Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-20, 20:25   #1141
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Pasuje do jakiejś piosenka, wiersza czy cytatu z Koeljo:

"Wypełniam me życie w kalendarzu bez dat,
Nie liczy się liczba, lecz mój mały świat"

Niby humor nie teges, a jaka zabawna osoba.

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Może Szusz dzierga gałgany Już sobie wyobraziłam jak trzyma druty dwoma palcami a'la "mam mokry lakier do paznokci'
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 20:30   #1142
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Niby humor nie teges, a jaka zabawna osoba.

Suchary mam zawsze w barku na czarną godzinę
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:00   #1143
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Jeśli Cię to pocieszy, to powiem, że zjadłam dziś (bez kaca) jakieś 2kilo cytrusów, 2knopersy, 2kawałki pizzy domowej, 2 posiłki moje kurczakowo-ryżowe plus sporo pasztetu własnej roboty. Dumam co jeszcze zjeść, i mam ochote na wino
W Biedrze -15% na wina, polecam!

Super się czytało Waszych ulubieńców, zrobiłam nawet notatki Dzięki!

Od razu podbijam też z problemem i prośbą o poradę: jakiś czas temu stan cery na mojej twarzy i dekolcie baaardzo się pogorszył. Nie jest to związane z dietą na 100%, jestem przebadana prze alergologa i dermatologa. Hormony w normie, a na twarzy pizza. Grudki i zaskórniki to codzienność, plus okresowe wielkie gule na linii żuchwy. Już nie wiem co robić, kombinowałam z odstawianiem różnych kosmetyków i Miała któraś z Was taki problem? Jak się tego pozbyć?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:15   #1144
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Może Szusz dzierga gałgany Już sobie wyobraziłam jak trzyma druty dwoma palcami a'la "mam mokry lakier do paznokci'
Zamiast vloga do kawy bedzie vlog przy motku.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:17   #1145
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Joł, coś mnie ominęło?
Pojechałam dzisiaj do galerii handlowej, DUŻY BŁĄD, ledwo znalazłam miejsce parkingowe. Miałam kupić prezent dla "szwagierki", a kupiłam dla siebie - klasyk Kupiłam m.in. nową płytę Coldplay, polecam - naprawdę udana, nie mogłam nie brać, chociaż tania nie była. Normalnie bym się nie połasiła pewnie, ale trafili w mój gust wyjątkowo.

Jak Wasze przygotowania do Świąt? U mnie w proszku, dopiero będziemy się wybierać po choinkę z plantacji w tygodniu, a gotowanie ruszy pewnie od wtorku najwcześniej. Porządkami się nie przejmuję, jadę do rodziców więc nikt mi nie będzie testów białej rękawiczki w mieszkaniu robił
H5 za Coldplay, ja dostanę tę płytę pod choinkę

Z przygotowań świątecznych to prawie wszystko zrobione. U siebie wszystko posprzątałam a ten weekend cały spędziłam u mamy gdzie wspólnie ogarnęłyśmy prawie cały dom. Choinka też już ubrana. Został mi tylko jeden prezent do kupienia i lepienie uszek, pierogów itp.

Edytowane przez iamdanifromcalifornia
Czas edycji: 2015-12-20 o 21:18
iamdanifromcalifornia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:26   #1146
Zamarzona
Rozeznanie

https://www.youtube.com/watch?v=InAwiobZt1Q
U Laury in the kitchen live za 5 min.
Zamarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:37   #1147
szatanica1989
Zakorzenienie

No to mnie trochę pocieszyłyście, ja się do roboty zebrać nie mogę, ale mama pewnie szaleje jak co roku i sprząta wszystko. U mnie jeszcze remont trwa, podłoga czeka i rolet nadal nie ma. Wszystko na ostatni moment będzie pewnie

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez iamdanifromcalifornia Pokaż wiadomość
H5 za Coldplay, ja dostanę tę płytę pod choinkę

Z przygotowań świątecznych to prawie wszystko zrobione. U siebie wszystko posprzątałam a ten weekend cały spędziłam u mamy gdzie wspólnie ogarnęłyśmy prawie cały dom. Choinka też już ubrana. Został mi tylko jeden prezent do kupienia i lepienie uszek, pierogów itp.
Mogłam też sobie pod choinkę zażyczyć od Tżta, ale zamówiłam już prostownicę, u wszystkich w sumie zamówienia złożone więc musiałam sama sobie. Ale nie powiem, płyta droga jak na płytę, chyba drugi raz bym się zastanowiła nad nią

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 21:37   #1148
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Od razu podbijam też z problemem i prośbą o poradę: jakiś czas temu stan cery na mojej twarzy i dekolcie baaardzo się pogorszył. Nie jest to związane z dietą na 100%, jestem przebadana prze alergologa i dermatologa. Hormony w normie, a na twarzy pizza. Grudki i zaskórniki to codzienność, plus okresowe wielkie gule na linii żuchwy. Już nie wiem co robić, kombinowałam z odstawianiem różnych kosmetyków i Miała któraś z Was taki problem? Jak się tego pozbyć?
gule z linii żuchwy zlikwidował mi olejek evree magic rose. zmniejszył również przebarwienia, wągry i pory. czysta magia - polecam
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:47   #1149
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
gule z linii żuchwy zlikwidował mi olejek evree magic rose. zmniejszył również przebarwienia, wągry i pory. czysta magia - polecam
Potwierdzam
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 21:49   #1150
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak go chwalicie, że chyba nie mam wyjścia. Do suchej skóry się nada?
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:01   #1151
Zamarzona
Rozeznanie

Możecie polecić jakiś balsam albo masło do ciała na silnie przesuszone ciało i krem do rąk do bardzo przesuszonych dłoni?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 22:06   #1152
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Możecie polecić jakiś balsam albo masło do ciała na silnie przesuszone ciało i krem do rąk do bardzo przesuszonych dłoni?
Jeśli chodzi o przesuszone ciało, to polecam do kąpieli dodać trochę oliwki dla dzieci albo olejku do kąpieli Oilatum - chyba, że nie przepadasz za takim efektem. Wtedy poleciłabym ze Starej Mydlarni masło do ciała z olejkiem arganowym. Mi nic innego nie pomaga, a mam skórę atopową i wiele rzeczy wypróbowałam. Zwróć też uwagę na skład preparatów myjących, żeby nie były mega wysuszające.

Kremy do dłoni - u mnie sprawdza się krem z Yves Rocher, z aptecznych Elobaza i zamienniki.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:07   #1153
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Cetaphil, neutrogena czerwona, a z tańszych kozie mleko z ziaji. Krem do rąk z neutrogeny też jest rewelacyjny. Do ciała jeszcze Dexeryl jest genialny, ale dostaniesz tylko w aptekach- 500ml kosztuje w granicach 30-40zł z tego co pamiętam, ale potrafi odratować najbardziej przesuszoną skórę
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:11   #1154
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina Baszak twierdzi,ze tak, bo tez go uzywa i wspominala w ulubiencach, mozesz wrocic do tego filmiku ja osobiscie uwazam, ze to produkt bardzo normalizujacy - zarowno nawilza jak i pomaga ogarnac sprawy zaskornikow i sebum.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:13   #1155
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Cetaphil, neutrogena czerwona, a z tańszych kozie mleko z ziaji. Krem do rąk z neutrogeny też jest rewelacyjny. Do ciała jeszcze Dexeryl jest genialny, ale dostaniesz tylko w aptekach- 500ml kosztuje w granicach 30-40zł z tego co pamiętam, ale potrafi odratować najbardziej przesuszoną skórę
A z tej Ziaji kozie Mleko to co masło, balsam? Mleczko kiedyś miałam i to jedno wielkie nic.
Stary 2015-12-20, 22:16   #1156
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Karolina Baszak twierdzi,ze tak, bo tez go uzywa i wspominala w ulubiencach, mozesz wrocic do tego filmiku ja osobiscie uwazam, ze to produkt bardzo normalizujacy - zarowno nawilza jak i pomaga ogarnac sprawy zaskornikow i sebum.
Na strefe T mogłby być dobry. Nie oglądam Karoliny, ale zajrzę i zgłębię temat, bo przyznam, że ignorowałam te olejki do tej pory.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:17   #1157
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
A z tej Ziaji kozie Mleko to co masło, balsam? Mleczko kiedyś miałam i to jedno wielkie nic.
Masło. Ale jeśli masz strasznie przesuszoną skórę, że dosłownie się sypie to spróbowałabym na twoim miejscu Neutrogeny albo Dexerylu. Mam azs i te dwa balsamy odratowały mi skóre w okresie, kiedy nawet poruszanie się sprawiało ból
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:18   #1158
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam (ekstremalnie) tłustą,więc ciężko mi powiedzieć, ale miałam po nim podobne odczucia jak po effaclarze duo - takie delikatne ograniczenie produkcji sebum, więc wydaje mi się, że może ściągać suchą cerę

Cytat:

swego czasu (jak jeszcze w zimie były minusowe temperatury) miałam suche, aż popękane dłonie i pomógł mi bardzo ten krem z nivei https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-hydra-iq.html
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:27   #1159
201605301111
Konto usunięte

błędy makijażowe melevis

vlog u nennki
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-20, 22:31   #1160
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No to mnie trochę pocieszyłyście, ja się do roboty zebrać nie mogę, ale mama pewnie szaleje jak co roku i sprząta wszystko. U mnie jeszcze remont trwa, podłoga czeka i rolet nadal nie ma. Wszystko na ostatni moment będzie pewnie

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Mogłam też sobie pod choinkę zażyczyć od Tżta, ale zamówiłam już prostownicę, u wszystkich w sumie zamówienia złożone więc musiałam sama sobie. Ale nie powiem, płyta droga jak na płytę, chyba drugi raz bym się zastanowiła nad nią
Ja też już wszystkie prezenty sobie pozamawiałam ale Tż dostał płytę za darmoszkę więc stwierdził, że mi dorzuci do prezentu jeszcze
Stary 2015-12-20, 22:42   #1161
polewka
Raczkowanie

Ja nic nie ogarnęłam, prócz kilku prezentów, bo nie cierpię świąt. Nie planuje sprzątać wielce, nie planuję nawet choinki (choć pewnie się złamię i przywlekę jakiegoś badylka). Chyba generalnie nie będę się spinać. Jutro zamierzam kupić wszelkie spożywcze zakupy, ostatnie gifty, i więcej do sklepów nie wlazić.

Nie znoszę kupować prezentów Chyba że wiem, co ktoś tam chce dostać. A zwykle nie wiem. Może dobry pomysł z tymi "zamówieniami".
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 23:01   #1162
201607131114
Konto usunięte

Jak dobrze, że nie tylko ja nie mam nic ogarnięte na święta. Do zeszłego tygodnia miałam taki stresujący zapier#%*$, że nawet nie myślałam o świętach, kupiliśmy tylko choinkę w doniczce do mieszkania, u mamy w domu wielka choina stoi na tarasie w siatce. Przespałam cały weekend po piątkowej imprezie, dopiero jutro zaczynam ogarniać wszystko. Wszystko. Pakuje maczetę i jadę przedzierać sie przez tłumy kupić prezenty. A jak sie walne 24tego wieczorem z drinkiem i wiadrem jedzenia tak nie wstanę do stycznia. Będę odpoczywać. I już.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 23:05   #1163
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że nie tylko ja nie mam nic ogarnięte na święta. Do zeszłego tygodnia miałam taki stresujący zapier#%*$, że nawet nie myślałam o świętach, kupiliśmy tylko choinkę w doniczce do mieszkania, u mamy w domu wielka choina stoi na tarasie w siatce. Przespałam cały weekend po piątkowej imprezie, dopiero jutro zaczynam ogarniać wszystko. Wszystko. Pakuje maczetę i jadę przedzierać sie przez tłumy kupić prezenty. A jak sie walne 24tego wieczorem z drinkiem i wiadrem jedzenia tak nie wstanę do stycznia. Będę odpoczywać. I już.
ja mam jeszcze dwa zaliczenia przed swietami a i w swieta tyle roboty, ze nie wiem czy odpoczne
nie wiem tez kiedy kupie te prezenty, nie mam kiedy po nie isc nawet #anawizazusiedzi
Stary 2015-12-20, 23:17   #1164
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja mam jeszcze dwa zaliczenia przed swietami a i w swieta tyle roboty, ze nie wiem czy odpoczne

nie wiem tez kiedy kupie te prezenty, nie mam kiedy po nie isc nawet #anawizazusiedzi

oł shajt, kiedy chcą wam wcisnąć jeszcze 2 zaliczenia? Mi by sie nie chciało studentów przed samymi świetami męczyć. I tak nic im wtedy w głowach nie zostaje, bo w myślach już pierogi konsumują.

Ale, dasz radę, a wizaż to dla higieny psychicznej, na oczyszczenie umysłu w przerwach

Ja właśnie przeglądam przez net co gdzie jest dostępne stacjonarnie, już prawie wszystko wybrałam, będę jutro walić prosto do półki i do kasy.
Stary 2015-12-20, 23:18   #1165
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
oł shajt, kiedy chcą wam wcisnąć jeszcze 2 zaliczenia? Mi by sie nie chciało studentów przed samymi świetami męczyć. I tak nic im wtedy w głowach nie zostaje, bo w myślach już pierogi konsumują.

Ale, dasz radę, a wizaż to dla higieny psychicznej, na oczyszczenie umysłu w przerwach

Ja właśnie przeglądam przez net co gdzie jest dostępne stacjonarnie, już prawie wszystko wybrałam, będę jutro walić prosto do półki i do kasy.
no jak to kiedy, całe dwa dni na uczelni nam przed swietami zostały chwała im za to, ze tylko dwa :"D
Stary 2015-12-20, 23:23   #1166
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
no jak to kiedy, całe dwa dni na uczelni nam przed swietami zostały chwała im za to, ze tylko dwa :"D

True. Przecież mogli kazać w czwartek rano na dyżur przyjść
Stary 2015-12-20, 23:27   #1167
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
True. Przecież mogli kazać w czwartek rano na dyżur przyjść
z jedną panią się na skype miedzy swietami a nowym rokiem umówiłam #truestory :"D
Stary 2015-12-20, 23:34   #1168
201607131114
Konto usunięte

szaleństwo
Stary 2015-12-20, 23:43   #1169
minthema
Zakorzenienie

U mnie tak pół na pół. Cały tydzień miałam mocny zap****ol na uczelni. A jeszcze teraz w nocy będę siedzieć nad opracowaniem tematu i orzeczeniem na dzisiejsze seminarium. Do wczoraj miałam niecałą połowę prezentów załatwionych, dziś już brakuje mi tylko jednego, który kupi się we wtorek O tyle jest śmieszne, że zachciało się remontów przed Świętami. Nie dość, że od miesiąca mamy hol zawalony gratami z garderoby bo *cośtambyłorobione* to jeszcze zachciało mi się fototapetę w pokoju bo ściana straszy a malowane będzie za jakiś czas dopiero. Do tego podczas dzisiejszych porządków (cały dzień! nawet okna umyłam #duma) mój karnisz, który spadał przy każdym najmniejszym jego dotknięciu, w końcu zakończył swój żywot. Nie chce już siedzieć nad oknem. Wyprane firanki czekają do wtorku na nowy karnisz więc znowu #wiercenie #pył #odkurzanieporaz345 #przedświętamiodkurzamcod ziennie. Wczoraj pół dnia robiliśmy pierniki A choinka kupiona, czeka na tarasie aż ją wtargamy i ubierzemy.
Ale ja akurat jestem Świątecznym maniakiem, uwielbiam je i te wszystkie przygotowania sprawiają mi radochę

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:

Widzę, że nie tylko nad nami się tak znęcają </3

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 07:24   #1170
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Mam go i w ogóle nie pomaga

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości