|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko dokładnie
Szkoda że jedna osoba potrafi niszczyć relacje które budowaliśmy kilkanaście miesięcy przez własne niepowodzenia. Frustrację z tego powodu niech wyładowuje na innych a nie na nas |
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie tez przyszlam z innego watku, bo zaczal wymierac, wiekszosc dziewczyn schudlla a ja sie obijalam I strasznie jestem z nimi zwiazana, zagladam tam do nich i wcale sie nie zegnam z nimi i nie zamierzam. Znam kilka dziewczyn ktore udzielaja sie na kilku watkach i maja super relacje. Bo mozna takie sprawy inaczej rozwiazywac, troche bardziej dojrzale Bez oczerniania tak jak tam to mialo miejsce. To strasznie nie wporzadku :| Ale coz zrobic..
|
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladko dokładnie, tak powinno być. Mimo że nie odchudzamy się już razem to powinniśmy traktować się z szacunkiem. Po co robić jakieś głupie aluzje, dogadywać, obrażać itd. Dziewczyna powinna zachować odrobinę godności i z klasą zacząć przygodę na nowym wątku. Takim zachowaniem od początku nowym koleżankom pokazuje swoje oblicze
Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-04-07 o 23:41 |
|
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogrodniczka- to zdecydowanie normalne
miałam tak samo, mega oszukiwałam bo nue dawałam rady :P teraz, gdy robie juz jakiś czas regularnie ręce dalej dają popalić ale spokojnie da sie wytrzymać Aaa czyli jak do maja nie ubędzie mi -15 kg to będzie wasza wina? Hahaha Moja dzisiejsza waga 78kg, pisze z telefonu wiec pogubienia nie ma
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
77,7 kg
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nikolcia : troszkę się wspomagam narazie przy jelitach ale już nie mam aż takich problemów co były widzę znaczną poprawę moja waga na dziś : 81,8 musze to powiedzieć : "☠☠☠☠a mać " co za beszczelność .. Pitu Pitu od tego Pitu Pitu ja do jasnej cholery od stycznia schudłam prawie 9kg !!! "Chcieć to móc" |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
anka ale nie schudłaś w pionie tylko w poziomie
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj pospałam
Mam dzisiaj na 12 do pracy, także sobie folguje ![]() Tylko moja Luna głodna jak pies, wrzeszczy żeby jej coś dać a ja narazie mam problemy z rownowagą pokaże Wam mojego słodziaka jak siedzi i czeka na jedzenie
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
i dzisiejsza waga 82.5 kg spadło 0.5kg od wczoraj
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
a to mój pirat
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-04-12 o 14:56 |
|
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
82
Nie jestem zaskoczona,obżarłam sie ostatnie dni także zaoszczędzę bo na komunię kiecki nie kupię bo nie ma szans zejść do 77-78 w miesiąc .Teraz może w poniedziałek wrócę do wcześniejszej wagi. |
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
eliza : twój kot przebił kota od czekoladki
haha dziś przygotowałam sobie dietę na 1600kcl dobrze ?? czy lepiej zostawić tak jak mam 1800kcl bo zaczynam ostro(bezpiecznie) ćwiczyć ... dziś pięknie zaczełam wstałam o 5h rano - zjadałam śniadanko i poszłam potruchtać przez godzinkę a wieczorkiem na rowerek 30 minutowy Przez święta też źle nie było z mężem po 1,30h dziennie na spacer szliśmy mimo że zimno było nam było wesoło bo zamiast psa na spacer poszedł z nami kot hehe pies zaparł sie łapami o bramę więc ciekawie z kotem to wyglądało pierwszy raz kot z nami szedł i za nami a później się nam stracił więc go szukaliśmy ...
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz może nie 5kg ale 3-4 napewno![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Czego go nie widze? ![]() Znalezliscie go? |
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
Nikolcia : dziękuję że mogę być ja dziś niżej w tabelce
Justyś ![]() ![]() klask i:![]() jesteśmy z ciebie dumne
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko nie wiem czemu nie widzisz
![]() twój kotuś jest śliczny ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- czekoladko wysłałam Ci prośbę o zaprzyjaźnienie to w albumie moim zobaczysz
|
|
#1159 |
|
Rozeznanie
|
A moja waga po świętach... 88,5
Jak to ze mną - pofolgowałam sobie w święta i nie mogę wskoczyć na właściwy tor Dzisiaj lecę na dietetyczne zakupy , bo ani sałaty nie mam ani jogurtów
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super kociak jaki bialutki cały jestem taką kociarą ze szok I wogole Elizka jaka laska z Ciebie!
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2015-04-08 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez kota nie widzę
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dla nie widomych
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- justyś przyjmiesz zaproszenie to będziesz widzieć
|
|
#1163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo my myślimy o zakupie kota / kotki dla Juniorka. Kurczę przydałoby się jakieś zwierzątko i tak się nam kot wydaje najlepszy...
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
A ja widzę Wasze tygrysy Dziewczyny nie warto już tracić energii na roztrząsanie tego PITU PITU Niech sobie myślą co chcą! Ważne żeby waga pokazywała coraz mniej kg ![]() Ja dzisiaj się nie ważyłam, podejrzewam dużą nadwyżkę i nie chcę się dobijać. Zważę się w poniedziałek Tabelkę oczywiście Wam wstawię Justyś w razie czego wezmę to na klatę i przyznam się do winy Ale wierzę że dasz radę bo pięknie Ci idzie dieta! trzymaj tak dalej! Ogrodniczka skalpel na początku ciężko zrobić ale jak będziesz go dłużej robić to w końcu dasz radę! Nie poddawaj się! Ja dzisiaj też skaczę z Ewką. Jak mój mąż będzie mieć wolne to zaczynam biegać. To znaczy na początku będą to marsze połączone z biegami
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo kotek to super sprawa, tylko kwestia alergii czy Twoj maly przypadkiem nie bedzie zle reagowal na kotka. Bo u nas okazalo sie ze moj brat ma okropna alergie na kota i musi przyjmowac sterydy bo normalnie sie dusi. I juz mielismy ja sprzedawac ale brat bedzie wyjezdzal na dluzej, zreszta w domu to tylko nocuje i to nie zawsze a ja tez planuje wyprowadzke niebawem i zabieram ja ze soba.Zreszta to taka kochana kruszyna jest ze glowa mala
|
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() On zawsze lubił zwierzątka. Od jakiegoś czasu już myśleliśmy o kotku/piesku ale póki niania była dużą część dnia to nie chcieliśmy jej jesze zwierzątkiem obiążać A teraz jak ja jestem to kotek mógłby być
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Gangola no nie wiem czy mam doswiadczenie.Mam koty od lat.Dwa są na dworze,a ten biały jest w domu.Głuchy jest od urodzenia ,ale bardzo dobrze się rozumiemy
Z kotem nie trzeba wychodzić na spacery.Wystarczy kuwetka w domu.Jak się ma kota w domu to trzeba wysterylizować.Takie przytulasy są patrzą tylko zeby się wylegiwać na kolanach ![]() Ja mam alergię a na sierść kota największą.Nigdy nie wiedziałam nawet,ale jak dostałam pokrzywki to wyszło dopiero,ale kota się nie pozbyłam. Z kotem mniej roboty niż z psem.
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-04-08 o 13:43 |
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Tak uczulam na tym punkcie bo my tez wczesniej mielismy zwierzeta, dwa koty i psa i nigdy nic nie mial a teraz jak ma 23 lata ta Luna tak strasznie go uczulila i bylismy w szoku jak to mozliwe i okazuje sie ze kazde zwierze a szczegolnie koty ma inne alergeny i widocznie ta nasza obecna musi miec jakies inne ktore akurat tak na niego dzialaja.
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz mi powiedział,ze powinnam się pozbyć kota chociaż nawet jak się go pozbędę to jego alergeny mogą pozostać w domu jeszcze przez kilka lat.
Białe koty podobno uczulają jeszcze bardziej.Już trzy lata mam spokój z wysypką.
|
|
#1170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas to i tak na próbę w sumie. Jak się nie sprawdzi, będzie drapał albo nie ogarniemy go to pójdzie do rodziców moich lub męża
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Ja w sumie tez przyszlam z innego watku, bo zaczal wymierac, wiekszosc dziewczyn schudlla a ja sie obijalam
miałam tak samo, mega oszukiwałam bo nue dawałam rady :P teraz, gdy robie juz jakiś czas regularnie ręce dalej dają popalić ale spokojnie da sie wytrzymać 

Mam dzisiaj na 12 do pracy, także sobie folguje
pokaże Wam mojego słodziaka jak siedzi i czeka na jedzenie 
.Teraz może w poniedziałek wrócę do wcześniejszej wagi.
klask i: