ze odda..najpierw przeslala mi potwierdzenie niby z banku,ze przelala pieniadze ale myslala,ze sobie nie powieksze i nie sprawdze nr konta..i niby przypadkiem jej sie cyfry poprzestawialy..a nastepny przelew ropbila ponoc 9.10 na poczcie i tez wyslala potwierdzenie ale pieczatka ucieta wiec kolejna bujda..ja juz sie do niej nie odzywam..nie strasze..napisalam jej tylko dobitnie co o niej mysle,ze jeszcze bedzie yebrac i nikt sie nad nia nie zlituje a dzieci zabiora jej do Domu Dziecka..nie przebieralam w slowach,ale juz nie nakrecam sie..zglosilam na policje i to oni sa od tego..ale wiadomo..zawsze maja czas.. juz nigdy wiecej nie bede zerkala na strony z ktorych mozna cos zamowic a nie sa ubezpieczone..chcialam sie polasic,ze taniej to teraz mam za swoje..ciesze sie,ze tz na mnie nie mial focha za to.. mam nadzieje,ze ten glupi babsztyl kupi cos dzieciom za to a nie przechleje,przekurzy albo przegra..bo to ponoc hazardzistka..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ela ale zadnej masci, balsamu nie mozesz? Ja przy mojej wysypce to chociaz balsam i krem specjalny moglam stosowac, ktore troche zmniejszaly swedzenie i nawilzaly skore.
|
#1150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mojego TŻ oszukał pracodawca na 1500zł, kupę długów narobił i masie ludzi nie zapłącił, uciekła za granicę. Jakiś czas temu dzwonił i udawał głupka, że on nie wie o co chodzi, jaka kasa itp. i czy mój TŻ ma jego przemysłowy odkurzacz. Wiadomo, jak koleś uciekł, to pracownicy pobrali sobie co zostało. TŻ tak się wpienił, ze szok. Ja miałam taką wydzielinę koloru kawa z mlekiem i byłam wtedy w szpitalu, to lekarz mówił, że może się zdarzyć.
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze jak mnie ciagle suszy..wypijam ok.2/2.5 l plynow dziennie i ciagle jeszcze chce mi sie pic..jak jakis wielblad.. wchodze do sypialni a tam na suficie czarno od komarow..skad te cholery sie jeszcze biora?trudno akcja paletka i skacze jak malpa po lozkach.. do jutra
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo podobami sie ten sposob ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybka- masakra, współczuje....a skąd ich wytrzasnęłaś? taniej mieli ten groszek czy jak? gonia - może woda Ci sie zatrzymuje...albo coś z pęcherzem, ale jak nic nie czujesz to się nie przejmuj... u mnie jakoś dzisiaj lepiej z brzuchem ale ja już nie wiem jak mam siedzieć, leżeć..itp..gniecie mnie wszystko a na dodatek dziec się dzisiaj słabo rusza...nie wiem jak wytrzymam te dwa tygodnie...a co gorsza moze dłuzej |
|
|
|
|
#1154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj zamówiłam 3 półki do szafy i jutro wieczorem już będę miała zrobiony porządek z ciuszkami
esti narobiłaś mi smaka na szarlotke i już mi małż kupił jabłka jutro z Hania będziemy piec Ona już się nakręciła że będzie sypać cukier do ciasta szybkawolna brak słów na tych oszustów Edytowane przez chmielinka Czas edycji: 2014-10-14 o 21:00 |
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie sa, po calej polsce sa oszukani, wychodzilo taniej kupic u nich jakies 100 zl na tonie wiec znowu nie jakies podejrzane kokosy ....
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie to jednak w takim razie nie wołki, tylko jakieś taki małe i brązowe. W każdym razie od godziny 16 żadnego nie zauważyłam. szybkawolna - o kurde. Współczuję. Jeszcze w takim okresie taki stres Uważaj na siebie. Mam nadzieję, że uda się wsadzić tych złodziei i oby udało się odzyskać pieniądze,
|
|
|
|
|
#1159 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny trochę mi lepiej na duszy
Cytat:
Kochana możesz mi napisać gdzie to badanie robisz ?? bo u mnie w przychodni raczej tego nie robią i będe musiała gdzieś podjechać ![]() Cytat:
Cytat:
że tam nikt jej nie pojechał za te oszustwa ?? chyba że usuwa na bieżaco posty. Dobrze że jednak nie zamówiłam tego wózka od niej ...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1160 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A twoje besteie BOOSSSKKIIIEE nie wyobrażam sobie już życia bez tych moich bestii... ![]() Aha no i oczywiście gratuluję opinii na książce!!!SUPER!! Cytat:
Cytat:
ale jestem dzięki za pamięć Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kierabedzie dobrze!!!musi trzymam kciuki i co się tam tylko da!!! AleaWojtuś słodziak!!! shiloh (chyba cos w poplatałam w Twojej nazwie nie martw się będzie dobrze ale współczuję stresu :/ :tuli:A mi się ostatnio spać non stop chce no i młodemu chyba włoski rosną bo zgaga mnie prawie nie opuszcza...dobrze że Renni pomaga ![]() Oficjalnie dostałam zaświadczenie od okulisty i będzie cc...nawet chyba się cieszę...z tego cc ale trochę zmartwiłam się oczami bo pole widzenia mi się pogorszyło i jakieś mikrotętniaki na plamce...nie wiem zupełnie co to za bardzo oznacza ale póki co nawet nie sprawdzam bo po co sie stresować... WYPARCIE najleprzy mój przyjaciel ostatnio ![]() Przyszły mi zakupki z all materac koszule o takąhttp://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...681016528.html i rożek ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-10-14 o 21:36 |
||||||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jednak cc...ale przynajmniej juz wiesz na czym stoisz i co Cie czeka
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
Melduje sie po wizycie
![]() Esti moja ginka i Twój chyba biorą to samo hahah ![]() Ostatnio twierdziła, że chyba nie spotkamy sie za następnej wizycie bo mała bardzo nisko i szyjka dojrzała i miękka i radziła leżeć odpczywać by wytrzymać do końca 37 tyg. a dziś umówiła mnie na kolejną wizytę na za tydzień bo szyjka się trzymie i chyba jeszcze potrzymie.. no to ja już jestem głupia totalnie z tego wszystkiego...a miałam taką cichą nadzieję, że powie mi że do tygodnia urodzę jak nic a tu dupa!!! Powiedziała, że mam zacząć łazić,krzątać się ale zero intensywnych ruchów, wieszania firan i mocnego wysiłku bo wtedy to prędzej się łożysko odklei niż macica pobudzi do skurczy. Idę szybko zrobić jakieś kanapeczki i muszę Was nadrobić ![]() cały czas rozmyślam o Kiarze..ciekawe czy się macica uspokoiła..
|
#1163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
termin będę miał wyznaczony na 17 lub 18.11 dam rade boje się ale co tam a z reszta znowu musze ciśnienie mierzyć bo u gina miałam 150 /90 chyba no i powiedział że gdyby mnienie znał to od razu do szpitala bym goniła heh a że prawdopodobnie to "alergia " na służby zdrowia to mam kontrolować hehCytat:
kurcze jak to zleciało a pamiętam jak omawiałyśmy nasze prenatalne wyniki i wogóle a teraz....SZOK!!!!!
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz jak Twoja szyjka potrafila zaskoczyc gina
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Za wizyty i zdrowe, duże i silne dzieciaczki ![]() My wróciliśmy z bobolandu, odebraliśmy wózek, jutro Wam pokażę, jest dokładnie taki, jak chciałam Dzisiaj przyszedł też monitor oddechu a jutro chyba przyjdzie kołyska, co za piękny tydzień zamówieniowy! Wyprasowałam wszystko, posegregowałam i podliczyłam, wyprasowałam łącznie 104 ciuszki! Do tego jeszcze pieluchy, czapeczki, śliniaczki i ręczniki. Ale mam satysfakcję dziką! szybka, współczuję przeżyć, a tych ludzi to bym chyba własnoręcznie rozszarpała
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - wiesz przynajmniej co i kiedy cie czeka
Ecleriss - moj gin tez chyba cos bierze bo ostatnio mialam szyjke miekka i skracajaca sie a teraz trzyma podobno tak ze przed terminem nie urodze... Dziewczyny chyba wyszly mi hemoroidy jesli to to ale takie grudki/bulki w okolicach odbytu..nie krwawi ale lekko szczypie czym to potraktowac??
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...heh A co do hemoroidów to niestety nie pomogę...nie mam pojęcia chyba trzeba by w aptece się spytać najlepiej...ja tam żadnych domowych sposobów niestety nie znam :/
|
|
#1168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co mi ta Pani całą kartkę zapisała...ale wcześniej juz miałam problemy na tyle że nie mogłam kożystać z sauny, uprawiać wysiłków czy podnosić ciężarów bo mi coś tam pęka, a teraz nie wiem czy to przez ciąże coś się tam pogorszyło łącznie z polem widzenia i jeszcze paroma rzeczami o które zapomniałam zapytać, nie kłamie szczerzę to nie chciało mi się już o nic pytać bo byłam tam chyba z 3 i pół godziny!!! i wypisała mi zaświadczenie podkreślając że konicznie muszę przyjść na kontrolę po porodzie bo coś tam trzeba będzie zrobić...
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Umieram!!! tak mnie boli to biodro że oszaleje ! Niech mnie ktoś dobije bo nie mam już siły do tej rwy
![]() Noc znowu mam z głowy, jak nic
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

ale pewnosci nie mam 
23.06.2011
01.06.2013

chce popelnic samobojstwo ... 

moge se wziąć paracetamol

Uważaj na siebie.
) i tak ją straszyli, że dużo wcześniej urodzi itp. a wytrzymała jeszcze parę tygodni, ur. z 3 tygodnie przed tp a że mu ciasno to mówili od 31/32 tc.
ważne, że się powoli rozwija i rośnie

Za wizyty i zdrowe, duże i silne dzieciaczki