LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-28, 12:49   #1141
mandelka
Rozeznanie

Dot.: LOST. Sezon TRZECI

też jestem po 4 odcinku i troszke zgooopłam 2 wyspa? hmmm... skoro 2 czesci samolotu wylądowały po 2 stronach wyspy to ktoś MUSIAŁBY zauwazyc drugą wyspe ale może faktycznie wciskanie guzika uruchamiało jakąś osłone (brzmi jak z tandetnego science-fiction )

a te rentgeny czy to nie przypadkiem Sawyera?
odcinek lepszy niż 3 ale nie wbija w fotel, coś sie wymagająca zrobiłam

aaaa no i te experymenty Desmonda chyba chodzi o małego Aarona i jego zdolnosci
Stary 2006-10-28, 13:03   #1142
Mad'i
Wtajemniczenie

Z Desmonda zrobiła się wyspowa wróżka On przewidział że piorun trzaśnie w chatkę Claire, dlatego zrobił piorunochron
No faktycznie RTG może też być Sawyera...
Widziałyście trailer do 3x05, co Jack mówi do Bena?? Ciekawe co na to odpowie Benek.
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 13:05   #1143
paula78
Zakorzenienie

wiedzialm od razu ze nic nie zrobili Sawyerowi w koncy rozrusznik to operacja na otwartym sercu a nawet nie potrafili uratowac tamej blondui postrzelonej chyba przez Sun.

chociaz scena z trzesacym sie krolikiem byla okrutna.

mam nadzieje ze ten rentgen to nie sawyera

scena pierwsza z tym gosciem co gral w golfa to to jablko sie rozwalilo a do wody wpadlo juz cale - na zwolnieniu to widac .

podobnie Kate mowi z echyba sie przecisnie przez prety w klatce a potem przychodzi ot tak bez zadnego wysilku

dla mnie to niedociągniecia podobnie jak sredniej jakosci bialy mis polarny ,toz to ja bym go lepiej zrobila

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-28, 13:39   #1144
indygo
Rozeznanie

Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)

ja nie uważam, że Sawyer to facet ze snów :P
ale uważam, że muszę jak najszybciej dorwać odcinki 3. serii szlag, a ja nie mam możliwości ściągania... no, ale od czego są kumple.. ale powiedzcie jeszcze, czy macie je z polskimi napisami?
Stary 2006-10-28, 15:53   #1145
Mad'i
Wtajemniczenie

Polskie napisy są na lost.gwrota.com w dziale "Download"
Aha, a trzecia seria ma oddzielny wątek żeby dziewczynom przyjemności nie psuć
and love that destroys,
Stary 2006-11-03, 08:21   #1146
Kattie7
Wtajemniczenie

I jak Wam się podobały wczorajsze odcinki??

Wiedziałam, że Henry Gale ściemnia jak nie wiem co, widac to było po jego wrednych oczkach że kłamie
chociaż muszę przyznać że jak znależli ten spadochron to miałam moment zawachania czy rzeczywiście kłamie
no ale na szczeście Sayid i Ana doprowadzili śledztwo do końca...

niesamowite było co spotkało uwięzionego Locka, jak zgasło światło i włączyły się lampy ultrafioletowe i ukazał mu się ten dziwny znak na tej zasuwie... widziałam tam narysowane jakieś klucze ułożone w okrąg, chyba
czyli na tej zasuwie są jakies znaki widoczne tylko w ultrafiolecie... fajnie
teraz pewnie będą się wszyscy zastanawiac jak znowu opuścić te zasuwy żeby zobaczyć co tam za znaki są

acha... mój TZ wyłapał, że Locke usłyszał swoje nazwisko przez ten trzeszczący głośnik zanim został uwięziony. Czy któraś z Was to słyszała? Ja tego nie wyłapałam. Choć równie dobrze mógł usłyszeć słowo "lock" /zamykać, zablokować/
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 08:32   #1147
Monka_tort
Zadomowienie

Wczorajsze odcinki - fajne.

