Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 18:53   #1141
wiosenka84
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez cheerly Pokaż wiadomość
Może nie być telefonu, bo nie ma wymogu żeby go podawać. Wtedy można wysłać tylko wiadomość
A myślałam, że mam coś ze wzrokiem Bo szukałam i nie widziałam.
Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
A no i nie pochwaliłam się, wczoraj poproszono mnie oficjalnie o zostanie chrzestną
23.05 chrzest
24.05 komunia
31.05 komunia i absolutorium
7.06 komunia
20.06 18stka
18.07 ślub kolezanki
(gdzieś tu jest obrona...)
08.08 nasz ślub.

Będzie ostro.
No nieźle
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 18:54   #1142
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka ma w tym roku 10 (tak DZIESIĘĆ) wesel .
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Kilka lat temu moi Rodzice mieli 7
A ja myślałam, że z 3 oprócz naszego to już szaleństwo

Mariuszowa będziesz miała "wesoło"

A co do komunii bo ja mam zagadkę. W tym roku ma komunię moja chrześnica, niestety nie będę obecna bo ma indywidualną komunię i niestety nie dam rady przylecieć. No ale z racji, że nie chcą jej kupować rzeczy (rodzice są po rozwodzie i ona mieszka w tym momencie w UK) tata dziewczynki zdecydował na założenie lokaty, którą będzie mogła dysponować od 18-tych urodzin. No i tu pytanie: Ile pasuje dać?
Ja od Chrzestnych dostawałam 500. Ale ostatnio jak usłyszałam że ludzie na chrzciny dają po tysiaku to zwątpiłam :/
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 18:56   #1143
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dzien dobry

Właśnie stwierdziłam że musiałabym rzucić pracę żeby być w tym wątku na bieżąco ale nadrobione
Dziś udało się wyjść normalnie z pracy ale jestem strasznie zmęczona... miałam taką niby kontrole a 2 pracowników wzięło unż i ciężko było...

Gdybym chciała wszystko zacytować to mój post by się ciągnął przez kilka stron
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50970906]Pozdrawiam znad roboty[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
ide na zakupy potem pozne sniadanko i musze jeszcze dopracowac liste konkursowiczow czy wszystkie warunki spelnione i bedziemy losowac ;p
Podasz mi linka do facebooka Twojej strony ? bo wiem że był konkurs ale nie byłam wtedy w temacie
Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
A my dzisiaj idziemy zamówić obrączki

Witam nową PMkę!
sQ i jak Karolek? Trzymałam kciuki mocno
Aga, obejrzałam ten filmik z wesela. W ogóle zauważyłaś jak mało ludzi się bawiło? Masakra! Na początku to było 4-5 par na parkiecie i koniec. A najlepsze, że starsi się bawili a młodzi grzali krzesła xD Mam nadzieję, że u mnie będą się bawić goście bo inaczej będę z kijem ganiać na parkiet
Ja chciałam iść jutro ale jednak pracuję... więc pójdziemy w przyszłym tygodniu
Cytat:
jak bylam w cukierni u m. w miescinie (naprawde dobra ) to babeczka powiedziala ze max msc wczesniej ;p

ja osobiscie najpozniej w lipcu bede chciala miec juz na papierze zamowione itp ale musze chyba z szefunciem pogadac aby mi zrobili jagodowy tort

co prawda na urdoziny M. probowalismy malinowy i tez byl pyszny ale ja mam fiola na punkcie jagodowego wiec moze zrobie pietrami ;p

a co do zamawiania to najpierw musze wymyslic jaki tort chce zeby oni mi stwierdzili czy na 100% mi zrobia taki ;p
uwielbiam malinowy co do jagodowego to nie boisz się zabarwionych zębów ?
Cytat:
Dziewczyny zaraz na fb pojawia sie wyniki konkursu! ;p

co prawda żadnej z Was sie nie udało , ale macie u mnie 25% znizki więc zapraszam

Kreciorek kiedy odbieracie obraczki?
Cytat:
Napisane przez cheerly Pokaż wiadomość
Zazdroszczę! Ja niestety mam dwie lewe ręce do takich spraw :/

I w przyszłym tygodniu idziemy na spotkanie z dekoratorką.. domyślam się, że cena nas zabije, ale sami nic nie zrobimy niestety. U nas za same białe pokrowce na krzesła chcą 5 zł + 2 zł za przewiązkę, a to jest dla nas priorytet, bo niestety na sali są krzesła drewniane brązowe z nieładnym obiciem
Ja wypożyczam pokrowce z kokardami białymi i granatowymi po 3 zł za szt plus przesyłka

Cytat:
zreszta jak juz zaplaci sie zaiks to tym kontrolerom sie nie ebdzie chcialo lazic i sprawdzac umow z zespolem
zreszta chyba nie maja do tego prawa...

DZIEWCZYNY a moze chcialybyscie popatrzec na moja sale i cos doradzic w kwestii dekoracji? z tego co wiem od sali mam tylko biale obrusy i pokrowce na krzesla wiec cala reszta w mojej gestii...

mylicie ze jakie kolory tam pasuja? ja sobie kiedys wymyslilam dekoracje w stylu limonka-cytryna plus jakis kremowy na złagodzenie ale nie wiem teraz czy to w ogole tam przypasuje...

ogolnie dekoracja to dla mnie czarna magia.. dla mnie mogloby jej nie byc ale bez niczego na stolach to tak glupio... ale jak juz zaczne cos kombinowac i myslec to nagle duzo rzeczy mi sie podoba i znowu pewnie bym przeladowala ehhh

http://www.wirtualnastrefa.pl/?mod=8...h=73_8898&t=iP
Fajna sala mogę zapytać ile płacisz od osoby?
Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Szukam jakiegoś wątku z obrączkami i nic... albo ja ślepa...

Generalnie mierzyliśmy już i wybraliśmy proste klasyczne, Tż rozmiar 26 szerokość 5 a ja 14 szerokość 4 lub 3 (tu będę liczyła na Wasze zdanie - później foto )

Powiedział nam, że w sumie wyjdzie ok 8 gram złota i cena ok 1600 zł grawer w cenie z firmy Złoty Skorpion lub Łazur

W drugim jubilerze 1400 a grawer 3 zł za literkę czyli ok 100 zł trzeba doliczyć. Koleś mówi, że sami robią obrączki.

Mowa oczywiście o próbie 585.

Tanio, drogo? Ile i gdzie w Warszawie warto zajrzeć?
Nie wiem jak z cenami w Warszawie ale u nas też za klasyczne 5mm 1600zł lub 500zł z własnym złotem 10g - z tej opcji korzystamy

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Odebraliśmy je Mam wyrażenie że wyszły bardziej płaskie niż miały być..Czyli ostatecznie stanęło na mojej pierwotnej wersji kształtu obrączek: grunt, że obojgu nam się podobają Nie wiem czy na tel mi wklei zdjęcie Jak nie, to wrzucę jak wrócę z zumby
Załącznik 5956494
Załącznik 5956503

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż
Fajne
Cytat:
A no i nie pochwaliłam się, wczoraj poproszono mnie oficjalnie o zostanie chrzestną
23.05 chrzest
24.05 komunia
7.06 komunia
20.06 18stka
18.07 ślub kolezanki
08.08 nasz ślub.

Będzie ostro.
Szacun
Stary 2015-04-09, 19:01   #1144
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010

Też mam 5 z naszym ;-)

U mnie kwiecień wygląda tak:
11 panieński przyszłej bratowej
18 wesele
25 wesele
a w międzyczasie mam zamknięcie kwartałów w 17 firmach + 3 prywatnie które księguje.

Chyba się powieszę

W pracy siędzę do 21 codziennie. no dziś muszę wyjść do rossmana po wkładki i do apteki jeśli jej nie zamknęli już. ..

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

xjustyniaaax my przymierzaliśmy nie w Warszawie a w małym lokalnym salonie, więc 1600 to norma... ok. już będę miała jakieś przynajmniej rozeznanie ;-)

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:03   #1145
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Wow Nie zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
woooooow
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
No ładnie
Nawet nie chcę liczyć ile na to kasy pójdzie...

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:06   #1146
aga99792
Zakorzenienie

Mariuszowa no to nieźle. nie zazdroszczę.
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:08   #1147
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, do TŻ-a przyszedł właśnie kolega, znają się od 6 lat, utrzymują kontakt głównie na uczelni, a chłopina jak mnie zobaczył to był zdziwiony, że TŻ ma "dziewczynę" Ale by się zdziwił, jakby przyszedł za 2 tygodnie
wiesz, kolega to jeszcze pół biedy blondyna w klubie wisząca na szyi TŻ z hasłem do mnie "to Wy jesteście razem?! <szock i niedowierzanie>" to jeszcze ciekawszy widok po 7 latach związku i zaręczynach
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 19:10   #1148
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
wiesz, kolega to jeszcze pół biedy blondyna w klubie wisząca na szyi TŻ z hasłem do mnie "to Wy jesteście razem?! <szock i niedowierzanie>" to jeszcze ciekawszy widok po 7 latach związku i zaręczynach
jaka blondyna wisząca na szyi TŻ?! a żyje ona jeszcze?
Stary 2015-04-09, 19:12   #1149
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie też mnie to zdziwiło.....
Stary 2015-04-09, 19:13   #1150
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

ups
Stary 2015-04-09, 19:14   #1151
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez wiosenka84 Pokaż wiadomość
Jaką?

Czy w ogłoszeniach na olx może nie być podanego numeru telefonu, czy to ja ślepa jestem?
Hakan Nesser, Człowiek bez psa. kiedyś czytałam. ale to było z rok, półtora temu i w szale czytelniczym. teraz widzę, że trochę mi się w pamięci pomieszało

jest nr telefonu (chyba że ogłaszający nie podał w ogóle) po prawej stronie na górze: masz skontaktuj się, na niebieskim tle napisz wiadomość, a pod tym nr telefonu.

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Mariuszowa no to nieźle. nie zazdroszczę.
ja współczuję

idę spać chyba. ledwo żyję

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:15   #1152
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
właśnie też mnie to zdziwiło.....
generalnie to długa historia jest ale mniej więcej wiedziałam kto to ta blondyna i że nieszkodliwe toto, a że oboje byli tak niemożliwie spici, że dostałam jedynie ataku śmiechu
chodzi też o to, że znam mojego chłopa ze 12 lat i w tym czasie pijany był może 3 razy i zawsze pakował się w jakieś kłopoty
Stary 2015-04-09, 19:16   #1153
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Viva dobre pytanie
Stary 2015-04-09, 19:17   #1154
Muirinn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Właśnie stwierdziłam że musiałabym rzucić pracę żeby być w tym wątku na bieżąco
Ja pomyślałam, że musiałabym cały wolny czas, jaki mi zostaje w ciągu dnia, przeznaczyć na nadrabianie wątku Wczoraj próbowałam coś napisać, jak siedziałam w poczekalni w poradni małżeńskiej, ale nie zdążyłam się przekopać przez wszystkie posty :P

Ja jak miałam pięć wesel w sezonie, zrezygnowałam z dwóch Nie wyobrażam sobie iść na 10 Nie dość, że ginie weekend, to i pieniądze Dwa-trzy w roku są ok dla mnie.

Byłam wczoraj pierwszy raz w poradni - nuuuuuuuuudno, straszliwie nudno.
Chyba nie będę kłócić się o robienie kalendarzyka, tylko przyniosę za tydzień jakieś parę pomiarów przepisanych z neta - będzie spokój
A facet, taki ospały i zmęczony, zadawał takie podstawowe pytania - jak często się kłócimy, ile planujemy mieć dzieci, gdzie będziemy mieszkać itp Nie było strasznie, ot taki męczący obowiązek :P
Muirinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:19   #1155
Maartikrk
Zakorzenienie

W końcu w domu Ogarnęłam siebie i przestrzeń więc zabieram się za nadrabianie...ale pędzicie!
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 19:19   #1156
~Veronique
Zakorzenienie

ja też nie wyrabiam z byciem na bieżąco :-(

idę poćwiczyć, czas się ruszyć po tym lenistwie

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:20   #1157
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Co powiecie na taki taniec? mi się podoba wszystko oprócz tego dziwnego welonu...https://www.youtube.com/watch?v=rYKMDzwMwBw
Stary 2015-04-09, 19:29   #1158
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam 5 z naszym ;-)

U mnie kwiecień wygląda tak:
11 panieński przyszłej bratowej
18 wesele
25 wesele
a w międzyczasie mam zamknięcie kwartałów w 17 firmach + 3 prywatnie które księguje.

Chyba się powieszę

W pracy siędzę do 21 codziennie. no dziś muszę wyjść do rossmana po wkładki i do apteki jeśli jej nie zamknęli już. ..

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

xjustyniaaax my przymierzaliśmy nie w Warszawie a w małym lokalnym salonie, więc 1600 to norma... ok. już będę miała jakieś przynajmniej rozeznanie ;-)
tez niezły grafik
Stary 2015-04-09, 19:37   #1159
viva91
na przekór do celu

Cytat:
generalnie to długa historia jest ale mniej więcej wiedziałam kto to ta blondyna i że nieszkodliwe toto, a że oboje byli tak niemożliwie spici, że dostałam jedynie ataku śmiechu
chodzi też o to, że znam mojego chłopa ze 12 lat i w tym czasie pijany był może 3 razy i zawsze pakował się w jakieś kłopoty
A, to już wiem o co chodzi
Też śmieję się z jednej sytuacji z pewną dziewczyną i TŻ-em, kiedy oboje byli pijani i do dziś czerwienią się na wspomnienie tej chwili
Ale nie byliśmy wtedy jeszcze razem, także to trochę co innego

Wczoraj jak jechałam w busie do Wrocławia, to dosiadł się do mnie koleś, starszy parę lat, wysoki szczupły brunet. Zaczął coś zagadywać, dowiedział się gdzie studiuję i stwierdził, że nigdy nie był na mojej uczelni na wykładach i że chętnie by się przeszedł, ale potrzebny mu do tego mój numer
Strasznie głupio mi się zrobiło i powiedziałam, że te wykłady to są takie nudne, że ja bym sobie odpuściła Przy okazji starałam się wyeksponować pierścionek na palcu, ale chyba go nie zauważył, skwitował jedynie, że jak chcę to faktycznie sobie odpuści

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 19:40   #1160
Izzy_
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny jak szukalyscie dekoracji sali to mialyscie jakas wizje i pytalyscie o konkretna cene bukietu/ozdoby itp czy np pisalyscie ze macie taka kolorystyke, tyle stolow i mniej wiecej to wam sie podoba i prosilyscie o propozyje??

probuje sie do tego zabrac ale zupelnie nia mam weny ani ochoty wyszukiwac tabunow inspiracji aby dekorator mial gotowa moja wizje a nie wiem czy tekst "mam kolorystyke taka, sale taka i podoba mi sie to to lub to" przejdzie...
Dobra dekoratorka/florystka Ci to ogarnie - dużo robił w swoim życiu, więc pewnie jakąś wizję od razu rzuci ;-) Później zobaczyłam Twoją salę, co do limonki to jestem na tak, ale żółć z pomarańczem (bo kafle i ściany chyba są ceglano-pomarańczowe?) to w tym przypadku kiepskie połączenie imho Ale czytałam, że stawiasz na limonkę Wg mnie ładnie jeszcze by wyglądał fiolet, ale taki wpadający w niebieski

Dziewczyny, Wy tak na YT oglądacie filmiki różne - wrzucicie mi jakiś pierwszy taniec w rybce ? Znalazłam tylko jeden https://www.youtube.com/watch?v=N3_DaTEBHP4

Edytowane przez Izzy_
Czas edycji: 2015-04-09 o 19:45
Izzy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:41   #1161
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
A, to już wiem o co chodzi
Też śmieję się z jednej sytuacji z pewną dziewczyną i TŻ-em, kiedy oboje byli pijani i do dziś czerwienią się na wspomnienie tej chwili
Ale nie byliśmy wtedy jeszcze razem, także to trochę co innego

Wczoraj jak jechałam w busie do Wrocławia, to dosiadł się do mnie koleś, starszy parę lat, wysoki szczupły brunet. Zaczął coś zagadywać, dowiedział się gdzie studiuję i stwierdził, że nigdy nie był na mojej uczelni na wykładach i że chętnie by się przeszedł, ale potrzebny mu do tego mój numer
Strasznie głupio mi się zrobiło i powiedziałam, że te wykłady to są takie nudne, że ja bym sobie odpuściła Przy okazji starałam się wyeksponować pierścionek na palcu, ale chyba go nie zauważył, skwitował jedynie, że jak chcę to faktycznie sobie odpuści
ale podryw hahaha ;D
Stary 2015-04-09, 19:43   #1162
MartusiaWu
Zakorzenienie

swoją drogą czemu chcecie mordować blondynę? ja to bym zakosiła w zęby facetowi najpierw
Stary 2015-04-09, 19:45   #1163
viva91
na przekór do celu

Cytat:
ale podryw hahaha ;D
Nakombinował się chłopak, nie?
Cytat:
swoją drogą czemu chcecie mordować blondynę? ja to bym zakosiła w zęby facetowi najpierw
W sumie obojętne, kto by dostał najpierw

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-09, 19:46   #1164
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Powiedziałam cos w nerwach ale jak to brzmiało to do końca już nie wiem.
Dziś powiedziałam mu po prostu ze to było przykre co powiedział a on ze ja też powiedziałam cos przykrego to ja się pytam ale co a on 'ze jestem jak mi rodzice' wiec mu odpowiedziałem że chyba jest różnica między jesteś jak rodzice (chodziło mi tu o niechęć do wyjazdów) a nie chce z Tobą spędzać czasu. To powiedział żebym już szła do pracy....

Ciężko to widzę...
Myślę, że powinnaś mu dać czas a jak ochłoniecie i odpoczniecie od tej nerwowej sytuacji to porozmawiajcie

Cytat:
Justuus, królewna śmieszka ma racje... Podejrzewam, że czuje się osaczony... Daj mu chwilę na oddech...

A ja mam rozkminy czy zmieniać nazwisko... Swoje mam 3 literowe a Tż 7 literowe. Może 2 członowe? Jak Wy robicie?

Dziś znowu w pracy do 21... I kiedy ja mam się zająć ślubem ? ;-(
Ja przejmuję nazwisko TŻ..jakoś jest to dla mnie naturalne, mam brata który przedłuży nasze nazwisko :P Z resztą...mam 12 literowe nazwisko więc no...podwójne w moim przypadku to combo :P

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50971703]Hej
Ale miałam sen o obrączkach, pamiętam tylko że mialam okropny pierścień z 12mm. Wyglądała okropnie a ja w tym śnie się zastanawiałam czemu nie chodzę w tej co mam na półce w pudełku... [/QUOTE]

Wow...12 to na pół palca :P Konkretne zaobrączkowanie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Hej , no jeszcze ledwo zyje , w nocy mialam taka goraczke ze pol nocy nie przespalam ;/ . Chowanna gratulacje super bedzie synek! tz musi byc bardzo dumny . . Krolewna sliczne te twoje butki tez takie chce
Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja na wstępie jak urządzałam kuchnię odrzuciłam opcję granitowego zlewu
Ja też...:P

Cytat:
Napisane przez Patix20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja też wychodzę za mąż w tym roku. Trochę sobie pofolgowałam z czasem pozostałym na organizację całego "przedsięwzięcia". Jednak teraz pokornie nadrabiam straty.

Sala jest, kościół jest, orkiestra jest, fotograf i kamerzysta są, florysta jest, nauki są (zapisani na maj), suknia zamówiona (ale będą poprawki). Cała reszta ciągle w tyle.

I nie mam zielonego pojęcia jak "bardziej" zainteresować jakimkolwiek wyborem swojego TŻ. Niby popatrzy, oceni, ale i tak powie "co tylko Tobie się podoba". Przez takie akcje mi się nie chce.
Hej, hej! Ogarniesz wszystko na pewno! Ale fakt faktem, że czas Ci zleci do sierpnia..:P

Cytat:
Tak, to tylko ja potrafię. Miałam się zająć "ślubnymi sprawami". No, to zrobiłam sobie SPA , nałożyłam peelingi, maseczki, kremy, nakładki na zęby i siedzę zadowolona. Niech no mi się zacznie ślubna wena, żeby to załatwiać wszystko . Bo mam wrażenie, że stresuje się, że nic nie robię w związku ze ślubem, ale z drugiej strony nie mam do tego weny :/
O właśnie mi przypomniałaś że muszę zamówić paski na ząbki :P

Cytat:
23.05 chrzest
24.05 komunia
7.06 komunia
20.06 18stka
18.07 ślub kolezanki
08.08 nasz ślub.

Będzie ostro.
Niezły maraton :P Ale ja do września też mam hardcore

Cytat:
2015 to jakaś masa ślubów :P Co chwila ktoś mi mówi że ma pogrom weselny.. Nasi Goście z Niemiec mają w te wakacje 5 ślubów i wesel...bilety lotnicze kupowali jakoś początkiem roku i na wszystkie się wybierają..szacun.
Stary 2015-04-09, 19:47   #1165
kruella_de_mon
Zakorzenienie

justus nie patrz na to ze inni daja tysiac na komunię.. wedlug mnie na komunie co innego powinno sie dostać, bo potem na ślub co, 10 000? Według mnie jak dasz 500zł na ta lokatę będzie ok. zreszta, dziecko co roku ma urodziny, wtedy tez będzie dostawać jakieś prezenty od Ciebie czy coś, wiec ja bym się tak nie wykosztowywała. A jak bedziesz w Polsce to kup jakąś biblię dla dzieci, album komunijny czy coś takiego co dziecko się interesuje itp.

Swoją drogą wydaje mi się, że siostra Tzta jak urodzi będzie go chciala na chrzestnego. Powodu to chyba kazdy się domysla...
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-09, 19:49   #1166
aga99792
Zakorzenienie

Justynia kiedys wrzucalam ten taniec w sprawie sukienki chyba. No ogolnie nie Jest zly. Na pewno inny niz wszystkie . a to to na glowie to stawialabym raczej na dziwna woalke xD
Stary 2015-04-09, 19:53   #1167
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Co powiecie na taki taniec? mi się podoba wszystko oprócz tego dziwnego welonu...https://www.youtube.com/watch?v=rYKMDzwMwBw
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale welon.....paskudny
Jeśli chodzi o taniec to nie jestem fanką udziwnianych układów Ale szacunek dla nich bo widać, że się przyłożyli i wyćwiczone mają porządnie to wszystko...podoba mi się od 2:07 Śmieszne są te ekrany przy Dj'u ze skaczącym zdjęciem pary, życzącej Gościom dobrej zabawy

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

lipstick kupiłam drożdże ! Zaczynam przygodę :P
Stary 2015-04-09, 19:54   #1168
viva91
na przekór do celu

Czy ona w tej sukience nie ma za bardzo odstającego od ciała gorsetu?
A to to na głowie Nie wiem czy to jeszcze welon, czy już coś na kształt woalki
Stary 2015-04-09, 19:55   #1169
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
justus nie patrz na to ze inni daja tysiac na komunię.. wedlug mnie na komunie co innego powinno sie dostać, bo potem na ślub co, 10 000? Według mnie jak dasz 500zł na ta lokatę będzie ok. zreszta, dziecko co roku ma urodziny, wtedy tez będzie dostawać jakieś prezenty od Ciebie czy coś, wiec ja bym się tak nie wykosztowywała. A jak bedziesz w Polsce to kup jakąś biblię dla dzieci, album komunijny czy coś takiego co dziecko się interesuje itp.
Też mi się tak wydawało. Pogadam jeszcze spokojnie z jej ojcem co i jak.
Ogólnie chciałabym coś jej kupić, ale obawiamy się wszyscy że jej matka wszystko wyrzuci co dostanie od rodziny z naszej strony... Nie pozwala nawet na utrzymywanie kontaktu za bardzo, po prostu wyjechała z dzieckiem za granice No ale dłuższa opowieść
Stary 2015-04-09, 20:03   #1170
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Justynia kiedys wrzucalam ten taniec w sprawie sukienki chyba. No ogolnie nie Jest zly. Na pewno inny niz wszystkie . a to to na glowie to stawialabym raczej na dziwna woalke xD
taniec mi się właśnie podoba ale to cos na głowie

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale welon.....paskudny
Jeśli chodzi o taniec to nie jestem fanką udziwnianych układów Ale szacunek dla nich bo widać, że się przyłożyli i wyćwiczone mają porządnie to wszystko...podoba mi się od 2:07 Śmieszne są te ekrany przy Dj'u ze skaczącym zdjęciem pary, życzącej Gościom dobrej zabawy takiego tańca akurat nie widziałam a obejrzałam ich chyba z dużo

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

lipstick kupiłam drożdże ! Zaczynam przygodę :P
Cytat:
Czy ona w tej sukience nie ma za bardzo odstającego od ciała gorsetu?
A to to na głowie Nie wiem czy to jeszcze welon, czy już coś na kształt woalki
Też mi się wydaje że odstaje ;p

Powodzenia z drożdżami podziwiam ;D

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości