Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-19, 21:39   #1141
rybkaa90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

My mieliśmy jutro chrzcic, ale dopiero dzisiaj zabraliśmy się za organizację Chrzciny mamy za tydzień. musiałam tz przycisnąć do muru! W sumie sprawnie nam poszło, do południa wszystko mieliśmy ustalone najgorzej to się zebrać.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-09-19 o 21:42
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 21:45   #1142
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
My mieliśmy jutro chrzcic, ale dopiero dzisiaj zabraliśmy się za organizację Chrzciny mamy za tydzień. musiałam tz przycisnąć do muru! W sumie sprawnie nam poszło, do południa wszystko mieliśmy ustalone najgorzej to się zebrać.
No to rzeczywiście szybko Wam poszło
Stary 2015-09-19, 21:50   #1143
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

mehja,siacha - oby wszystko sie udala i byla fajna impreza rodzinna ciekawe jak tam kaczuszka? ale bym sie pobawila na weselu

rybka my musimy jakos sie ogarnac z chrzcinami

znowu mala spala mi 2 godziny na klacie ale juz spi.. wykapalismy ja, nalozylismy jej kolko i jak sie chlapala..w szoku oboje bylismy ladnie zjadla i po 15 min zasnela

zrobilam na kolacje ryz,, kurczaka i sos a na deser kupila w cukierni Pavlova ale sie obzarlam kurde mialam dzis posprzatac ale jakos nie moglam sie zebrac..jutro TZ jedzie montowac kamery do klienta to zostane z mala na gorze i bede z nia sprzatac

kurde, jak WAM zazdroszcze wakacji.. my nigdzie nie bylismy, ale jak mala podrosnie to nadrobimy.. co do zajscia w ciaze to pamietam, ze my tylko zmienilismy chate, wyjelam implant i jakos 2 -3 tyg pozniej byla parapetowka i mnie od alkoholu odrzucilo,ale nie sadzilam ze to ciaza..pozniej bylam w pracy i mnie dziwnie zemdlilo..wrocilam do domu, zrobilam test a tu zonk - pozytywny

moja mala caly dzien tak gada.. i krzyczy ide nadrabiac
Stary 2015-09-19, 21:51   #1144
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Nie muszę normalnie jeździć wózkiem raz w lewo raz w prawo takim wężykiem jakbym pijana była

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Hahagagaga noooo patola
Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze mi się ta pszczoła z pepco nie podoba. Kupiłam dla Laury lwa A dziś moi rodzice przywieźli jej małpkę i mówili że była jeszcze pszczoła ale też im się nie podobała ;-)

Kejti ja do Ciebie na wesele wpadam na pewno. Za blisko mam, żeby odpuścić taką okazję ;-)

W ogóle powiem Wam, że jestem złą matka. Moja mama i tż sugerowali mi zmianę smoczka w butelce na taki o większym przepływie. Cały czas się upierałam, że nie bo po pierwsze Laura się przy tym nie męczy, a po drugie jak dziecko pije z piersi to matka też nie dorabia sobie dziurki w cycku, żeby szybciej leciało. No a ja mam takie smoczki imitujące pierś niby, z lovi. W końcu jednak uległam im, żeby udowodnić że taka zmiana smoczka nie ma sensu. Zmieniłam smoczek i co? Mogę dziecko, które do tej pory piło 70-100 ml mleka nagle wczoraj wieczorem wypiło wszystko, czyli te 135 ml. W nocy dwukrotnie tak samo i dziś cały dzień... Wszystko z butli i to dwa razy szybciej niż do tej pory... Okazuje się, że ona najprawdopodobniej tak się męczyła przy tym mniejszym smoczku, że przy tych 80 ml nie chciała już po prostu ciagnac...

O kurczę tez o tym nie pomyslałam. Moja wieczorem to sie szarpie przybyłej butli może to dlatego ? I tez zaczęła mniej jesc' mleko jej stygnie. Ale czasem sie tez krztusi wiec nie wiem czy zmieniać ?

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:07   #1145
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Hej ho patole

A ja miałam dzisiaj wyjść...Młoda przez 1,5h budziła.się co chwila w łóżeczku. Jak mama wyszła to ona zasnęła.na dobre

A ja mam za tydzień wesele

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:11   #1146
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Hahagagaga noooo patola

O kurczę tez o tym nie pomyslałam. Moja wieczorem to sie szarpie przybyłej butli może to dlatego ? I tez zaczęła mniej jesc' mleko jej stygnie. Ale czasem sie tez krztusi wiec nie wiem czy zmieniać ?
mozesz zmienic jak bedzie sie meczyc t wrocisz do starego.. ja jutro sprobuje znow wiekszym smoczkiem dac jej mleko, ale wydaje mi sie, ze mala tak marudzila przy jedzeniu wczoraj po szczepieniu..dzis juz spokojnie zjadla 120, jutro moze zrobie jej 140 jak obudzi sie kolo 5 rano to pewnie zje wiecej
Stary 2015-09-19, 22:44   #1147
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

A czy któraś używa butli dr Brown ? Bo w avant to są te trojprzeplywy to ja nie wiem o co to chodzi

Stary 2015-09-19, 22:46   #1148
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

My bylismy na Majorce, pierwze wakacje nasze. Tak to zawsze albo brak czasu, albo jak urlop to do rodziny do Polski. I z poczatku drinki z all inclusive byly pycha. w ostatnie dni poznalismy jedna polke, z norwegii. Zaczelo sie o opowiesciach o emigracji a skonczylo na mocnych drinach. I mimo, ze klimat byl super, to cos mi te driny nie wchodzily... biust mi urosl, bolal. Pare dni po powrocie byla z kolei impreza w naszej wsi, uzyskala prawa miejskie, na koncercie bylam zmeczona, w domu wypilismy po butelce wina z tz, jego zebralo na a ja sie po..

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ooooo to u mnie podobnie, tylko ze w Tunezji. Tez drineczki codziennie z all. Jeszcze spotkałam sie z kolega z pracy który był 3 hotele dalej i tak sie zrobilam na modzajto, ze masakra. Tez mi sie piersi powiększyły i ciemna kreska zrobił od pępka w dół. Po powrocie zrobiłam test i dwie kreski

Ciekawe czy będziesz zadowolona z tych pamkow. U nas sie sprawdzają

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja dokładnie rok temu byłam na grillu urodzinowym, tz z blanka dziś byli :p i bardzo się spilam. Robiłam przed wyjściem test i nic nie wyszło więc sobie pozwolilam :p potem robiłam moje i tz urodziny, gdzie byłam u gina, powiedział ze ciąży brak, więc.też sobie dałam. Po kilku dniach.....2 kreski

No patola jak nic

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ooo!

Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
My już też w miarę przygotowani jesteśmy. Tylko nie wiem jak się mam uczesać... Normalnie dylemat roku
Kto jeszcze jutro chrzci???? Selis?

Ja też kupiłam lwa. Ze trzy tyg trmu, ale jeszcze nie rozpakowałam i nie umyłam- takie mam tempo

Nie zadręczaj się tym smoczkiem. Skąd mogłaś wiedzieć.
Ja jak odkryję coś podobnego u Franka to pytam go "czemu nie mówiłeś?"

my mamy za miesiąc 18 października.
Ale wszystkim ktorzy maja jutro wielki dzien udanej imprezy i żeby maluchy grzeczne były

Cytat:
No to ekspresowe tempo

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Hej ho patole

A ja miałam dzisiaj wyjść...Młoda przez 1,5h budziła.się co chwila w łóżeczku. Jak mama wyszła to ona zasnęła.na dobre

A ja mam za tydzień wesele
Ty patolo, a u Ciebie w miescie dzis święto lasu było c'nie?!
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:55   #1149
Aika213
Wtajemniczenie

Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Cytat:
A czy któraś używa butli dr Brown ? Bo w avant to są te trojprzeplywy to ja nie wiem o co to chodzi

Ja używam. Tam są smoczki Level 1 - 0 +mc, potem Level 2 - 3+ mc. Ja właśnie zmieniłam na ten Level 2 czyli od 3 go miesiąca.
Następnie Level 3 - 6 mcy + i Level 4 - 9 mcy

Edytowane przez Aika213
Czas edycji: 2015-09-19 o 22:58
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 22:57   #1150
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
My też jutro chrzcimy. Oprócz obiadu i ciast w lokalu to jeszcze w domu robimy, bo muszą opić Szymka

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
My robiliśmy w ten sam sposób. Tzn grill na podwórku był po części oficjalnej w restauracji.
Cytat:
Hej ho patole

A ja mam za tydzień wesele :
Jakbym widziała Wojtka! Identyczne zachowanie!
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 23:07   #1151
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
Ja używam. Tam są smoczki Level 1 - 0 +mc, potem Level 2 - 3+ mc. Ja właśnie zmieniłam na ten Level 2 czyli od 3 go miesiąca.
Następnie Level 3 - 6 mcy + i Level 4 - 9 mcy

Pamietam ze starzej to z tego Y dawałam kleik. No to może kupie bo nic nie kumam tej mojej małej raz sie dławi raz marudzi

Stary 2015-09-19, 23:55   #1152
sylwka321
Wtajemniczenie

Matko nadrobilam!!
Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
W ogóle ja poznaję co to instagram i oglądam sobie tam różne profile, przy okazji zaczynam Was obserwować i znalazłam też sylwke. Boże jakaś Ty ładnaaaaa i zgrabnaaaaaa!!!! ;-)
Ajj dziękuję :zawstydzony: (nie wiem jak z apki dać tego emota )

Mycha a z tymi złodziejami masakra, aż mi ciarki przeszły. Ja to bym chyba pomyślała o jakiś kamerach czy alarmie... Osralabym się ze strachu, serio

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Krwa chyba tz cos wyczuł bo w ramach niespodzianki zabiera mnie do kosmetyczki... A jeszcze nic nie powiedziałam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak nic czyta Wizaz

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
no właśnie chciałam was zapytać o te ringi jak to jest czy miałyście doświadczenia jak z ceną czy warto....wygodne to? ja sie boje ze bede to czuć albo że mi wyleci

a co do czasu, to moja Aga mówiła coś o 3 tygodniach

moi rodzice wzieli dziś małą na spacer a my pojechaliśmy załatwiać sprawy z becikowym (w końcu! ) i na wieksze zakupy. fajnie z ich strony, przynajmniej raz w tygodniu chcą mi ją tak brać na dłużej, zawsze moge sobie coś załatwić

Tak tak ringo na trzy tyg i tydz przerwy, nie czujesz go w ogóle, nie wypada ani nic z tych rzeczy, tż też go nie czuł
My w zeszłym tyg w końcu becikowe zalatwilismy, kasiorka di końca października ma być.

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

[/COLOR]A w ogole co do kp.
Dziewczyny ktore karmia, co robicie "w terenie" ? Bo ja bezwstydnie jak dzisiaj przeczytalam na wizazu "wywalam cyca" i karmie nie myslalam ze to moze az tak gorszyc i obrzydzac (watek bezdzietnych to byl wprawdzie. .. ).
Jeszcze sie nie spotkalam z negatywna reakcja, a wy?
Ja na początku odciagalam mleko (było też ciepłej więc nie trzeba było podgrzewanac), teraz już rzadziej. Generalnie zależy co jak gdzie i z kim, jak na spacer to karmie przed wyjściem i to zazwyczaj starcza, jak jedziemy na wycieczkę to biorę w butlę ale np ostatnio karmiłam przy stole w restauracji, zaslonilam się pielucha i nie miałam z tym problemu. Jak Trzeba to trzeba

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Idziemy do domu!!!

Ale super

Cytat:

Aaa ja podobnie jak kejti robię również inne rzeczy w domu i staram się aby Majka w miarę swoich możliwości zajęła się sobą,zabawka,karuzela etc. Co nie oznacza że się nią nie zajmuje
Ja tak samo

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Łahahahaahhaa

Przerwę mam po skakance... boże pot mi leci po kostkach a jeszcze cardio i poślady dziś... umrę jak nic nie napiszę jutro to znaczy że umarłam ale przynajmniej będę szczupła w trumnie
No chce być przezroczysta

Cytat:
Witam sie po dłuższej przerwie i obiecuje juz regularnie pisać. Ostatnie kilka tygodni było dość intensywnych, najpierw byłyśmy w Polsce, potem mama przyjechała. Zmarła mi tez babcia a moja ciocia z która jestem blisko miała ciężka operacje usunięcia nowotworu złośliwego. Tak ze nie miałam zbytnio głowy do wizażu chociaż próbowałam Was podczytywać.

Kejti super, ze juz w domu jesteście.

Kaczuszka- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Moja Amy wczoraj skończyła 3m-ce. Jak ten czas leci wazy 5370
Aika moje kondolencje

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Jak mój Tz w końcu się oświadczy to wszystkie zapraszam na wesele
No to będzie impreza!!

My dziś byliśmy u moich rodziców, wypucowałam autko na błysk, a babusia zajmowała się wnusia, która w sumie cały czas spała w wózku. Później pojechaliśmy na grilla do znajomych i zasnela o 18:30 i spala do 22:30 obudziła się, dalam jej jesc i juz nie chciała spać, se pomyślałam no to będzie nocka... Zebraliśmy się do domu, zrobiłam masaż, ubrałam w spiocha, położyłam do łóżeczka i zasnela

Kaczuszka wszystko najlepszego!!!
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 02:09   #1153
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamietam ze starzej to z tego Y dawałam kleik. No to może kupie bo nic nie kumam tej mojej małej raz sie dławi raz marudzi

Tak to ten Level 4 od 9 mca. Tam są dwa rodzaje, zwykle z dziurka i ten Y
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 02:28   #1154
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Hahagagaga noooo patola

Spróbuj tylko, jak będzie źle to wrócisz do starego smoczka. Z tego mojego i tak w sumie nie poleci, póki mała nie pociągnie, wiec pewnie z twojego też. One teraz takie są...

Ja właśnie po karmieniu (tzn tż karmił ale ja się przebudziłam) i znów cala butla pękła ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 06:31   #1155
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście szybko Wam poszło
Myślałam, że ksiądz będzie robić jakieś problemy, bo u mnie w parafii trzeba niby jakiś kurs ukończyć, który jest raz w miesiącu. Byliśmy przygotowani na odmowę. Ksiądz nawet się ucieszył i był miły!!! W restauracji akurat zwolnił się termin, ktoś zrezygnował.

Kaczuszko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Nie zauważyłam, żeby jadł więcej po zmianie smoka. Szybciej leci i się nie denerwuje. Po skoku zjada 130ml. Wczoraj na noc zjadł butlę i po godzinie drugą.

06.09.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-20, 06:52   #1156
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Myślałam, że ksiądz będzie robić jakieś problemy, bo u mnie w parafii trzeba niby jakiś kurs ukończyć, który jest raz w miesiącu. Byliśmy przygotowani na odmowę. Ksiądz nawet się ucieszył i był miły!!! W restauracji akurat zwolnił się termin, ktoś zrezygnował.

Nie zauważyłam, żeby jadł więcej po zmianie smoka. Szybciej leci i się nie denerwuje. Po skoku zjada 130ml. Wczoraj na noc zjadł butlę i po godzinie drugą.
No to Jasiowi wrócił aprtyt założyłas 3 czy 2 ?
Stary 2015-09-20, 06:54   #1157
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
No to Jasiowi wrócił aprtyt założyłas 3 czy 2 ?
Założyłam 2. 3 chyba są po 6 miesiącu. Zamawialam na allegro od rp.

06.09.2014
Stary 2015-09-20, 07:45   #1158
sylwusiach
Zakorzenienie

Hej, mala plakala w nocy wiec spala ze mna w lozku az do 7 I 150ml peklo.. dawalam smoczek nr3 ale nie chciala jesc... to dalam jej stary smoczek I zjadla cala butle: ) a teraz zaciesza do TZ: )
Stary 2015-09-20, 07:54   #1159
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Założyłam 2. 3 chyba są po 6 miesiącu. Zamawialam na allegro od rp.
To ja na dwójki juz dawno wymieniłem
Stary 2015-09-20, 07:59   #1160
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
dziś był ziemniak plus marchew i coraz lepiej mu idzie jedzenie
U nas tez byla marchewka z ziemniakiem

Cytat:
Chciał zaoszczędzić

A co będzień codziennie z szafą rozmawiać

Nam pediatra kazała rozszerzać po skończonym 4 miesiącu. Mam miesiąc na przeczytanie czegoś żeby wiedzieć jak zacząć
Najpierw pojedyncze skladniki marchewka,jablko a pozniej marchewka z ziemniakiem. Przez np.2 dni po 3-4 lyzeczki marchewki a przez kolejne jablko
Stary 2015-09-20, 08:24   #1161
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
To ja na dwójki juz dawno wymieniłem
Jak miał 2 miesiące to też założyłam 2 na próbę, ale za mocno leciało. Teraz jest akurat.

