Golizna, artykuły i poziom na Wizażu. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-03, 13:01   #1141
201712071518
Konto usunięte

Dot.: Golizna i poziom artykułów na Wizażu.

Cytat:
Napisane przez StarFighter Pokaż wiadomość
No dobrze to bede się bardziej pilnował, ale moje zachowanie nie jest wyrazem braku szacunku do Was, ale proszę tez o zwrócenie uwagi pozostałym bo spójrzcie: reszta sama robi ot i czeka tylko na osta dla mnie bo najwyrazniej to im sprawia przyjemnosc, taki zbiorowy atak uzytkowników i uzytkowniczek o kruchej reputacji tez jest nie w porzadku

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Ogarnij się, robisz wlasnie ot na mój temat. Zero kultury z twojej strony i naucz sie rozrozniac trolling od normalnej dyskusji
dyskusja jak najbardziej na temat - bo tacy użytkownicy jak ty zaniżają poziom i rozwalają to forum
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 13:01   #1142
StarFighter
BAN stały

W tych wątkach wypowiada się regularnie kilka wizazanek które są znane ze swojej działalnosci choćby na zdiwieniowym i po prostu czuja do mnie niechęc którą wyrazają poprzez wywieranie nacisku na moderacje, to ma byc kultura?
StarFighter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 13:02   #1143
Kucias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
dobra, i teraz jest ten moment - wytlumaczcie mi, kilka razy go upomnialyscie, ze ma przestac robic offtop, nie zastosowal sie do polecen, dlaczego nie ma osta?
Pytanie za milion dolarów
Stary 2016-04-03, 13:02   #1144
StarFighter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
dyskusja jak najbardziej na temat - bo tacy użytkownicy jak ty zaniżają poziom i rozwalają to forum
O właśnie to jedna z takich wizazanek

Musiałbym dostać ostrzezenie za obrone przed waszym atakiem, spójrzcie na siebie najpierw

Edytowane przez StarFighter
Czas edycji: 2016-04-03 o 13:04
Stary 2016-04-03, 13:02   #1145
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beautyq Pokaż wiadomość
Za co on kiedyś dostał bana i kto mu przywrócił konto?
nie wiem za co dostał bana, ale skomlał przed Aniołkiem aż go przywróciła ''warunkowo'' - dlatego teraz on jej w d..pę bez mydła włazi i chce zostać modem.
Stary 2016-04-03, 13:07   #1146
viva91
na przekór do celu

Cytat:
dobra, i teraz jest ten moment - wytlumaczcie mi, kilka razy go upomnialyscie, ze ma przestac robic offtop, nie zastosowal sie do polecen, dlaczego nie ma osta?
Tak naprawdę nie powinnyśmy go tutaj upominać, bo to nie nasze forum. Dopuszczalna jest interwencja moda na nie jego poletku, ale staramy się to mocno ograniczać. Jednak już nie wytrzymałam Wysłałam też ZP.
Stary 2016-04-03, 13:09   #1147
StarFighter
BAN stały

Cytat:
nie wiem za co dostał bana, ale skomlał przed Aniołkiem aż go przywróciła ''warunkowo'' - dlatego teraz on jej w d..pę bez mydła włazi i chce zostać modem.
Bana dostałem ponieważ byłem świeżakiem i wszedłem na niewłaściwy wątek (zdziwieniowy) próbując prowadzić normalną rozmowę no i zostałem milion razy zgłoszony przez Herlejke, Liselotte itd

