|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta, sport i plotkowanie-z Nami wspólne odchudzanie Część VII
Cytat:
![]() sesja w górach, super. Na pewno zdjęcia będą piękne ![]() uuu to faktycznie masa czasu. Na spokojnie znajdziecie coś fajnego
|
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
No strasznie ten czas leci
![]() W sumie to nie ustalaliśmy dokładnie gdzie, albo Tatry albo Pieniny ale na pewno tamte rejonyNo masa czasu będzie, choć nie wiem czy coś wcześniej czegoś nie zarezerwujemy jakby trafiło się coś fajnego żeby mieć to z głowy bo jak chcemy lecieć w sumie zaraz po ślubie to w tym kołowrotku potem nie będzie czasu na szukanie jakiś ofert
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ostatnio bylismy w gorach to wlasnie widzielismy mlodych w trakcie sesji. Jedna para w drodze na morskie oko. Masakra w takiej kiecce taka trasa A druga para robila zdjecia na czarnym stawie, to tu juz w ogole nie wiem jak ta mloda weszla tam na gore. Czy tam sie przebierala jakos czy co![]() No ale zdjecia na pewno wyszly super ![]() Macie wybrane jakies miejsce gdzie byscie chcieli,czy co sie trafi?
|
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
weekend dietetycznie miałam tragiczny, ale czas wrócić na dobre tory
![]() i w ogóle ogarnąć się muszę tak na prawdę, bo co z tego że w tyg się pilnuję, jak potem w weekend hulaj dusza piekła nie ma daje dzisiejsze podsumowanie I omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem II twarożek grani z papryką i mixem ziaren III jajecznica z 3jaj z kiełbasą z piersi kurczaka i cebulą; kajzerka; pomidor IV makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem, fetą i cebulą; świeży sok z marchwi 30min biegania (ok 4,4km) V pierś z kurczaka, kasza gryczana, brokuły, pomidor po ponad 2 tyg w końcu dzisiaj udało się nam iść pobiegać z TŻtem ![]() ale ciężko dzisiaj było, bo strasznie mnie zatykało i ciężko mi się oddychało no ale jakoś dałam radę, choć jutro pewnie będą zakwasy
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ania, za bieganie i jedzonko ja też wczoraj poćwiczyłam trochę też miałam dużą przerwę i ledwo co jeździłam na tym orbitreku![]() Byliśmy jeszcze wczoraj wieczorkiem u rodziny tż-ta z 3 zaproszeniami, wróciliśmy późno to poszłam od razu spać ![]() A co do wyjazdu to nie mam jakiegoś konkretu na oku, ważne żeby było cieplutko, słonecznie i daleko niedługo się biorę konkretnie za szukanie czegoś![]() Zważyłam się teraz i spadło troszeczkę, ale to cud chyba bo po rozpustnym weekendzie myślałam, że coś przybędzie a tu taka miła niespodzianka
|
|
#1146 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
bo tu ja muszę czytać składy i opinie żeby jakichś sztuczydeł nie nakupić jeśli chodzi o rożek/śpiworek/pościel etc. więc co innego mi się może podobać wizualnie, a co innego wezmę z rozsądku ![]() No wózek wczoraj zamówiliśmy w końcu chociaż i tak niewiele to zmieniło, bo producent ma urlop do końca lipca ![]() Cytat:
dziś zaczęłam 37 tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
i brawo za bieg ![]() Cytat:
Ale Ci waga leci gratki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, dzięki
Jaki zamówiłaś wózek? ![]() Ja byłam na zakupach, ledwo siaty przytargałam do mieszkania, teraz biorę się za pichcenie obiadku
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Ciebie też za wczorajsze ćwiczenia.Powoli do przodu, dużo Wam jeszcze zostało? Chyba powoli zbliżacie się do końca? ![]() znając Ciebie na pewno znajdziesz coś super ![]() super pięknie Ci spada ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja po drodze z pracy kupiłam sobie bób ale po pracy TŻta idziemy jeszcze na jakieś większe zakupy![]() co gotujesz?
|
|||
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, no w sumie już nie dużo zostało
w piątek mamy jeszcze jechać w jedno miejsce a tam w sumie damy 6 zaproszeń no i w weekend mam nadzieję skończymy u Mnie zapraszanie i u tż-ta zostały jeszcze 4 zaproszenia![]() W sumie zapraszamy 100 osób ale wiem, że nie wszyscy przyjdą dlatego na razie zarezerwowaliśmy na 70 osób a ostateczną liczbę gości mamy podać tydzień przed weselem![]() No liczę, że znajdę coś fajnego i w sensownej cenie tż dał Mi wolną rękę więc mogę szaleć![]() W sumie jedzenie kupowałam, też bób, owoce, dorwałam kg borówek amerykańskich na targu za 9zł maliny, wiśnie od czwartku będę mieć do soboty gości więc musiałam się zaopatrzyć
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my ostateczną ilość gości musieliśmy podać chyba 4dni przed weselem ![]() fajnie ![]() a co za gości będziecie mieć?
|
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam na obiad kaszę jaglaną, grillowaną pierś z indyka nadziewaną fetą i takie warzywka duszone (cukinia, bakłażan, papryka, pomidory, czosnek) i to wszystko posypane startym serem grana padano
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ania, mama przyjeżdża z siostrą i mężem ![]() Mama ma wizytę u lekarza i mamy załatwienie u notariusza (trzeba do końca załatwić sprawę z mieszkaniem tzn. przepisuje na Mnie już tak oficjalnie w kancelarii) a siostra z mężem tylko na 1 dzień bo mają też jakieś załatwienia w Krakowie
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dobrze, takie rzeczy najlepiej zawsze jak najszybciej załatwiać, żeby wszystko formalnie było i bez problemów w razie czego piję i czekam aż TŻ prace skończy. Ale coś się chmurzy, mam nadzieję, że się nie rozpada, żebyśmy na spokojnie mogli iść na te zakupy
|
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
No pojadłam
![]() Też czekam na tż-ta aż wróci ![]() Jutro idziemy do tego USC a w czwartek do księdza spisać ten protokół bo już dzwonił do Mnie
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo Wam jeszcze zostalo do ogarniecia poza usc i kosciolem? ![]() Bylismy z TZtem na zakupach. Potem planujemy znow isc pobiegac o ile pogoda nie pokrzyzuje nam planow
|
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, też bób kupiłam, będzie na jutro bo dzisiaj nie dałabym rady zjeść
dalej jestem pełna po obiedzie![]() No trochę zostało obrączki, alkohole, ciasto z tortem ( w sobotę mamy degustację ciast i tortów ) i musimy jakieś wybrać bukiet, tż dalej nie ma garniaka ( bo waha się czy iść w mundurze czy w garniaku) no i z końcem sierpnia mam próbną fryzurę i make up![]() Ogólnie dużo zostało ale na spokojnie się to pozałatwia bo jeszcze prawie 2 miechy
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Asia dwa miesiące to dużo czasu, na spokojnie wszystko ogarniecie
dzisiejsze podsumowanie I omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem II twarożek grani z papryką i mixem ziaren III koktajl (kefir, nektarynka, truskawki, maliny) IV bób 30min biegania (4,4km) V szaszłyki z piersi kurczaka, cebuli i pieczarek, kasza gryczana, pomidor; świeży sok z marchwi i selera naciowego dzisiaj już dużo lepiej mi się biegało, nie zatykało tak mnie i nie męczyłam się aż tak bardzo tylko ciągle mnie coś kolka łapała
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
za bieg i jedzenie podoba Mi się![]() No 2 miesiące, jest trochę czasu na ogarnięcie tego wszystkiego
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ania, no to napiszę wczorajsze jedzonko ![]() 1. owsianka na mleku sojowym z borówkami amerykańskimi 2. jogurt grecki z musli i pokrojonym jabłkiem i gruszką 3. pierś z indyka nadziewana fetą, kasza jaglana, duszone warzywa 4. sałatka grecka i kawałek wędzonego łososia U Mnie strasznie leje ściana deszczu za oknem
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
i za bieg ![]() Cytat:
U mnie też leje może ulewy nie ma, ale i tak kurcze, że ta pogoda nie może być normalna albo upał, że się wytrzymać nie da, albo deszcz i zimno, że nie można posiedzieć przy otwartym balkonie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, hej
No z tą pogodą można zwariować ale podobno mają znów wrócić wysokie temperatury![]() U Mnie strasznie leje, mam nadzieję, że trochę przestanie bo muszę jechać do tego urzędu cywilnego a to pół miasta do przejechania ![]() Jakie plany na dzisiaj?
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() Hej ![]() Ja juz w pracy,niedlugo zaczynam ale juz coraz blizej weekendu ![]() U mnie nie pada,ale pochmurnie dosyc i chlodno
|
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie już nie pada, rozpogodziło się i słońce teraz świeci ![]() Ja od rana sprzątam
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś i u Mnie się w południe rozpogodziło
i słoneczko świeci i nawet ciepło jest![]() Ania, fajnie, zawsze to dłuższy weekend i fajnie z tą sesją ?My załatwiliśmy dzisiaj ten USC, byłam też w Rossmanie i na zakupach
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() godziny jeszcze dokładnie nie ustaliliśmy, jutro pewnie jakoś dokładnie się zgadamy, o której, gdzie itd ale na pewno jakoś popołudniusuper, że USC macie już załatwiony, kolejna rzecz z głowy
|
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Już się obrobiłam
w nagrodę wypiłam kawkę i zjadałam lodziki ![]() Asia, super, że kolejna sprawa załatwiona ![]() Ania, fajnie, dłuższy weekend, odpoczniesz sobie macie jakieś plany?
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiego loda jadłaś?![]() TŻ jak to zazwyczaj weekend w pracy ![]() ja właśnie ogarniam sobie jedzenie na jutro ![]() pranie też wstawiłam, więc jak się wypierze to muszę rozwiesić, no a potem już słodki relaks
|
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa no to weekend z wizażem w tle ![]() Co pichcisz dobrego? ![]() My zaraz idziemy na zakupy z TŻ-tem
|
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nom ![]() a Ty masz jakieś plany na weekend? TŻ dyżuruje, czy wolne ma? ![]() a zrobiłam omleta na śniadanie. No i do pracy kaszę jaglaną, z serkiem wiejskim, papryką, pieczarkami i słonecznikiem ostatnio dosyć monotonne moje jedzenie w pracy, więc stwierdziłam, że dziś zaszaleje i na jutro zrobię coś innego![]() jedzeniowe czy jakie? ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- daje dzisiejsze podsumowanie I omlet owsiany z masłem orzechowym, bananem i malinami II twarożek grani z papryką i mixem ziaren III bób Chodakowska-Skalpel 2 +fittapy-trening rąk+ brzuszki na kołysce + skakanka+rowerek IV pierś z kurczaka zapiekana z fetą i pomidorami, kasza gryczana, brokuły; świeży sok z marchwi i selera naciowego V twaróg (biały ser+łyżeczka jogurtu greckiego+ 5migdałów+cynamon) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

ale zleciało

ale chcemy właśnie jechać niedługo po ślubie i może na 10 dni

żeby mieć to z głowy bo jak chcemy lecieć w sumie zaraz po ślubie to w tym kołowrotku potem nie będzie czasu na szukanie jakiś ofert
ODCHUDZANIE
za bieganie i jedzonko
też miałam dużą przerwę i ledwo co jeździłam na tym orbitreku
Niedawno nam piałaś, że w ciąży jesteś, a to zaraz już końcówka
i brawo za bieg 

i czekam aż TŻ prace skończy. Ale coś się chmurzy, mam nadzieję, że się nie rozpada, żebyśmy na spokojnie mogli iść na te zakupy