![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Silver, zawsze czytam wieczorem i akurat jak weszłam na ostatnią stronę, to pytanie Marsi było na samym końcu, świeżo napisane, więc doszłam do wniosku, że od razu wyjaśnię, żeby nie było.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej Cię ściągnęłam i to z prędkością światła ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Jakaja kochana Ty masz dziś urodziny?myślałam,że jutro a ja dziś durna dzwoniłam i Ci życzeń nie złożyłam sto lat słońce (gówniara ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogłabyś coś czasem napisać ![]() Jak z mieszkaniem u Was? Bo pisałaś kiedyś o przeprowadzce.
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Silver, czytam Was z sentymentu, ale jakoś nie mogłabym się wbić z powrotem tutaj. To byłoby dziwne, wpaść nagle i wypalić o tym, co tam u mnie słychać.
![]() ![]() Przeprowadzki na razie nie ma, przełożyliśmy ją na nowy rok, bo wpadło mi kilka wydatków związanych z firmą i ciężko byłoby z finansami wydolić... Ale przeprowadzka dalej jest w planach. Marsi, co jak co, ale o ciąży chyba nie mogłabym Was nie poinformować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Black filmik obejrzałam ze 4 razy
![]() a tak wogóle to przy okazji chciałam Ci podziękować za piękne gratulacje, które napisałaś dla Marinki |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heloł! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro i pojutrze zjazd mam. bosz, zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce
![]() dobranoc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Ja też idę spać. Jutro od rana do 16 w pracy.
Dobranoc ![]()
#1150 |
Zakorzenienie
|
U mnie cisza, i oby tak zostało bom dziś do pracy wybrała się rowerem
![]() Wy tu już się do łóżek kładziecie a ja w pracy, buuu. Dobrej nocki!
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę spać, tz pomalowal mieszkanie I jeszcze MUSIAL mi pokazać i akurat się Ami obudziła jak wyszłam na 3 minuty ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, niektore juz wstaly ;-) Po wczorajszej drzemce Yae spala nadzwyczaj dobrze, dwie pobudki do 7 rano. To moze spac nie moze, bo jest zbyt zmeczona? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ImageUploadedByWizaz Forum1418425875.100481.jpg my sie bawimy ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trochę wiatr u mnie ruszył, obym wróciła rano do domu ![]()
![]() |
#1156 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miałam wczoraj napisać o urodzinkach, ale dzieko na noc mi się zakatarzyło. Ja jeszcze miałam dużo pracy, a ona poszła spać o 23.00 ![]() ![]() ![]() Moje dziecko zakochało się w prezentach , a Mikołaja to już Kocha MIŁOŚCIĄ BEZGRANICZNĄ. Ona tak się cieszy z tych wszystkich prezentów. A w załączniku macie pierwszą 2-latkę na wątku. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
dobry!
wpadlam z rana zobaczyc fotki Olenki Cytat:
![]() ale widze ze w gratisie zalapalam sie i na Hanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Lurker ;)
|
Lady mialas racje to jakas jelitowk! Wymiotuje od rana ;/ z mala ok na szczescie ale marudzi i zyc nie daje, a tz w pracy
![]()
#1159 |
Zakorzenienie
|
Little zdrowia!
Black wpadaj czasem ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Chyba juz moge powiedziec ze dziecie moje odsmoczkowane. Co prawda drzemki ostatnie dwa dni nie bylo ale mysle ze sie jeszcze ustabilizuje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane, jestem bo potrzebuje troche normalnosci z Wami
![]() Dzis w pracy dyzuruje do 15, podczytałam Was- przywracacie człowieka do pionu ![]() NAWIJKO, gratuluje pracy ![]() ![]() BLACK, fajno, ze sie odezwałas ![]() MISIAEEL, zdrowiej ![]() OLEŃKO dwulatko nasza kochana, samych szczęśliwosci ![]() HOPE, brawa za odsmoczkowanie ![]() ![]() ![]() ![]() PSTRYNIU, to ile Ty dzieci chcesz miec? ![]() (Czy tylko u nas bedzie wątkowy jedynak?????? ) LITTLE, ojej zdrówka ![]() Głowa mnie boli masakrycznie, az skronie pulsują... |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta ściskam mono i dużo siły dla rodziny
![]() Mój Dawid już ładnie w ciągu dnia bez pampa (za wyjątkiem jakiegoś wyjazdu czy coś) woła, leci na pisuar, albo np dziś, czym bardzo mnie zdziwił - na nocnik, bo kupsko było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Moja na dzień dobry też nawet o nich nie chciała słyszeć. Sciagala je jak tylko jej założyliśmy. To, że ona w nich chodzi to skutek naszej ciężkiej 6 miesięcznej pracy metoda małych kroczkow. Dzięki temu, że zaczęła w nich chodzić to nie zaczęła zezowac. Od miesiąca ma zwiększone szkła o 0.5 dioptri i czekamy aż wyrośnie. Większych już nie dostanie. W chwili obecnej ma wadę 4.5 duoptri, a szkła 3 dioptrie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Bedzie mnie mniej. Testuje wlasnie nowy tablet. Zarzadzilam wielkie przemeblowanie, wiec troche roboty jest. Chcialam tylko powiedziec, ze chyba dopadla nas bostonka. U nas w miescie teraz wirus ponuje. Wczoraj 39 goraczki. Zdziwiłam sie,bo ona nawet przy zapalenuu pluc jak w stanie ciezkim trafila do szpitala to tylko stan podgoraczkowy miala. Pojawila sie tez wysypka, ale bylam przekonana,ze to potowki, bo spala rozpalona pod koldra i kocem. Dzis rano wysypka na dloniach,stopach, w zgieciach no i brzuszek i plecy. Wyglada to strasznie, bo bardzo mocno ja zsypalo. Oby do swiat minelo, bo nie. Wyobrazam sobie swiat w domu. Takze tyle ode mnie. Trzymajcie sie cieplutko😄
#1165 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
sylwia, jeszcze Antosia LITTLE i moj Kuba :P
laurko, na nocke rowerem? ![]() nina, robicie dzis impreze? ![]() Ola chyba do taty podobna, co Jak jeszcze kiedykolwiek wspomne o wyjsciu do sklepu bez wozka to pacnijcie mnie wirtualnie w łeb ok? Moje dzikie dziecko nie nadaje sie na takie imprezy. Mialam w planach szybko ( ![]() Do sklepu blisko, ja wiem, 800m? 1km? W obie strony. O tym, ze szlismy prawie godzine zbierajac kamyki/liscie/smieci to nawet nie wspominam, bo to pewnie jasne dla wszystkich dzieciatych ![]() Ale zwalania z polek wszystkiego co sie zobaczy nie bylo w planie. Przy przecierach pomidorowych i tego typu sprawach grzecznie podnosilam co moj syn nawywalał (nie musialabym, gdybym zdazyla zareagowac, ale on robi to z predkoscia swiatla!!). Ale przy dżemach zdazylam sie zagotowac! ![]() Niestety zdazyl pozwalac. Na szczescie nic sie nie zbilo i poszlismy dalej. Przy kasie oczywiscie wszystkich informowal, ze pani robi "pik pik" i nie w glowie bylo mu czekanie w kolejce - pchal sie na sam poczatek ![]() Na szczescie udalo mi sie go zastopowac glosno komentujac otoczenie ![]() W drodze powrotnej nogi odmowily mu posluszenstwa, za reke chodzil nie bedzie, wiec zazyczyl sobie noszenie. Szkoda, ze wczesniej nie zauwazylam, ze syn moj wszedl w pieskie gowienko (autentycznie nie wiem kiedy!!), ktore nastepnie znalazlo sie na mojej kurtce, butach, jego kurtce, butkach, spodniach i generalnie wszedzie tam, gdzie nie powinno. Przy klatce zaczely sie protesty, bo nie chcial wracac. Po schodach wchodzil nie bedzie, wiec polozyl sie na podlodze przed schodami i tyle bylo z naszego spaceru... Aktualnie diabeł spi, pralka pierze nasze wychodne odzienie, ja zbieram sily na kolejny atak huraganu, a nastepny spacer bez wozka planuje nie szybciej niz w wieku 5 lat ![]() A mialam taaaaaaaaka piekna wizje bezżlobkowej soboty... ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-13 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odpowiedzi odnośnie sprzedaży wózka. Zaprosiłam młodych do domu, obejrzeli dokładnie dokładno i facet wygladał na zdecydowanego, ale dziewczyna chciała pomylec, wiec odjechali. Szkoda, nie sądziłam, że sprzedaż wózka będzie sie tak ciągła, zwłaszcza, że wystawiłam go za połowę ceny, która za niego dałam. Niżej już nie mogę, a na święta dodatkowy grosz to jak manna z nieba ![]() Miałam się uczyć, ale tak mi się nie chceee ![]() Nawijko gratuluję posady! Oleńko Ninagg Najlepsze życzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie będę Ci mówić jak z Hanią robiłyśmy zakupy. Mam sklep w podobnej odległości do sklepu musiałam ją nieść. w Sklepie za rękę :szok: i ze sklepu za reke :szok2: tż ją nauczył tak.
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nawijko-mój Oskar też będzie jedynakiem (z resztą mówiłam tu już o tym) ![]() Nie wyobrażam sobie mieć takiego drugiego diabła. I pomyśleć że kiedyś chciałam trójkę dzieci... ![]() Little- rozumiem że chodziło Ci o te "intensywnie szukające pracy" ale to nie zmienia faktu że bezrobotny to bezrobotny. Trochę poczułam się po Twojej odpowiedzi jak nierób któremu odpowiada siedzenie na dupie w chacie (bo nie pisze tutaj że szukam), a uwierz mi że nic nie boli mnie bardziej jak to że nie mam możliwości być niezależną finansowo od męża,w ogóle być niezależną i do czegoś przydatną w życiu. Bardzo bym chciała pójść do pracy i ubolewam nad tym że nie mogę w chwili obecnej ![]() ![]() Pstryku-pytałaś o wiatry ... Nooo! U nas tak wiało że zabrali prąd na dość długo,akurat wtedy jak szłam się kąpać ![]() ![]() aaa Nawijka-gratuluje Ci pracy ![]() ![]() Chyba tyle ode mnie,trzeba iść na all porobić zakupy świąteczne a po drzemce małego bierzemy się za przemeblowanie pokoju.
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzka zazwyczaj jeździ w wózku sklepowym. A jak jest to sklep mały, to daję jej koszyk do niesienia ona taka dumna, że może pomóc. Raczej nigdy nie ucieka, pilnuje się nas, próbuje dotykać, ale jak powiem że nie wolno to zostawia daną rzecz i maszeruje grzecznie dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.