06.09.2014
Stary 2015-09-20, 08:27   #1162
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Matko nadrobilam!!

Ajj dziękuję :zawstydzony: (nie wiem jak z apki dać tego emota )

Mycha a z tymi złodziejami masakra, aż mi ciarki przeszły. Ja to bym chyba pomyślała o jakiś kamerach czy alarmie... Osralabym się ze strachu, serio

Jak nic czyta Wizaz

Tak tak ringo na trzy tyg i tydz przerwy, nie czujesz go w ogóle, nie wypada ani nic z tych rzeczy, tż też go nie czuł
My w zeszłym tyg w końcu becikowe zalatwilismy, kasiorka di końca października ma być.

Ja na początku odciagalam mleko (było też ciepłej więc nie trzeba było podgrzewanac), teraz już rzadziej. Generalnie zależy co jak gdzie i z kim, jak na spacer to karmie przed wyjściem i to zazwyczaj starcza, jak jedziemy na wycieczkę to biorę w butlę ale np ostatnio karmiłam przy stole w restauracji, zaslonilam się pielucha i nie miałam z tym problemu. Jak Trzeba to trzeba

Ale super

Ja tak samo

No chce być przezroczysta

Aika moje kondolencje

No to będzie impreza!!

My dziś byliśmy u moich rodziców, wypucowałam autko na błysk, a babusia zajmowała się wnusia, która w sumie cały czas spała w wózku. Później pojechaliśmy na grilla do znajomych i zasnela o 18:30 i spala do 22:30 obudziła się, dalam jej jesc i juz nie chciała spać, se pomyślałam no to będzie nocka... Zebraliśmy się do domu, zrobiłam masaż, ubrałam w spiocha, położyłam do łóżeczka i zasnela

Kaczuszka wszystko najlepszego!!!
Ja też pucowalam autko

Oj ale dużo dzieciaczkow dziś ma chrzciny. Powodzenia!

A mi jakoś brakuje snu, ledwo wstaje, jestem pół przytomna.
Do tego ostatnio ciągle boli mnie głowa, tak z rana, do południa.
Jedziemy dziś do teściów na obiad.. -.-

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 08:45   #1163
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Y są właśnie do kaszek, te 3-przeplywowe to jeszcze co innego ale nie ogarnialam tego, wg mnie leciało tak samo z tego..

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

My dziś na basen. Dominika pierwszy raz, Jakub kontynuuje po wakacyjnej przerwie. Tylko basen nam zmienili i nie wiem co i jak, bedzie trzeba na nowo się zorganizować.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 08:58   #1164
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Y są właśnie do kaszek, te 3-przeplywowe to jeszcze co innego ale nie ogarnialam tego, wg mnie leciało tak samo z tego..

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

My dziś na basen. Dominika pierwszy raz, Jakub kontynuuje po wakacyjnej przerwie. Tylko basen nam zmienili i nie wiem co i jak, bedzie trzeba na nowo się zorganizować.
U nas ten Y to do dupy był w tt. Tak kasza leciała że matko. I my zagęszczalismy mleko nutritonem żeby nie ulewała i też musiał być ten smok Y który non stop musiałam wymieniać.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 09:01   #1165
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

To w dr Brown Y jest ok z tego co pamietam, ale to tez pewnie kwestia dziecka bo Dalia ssała wszystko i od urodzenia a Gaja w wieku 4 tyg dławiła sie nawet medella

Stary 2015-09-20, 09:09   #1166
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
U nas tez byla marchewka z ziemniakiem

Najpierw pojedyncze skladniki marchewka,jablko a pozniej marchewka z ziemniakiem. Przez np.2 dni po 3-4 lyzeczki marchewki a przez kolejne jablko
Dziękuję ci bardzo juz niedługo czas spróbować
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

A ile Dominika ma ze juz basen ? Ostatnio jak dzwoniłam Olka zapisać na kurs to powiedziała ze dopiero w czwartym miesiącu życia można z takim dzieckiem zacząć
Stary 2015-09-20, 09:12   #1167
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

U nas od 3 miesiąca basen ale niezdecydowanym sie

Stary 2015-09-20, 09:14   #1168
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:

To Wam się udało

Mam stresa przed tymi chrzcinami. Przed ślubem tak się nie stresowałam

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 09:30   #1169
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
To Wam się udało

Mam stresa przed tymi chrzcinami. Przed ślubem tak się nie stresowałam

Będzie dobrze!

Ale mi się dziś nic nie chce
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-20, 09:56   #1170
kejtiCe
Zakorzenienie

Dziewczyny, kciuki za chrzciny!
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości