|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Nie wiem, czy to wina zalążków migreny, czy czegoś innego, ale SEBS pachnie mi jak SE z dodatkiem… kaszy gryczanej
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Cosmetix, nie dostałam nic od Ciebie...
Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2015-09-09 o 21:10 |
|
|
|
#1143 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam, że niespodzianką jest mleczko do biustu kod 12587. Właśnie odebrałam paczkę.
Edytowane przez dianor Czas edycji: 2015-09-10 o 10:01 |
|
|
|
#1144 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny!
Robię zamówienie i dobieram sobie So Elixir Bois Sensuel z kodem JEDEN. Co myślicie o tym zapachu? Nie miałam okazji go wypróbować ale chyba zaryzykuję. Planuję dać go mamie +40, lubi korzenne zapachy. Zastanawiam się też nad Vanille Noire... Edytowane przez joanmik Czas edycji: 2015-09-10 o 12:17 |
|
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiecie mi coś na temat pomadek Grand Rouge ? Zwłaszcza odcień Gorący brąz ? Jest strasznie ciemny? Może ktoś posiada i wrzuciłby zdjęcie jak wygląda na ustach? ![]()
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Empress dziękuję za odpowiedź
Jeszcze nie zamówiłam, wolałabym jednak z kodem na -100 albo 1 dowolny za 0, bo prezenty dobre w tym miesiącu, te pomadki ładne zwłaszcza.
|
|
#1149 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma za co
jednak na kody -100 zł lub dowolny prezent za 0 zł musimy jeszcze troche poczekać.
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę podzielić się jeszcze kodem -50 zł - jakby ktoś miał chęć oszczędzić chociaż tyle...
![]() YR50 (Rabat obowiązuje przy zamówieniu od 149 zł i nie obejmuje produktów oznaczonych Zielonym punktem, Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz.)
|
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
Jest na pierwszej stronie
|
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpisuje się pod tym, chociaż już o tym chyba pisałam
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
a ja dumam i dumam nad zamówieniem..też mnie kusi SEBS bo mam nadzieje,że jest podobny do Nature Millenaire, w końcu to ten sam nos wymodził te cuda..ale martwi mnie podobieństwo do euphorii CK.. poczekam na więcej opini..dziewczyny, które pamiętaja NM prosiłabym o wypowiedź czy je przypominają..(do stacjonarki mam za daleko by sama sprawdzić przed zakupem)
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie zrobiłam zamówienie! Nie mogłam się oprzeć!
63793 Krem wygładzająco-ujędrniający do twarzy 1.00 zł I0211 So Elixir Bois Sensuel 50 ml + So Elixir Bois Sensuel do torebki 119.00 zł F78846 Agenda 2015-201 6PREZENT OI0221 Produkty do pielęgancji stóp + 2 kosmetyczki 22.90 zł F10619 Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej PREZENT F44109 Krem przeciwzmarszczkowy intensywnie regenerujący PREZENT Łączna cena produktów: 142.90 zł Z niecierpliwością czekam na nową ofertę internetową bo mam jeszcze kilka rzeczy na oku. Mam nadzieję, że perfum przypadnie mamie do gustu!
|
|
|
|
#1156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko piękne suche drewno na bazie waniliowej
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Makeup challenge winner
|
W żadnym razie.
Niezbyt mi się podoba ten brąz, ale to kwestia typu urody. Dla rudej będzie pasował. W ogóle większość kolorów jest mało neutralna i raczej do ciepłej karnacji. Eveline ma serię pomadek Colour Celebrities i ich opakowanie, kolorystyka,jak i trwałość i wykończenie są łudząco podobne do Grand Rouge. Natomiast ta gratisowa Intensywna czerwień (zamiennik to Eveline Colour Celebrities nr 601) i pudrowy róż (zamiennik Bell, HypoAllergenic chyba 03) są śliczne. Niestety w gratisach dają wciąż te same odcienie, na święta jeszcze bordo i głęboki fiołek. Z chłodnych odcieni polecam odcień Subtelna Malwa. Pastelowa Malwa jest jaśniejsza i błyszcząca. Są dość trwałe i ogólnie zawsze kupuję je na akcjach typu Dzień Kobiet, bo cena regularna 55zł mocno zawyżona. kiedyś była akcja kup dowolną kolorówkę do ust, a dowolna pomadka za 1gr., więc warto było wziąć konturówkę -30% i szminkę GR właśnie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-11 o 06:46 |
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
FREE09
Poznaj nasze nowe zapachy â kobiecy i zmysłowy So Elixir Bois Sensuel oraz świeży, męski Nature Homme Drzewo Gwajakowe & Jałowiec. Teraz do zakupu zapachu otrzymasz dodatkowy flakonik do torebki So Elixir Bois Sensuel w prezencie. To nie wszystko! Darmową dostawą możesz cieszyć się, gdy Twoje zamówienie przekroczy wartość 79 zł. Darmowa dostawa od 79 zł. Zestawy dla Ciebie oraz produkty stanowiące Ofertę specjalną nie wliczają się do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz. |
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem obecnie brunetką..w dodatku z bardzo jasną cerą, więc chyba nie będe ryzykowała.Oj, jakby dali jakiś odcień pod bordo... Ta czerwień faktycznie bardzo ładna - ale mam 2 pomadki pod ten kolor, najwyżej będzie dla siostry jako prezent - do wypróbowania ![]() Z Bell moja mama kupowała-bardzo sobie chwaliła.. Z Eveline jeszcze nigdy nie próbowałam... Ale póki co wstrzymuje się z zamówieniem...
Miłość to droga, która prowadzi do nadziei Odwaga to siła, która nas napędza Z ciemności podążamy ku wierze.” Dean Koontz Edytowane przez Natalica1809 Czas edycji: 2015-09-11 o 12:14 |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratisem z kodu KROK1 jest dalej krem Riche 75 ml - z niego jestem bardzo zadowolona bo na sezon jesienno zimowy jest rewelacyjny jak dla mnie
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama mówi, że jest bardzo podobne do neonatury. |
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Zmieniając temat na chwilę - czy ma któraś z was nową wersję peelingu do paznokci i skórek? I może porównać ją ze starą? Coś się zmieniło poza opakowaniem?
|
#1163 |
|
CORELIPS
|
Dziewczyny, czy znajdę na YR perfumy podobne do AMBER ELIXIR z Oriflame?
Wzięłam na celownik wody perfumowane: Vanille Noire ![]() Voile d'Ambre
|
|
|
|
#1164 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Będzie o wiele lżej, ale weź na celownik raczej SEBS i QNdA, ale tutaj bardziej drzewnie i żywicznie.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-11 o 19:26 |
|
|
|
|
#1165 |
|
Konto usunięte
|
Nie było mnie tu wieki wiec witam się ponownie
Dawno nic nie zamawiałam (dawno czyli gdzieś od listopada) - takie miałam zapasy ![]() Dzisiaj wstąpiłam do stacjonarki żeby przetestować nowy zapach so elixir i kupić płyn do demakijażu - mój ulubiony dwufazowy przesympatyczna pani dała mi specjalną ulotkę - 40% na dowolny zakup + -40% na zakup kosmetyku do twarzy + żel pod prysznic (dowolny zapach) + możliwość zakupu nowego zapachu so elixir 15 ml za 5 zl! Oczywiście skorzystałam, z czego bardzo się cieszę jeśli ktoś nie chce kupić w ciemno, to bardzo polecam przetestować za niewielkie pieniądze )
|
|
|
|
#1166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Bardzo dawno się tu nie udzielałam, miałam ponad roczną przerwę od zakupów YR Ale dzisiaj nie mogłam się opanować i klepnęłam zamówienie z kodem JEDEN, za 120zł dostanę:- So Elixir 50ml + SEBS do torebki - Vanille Noire 50ml + SEBS do torebki - Woda toaletowa róża 100ml - kalendarz - krem przeciwzmarszczkowy Jestem mega zadowolona, bo moja 50tka SE jest już na wykończeniu i planowałam kupić nową flachę tak czy siak, do tego miałam ochotę na jakiegoś jesienno-zimowego otulacza (VN)
Edytowane przez b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 Czas edycji: 2015-09-11 o 19:36 |
|
|
|
#1168 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Jest oferta październikowa - miniatura 5ml za 5zł przy realizacji promocji -40%
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-09-11 o 19:32 |
|
|
|
|
#1169 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
)A co do samego zapachu - SEBS. Ja odbieram ten zapach jako połączenie Euphorii z klasykiem So Elixir edp. A szkoda, bo liczyłam na jakiegoś killera w typie Neonatury Cocoon lub Nature Millnaire. To były zapachy... megatrwałe, z ogromnym ogonem...
Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2015-09-11 o 19:48 |
||
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
hej, dzięki za wypowiedzi odnośnie SEBS..widzę,że co nos to inna opinia
ogólnie poczekam na jakiś fajny kod i kliknę, bo zeżre mnie ciakwość
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

→