|
|
#1141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LOST. Sezon TRZECI
też jestem po 4 odcinku i troszke zgooopłam
2 wyspa? hmmm... skoro 2 czesci samolotu wylądowały po 2 stronach wyspy to ktoś MUSIAŁBY zauwazyc drugą wyspe )a te rentgeny czy to nie przypadkiem Sawyera? ![]() odcinek lepszy niż 3 ale nie wbija w fotel, coś sie wymagająca zrobiłam aaaa no i te experymenty Desmonda chyba chodzi o małego Aarona i jego zdolnosci
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Desmonda zrobiła się wyspowa wróżka
![]() No faktycznie RTG może też być Sawyera... Widziałyście trailer do 3x05, co Jack mówi do Bena?? Ciekawe co na to odpowie Benek.
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
wiedzialm od razu ze nic nie zrobili Sawyerowi w koncy rozrusznik to operacja na otwartym sercu a nawet nie potrafili uratowac tamej blondui postrzelonej chyba przez Sun.
chociaz scena z trzesacym sie krolikiem byla okrutna. mam nadzieje ze ten rentgen to nie sawyera ![]() scena pierwsza z tym gosciem co gral w golfa to to jablko sie rozwalilo a do wody wpadlo juz cale - na zwolnieniu to widac .podobnie Kate mowi z echyba sie przecisnie przez prety w klatce a potem przychodzi ot tak bez zadnego wysilku ![]() dla mnie to niedociągniecia podobnie jak sredniej jakosci bialy mis polarny ,toz to ja bym go lepiej zrobila
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)
ja nie uważam, że Sawyer to facet ze snów :P
ale uważam, że muszę jak najszybciej dorwać odcinki 3. serii szlag, a ja nie mam możliwości ściągania... no, ale od czego są kumple.. ale powiedzcie jeszcze, czy macie je z polskimi napisami?
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Polskie napisy są na lost.gwrota.com w dziale "Download"
![]() Aha, a trzecia seria ma oddzielny wątek żeby dziewczynom przyjemności nie psuć
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak Wam się podobały wczorajsze odcinki??
![]() Wiedziałam, że Henry Gale ściemnia jak nie wiem co, widac to było po jego wrednych oczkach że kłamie chociaż muszę przyznać że jak znależli ten spadochron to miałam moment zawachania czy rzeczywiście kłamie no ale na szczeście Sayid i Ana doprowadzili śledztwo do końca... ![]() niesamowite było co spotkało uwięzionego Locka, jak zgasło światło i włączyły się lampy ultrafioletowe i ukazał mu się ten dziwny znak na tej zasuwie... widziałam tam narysowane jakieś klucze ułożone w okrąg, chyba ![]() czyli na tej zasuwie są jakies znaki widoczne tylko w ultrafiolecie... fajnie teraz pewnie będą się wszyscy zastanawiac jak znowu opuścić te zasuwy żeby zobaczyć co tam za znaki są acha... mój TZ wyłapał, że Locke usłyszał swoje nazwisko przez ten trzeszczący głośnik zanim został uwięziony. Czy któraś z Was to słyszała? Ja tego nie wyłapałam. Choć równie dobrze mógł usłyszeć słowo "lock" /zamykać, zablokować/
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Wczorajsze odcinki - fajne
Mam wrażenie, że 'poprzednie życie' Locka to pasmo porażek i tylko porażek. Przykro mi było, kiedy dziewczyna go rzuciła . Ogólnie drugi odcinek pełen napięcia(wyspa) i smutku(retrospekcja Locka)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
A we mnie Henry Gail wyzwala uczucie współczucia
Potrafi tak fajnie zagrac przerazonego i wystraszonego, że aż mi go żal się robi |
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
facet ma wyraz twarzy takiego przerażonego świra że to aż nieprawdopodobne. Jest genialny....
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
bo oszaleje kto sciemnia? szczurek czy lalunia blond ?
biedy jack ![]() wątek pana Eko wkurza mnie i zajmuje niepotrzebnie czas :-/ wole watek kate,sawyeri jacka
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula, amerykański zwiastun do 3x06 mówi sporo o tym trójkącie
Nie mogę się doczekać tego odcinka.A właśnie sobie oglądam 3x05 bo przez przypadek wczoraj usunęłam z dysku ale dziś już mam Wydaje mi się że z Juliet to jest strasznie cwana babka A Eko... no cóż... chyba mi go tak bardzo nie szkoda.A tak w ogóle, myślicie że jest wyjście z wyspy?? Przecież gdyby było to Benek już dawno by wypruł w poszukiwaniu neurochirurga żeby go zoperował a nie czekał na cud i że mu Jack zleci z nieba
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." Edytowane przez Mad'i Czas edycji: 2006-11-03 o 20:17 |
|
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
Wczorajszy odcinek to naprawde mnie trzymał w napieciu...Henry - już myślałam że mówi prawdę zwłaszcza po tym jak pomógł Lockowi... Ej a ile jest odcinków 2 seri
??
|
|
|
|
|
#1153 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znaki- pytanie, czy Locke komuś o tym opowie "Lock" lub "Locke"- rzeczywiście, kiedy Locke jeździł sobie na rowerku i słuchał muzyczki, słychać było to słowo. Później już tego nie wyłapałam. Hmm... może to jakaś gra słów, symbole-skojarzenia lub zmyłki , a może, gdyby tak wyłapywać wszystkie takie detale, dałoby się domyślić choć części intrygi ![]() Zauważyłyście, że te "klucze" były na planie 8-kąta? Jeśli jeden "zamek" był w tym bunkrze... drugi może u "others"... Tu bym podłączyła nawet tego pseudo-Gale'a- no bo jak mógł w takim stresie zapamiętać te liczby, skoro nawet Locke, "etatowy wpisywacz", pomylił się w nerwach (w poprzednich odcinkach), a znał kod już dobrze Cytat:
Cytat:
serio? Mnie od niego odrzuca, przez te psychologiczne gierki i "spojrzenie szczura". Cieszę się, że Sayid rozkopał ten "grób żony" ![]() Aaa... jeszcze coś Locke wkurzył mnie, kiedy dał się tak podejść temu niby-Gale'owi i dał słowo, że będzie go chronił żeby nie wiem co Kmicic zafajdany Znacie "Braci Karamazow" Dostojewskiego? Zastanawiam się, czy znaczenie ("przesłanie" dla kombinujących widzów ) ma fakt, że "Gale" narysował mapkę na kartce z tej właśnie książki...
|
|||
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja to caly czas jak ogladam lostow to czekam na jakies paranormalne akcje jak w Archiwum X. np w ostatnim odc.kiedy Ana Lucia i spolka znalezli grob to Ana Lucia nagle powiedziala :"Dlaczeg w tym miejscu nie pada????" wtedy ja zaczelam schizowac, ze kosmici, ze pole magnetyczne itd
a tu nagle okazalo sie, ze to przez balon na drzewie hihiwiecie ze znowu nam kogos usmierca , dowiedzialam sie ze Swiata Seriali, nie wiem czy mozna tu spoilerowac wiec nie wiem czy moge cos wiecej napisac
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tez to slyszalam, dzis ogladalam powtorke i na pewno bylo slychac : "Locke", trudno to bylo wylapac bo ten glos pojawil sie kiedy jeszcze John pedalowal na rowerku i sluchal glosniej muzyki, kiedy wstal z rowerka i wylaczyl muzyke wydaje mi sie ze slowo "Locke" juz sie nie powtorzyło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w każdym razie ja wolałabym nie wiedzieć )
|
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam szczerze że bardzo lubię czytać jak zastanawiacie się nad 2 sezonem, przypomina mi się wcześniejsze rozkminianie odcinków przez tych co oglądali dobre pół roku temu
I patrzenie na to pod kątem 3 sezonu
|
|
|
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Wtajemniczenie
|
pewnie na poczatku nie powie i bedzie chciał sam rozkminić o co chodzi
![]() Cytat:
ja nie zwróciłam uwagi na ten osmiokąt, wydawało mi się że to okrąg Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1160 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) do monitora - "na wszelki wypadek". Potem (czyli np. kiedy niedawno Locke się pomylił) już jej nie było. Jakieś niekonsekwencje, czy celowo?Cytat:
). Zamknięto grodzie, żeby ktoś ze schronu nie zobaczył, skąd wziął się zrzut spadochronowy - dość oczywiste.
|
|
|
#1161 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ćwiczy mi się na "Lost" Cytat:
Lub zwykła wpadka podczas produkcji Cytat:
Dla tej bazy, gdzie była Claire? Zresztą, nie mów Co do Locke'a- może to faktycznie tylko taki przypadek, a może nie całkiem
|
||||
|
|
|
|
#1162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1163 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A najlepiej było jak Lockowi spadła ta "ściana" na nogi to zaczełam krzyczeć, jak to musiało boleć Cytat:
Cytat:
A Lock jest biedny, a jeszcze nie pokazali dlaczego był na wózku, pamiętacie, że sam poleciał na wyprawę, a potem mu jeszcze nie pozwolili wziać w niej udziału? A Gail widać, że ściemnia, i też mi raczej przypomina świra .
|
|||
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiedziałam, że to wyjście do kuchni do piszczącego czajnika będzie mnie kosztowało Tylko teraz się zastanawiam- skoro spadochron spadł niedaleko bunkra, czy doszło do jakiegoś błędu w wyliczeniach miejsca zrzutu, czy też gdzieś blisko jest inny bunkier?? Ines, ja się tak bardzo nie śmieję No właśnie, Locke jest taki biedniutki, jeszcze to żelastwo mu na nogi musiało spaść- i to ZNÓW na nogi... Ciekawe, dlaczego wcześniej był na wózku... |
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, ten spadochron miał niby byc gdzies daleko, a on był tak o- po drodze do ich bunkra
jak locke wypuscił tego ?gaila?-więźnia, i wzięli łomy do podważania drzwi, to myślałam ze ten sprobuje mu coś zrobic, 'ten'-czyt. gail
|
|
#1166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Locke zostanie do końca całego serialu i że scenarzyści napiszą mu jakiś happy end
|
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Lazy.....- masz fajny avatarek, bo zawsze na koncu LOST jest takia 'filmówka' bad robot właśnie z tym robocikiem
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo zapamiętać tyle cyferek wypowiedzianych tylko RAZ i to w takim stresie, to naprawdę sztuka. No i jeszcze to, gdy Henry zleciał na podłogę i stracił na chwilę przytomność.... a cyferki nadal pamiętał ![]() A jeśli chodzi o te klucze, to wydaje mi się, że to może były oznaczone pozostałe bunkry. No bo już wiemy, że jest ich 2 - tam gdzie przebywają i drugi tam gdzie Clarie, Kate i Francuzka poszli szukać szczepionki dla dziecka. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
obejrzalam 5 odcinek i jestem pod wrażeniem
czarny dymek sie zabrał za turbowanie ludzi poza tym widze że stopniowo wprowadzają 'starych-nowych' rozbitków czyli 'byli na wyspie ale jakoś ich nie pokazywaliśmy' co do kombinowania Bena i Julliet... hmmm... niewinna blondyneczka chce sie pozbyć kogoś z zimną krwią, Benek nagle zmięknął coś tu niegra, co? dowiemy sie może za 2 odcinki
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

2 wyspa? hmmm... skoro 2 czesci samolotu wylądowały po 2 stronach wyspy to ktoś MUSIAŁBY zauwazyc drugą wyspe
)
czy to nie przypadkiem Sawyera?

fajnie