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 13:11   #1148
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Bana dostałem ponieważ byłem świeżakiem i wszedłem na niewłaściwy wątek (zdziwieniowy) próbując prowadzić normalną rozmowę no i zostałem milion razy zgłoszony przez Herlejke, Liselotte itd
Na swoją reputację, punkty i bany pracujesz sam, miej w końcu jaja i przestań zwalać odpowiedzialność na innych.
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 13:13   #1149
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
a ja mysle, ze glowa nie wie co robi reka
wlasciciel nie chodzi po forum czytajac pretensje, ma od tego rade nadzorcza
ale rada chce dostac krotki raport z wynikami, bo tez nie bedzie chodzic po forum i czytac
oczywiscie nikt nie wejdzie na spotkanie zarzadu i nie powie dzien dobry, wizazanki sa niezadowolone z nas, uwazaja, ze nasze artykuly sa [tu wstawic], poziom jest [...], nie dopilnowalysmy zbanowania tych i owych, bo to w sumie nie nasza dzialka, tylko modow, my im w kompetencje nie wchodzimy raczej, ogolnie poziom merytoryczny portalu jest co najmniej...

myslicie, ze Pani Mordalska podczas oceny okresowej pracownika przedklada wydruk komentarzy pod jej artykulami swojemu szefostwu?
ze ktos wydrukowal ten watek i ten o KWC i wyslal do onetu?
w punkt
nikt się dobrowolnie nie przyzna, że tzw. nowe KWC i ogólnie poziom wizazu na nowych zasadach spada na łeb na szyję, a projekt to porażka
zamiast tego zaleca się moderacji, aby tolerowała trolli/nie banowała, aby łatać spadającą klikalność i ruch na stronie

ale ja znam taką politykę z autopsji i sporo czasu upłynęło do wysiudania troglodyty który w podobny sposób zarządzał firmą, az ją zaprowadził nad przepaść, ale ... poleciał

tyle, że wizaz.pl kiedyś był fajnym miejscem dla wielu osób, wbrew nazwie niekoniecznie tylko tych, które zajmują się głównie kosmetykami

a teraz już nie jest i obawiam się że do dawnej formy nie wróci nigdy, bo latami zarabiał na swoją renomę i teraz lat by trzeba aby odzyskał szacunek

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 13:14   #1150
StarFighter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Na swoją reputację, punkty i bany pracujesz sam, miej w końcu jaja i przestań zwalać odpowiedzialność na innych.
Może i jest w tym moja wina bo nie jestem taki jak inni i inaczej postrzegam dyskusje, ale na pewno nie jestem trollem
Stary 2016-04-03, 13:24   #1151
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

tyle, że wizaz.pl kiedyś był fajnym miejscem
a niedługo stanie się drugą kafeterią, symbolem głupoty, trollingu i obciachu. Natura jednak nie znosi próżni i mam nadzieję, że wkrótce jakaś ogarnięta ekipa zrobi coś konkurencyjnego, z porządnym katalogiem kosmetyków, wabiąc do siebie zniesmaczonych tym, co tu się wyprawia. Trzyma mnie tu już teraz zasadniczo tylko 1 wątek. Opinie o kosmetykach coraz częściej czytam np. w sklepie Lady Makeup, bo nowe KWC doprowadza mnie do białej gorączki.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Może i jest w tym moja wina bo nie jestem taki jak inni i inaczej postrzegam dyskusje, ale na pewno nie jestem trollem
to przykre być takim naprawdę.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 13:26   #1152
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu czasem przemilcz i nic nie pisz zwłaszcza kiedy nie masz nic mądrego, ciekawego czy na dany temat do napisania a nikt nie będzie się Ciebie czepiał

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 14:22   #1153
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
moje zachowanie nie jest wyrazem braku szacunku do Was
Jest. A przede wszystkim jest brakiem szacunku do Aniołka - ona dała Ci szansę, a Ty tą szansą podcierasz sobie tyłek. Strasznie to przykre, tak pluć w oczy komuś, kto zobaczył w Tobie pozytywy. Ja akurat przypuszczam, że nie jesteś trollem, tylko po prostu przemądrzałym ignorantem, ale nie zmienia to faktu, że są momenty, w których w definicję trollingu się wpasowujesz. I w końcu się doigrasz.

Cytat:
Nie kłam, dobra?