Mam wrażenie, że 'poprzednie życie' Locka to pasmo porażek i tylko porażek. Przykro mi było, kiedy dziewczyna go rzuciła. Ogólnie drugi odcinek pełen napięcia(wyspa) i smutku(retrospekcja Locka)

Antoine de Saint - Exupéry
Monka_tort jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 09:51   #1148
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

A we mnie Henry Gail wyzwala uczucie współczucia Potrafi tak fajnie zagrac przerazonego i wystraszonego, że aż mi go żal się robi
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 10:15   #1149
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez magrest Pokaż wiadomość
A we mnie Henry Gail wyzwala uczucie współczucia Potrafi tak fajnie zagrac przerazonego i wystraszonego, że aż mi go żal się robi
facet ma wyraz twarzy takiego przerażonego świra że to aż nieprawdopodobne. Jest genialny....
Stary 2006-11-03, 10:20   #1150
paula78
Zakorzenienie

bo oszaleje kto sciemnia? szczurek czy lalunia blond ?
biedy jack

wątek pana Eko wkurza mnie i zajmuje niepotrzebnie czas :-/ wole watek kate,sawyeri jacka

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 13:45   #1151
Mad'i
Wtajemniczenie

Paula, amerykański zwiastun do 3x06 mówi sporo o tym trójkącie Nie mogę się doczekać tego odcinka.

A właśnie sobie oglądam 3x05 bo przez przypadek wczoraj usunęłam z dysku ale dziś już mam

Wydaje mi się że z Juliet to jest strasznie cwana babka A Eko... no cóż... chyba mi go tak bardzo nie szkoda.

A tak w ogóle, myślicie że jest wyjście z wyspy?? Przecież gdyby było to Benek już dawno by wypruł w poszukiwaniu neurochirurga żeby go zoperował a nie czekał na cud i że mu Jack zleci z nieba
and love that destroys,

Edytowane przez Mad'i
Czas edycji: 2006-11-03 o 20:17

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 14:29   #1152
hogatk@
Raczkowanie

Wczorajszy odcinek to naprawde mnie trzymał w napieciu...Henry - już myślałam że mówi prawdę zwłaszcza po tym jak pomógł Lockowi... Ej a ile jest odcinków 2 seri ??
hogatk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 14:40   #1153
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kattie7 Pokaż wiadomość
I jak Wam się podobały wczorajsze odcinki??

Wiedziałam, że Henry Gale ściemnia jak nie wiem co, widac to było po jego wrednych oczkach że kłamie
chociaż muszę przyznać że jak znależli ten spadochron to miałam moment zawachania czy rzeczywiście kłamie
no ale na szczeście Sayid i Ana doprowadzili śledztwo do końca...

niesamowite było co spotkało uwięzionego Locka, jak zgasło światło i włączyły się lampy ultrafioletowe i ukazał mu się ten dziwny znak na tej zasuwie... widziałam tam narysowane jakieś klucze ułożone w okrąg, chyba
czyli na tej zasuwie są jakies znaki widoczne tylko w ultrafiolecie... fajnie
teraz pewnie będą się wszyscy zastanawiac jak znowu opuścić te zasuwy żeby zobaczyć co tam za znaki są

acha... mój TZ wyłapał, że Locke usłyszał swoje nazwisko przez ten trzeszczący głośnik zanim został uwięziony. Czy któraś z Was to słyszała? Ja tego nie wyłapałam. Choć równie dobrze mógł usłyszeć słowo "lock" /zamykać, zablokować/
Podobały się
Znaki- pytanie, czy Locke komuś o tym opowie
"Lock" lub "Locke"- rzeczywiście, kiedy Locke jeździł sobie na rowerku i słuchał muzyczki, słychać było to słowo. Później już tego nie wyłapałam.
Hmm... może to jakaś gra słów, symbole-skojarzenia lub zmyłki , a może, gdyby tak wyłapywać wszystkie takie detale, dałoby się domyślić choć części intrygi
Zauważyłyście, że te "klucze" były na planie 8-kąta? Jeśli jeden "zamek" był w tym bunkrze... drugi może u "others"... Tu bym podłączyła nawet tego pseudo-Gale'a- no bo jak mógł w takim stresie zapamiętać te liczby, skoro nawet Locke, "etatowy wpisywacz", pomylił się w nerwach (w poprzednich odcinkach), a znał kod już dobrze

Cytat:
Napisane przez Monka_tort Pokaż wiadomość

Mam wrażenie, że 'poprzednie życie' Locka to pasmo porażek i tylko porażek. Przykro mi było, kiedy dziewczyna go rzuciła. Ogólnie drugi odcinek pełen napięcia(wyspa) i smutku(retrospekcja Locka)
No właśnie, takie nieudane życie, a jak już coś mogło się ułożyć, to też ktoś pomógł Locke'owi to skopać.

Cytat:
Hihi serio? Mnie od niego odrzuca, przez te psychologiczne gierki i "spojrzenie szczura". Cieszę się, że Sayid rozkopał ten "grób żony"

Aaa... jeszcze coś
Locke wkurzył mnie, kiedy dał się tak podejść temu niby-Gale'owi i dał słowo, że będzie go chronił żeby nie wiem co Kmicic zafajdany

Znacie "Braci Karamazow" Dostojewskiego? Zastanawiam się, czy znaczenie ("przesłanie" dla kombinujących widzów ) ma fakt, że "Gale" narysował mapkę na kartce z tej właśnie książki...
Stary 2006-11-03, 14:42   #1154
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

a ja to caly czas jak ogladam lostow to czekam na jakies paranormalne akcje jak w Archiwum X. np w ostatnim odc.kiedy Ana Lucia i spolka znalezli grob to Ana Lucia nagle powiedziala :"Dlaczeg w tym miejscu nie pada????" wtedy ja zaczelam schizowac, ze kosmici, ze pole magnetyczne itd a tu nagle okazalo sie, ze to przez balon na drzewie hihi

wiecie ze znowu nam kogos usmierca , dowiedzialam sie ze Swiata Seriali, nie wiem czy mozna tu spoilerowac wiec nie wiem czy moge cos wiecej napisac
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 14:46   #1155
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
tak tez to slyszalam, dzis ogladalam powtorke i na pewno bylo slychac : "Locke", trudno to bylo wylapac bo ten glos pojawil sie kiedy jeszcze John pedalowal na rowerku i sluchal glosniej muzyki, kiedy wstal z rowerka i wylaczyl muzyke wydaje mi sie ze slowo "Locke" juz sie nie powtorzyło
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 14:47   #1156
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
wiecie ze znowu nam kogos usmierca , dowiedzialam sie ze Swiata Seriali, nie wiem czy mozna tu spoilerowac wiec nie wiem czy moge cos wiecej napisac
Tu może lepiej nie w każdym razie ja wolałabym nie wiedzieć (i mam nadzieję, że to nikt z "pierwszej grupy" ani Ana Lucia (jakoś tak... przydałaby się jeszcze, nie same słodkie jak Kate, Sun i blondynki )
Stary 2006-11-03, 14:49   #1157
Mad'i
Wtajemniczenie

Przyznam szczerze że bardzo lubię czytać jak zastanawiacie się nad 2 sezonem, przypomina mi się wcześniejsze rozkminianie odcinków przez tych co oglądali dobre pół roku temu I patrzenie na to pod kątem 3 sezonu
and love that destroys,
Stary 2006-11-03, 15:13   #1158
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mad'i Pokaż wiadomość
Przyznam szczerze że bardzo lubię czytać jak zastanawiacie się nad 2 sezonem, przypomina mi się wcześniejsze rozkminianie odcinków przez tych co oglądali dobre pół roku temu I patrzenie na to pod kątem 3 sezonu
Buuueeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa ...! to nie fair! Wszyscy na całym świecie powinni w tym samym czasie oglądać ten sam odcinek i w tym samym czasie puszczać uszami dymek rozgryzając intrygę
Stary 2006-11-03, 15:19   #1159
Kattie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lazy_Morning Pokaż wiadomość
Znaki- pytanie, czy Locke komuś o tym opowie
pewnie na poczatku nie powie i bedzie chciał sam rozkminić o co chodzi

Cytat:
"Zauważyłyście, że te "klucze" były na planie 8-kąta? Jeśli jeden "zamek" był w tym bunkrze... drugi może u "others"...
spostrzegawcza jesteś ja nie zwróciłam uwagi na ten osmiokąt, wydawało mi się że to okrąg

Cytat:
Znacie "Braci Karamazow" Dostojewskiego? Zastanawiam się, czy znaczenie ("przesłanie" dla kombinujących widzów ) ma fakt, że "Gale" narysował mapkę na kartce z tej właśnie książki...
Przyznam się że nie widziałam skąd ta kartka, owszem widziałam cos podrukowanego na kartce, ale że to z tej ksiązki to nie zauważyłam.... Dobre oko masz Lazy
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-03, 15:22   #1160
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
[...] Tu bym podłączyła nawet tego pseudo-Gale'a- no bo jak mógł w takim stresie zapamiętać te liczby, skoro nawet Locke, "etatowy wpisywacz", pomylił się w nerwach (w poprzednich odcinkach), a znał kod już dobrze [...]
no tak, tylko że w jednym z jeszcze wcześniejszych odcinków widać było, że wpisywany kod przyklejony był na karteczce (ciekawe, skąd wzieli stickynotes ) do monitora - "na wszelki wypadek". Potem (czyli np. kiedy niedawno Locke się pomylił) już jej nie było. Jakieś niekonsekwencje, czy celowo?

Cytat:
tak tez to slyszalam, dzis ogladalam powtorke i na pewno bylo slychac : "Locke" [...]
też słyszałam, z tym że zarówno Locke jak i lock wymawia się identycznie. Więc nie ma sensu rozważanie co tam było, czy jego imię, czy uprzedzenie o zamknięciu grodzi (wg mnie jednak to drugie - bez przesady już z tymi intrygami - skąd ktoś nagrywający duużo wcześniej komunikat miałby wiedzieć, że odsłucha go Locke? ). Zamknięto grodzie, żeby ktoś ze schronu nie zobaczył, skąd wziął się zrzut spadochronowy - dość oczywiste.
Stary 2006-11-03, 16:03   #1161
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie na poczatku nie powie i bedzie chciał sam rozkminić o co chodzi
No właśnie

Cytat:
spostrzegawcza jesteś ja nie zwróciłam uwagi na ten osmiokąt, wydawało mi się że to okrąg

Przyznam się że nie widziałam skąd ta kartka, owszem widziałam cos podrukowanego na kartce, ale że to z tej ksiązki to nie zauważyłam.... Dobre oko masz Lazy
hihi ćwiczy mi się na "Lost"

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość
no tak, tylko że w jednym z jeszcze wcześniejszych odcinków widać było, że wpisywany kod przyklejony był na karteczce (ciekawe, skąd wzieli stickynotes ) do monitora - "na wszelki wypadek". Potem (czyli np. kiedy niedawno Locke się pomylił) już jej nie było. Jakieś niekonsekwencje, czy celowo?
Może uznali, że się nauczyli (co 108 minut można ) albo karteczki się skończyły Lub zwykła wpadka podczas produkcji

Cytat:
też słyszałam, z tym że zarówno Locke jak i lock wymawia się identycznie. Więc nie ma sensu rozważanie co tam było, czy jego imię, czy uprzedzenie o zamknięciu grodzi (wg mnie jednak to drugie - bez przesady już z tymi intrygami - skąd ktoś nagrywający duużo wcześniej komunikat miałby wiedzieć, że odsłucha go Locke? ). Zamknięto grodzie, żeby ktoś ze schronu nie zobaczył, skąd wziął się zrzut spadochronowy - dość oczywiste.
Zrzut spadochronowy? Dla tej bazy, gdzie była Claire? Zresztą, nie mów
Co do Locke'a- może to faktycznie tylko taki przypadek, a może nie całkiem
Stary 2006-11-03, 16:18   #1162
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Zrzut spadochronowy? Dla tej bazy, gdzie była Claire? Zresztą, nie mów
Co do Locke'a- może to faktycznie tylko taki przypadek, a może nie całkiem
nooo... a co to było to wielkie pudło ze spadochronem i czymś migającym, które znaleźli pod sam koniec odcinka Jack i spółka? Kate wyciągnęła stamtąd chyba płatki śniadaniowe Dharmy czy coś. I wydaje mi się, że znaleźli to obok swojego schronu, więc po to to całe zamykanie
Stary 2006-11-03, 17:20   #1163
i_n_e_s
Zadomowienie

Exclamation Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)

Cytat:
Hihi całkiem jak moja kumpelka- np. zawsze w kinie w "strasznych momentach" zamyka oczy i zatyka uszy i trzeba jej dać znać, że scena już się skończyła
To nie jest śmieszne, też tak robię, jak wczoraj pokazywali zmasakrowaną twarz Gaila też odwracałam wzrok.
A najlepiej było jak Lockowi spadła ta "ściana" na nogi to zaczełam krzyczeć, jak to musiało boleć

Cytat:
Ethan bleee... ale cóż Locke byłby winien... )
Zmontowałam coś Serio nic a nic?
Ja nie zauważyłam podobieństwa, jedynie trochę na tych zdjęciach, ale raczej to mało prawdopodobne.

Cytat:
Napisane przez Monka_tort Pokaż wiadomość

Bardzo podobały mi się wczorajsze odcinki, szczególnie drugi.

A Lock jest biedny, a jeszcze nie pokazali dlaczego był na wózku, pamiętacie, że sam poleciał na wyprawę, a potem mu jeszcze nie pozwolili wziać w niej udziału?

A Gail widać, że ściemnia, i też mi raczej przypomina świra .
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 17:59   #1164
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość
nooo... a co to było to wielkie pudło ze spadochronem i czymś migającym, które znaleźli pod sam koniec odcinka Jack i spółka? Kate wyciągnęła stamtąd chyba płatki śniadaniowe Dharmy czy coś. I wydaje mi się, że znaleźli to obok swojego schronu, więc po to to całe zamykanie
No tak wiedziałam, że to wyjście do kuchni do piszczącego czajnika będzie mnie kosztowało
Tylko teraz się zastanawiam- skoro spadochron spadł niedaleko bunkra, czy doszło do jakiegoś błędu w wyliczeniach miejsca zrzutu, czy też gdzieś blisko jest inny bunkier??

Ines, ja się tak bardzo nie śmieję
No właśnie, Locke jest taki biedniutki, jeszcze to żelastwo mu na nogi musiało spaść- i to ZNÓW na nogi... Ciekawe, dlaczego wcześniej był na wózku...
Stary 2006-11-03, 18:22   #1165
karateczka000
Zakorzenienie

no właśnie, ten spadochron miał niby byc gdzies daleko, a on był tak o- po drodze do ich bunkra

jak locke wypuscił tego ?gaila?-więźnia, i wzięli łomy do podważania drzwi, to myślałam ze ten sprobuje mu coś zrobic, 'ten'-czyt. gail

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 18:41   #1166
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
no właśnie, ten spadochron miał niby byc gdzies daleko, a on był tak o- po drodze do ich bunkra

jak locke wypuscił tego ?gaila?-więźnia, i wzięli łomy do podważania drzwi, to myślałam ze ten sprobuje mu coś zrobic, 'ten'-czyt. gail
Też przez moment o tym pomyślałam, ale chyba "Gale" nie czuł się zbyt pewnie
Mam nadzieję, że Locke zostanie do końca całego serialu i że scenarzyści napiszą mu jakiś happy end
Stary 2006-11-03, 19:13   #1167
karateczka000
Zakorzenienie

Lazy.....- masz fajny avatarek, bo zawsze na koncu LOST jest takia 'filmówka' bad robot właśnie z tym robocikiem

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 19:24   #1168
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Zauważyłyście, że te "klucze" były na planie 8-kąta? Jeśli jeden "zamek" był w tym bunkrze... drugi może u "others"... Tu bym podłączyła nawet tego pseudo-Gale'a- no bo jak mógł w takim stresie zapamiętać te liczby, skoro nawet Locke, "etatowy wpisywacz", pomylił się w nerwach (w poprzednich odcinkach), a znał kod już dobrze
Też sie właśnie zdziwiłam i pogratulowałam Henry'emu podejrzanie dobrej pamięci No bo zapamiętać tyle cyferek wypowiedzianych tylko RAZ i to w takim stresie, to naprawdę sztuka. No i jeszcze to, gdy Henry zleciał na podłogę i stracił na chwilę przytomność.... a cyferki nadal pamiętał

A jeśli chodzi o te klucze, to wydaje mi się, że to może były oznaczone pozostałe bunkry. No bo już wiemy, że jest ich 2 - tam gdzie przebywają i drugi tam gdzie Clarie, Kate i Francuzka poszli szukać szczepionki dla dziecka.

Cytat:
a ja to caly czas jak ogladam lostow to czekam na jakies paranormalne akcje jak w Archiwum X. np w ostatnim odc.kiedy Ana Lucia i spolka znalezli grob to Ana Lucia nagle powiedziala :"Dlaczeg w tym miejscu nie pada????" wtedy ja zaczelam schizowac, ze kosmici, ze pole magnetyczne itd a tu nagle okazalo sie, ze to przez balon na drzewie hihi
Eeeee tam , ja od razu sie skapłam, ze to balon będzie wisiał na drzewie
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 19:50   #1169
201704240951
Konto usunięte

Cytat:
Eeeee tam , ja od razu sie skapłam, ze to balon będzie wisiał na drzewie
A ja właśnie myślałam, że go nie znajdą I oni wrócą i zabiją go
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 21:31   #1170
mandelka
Rozeznanie

obejrzalam 5 odcinek i jestem pod wrażeniem wreszcie jakiś dreszczyk emocji czarny dymek sie zabrał za turbowanie ludzi
poza tym widze że stopniowo wprowadzają 'starych-nowych' rozbitków czyli 'byli na wyspie ale jakoś ich nie pokazywaliśmy'
co do kombinowania Bena i Julliet... hmmm... niewinna blondyneczka chce sie pozbyć kogoś z zimną krwią, Benek nagle zmięknął coś tu niegra, co? dowiemy sie może za 2 odcinki

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości