Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-26, 20:10   #1141
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nie przepadam za jajkami Jajecznicę zjem kilka razy w roku i czuję się szczęśliwa
Koniecznie spróbuj tego połączenia ja nie mam tego proszku do sosu, ale i tak połączenie smaków jest genialne, tylko poczekaj aż kiwi dojrzeje w domu http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...o/przepis.html
Ta też jest pyszna, ale pracochłonna: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
No i na kanapkę najlepsze połączenie z awokado jak dla mnie http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:10   #1142
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

kumam, sory za reakcję, ale większość osób, które znam i dostawały stypendium przepie... je na jakieś ciuchy itp.
Nie, ja nie z takich. Zdobywałam tę kasę z myślą o wakacjach Ale miło byłoby się od razu rozpieścić jakimś drobiazgiem. 4k na ciuchy przewalić...
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:13   #1143
Kosmetykocholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%. Chcemy edukować, że podróby mejkapu, perfum są ble i nie fair bo to kradzież, a to samo się tyczy programów. To, że meteoryty są drogie, nie znaczy, że Guerlain mi ogranicza dostęp, który powinnam mieć, wywindowana cena nie usprawiedliwia nielegalnego nabywania. Nie ukradłabym meteorytów ze sklepu to kupię Avon. Nie stać mnie na Sony Vegas, używam MovieMaker.
Jak pisałam wcześniej wydaje mi się, że kod, który umożliwia wydaje mi się legalny dostęp do programu powinien być gdzieś na opakowaniu od mojej kamery, jednak nie potrafię go znaleźć, tak próbowałam jakoś ominąć ten kod jednak dopiero jak zaczęłam nagrywać i jak uznałam, że jest to dla mnie nie możliwe dałam sobie spokój. Wiem, że ta mała dyskusja, którą wywołałam nie ma na celu dotknąć mnie, lecz ogółem nielegalnego ściągania programów, jednak w takim razie skoro jedyną możliwością jest (teoretycznie, bo jak mówiłam wydaje mi się, że po zakupie jakiegoś produktu sony typu kamera, aparat, itd. można uzyskać kod do tego programu- chyba, że nawet po zakupie produktu wartego średnio 1k korzystanie z programu, który w takiej sytuacji "nam się należy" jest nielegalne ) albo wydanie kupy kasy, albo nielegalne ściąganie ? To w takim razie skąd większość ( o ile nie prawie wszystkie nie używające iMaca) youtuberki mają sony vegas? Bo w to, że wszystkie kupiły program o takiej wartości śmiem wątpić
Kosmetykocholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:24   #1144
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś wrzucał?

będą nowe pędzle i nowe gąbki... A rąk do trzymania tak mało
Było tak pięknie jak nałożyła ten delikatny bronzer, a potem doszedł następny bo jeden to jednak za mało

Cytat:
Napisane przez Kosmetykocholiczka Pokaż wiadomość
Jak pisałam wcześniej wydaje mi się, że kod, który umożliwia wydaje mi się legalny dostęp do programu powinien być gdzieś na opakowaniu od mojej kamery, jednak nie potrafię go znaleźć, tak próbowałam jakoś ominąć ten kod jednak dopiero jak zaczęłam nagrywać i jak uznałam, że jest to dla mnie nie możliwe dałam sobie spokój. Wiem, że ta mała dyskusja, którą wywołałam nie ma na celu dotknąć mnie, lecz ogółem nielegalnego ściągania programów, jednak w takim razie skoro jedyną możliwością jest (teoretycznie, bo jak mówiłam wydaje mi się, że po zakupie jakiegoś produktu sony typu kamera, aparat, itd. można uzyskać kod do tego programu- chyba, że nawet po zakupie produktu wartego średnio 1k korzystanie z programu, który w takiej sytuacji "nam się należy" jest nielegalne ) albo wydanie kupy kasy, albo nielegalne ściąganie ? To w takim razie skąd większość ( o ile nie prawie wszystkie nie używające iMaca) youtuberki mają sony vegas? Bo w to, że wszystkie kupiły program o takiej wartości śmiem wątpić
Jak zgubisz banknot 100 zł to ukradniesz te 100 zł, bo miałaś wcześniej więc Ci się należy? To, że inne youtuberki kradną program to znaczy, że Ty też możesz?
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:29   #1145
Father of Dragons
Raczkowanie

Stary 2014-11-26, 20:33   #1146
Takajakaya
Wtajemniczenie

A może polecicie jakieś sprawdzone sałatki/surówki do pracy? Wiem, że pełno tego na necie i są różne gusta kulinarne, ale chodzi mi o sprawdzone i w miarę szybkie do zrobienia
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:38   #1147
Kosmetykocholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Było tak pięknie jak nałożyła ten delikatny bronzer, a potem doszedł następny bo jeden to jednak za mało

Jak zgubisz banknot 100 zł to ukradniesz te 100 zł, bo miałaś wcześniej więc Ci się należy? To, że inne youtuberki kradną program to znaczy, że Ty też możesz?
Nie przesadzajmy chodzi o program, który według mnie jakoś średnio można porównywać do kradzieży czegoś bardziej...fizycznego? Tak próbowałam ominąć kod jednak nie robiłam tego na siłę i nie robiłam tego za wszelką cenę, ale ok jak już mam być taka dosłowna i w taki sposób to wyolbrzymiać próbowałam go ukraść Tylko skoro niektóre youtuberki może i ten kod po prostu znały, bo znalazły go rzeczywiście na opakowaniu od produktu tej firmy lub po prostu go ominęły to ja mam być tą pierwszą uczciwą i kupić program za 2k nawet jeśli jestem może w posiadaniu tego kodu tylko nawet o tym nie wiem, chyba że to też mam uznać za kradzież? Może jakby to była moja praca i bym się z tego utrzymywała a i wtedy wątpię :P Przykro mi w uczciwość XXI wieku przestałam dawno wierzyć . Ja tylko chciałam pomóc, bo sama takie problemy ( z movie makerem) miałam i też trochę mi zajęło zanim we wszystkim się dokładnie połapałam napisałam tylko, że nie potrafiłam ściągnąć sony vegas, a tu już wchodzimy w jakieś kradzieże pieniędzy, nie za daleko? Jest sen tak łapać się słówek i wałkować temat, który wydaje mi się jest na porządku dziennym tylko po prostu się o tym nie mówi
Stary 2014-11-26, 20:40   #1148
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
A może polecicie jakieś sprawdzone sałatki/surówki do pracy? Wiem, że pełno tego na necie i są różne gusta kulinarne, ale chodzi mi o sprawdzone i w miarę szybkie do zrobienia
ja robię sobie często do pracy sałatki bo zakupiłam fajne pudełeczko w ktłórym jest osobny pojemnik na sosik czy oliwe wiec wygodniej a daje tam mała puszkę kukurydzy , pomidorki koktajlowe , pół cebuli (czosnkowa lub ta fioletowa salatkowa) w piórka , pół małej główki sałaty lodowej i koniecznieeee prażony słonecznik <3 czasem dorzucam sobie odrobinę twardego sera grana padano pociętego na takie płaskie plasterki obieraczką do warzyw
można do tego dorzucić tuńczyka jak ktoś lubi, ale wtedy już zapach średnio do pracy

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:41   #1149
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie przesadzajmy chodzi o program, który według mnie jakoś średnio można porównywać do kradzieży czegoś bardziej...fizycznego? Tak próbowałam ominąć kod jednak nie robiłam tego na siłę i nie robiłam tego za wszelką cenę, ale ok jak już mam być taka dosłowna i w taki sposób to wyolbrzymiać próbowałam go ukraść Tylko skoro niektóre youtuberki może i ten kod po prostu znały, bo znalazły go rzeczywiście na opakowaniu od produktu tej firmy lub po prostu go ominęły to ja mam być tą pierwszą uczciwą i kupić program za 2k nawet jeśli jestem może w posiadaniu tego kodu tylko nawet o tym nie wiem, chyba że to też mam uznać za kradzież? Może jakby to była moja praca i bym się z tego utrzymywała a i wtedy wątpię :P Przykro mi w uczciwość XXI wieku przestałam dawno wierzyć . Ja tylko chciałam pomóc, bo sama takie problemy ( z movie makerem) miałam i też trochę mi zajęło zanim we wszystkim się dokładnie połapałam napisałam tylko, że nie potrafiłam ściągnąć sony vegas, a tu już wchodzimy w jakieś kradzieże pieniędzy, nie za daleko? Jest sen tak łapać się słówek i wałkować temat, który wydaje mi się jest na porządku dziennym tylko po prostu się o tym nie mówi

Dla kogo jest, dla tego jest.
Niezmiennie mnie zaskakuje, że ludzie są tak bardzo zszokowani jak ktoś ma w domu oryginalne płyty z muzyką, filmy, oprogramowanie. No faktycznie, jakie to dziwne, przecież wszyscy kradną.
Ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu, a Twoje argumenty są co najmniej dziecinne.

edit: błagam o jakieś ogarnięcie tekstu, bo zdania na 3 linijki z jednym przecinkiem ciężko zrozumieć, serio, bez złośliwości

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-11-26 o 20:45
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:43   #1150
Father of Dragons
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%. Chcemy edukować, że podróby mejkapu, perfum są ble i nie fair bo to kradzież, a to samo się tyczy programów. To, że meteoryty są drogie, nie znaczy, że Guerlain mi ogranicza dostęp, który powinnam mieć, wywindowana cena nie usprawiedliwia nielegalnego nabywania. Nie ukradłabym meteorytów ze sklepu to kupię Avon. Nie stać mnie na Sony Vegas, używam MovieMaker.
Myślę podobnie ;-) Zresztą, przecież nie istnieje tylko Sony Vegas i MovieMaker- jest mnóstwo innych programów, na różnych forach pewnie można znaleźć cos równie fajnego
Stary 2014-11-26, 20:44   #1151
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Gabi, roczarowałaś mnie... Czołowa kusicielka tego wątku a jedynie zniechęciła do zakupu. Zresztą naked 3 mnie nie jara, bo za droga i za różowa. Myślę nad iconicami, ale nie wiem czy 1 czy 2.

Poprawiłaś mi humor Koleżanka ma Iconic 2 i mówi, że lepsza od MUA Undress Me Too
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Zastanów się, kolory fajne, ale jakość adekwatna do ceny.
(mam trójkę)
Ja jak je sobie nanosiłam na rękę to ten drugi od lewej to taki sam brokat mi został, a ten czarny z drobinkami to faktycznie brokat był ale czarny taki... mało intensywny... Kolory fajne to fakt - nie wiem czy tamten tester był już tak sponiewierany czy co, ale poczułam się rozczarowana

Cytat:
Koniecznie spróbuj tego połączenia ja nie mam tego proszku do sosu, ale i tak połączenie smaków jest genialne, tylko poczekaj aż kiwi dojrzeje w domu http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...o/przepis.html
Ta też jest pyszna, ale pracochłonna: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
No i na kanapkę najlepsze połączenie z awokado jak dla mnie http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
Ja właśnie jem awokado na kanapce i jest mniamssssssss Przeglądne sobie te przepisy, które wrzuciłaś i pewnie któryś wypróbuję - gruszki też lubię
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:45   #1152
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
moja ulubiona: makaron (wstążki najlepiej), brokuł i pierś z kurczaka. wszystko mieszasz z jogurtem, majonezem, solą, pieprzem i czosnkiem. Ja uwielbiam czosnek i daje go bardzo dużo, ale jak do pracy to lepiej mniej daj
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:48   #1153
koainka_
Czekoladożerca

- Ewa ratuje pokruszone cienie

- prosty makijaż u Maxi
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:49   #1154
Kosmetykocholiczka
Raczkowanie

Cytat:

Dla kogo jest, dla tego jest.
Niezmiennie mnie zaskakuje, że ludzie są tak bardzo zszokowani jak ktoś ma w domu oryginalne płyty z muzyką, filmy, oprogramowanie. No faktycznie, jakie to dziwne, przecież wszyscy kradną.
Ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu, a Twoje argumenty są co najmniej dziecinne.
Z jednym się zgodzę - ta dyskusja nie ma sensu są różne poglądy, a moje słowa nie miały na celu wywołanie takiej dyskusji. Twoim zdaniem moje argumenty są dziecinne - trudno. To moja opinia i zapewne nie tylko moja, tylko szkoda, że akurat w tej kwesti wypowiadają się osoby, którym po prostu takie programy nie są potrzebne i założę się, że też nie byłoby wam łatwo wydać 2k na program to obróbki filmików :P Ale cóż cieszę się, że przynajmniej komuś pomogłam, a jak ktoś na to forum wchodzi tylko po to, żeby łapać za słówka i obracać wydaje mi się w miarę pomocne wypowiedzi to już nie mój problem
Stary 2014-11-26, 20:51   #1155
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
Laseczki, doradzcie mi czym mogę się nagrodzić za zdobycie stypendium?
Moja wishlista na DDD bardzo sie rozrosla po dzisiejszej decyzji w sprawie stypendium
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:52   #1156
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Ewa ratuje pokruszone cienie

- prosty makijaż u Maxi
taki sobie najczęściej robię

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:52   #1157
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Sephorze, macałam naked 3 i bez szału Taka sucha się wydawała
Ja się staram omijać Syforę szerokim łukiem ale muszę tam w końcu zajrzeć i też pomacać. Chociaż z palca i tak wszystkiego nie wywróżę
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 20:54   #1158
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Z jednym się zgodzę - ta dyskusja nie ma sensu są różne poglądy, a moje słowa nie miały na celu wywołanie takiej dyskusji. Twoim zdaniem moje argumenty są dziecinne - trudno. To moja opinia i zapewne nie tylko moja, tylko szkoda, że akurat w tej kwesti wypowiadają się osoby, którym po prostu takie programy nie są potrzebne i założę się, że też nie byłoby wam łatwo wydać 2k na program to obróbki filmików :P Ale cóż cieszę się, że przynajmniej komuś pomogłam, a jak ktoś na to forum wchodzi tylko po to, żeby łapać za słówka i obracać wydaje mi się w miarę pomocne wypowiedzi to już nie mój problem

Tak, zgadza się, tylko po to tutaj wchodzę. Tupnij nogą i się obraź, bo ktoś śmiał nie podzielać Twojego zdania. Rozumiem, że żadna dyskusja nie wchodzi w grę?
Wypowiadają się osoby, które nie potrzebują Sony Vegas, ale potrzebują innych programów, nie pomyślałaś o tym? Co za różnica, czy Sony Vegas, czy Microsoft Word? Jak kogoś nie stać, są darmowe zamienniki, podtrzymuję swoje zdanie.

Oglądam seriale na złodziejskich stronach, za co systematycznie ruga mnie już mój TŻ.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-11-26 o 21:03
Stary 2014-11-26, 20:55   #1159
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Moja wishlista na DDD bardzo sie rozrosla po dzisiejszej decyzji w sprawie stypendium
Podziel się, może coś mnie zainspiruje Ja na razie chcę Iconic 1/2, balsam eos i pomadkę hean.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:01   #1160
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
Podziel się, może coś mnie zainspiruje Ja na razie chcę Iconic 1/2, balsam eos i pomadkę hean.
Mam iconic 2 i tak jak Gabi pisala, lepszy od Undress Me Too. Myślę nad the balm balmsai, make up revolution death by chocolate. Na pewno sobie kupię pędzel zoeva 227 i hakuro h76. Chcę wypróbować korektor nyx hd, tylko martwię się czy kolor light nie będzie za jasny. A po nocach śni mi się Mac Ruby Woo <3
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:01   #1161
kustraczek
-ist

Cytat:
Oczywiście, że nie jest łatwo, niemniej jednak czasem trzeba i tyle; swoją drogą mam pytanie - czy równie obojętnie podeszłabyś do faktu wykorzystania Twoich zdjęć przez jakąś firmę, tak jak wykorzystano zdjęcia Maxineczki, czy jednak trochę by Ci to nie odpowiadało?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:03   #1162
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
ja robię sobie często do pracy sałatki bo zakupiłam fajne pudełeczko w ktłórym jest osobny pojemnik na sosik czy oliwe wiec wygodniej a daje tam mała puszkę kukurydzy , pomidorki koktajlowe , pół cebuli (czosnkowa lub ta fioletowa salatkowa) w piórka , pół małej główki sałaty lodowej i koniecznieeee prażony słonecznik <3 czasem dorzucam sobie odrobinę twardego sera grana padano pociętego na takie płaskie plasterki obieraczką do warzyw
można do tego dorzucić tuńczyka jak ktoś lubi, ale wtedy już zapach średnio do pracy
Prażony słonecznik? W sensie trzeba go uprażyć? Czy jest gotowiec?

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
moja ulubiona: makaron (wstążki najlepiej), brokuł i pierś z kurczaka. wszystko mieszasz z jogurtem, majonezem, solą, pieprzem i czosnkiem. Ja uwielbiam czosnek i daje go bardzo dużo, ale jak do pracy to lepiej mniej daj
TŻ lubi brokuł, spodoba mu się Ja jakąś brokułową podobną też robiłam, ale z jajkiem, bez makaronu i kurczaka. Ha, coś jeszcze w niej było, bo jakoś ubogo mi ten przepis wyszedł...

Dzięki dziewczyny, już sobie spisuję Ja zwykle robię coś a'la grecka lub z kurczakiem i pekińską, ale przejadły mi się już.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2014-11-26 o 21:09
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:05   #1163
Adamantium01
Karo

Gabi jak to suche???

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:05   #1164
Kosmetykocholiczka
Raczkowanie

Cytat:

Tak, zgadza się, tylko po to tutaj wchodzę. Tupnij nogą i się obraź, bo ktoś śmiał nie podzielać Twojego zdania. Rozumiem, że żadna dyskusja nie wchodzi w grę?
Wypowiadają się osoby, które nie potrzebują Sony Vegas, ale potrzebują innych programów, nie pomyślałaś o tym? Co za różnica, czy Sony Vegas, czy Microsoft Word? Jak kogoś nie stać, są darmowe zamienniki, podtrzymuję swoje zdanie.
Nie obrażam się :P W tym co na początku napisałam nawet nie specjalnie określiłam swoje zdanie, napisałam to nie specjalnie zastanawiając się nad tym jak to może potem wyglądać . Akurat co do programów, które są mi potrzebne na co dzień mam podobne zdanie (tak, szok wszystkie posiadam legalne) jednak nie sądzę, że powinnam zainteresować się programem o wartości 2k biorąc pod uwagę, że nagrywanie filmików to jak na razie tylko moje małe hobby, a mając możliwość LEGALNEGO dostępu do tego programu miałabym z niego nie skorzystać tylko dlatego, że nie zapłaciłam za niego, ale za to zapłaciłam już za kamerę tej firmy tylko po prostu nie mam pojęcia gdzie taki kod się znajduję i tyle. Tylko czemu teraz ta dyskusja ma oskarżać tylko i wyłącznie mnie skoro zapewne mnóstwo youtuberek z nielegalnego sony vegas korzysta? Tylko dlatego, że przez przypadek napisałam coś co potem zostało potraktowane jak przyznanie się do co najmniej jakiejś okropnej zbrodni ? Są różne zdania i może lepiej na tym skończy, bo każda z nas jest przekonana o słuszności swojego i chyba dalej o tym pisać nie ma sensu
Stary 2014-11-26, 21:05   #1165
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Oczywiście, że nie jest łatwo, niemniej jednak czasem trzeba i tyle; swoją drogą mam pytanie - czy równie obojętnie podeszłabyś do faktu wykorzystania Twoich zdjęć przez jakąś firmę, tak jak wykorzystano zdjęcia Maxineczki, czy jednak trochę by Ci to nie odpowiadało?

Przecież zdjęcia z internetu są za darmo.

Za każdym razem przy takiej sytuacji rozwala mnie jak firmy się tłumaczą: "Droga Maxi, bardzo przepraszamy za wzięcie zdjęcia. Nie wiedzieliśmy, że to Twoje. Myśleliśmy, że jakieś po prostu Z INTERNETU.".
Stary 2014-11-26, 21:07   #1166
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Mam iconic 2 i tak jak Gabi pisala, lepszy od Undress Me Too. Myślę nad the balm balmsai, make up revolution death by chocolate. Na pewno sobie kupię pędzel zoeva 227 i hakuro h76. Chcę wypróbować korektor nyx hd, tylko martwię się czy kolor light nie będzie za jasny. A po nocach śni mi się Mac Ruby Woo <3
Przed light jest jeszcze porcelain i fair

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Gabi jak to suche???
Drugi cień w palecie był taki w dotyku jakby tej wierzchniej powierzchni z kolorem nie było i została taka strefa kredowa... Ogólnie jak wzięłam sobie i przejechałam to koloru prawie nie było, cień wyglądał na rozwarstwiony.... nieładnie ;(

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-11-26 o 21:15
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:08   #1167
201607131106
Konto usunięte

Kosmetykoholiczka, a może napisz do jakiejś yutuberki, która wiesz, że także używa sprzętu Sony i Ci podpowie, gdzie ten kod był. Sprawdziłaś kartę gwarancyjną i wszystkie ulotki ze środka?
Stary 2014-11-26, 21:10   #1168
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
troche niebardzo to wygląda, nie wiem na ile przedobrzyła, ale ona ma takie specyficzne usta.
Koszmarnie wyglądają jej usta.
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:15   #1169
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:

Prażony słonecznik? W sensie trzeba go uprażyć? Czy jest gotowiec?

w sensie , że kupujesz zwykły łuskany słonecznik bez soli ( bakaland ma dobry) i wraucasz go na gorącą patelnie i prażysz aż się zrobi złoty tylko trzeba uważać bo o ile początkowo powoli łapie kolor tak później łatwo spalić
prażony sezam tez jest fajny hehe

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-26, 21:18   #1170
Kosmetykocholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Kosmetykoholiczka, a może napisz do jakiejś yutuberki, która wiesz, że także używa sprzętu Sony i Ci podpowie, gdzie ten kod był. Sprawdziłaś kartę gwarancyjną i wszystkie ulotki ze środka?
Właśnie tak, wpisywałam wszystkie możliwe cyfry jakie znalazłam na pudełku i gdziekolwiek indziej. Szukałam tego dość dawno jednak o ile dobrze pamiętam to w miejscu, w którym ten kod powinien być albo nie było go wcale, albo liczb było za mało więc dałam sobie spokój. Już przyzwyczaiłam się do movie maker tylko właśnie nie wiem jak zrobić tam te zbliżenia przy których nadal leciał by głos z filmiku (nie potrafię tego wytłumaczyć :P)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości