|
|
#1141 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
No i zakochałam się!!!!!!
On ma na imię Mans i lubi sfffeterki ![]() ![]()
|
#1142 |
|
Gang Iren
|
Znam go bardzo dobrze
|
#1143 | |||||
|
Konto usunięte
|
Znowu późny powrót do domu, tym razem byłam u lekarza. Zacznę chyba wierzyć w głupie przekonanie, że lepiej do lekarzy nie chodzić, bo zawsze coś znajdą. Normalnie się zaczynam sypać powoli...
Cytat:
.Tak jakby .Cytat:
Super, czyli to nic poważnego .Cytat:
.Cytat:
, a fajny jest Dla mnie problemem jest jej nie mieć .Cytat:
Gosia trzymam mocno kciuki, żeby teściowa się jak najszybciej usamodzielniła . Ta jej niechęć do pracy jest zadziwiająca. Myślałam, że to tylko młodzi tak mają, a to widać nie od wieku zależy tylko od charakteru.
|
|||||
|
|
|
#1144 |
|
Irenosława Pierwsza
|
|
#1145 | |
|
Konto usunięte
|
Ja go nie znam, ale znam jego piosenki
.Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Hania, mało ci wrażeń, do lekarzy jeszcze chodzisz?
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
Jasia jaką pralkę kupiłaś?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Jak widać mało, i to ja, która zawsze omijała lekarzy szerokim łukiem, los bywa przewrotny .Poszłam tylko po skierowanie do ortopedy, żeby w końcu zacząć działać z tymi zastrzykami, to na EKG wylądowałam |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Spadłam ze schodów... To znaczy zjechałam na mojej kości ogonowej az do samego końca
. Potłukłam sie. Ale boli ![]() Nie moge ruszyć pupa . J rozmawiał przez telefon ja brałam prysznic i wyszlam spod niego z mokrymi nogami. Tak zjechałam ze az ten gość w telefonie zapytał co sie dzieje . "Pupa" mnie boli nie moge sie podnieść! |
|
|
|
#1149 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53042740]Ja go nie znam, ale znam jego piosenki
.No to jest akurat nieprawda. Nieopłacalne jest mycie pod bieżącą wodą. Nawet przy 2 osobach. Tylko trzeba mieć dużo sztućców, talerzy, kubków i szklanek .[/QUOTE]u mnie woda nigdy ciurkiem nie leci ![]() a zmywarka pracuje pewnie z godzinę, więc odbija sie to tak samo na prądzie... taaa... moja znajoma kupiła sobie zmywarkę i dokupiła pózniej komplet talerzy... /jest ich dwoje/ i pózniej te gary tak sie kiszą w tej zmywarce i czekaja na mycie... no dla mnie przy dwóch osobach... bez sensu...
|
#1150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1151 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53042759]Jasia jaką pralkę kupiłaś?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Jak widać mało, i to ja, która zawsze omijała lekarzy szerokim łukiem, los bywa przewrotny .Poszłam tylko po skierowanie do ortopedy, żeby w końcu zacząć działać z tymi zastrzykami, to na EKG wylądowałam jak to EKG? i co wyszło na nim? czemu lekarz sie zainteresował? moze ciś miałaś za wysokie? ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
A ja ci mówię, że to nie jest prawda. Najwięcej prądu zmywarka pobiera jak suszy, a to trwa krótko i na samym końcu zmywania. Wiem, bo sprawdzałam. Nie opłaca się myć garów w zlewie. Jest to zdecydowanie mniej ekonomiczne niż zmywarka.
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53042880]O kurcze, Karola współczuję, wiem jak to boli
Złamana raczej nie jest ale jest pożądanie obita na każdym schodku... Kurczę co za pech a jeszcze przedwczoraj tłumaczyłam siostrze co to jest wystająca kość ogonowa... Cały czas ja czuje obolała. Leżę i mam wraźenie ze mnie ciśnie .
|
|
|
|
#1154 |
|
Konto usunięte
|
Nie nie mierzyli mi ciśnienia. Powiedziałam jej tylko coś co ja wiązałam z układem oddechowym i moją alergią, a ona mnie zbadała osłuchowo i wysłała na EKG. Badanie wyszło w miarę w porządku. Lekarka podejrzewa u mnie neuralgię międzyżebrową. Nie wiem jeszcze co to jest, muszę zapytać wujka google. Na razie mam zrobić inne badania, krew, mocz i takie tam. I w zależności od wyników, zobaczymy co dalej. No sypię się jak nic, SKS normalnie.
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina - tak mi przykro że się potłukłaś
Haniu - to tak Ci serce łomotało?
|
#1156 |
|
Konto usunięte
|
Jak jutro będzie cię aż tak mocno boleć, to może wtedy pójdź do lekarza?
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Że zmywarką to jest tak ze jak ktoś nie ma to widzi jej wady ale jak już ma to radość z jej posiadania jest ogromna i się te osoby zastanawiają jak żyły bez niej
ja nie mam ale nie lubię zmywać więc chciałabym mieć. Tyle że w tej kuchni żeby ją gdzieś ulokować muszę zmienić meble.
|
#1158 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Ja juz dawno sie posypałam... starość nie radość...
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się posypałam jak miałam 19 lat - wydaje mi sie, ze teraz do kupy tylko co się zebrałam
Mówicie ze to tylko chwilowe i znowu zacznę się sypać
|
#1160 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53042959]A ja ci mówię, że to nie jest prawda. Najwięcej prądu zmywarka pobiera jak suszy, a to trwa krótko i na samym końcu zmywania. Wiem, bo sprawdzałam. Nie opłaca się myć garów w zlewie. Jest to zdecydowanie mniej ekonomiczne niż zmywarka.[/QUOTE]
Cytat:
|
|
#1161 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie łomotało. Już wam wyjaśniam od czego się zaczęło.
W lipcu jak były te upały, przez parę dni bolała mnie tak pośrodku klatka piersiowa. Taki dziwny ból, jakbym miała głaz na klatce piersiowej i najbardziej odczuwalny z wdechem. Myślałam, że to przez klimatyzację w samochodzie. Pobolało tak kilka dni i mi przeszło. Zapomniałabym o tym, ale w poniedziałek znowu ten ból się pojawił. Gdyby było bardzo zimno na zewnątrz, znowu pomyślałabym, że to przez wdychane zimne powietrze. Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy nie mam pierwszych objawów astmy. Powiedziałam o tym lekarce, przeprowadziła wywiad, zbadała mnie i stwierdziła, że jej to wygląda na tą neuralgię i wysłała na EKG. Teraz czytam, że żeby zacząć leczenie trzeba najpierw znaleźć przyczynę, a mogą być bardzo różne. Stąd to EKG i to skierowanie na badania krwi i moczu. |
|
|
|
#1162 | ||
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a skąd, grasz z nim w chińczyka ![]() ja znam środkową piosenkę a dwie pozostałe są fajniejsze [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53042663]Znowu późny powrót do domu, tym razem byłam u lekarza. Zacznę chyba wierzyć w głupie przekonanie, że lepiej do lekarzy nie chodzić, bo zawsze coś znajdą. Normalnie się zaczynam sypać powoli... 7 stopni to już bardzo zimno, u nas było 11 i marzłam .Tak jakby .Gwiazdeczka, a co z tym kursem czy też szkoleniem, które robiłaś? Szukasz czegoś w tym kierunku? Super, czyli to nic poważnego .Fajna dla mojego Młodego, ja bym nie zniosła zwierząt kopytnych na pościeli .Ja bym nie mogła takiego mieć do spania, chyba, że w pampersie bym spała , a fajny jest Dla mnie problemem jest jej nie mieć .U mnie tak samo, w kuchni sajgon po gotowaniu, posiłek jest najważniejszy Gosia trzymam mocno kciuki, żeby teściowa się jak najszybciej usamodzielniła . Ta jej niechęć do pracy jest zadziwiająca. Myślałam, że to tylko młodzi tak mają, a to widać nie od wieku zależy tylko od charakteru.[/QUOTE]no i co wyszło u tego lekarza, po co ekg Cytat:
u nas jest już 2 st, brrrrryyyyyy
|
|
#1163 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53043243]Nie, nie łomotało. Już wam wyjaśniam od czego się zaczęło.
W lipcu jak były te upały, przez parę dni bolała mnie tak pośrodku klatka piersiowa. Taki dziwny ból, jakbym miała głaz na klatce piersiowej i najbardziej odczuwalny z wdechem. Myślałam, że to przez klimatyzację w samochodzie. Pobolało tak kilka dni i mi przeszło. Zapomniałabym o tym, ale w poniedziałek znowu ten ból się pojawił. Gdyby było bardzo zimno na zewnątrz, znowu pomyślałabym, że to przez wdychane zimne powietrze. Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy nie mam pierwszych objawów astmy. Powiedziałam o tym lekarce, przeprowadziła wywiad, zbadała mnie i stwierdziła, że jej to wygląda na tą neuralgię i wysłała na EKG. Teraz czytam, że żeby zacząć leczenie trzeba najpierw znaleźć przyczynę, a mogą być bardzo różne. Stąd to EKG i to skierowanie na badania krwi i moczu.[/QUOTE] taki nerwoból czesto jest przy głębokim wdechu, może tez boleć w okolicach żeber... albo z tyłu koło łopatki
|
#1164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Ps: Czytam teraz o tej neuralgii, że to nerwoból, no może faktycznie... w lipcu jak mnie to zaczęło boleć to akurat wtedy jak tata trafił do szpitala. |
|
|
|
|
#1165 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Mnie zachwyciła ta piosenka Should've Gone Home, jest śliczna, taka klimatyczna
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
No widzisz, ja jak biorę wdech to czuję ból i dlatego myślałam, że to coś z płucami. Kurde, mam nadzieję, że to jest błaha sprawa. Nie mam ochoty być pod tzw. opieką kolejnego specjalisty.
|
|
|
|
#1167 |
|
na drugie mam Irena
|
mnie tak boli w dołku pod piersiami, kłuje aż do pleców, i chyba nie chcę wiedzieć co to jest
|
#1168 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53043365]No widzisz, ja jak biorę wdech to czuję ból i dlatego myślałam, że to coś z płucami. Kurde, mam nadzieję, że to jest błaha sprawa. Nie mam ochoty być pod tzw. opieką kolejnego specjalisty.[/QUOTE]
Jak ekg i ciśnienie masz ok, to nie ma się co na zapas martwic... zrób badania i zobaczysz co lekarka powie?
|
#1169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Nie mierzyłam cisnienia. Ale to nie ważne. Wkurza mnie tylko jak się ten ból pojawia. Bo gdyby to było przy głębokim wdechu to jeszcze nic, ale ja normalnie siedząc i normalnie oddychając czuję jak mnie boli to już nie jest fajne. |
|
|
|
|
#1170 |
|
O Ireno! ;-)
|
Hania takie bóle lepiej mieć pod kontrolą
Pralkę miałam wziąć samsung, ale w końcu kupiłam beko. Jest zdecydowanie cichsza Karola ała!!! Współczuje bardzo wiecie, że najwięcej wypadków w domu jest właśnie w łazience?Byłam w Lidlu i kupilam te śpiochy w paseczki. Bardzo to wygodne - będę używać zamiast szlafroka. Do spania tutaj to za ciepłe - u rodziców będzie w sam raz ![]() Do tego kupiłam sobie serum hialuronowe i odżywkę do rzęs La Luxe. Normalnie szaleństwo
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

i lubi sfffeterki 

.

. Ta jej niechęć do pracy jest zadziwiająca. Myślałam, że to tylko młodzi tak mają, a to widać nie od wieku zależy tylko od charakteru.

. Potłukłam sie. Ale boli 

.