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
tyle, że wizaz.pl kiedyś był fajnym miejscem dla wielu osób, wbrew nazwie niekoniecznie tylko tych, które zajmują się głównie kosmetykami
"Stary" Wizaż ma niejedną aferę na koncie, tak bym tej przeszłości nie gloryfikowała

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Natura jednak nie znosi próżni i mam nadzieję, że wkrótce jakaś ogarnięta ekipa zrobi coś konkurencyjnego, z porządnym katalogiem kosmetyków, wabiąc do siebie zniesmaczonych tym, co tu się wyprawia.
Bez dużej kasy się pewnie nie obejdzie, a tam gdzie trzeba dużej kasy, trzeba dużych zarobków, a gdzie są duże zarobki...trzeba mądrego zarządzania. A o to wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo.
Stary 2016-04-03, 14:28   #1154
StarFighter
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Jest. A przede wszystkim jest brakiem szacunku do Aniołka - ona dała Ci szansę, a Ty tą szansą podcierasz sobie tyłek. Strasznie to przykre, tak pluć w oczy komuś, kto zobaczył w Tobie pozytywy. Ja akurat przypuszczam, że nie jesteś trollem, tylko po prostu przemądrzałym ignorantem, ale nie zmienia to faktu, że są momenty, w których w definicję trollingu się wpasowujesz. I w końcu się doigrasz.
Elve mam szacunek do Was wszystkich i do Aniołka którą bardzo lubie bo zawsze sie do mnie odnosi z bezstronnoscią, nie jestem ignorantem, po prostu mam taki styl pisania i nie potrafie tak cały czas sztywno pisać, przecież nikogo nie obrazam tym, postaram się jednak jeszcze bardziej popracowac nad soba skoro Wam tak przeszkadzam
Stary 2016-04-03, 14:31   #1155
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
pffe dostala wlasnie bana za drobnostke jak na nia
a normalnie za ciezki kaliber to sie czeka i czeka i czeka
Nie mów. Serio zbanowana?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 14:32   #1156
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
...
"Stary" Wizaż ma niejedną aferę na koncie, tak bym tej przeszłości nie gloryfikowała
...
gdzie ja gloryfikuję?

a już w ogóle nie kumam co chcesz powiedzieć/osiągnąć przez słowo afera
ale może ja za gópia jezdem

a co do użytkownika StarFighter ...
nie kumam, czemu użytkowniczki po prostu nie zignorują jego postów, zamiast karmić trolla (czy paratrolla), a kwalifikujace się do tego posty mogą zgłaszać. i już - to lepiej załatwi sprawę niż próby dyskusji z nim

tak nawiasem mówiąc, to jak widzę te posty SF, to wizualizuje mi się krygująca się dziewczynka w wieku wczesnoszkolnym, z paluszkiem w buzi, drugą reką miętoląca brzeg sukienki i pytająca "ale ciooo?" ze źle skrywanym złosliwym uśmieszkiem

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2016-04-03 o 14:37
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 14:35   #1157
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Bez dużej kasy się pewnie nie obejdzie, a tam gdzie trzeba dużej kasy, trzeba dużych zarobków, a gdzie są duże zarobki...trzeba mądrego zarządzania. A o to wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo.
Bliska mi osoba założyła portal, obecnie duży i znany, z dofinansowaniem unijnym. Wbrew pozorom są teraz różne możliwości, tylko właśnie, trzeba mieć łeb na karku i wiedzieć co się robi. Wizaż to teraz taki jeździec bez głowy na szalonym koniu, oczywiście z reklamą Party na zadzie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 14:35   #1158
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Elve mam szacunek do Was wszystkich i do Aniołka którą bardzo lubie bo zawsze sie do mnie odnosi z bezstronnoscią, nie jestem ignorantem, po prostu mam taki styl pisania i nie potrafie tak cały czas sztywno pisać, przecież nikogo nie obrazam tym, postaram się jednak jeszcze bardziej popracowac nad soba skoro Wam tak przeszkadzam
Pisanie z dziką pewnością niczym nie potwierdzonych bzdur to jest "styl pisania", czy też może trolling w celu "rozruszania dyskusji"? Ja jestem w stanie zrozumieć, że szukasz znajomych, chcesz akceptacji i stąd Twoje wcinanie się w wątki społecznościowe i w Wyliczanki, ale Twoja zła sława jest już takiego rozmiaru, że nawet o nowym KWC się mniej złych rzeczy pisze
Ogarnij się, serio. Wizażanki bywają brutalne, wredne, złośliwe, często zahaczają o chamstwo, to prawda. Ale nie bez powodu tak ogromna ilość użytkowniczek ma Ciebie w ignorach.
Stary 2016-04-03, 14:38   #1159
201607111028
Konto usunięte

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4880
Jeśli to nie trolling, to ja nie wiem, co to jest. Przecież NIKT nie może mieć takich poglądów, no ja nie wierze
Stary 2016-04-03, 14:40   #1160
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
gdzie ja gloryfikuję?

a już w ogóle nie kumam co chcesz powiedzieć/osiągnąć przez słowo afera
Gdzie się da Już o tym pisałyśmy, faktycznie niepotrzebnie do tego wracam, wiadomo że ani jedna ani druga stanowiska nie zmieni

Afera, burza, kryzys, błędy "Góry", jak zwał tak zwał.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Bliska mi osoba założyła portal, obecnie duży i znany, z dofinansowaniem unijnym. Wbrew pozorom są teraz różne możliwości, tylko właśnie, trzeba mieć łeb na karku i wiedzieć co się robi. Wizaż to teraz taki jeździec bez głowy na szalonym koniu, oczywiście z reklamą Party na zadzie.
Wizaż jest specyficzny, przez kosmetyki właśnie. No ale kto wie
Stary 2016-04-03, 14:42   #1161
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Nie mów. Serio zbanowana?
tymczas
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 14:42   #1162
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4880
Jeśli to nie trolling, to ja nie wiem, co to jest. Przecież NIKT nie może mieć takich poglądów, no ja nie wierze
No ja niestety wierzę, spotkałam się z takim poglądem na żywo. Dlatego szczerze bym wolała, żeby on był trollem.
Stary 2016-04-03, 14:43   #1163
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
tymczas
Aa, już myślałam, ze na stałe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-03, 15:07   #1164
201708160922
Konto usunięte

Czy ktoś może mi podać link do wątku po którym Rousse została zbanowana? Będę wdzięczna.

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
I ta wizażanka oberwala punkty. Na szczęście ktoś się zreflektowal i osty zabrał a wlepił modce.
Brzmi ciekawie
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 15:17   #1165
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Czy ktoś może mi podać link do wątku po którym Rousse została zbanowana? Będę wdzięczna.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=832399
Stary 2016-04-03, 15:26   #1166
201712071518
Konto usunięte

Cytat:

Brzmi ciekawie
jej się skumulowały kartki.
Pieprzyła na wątkach imigracyjnych, że lepiej być zgwałconą przez Polaka, więc ja ją chamsko (przyznaję i dumna z tego nie jestem) sprowokowałam (licząc się z wylotem z forum) życzeniami takiego właśnie doświadczenia.
A ona wpadła w histerię i zaczęła napierdzielać, że była na policji i że już oni się mną zajmą i w ogóle drama na wszystkich wątkach, że jest atakowana i wszyscy są przeciwko niej.
Ja dostałam osty, ona dostała osty. Ja odpuściłam, ona nie i napieprzała dalej i dostała bana konkretnie za te posty
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=256
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=260
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2795
Stary 2016-04-03, 15:28   #1167
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję

Czy wam się normalnie odpala artykuł o szpilkach "nude"?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 15:29   #1168
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
a sprawa ciągnęła sie jeszcze tu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=54168954 (od posta #92), gdzie rousse po życzeniu ludziom zbiorowych gwałtów skarżyła się administracji, ze sie do niej brzydko ludzie na forum odnoszą
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 15:32   #1169
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję

Czy wam się normalnie odpala artykuł o szpilkach "nude"?
Nie, trzeba wejść w ostatni wers
Taka ciekawostka
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-03, 16:00   #1170
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
jej się skumulowały kartki.
Nie, dostała bana.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości