![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]()
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||||
Zakorzenienie
|
U mnie tez już w miarę lepiej
![]() Miałam przygody ze szpitalem, migrenami, etc. Wszystkie złe objawy w ciąży mam ![]() Teraz jest delikatnie lepiej-głowa niestety boli praktycznie codziennie, wymiotuję nadal co dwa dni praktycznie, boli mnie już krzyż, brzuch ciągnie, mdli mnie ale ogólnie jest ok ![]() A wiesz już co Ci siedzi w brzuszku? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj wieczorem i w nocy myślałam, że się rozpłaczę z takiej bezsilności-ciężko było się obrócić, poruszyć. Nie wiem czemu tak się dzieje ![]() Cytat:
![]() Lille89 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
To dobra kobieta, ale czasami przesadza. Jej dwie pozostałe synowe urodziły już po jednej wnuczce i każda tak naprawdę tak samo zaczynała i kończyła- lekko przy kości były przed ciążą, w ciąży dużo i szybko tyły i choć jedna rodziła 6 lat temu, a druga 4 lata wstecz to żadna jakoś nie wróciła nawet do tej lekko przy kości formy sprzed ciąży. to teraz ja jestem zła, bo jestem szczupła, nic nie tyje, ciąży nie widać i generalnie "co to za chucherko urodzisz jak sama na ledwo żywą wyglądasz"...
Tylko jakby nie patrzeć to ani jej dwóch synów ani synowe ani nawet te wnuczki wcale jakoś dobrze nie wyglądają będąc tak jednak mocno zaokrągleni. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
ja nie używałam ale podobno wygodnie się karmi dziecko. jako rogal świetnie służy też poduszka cebuszka którą teraz można używać do spania.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle czytałam, ze najlepiej jest leżeć na lewym boku ale mnie na boku zawsze brzuch tak ciągnie ![]() Fotela do karmienia nie będę miała gdzieś wstawić do naszej małej sypialenki. W nocy to pewnie na leżąco będę karmić ale przecież nie będę ciągle na leżąco karmiła- a na siedząco nie będę się miała o co się oprzeć i będą plecy bolały. będę musiała wtedy w salonie na kanapie karmić a wolałabym w sypialni- bardziej intymnie ![]() My do sypialni zmieścimy tylko łóżeczko+ przewijak, półkę nad łóżeczko i malutką komodę a jak bobas skończy ok. rok to przeprowadzi się do pokoju brata ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() To zdecydowanie nie jest mój dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() E tam niezbędny. Zajmuje sporo miejsca, a poduszka też da radę. ![]() ![]()
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
O kuchni nie pomyslałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Witam was wszystkie cieplutko po dlugiej nieobecnosci, niestety mialam sporo problemow w rodzinie ale powoli wszystkowraca do normy ![]() Kochane Szczesliwego Nowego Roku ![]() Powoli wracam na forum i czas nadrobic zaleglosci ![]() Witam nowe mamusie bo po nickach widze ze sie pojawily ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Mi na problemy z trawieniem pomaga siemię lnu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Ja sie musze wybrac na jakies zakupy ciazowe bo jak bedzie mnie w tami tempie wybrzuszac to niedlugo nie bede miala w czym chodzic
![]() Musze sie pochwalic ze udalo mi sie nagrac kopniaczki malenstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Charlotta ja raz czuje raz nie, zazwyczaj wieczorem się rusza. W nowy rok chyba karate cwiczyl wieczorem a wczoraj tylko raz wieczorem poczulam.
Moja gin powiedziała, że jedna kawa dziennie jest ok, w internecie się naczytałam i zdania są podzielone. Ja też czasami piję słabą z mlekiem. Rybka moja siostra czuła od 20tyg, więc nie martw się na zapas ![]() Cos_ ja też tak miałam z bejbi blues. Dentoseptu używałam lata temu jak zrobiłam sobie kolczyk w języku. Działał super, ale smak faktycznie okropny. My jeszcze żadnych ubranek nie kupujemy. Muszę najpierw zobaczyć co szef chce mi odsprzedać, co siostra ma po małym. Nie mam żadnych oporów co do używanych ubranek. Marta1881 witaj. Super, mamy ten sam termin porodu ![]() Łóżeczko bedziemy najpóźniej w lutym kupować, ponieważ chcemy kota oswoić z nową sytuacją i nauczyć, żeby do łóżeczka nie wchodził. Kaja zaczipowana ![]() ![]() ![]() A propos pisania w trakcie porodu. Widziałam na jednym forum pytanie z porodowki jak jest w obcym języku cesarskie cięcie, bo ona nie ma już siły. Biedna. Witaj mehja ![]() Country straszny ten lekarz, zboczuch no... Fartuch takie krwawienie możliwe i to mogą być hemoroidy. Albo papier podrażnił. U nas była wczoraj osiemnastka brata... jej jak ten czas leci. Teraz jestesmy juz w drodze do jeleniej góry, do rodziny tz. Milego weekendu! Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-01-03 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam od 3 dni i zaraz po ścianie znaczne chodzić. Przechodzi mi tylko po kawei. Myślisz ,e mogę wtedy więcej ty h KAW wypić?
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() A ja dopiero teraz jestem w stanie zjeść śniadanie... ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Tassia, mnie czasem tylko troche glowa pobolewala. Mam dosc niskie cisnienie i staram sie pic jedna dziennie. Czasem sie zdazy druga slaba...
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Boje sie ze mnie przeora... W ciazy z Julkiem mialam maly brzuszek i nie bylo rozstepow. Teraz mam taki jak miesiac pozniej z Julkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale mam dziś nerwa... Generalnie nia ma konkretnego powodu, ale taka nabuzowana jestem, że aż synek oberwał już 2 razy w tyłek ![]() Chyba muszę pomyśleć trochę o sobie (fryzjer, kosmetyczka), bo sfrustrowana jestem tymi ciągłymi obowiązkami domowymi... Musze trochę odsapnąć i poczuć się lepiej sama ze sobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no u nas też są przyjęcia urodzinowe-ogrodowe. I drugiego malucha też będą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja niemal w każdym pokoku dla dziecka widze taki fotel ![]()
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też z jednej strony myślę czy by nie zadzwonić do mojej gin, żeby mnie na odziale zbadała, a z drugiej nie chcę panikować. Wizyta 15-go... I tak wiem co powie- leżeć, odpoczywać, nospę/buscopan brać w maksymalnej dawce... Przerabiałam to w pierwszej ciąży. Tylko o szyjkę się boję właśnie...
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2015-01-03 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Niee, powiedział,że jak przez tydz się mi nie poprawi to mam sie zgłosić po skierowanie na szpital
![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
Heeeeej, widzę, że część z nas bolą podbrzusza. Ja też mam twardawe, i pobolewa jakby pęcherz, sama nie wiem.
A zakupów dla malucha nie mamy na razie żadnych. Wybraliśmy wózek ale jeszcze nie kupujemy. Może w w drugiej połowie lutego zaczniemy myśleć o zakupach...
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Mnie tz dzisiaj zapytal kiedy sie farbuje to znaczy ze juz chyba najwyzszy czas bo to juz 2 miesiace minely i tak sie zastanawiam czy nie zaszaleje i pojde do fryzjera. Ostatnie domowe farbowanie skonczylo sie tym ze mam sporo kolorow na glowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie mrożone mleko się przydawało na wszelkie wyjścia ![]() Justi to wypoczywaj! oby nic się nie zmieniło i nie był konieczny krążek. Maleństwo już puka do mnie codziennie, fajne uczucie ![]() ![]() Tak się gdzieś naczytałam o gofrach, że jak ujrzałam w Biedronce gofrownicę to długo się nie zastanawiałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co sama nie wiem czy to od zależenia. Wczoraj miałam tak cały wieczór i w nocy jeszcze się pogorszyło. Ale rano już było ok. Teraz również. Chociaż położyłam się bo znowu zaczynam czuć ciągnięcie-za bardzo chyba poszalałam dzisiaj przy sprzątaniu. Cytat:
Kawy więcej bym nie piła. Niby można 1-2 dziennie (nie jakieś mocne) ale coś kiedyś słyszałam od doktora, żeby nie szaleć i dodatkowo nie wypłukiwać sobie z org. witamin. Cytat:
![]() Ja sprzątałam łazienkę i tak uderzyłam o szkło w lustrze, że aż rękę rozcięłam do białego mięsa ![]() ![]() Tylko lało się jak ze świnki ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na 90% Synek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.