Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-13, 12:11   #1141
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

i jeszcze kwiaty
Właśnie w takich klimatach jest sala - wiosennych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0825.JPG (35,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0819.jpg (42,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0817.jpg (40,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0821.JPG (36,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0822.jpg (37,2 KB, 36 załadowań)
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-13, 13:42   #1142
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Ładnie, bardzo ładnie.

A mnie chyba na dobre dopadł stresik Ostatnio jestem strasznie poddenerwowana i nie moge sobie z tym poradzić. Poprostu boję się. Ściska mnie w żołądku, ciagle mysle co jeszcze nie załatwione i czy damy rade załtwić. Ja juz panikuje a co bedzie w dniu ślubu???
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-13, 14:03   #1143
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Moja siostra cioteczna opowiadała mi, że w dniu ślubu obudziła się o 5 rano z drgawkami poprostu była tak zestresowana...że nie mogła się uspokoić ale po chwili przeszło...mówiła też że jak już była u fryzjerki to jakoś jej stres minął bo zaczeły mówić o czymś innym neutralnym...ale jak już zobaczyła swojego męża to jej cały stres minął całkowicie i bezpowrotnie. Tak więc Yoolia nie martw się, napewno będziesz się stresować bo kto by się nie stresował w dniu swojego ślubu...ja już się denerwouję i mnie ściska w żołądku a jak sobie pomyślę o kościele i błogosławieństwie to mi się płakać chce. Ale myślę że jak już będziecie razem, chwycicie się za ręce i pójdziecie do ołtarza to stres minie i pojawi się wielka radość
Stary 2006-05-13, 14:12   #1144
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Łatwo mówić, gorzej wykonać. W kościele to napewno sie popłacze i nie bede mogła żadnego slowa wypowiedzieć. Zatka mnie i już. I ani me ani be.
Stary 2006-05-13, 14:58   #1145
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ona też tak myślała ale ja myślę że dasz radę!! A łzy będą płynąć ze szczęścia
Stary 2006-05-13, 16:04   #1146
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Freciu, teraz jestem w pracy i oglądam te zdjęcia na płaskim monitorze - dużo więcej widać. Śliczne fotki.

No ja mysle, że to będą łzy szczęscia
Stary 2006-05-13, 20:43   #1147
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Ale się tutaj cicho zrobiło...weekend i to ciepły
Stary 2006-05-14, 08:43   #1148
nicedream
Raczkowanie

Witam Muszę się pochwalić, że załatwiliśmy salę. Zdecydowaliśmy się na restaurację "Labirynt" w Świdniku ( www.labirynt.swidnik.pl). Ceny konkurencyjne, bardzo fajne menu, wnętrza ładne i dużo miejsca. Od Lublina niedaleko, teściowie mieszkają w Świdniku i część rodziny TŻ. Zaliczka wpłacona więc nie ma odwrotu.Data 28.04.2007r. W poniedziałek idziemy do parafii, zadzwonię do fotografa i zosataje nam jeszcze do wybrania zespół . Kamerzysty chyba nie będziemy brać, jedynie fotografa. Zresztą kilka osób w rodzinie ma kamerki cyfrowe, więc zmontujemy potem krótki filmik. O czymś jeszcze zapomniałam?

nicedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-14, 09:38   #1149
zuzia102
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, ja tez juz jestem chyba na sale zdecydowana (termin 21 lipca 2007), do parafii ide w tym tyg, fotografa zamowie juz niebawem, jak bede miala sekunde wolnego czasu, a to niestey nielatwe;(ale jeszcze mam pytanko co do zepolu, czy cos moze polecacie?? jakis taki fajny i w przystepnej cenie?? pozdrawiam zuzka
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-14, 09:58   #1150
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

witajcie w klubie!my od 3dni tez mamy wreszcie sale!na forum sa zdjecia wkleila je Frecia.Moje wesele i Freci bedzie w tej samej sali tylko ja czerwiec(2007)a Frecia lipiec(2007) po niedzieli pora wybrac sie do koscola zaklepac godzine i tez szukam zespolu.Jak szukalismy sali to dostawalismy wizytowki zespolow i mamy troche namiarow.Jak bede w domu to moge Wam podac.Fajnie gra zespol Amigos bawilam sie przy ich muzyce ale chca sporo bo okolo2000

Edytowane przez alusia*
Czas edycji: 2006-05-14 o 10:56
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-14, 12:43   #1151
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Alusia - Super że zdecydowaliście się na Mełgiew hi hi i fajnie że macie przed Nami opowiecie jak było co do fotografa ja polecam Artura Zomera, jak wpiszesz w Google jego imię i nazwisko to się pojawi jego strona
co do zespołu dużo dobrych słów słyszałam i czytałam o Alien - 2 tys chcą jak się nie mylę. Alusia możesz mi podać nazwy zespołów, których dostaliście wizytówki??
A to nasz: http://dzinos-band.webpark.pl/
Stary 2006-05-14, 21:01   #1152
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28
Alusia - Super że zdecydowaliście się na Mełgiew hi hi i fajnie że macie przed Nami opowiecie jak było co do fotografa ja polecam Artura Zomera, jak wpiszesz w Google jego imię i nazwisko to się pojawi jego strona
co do zespołu dużo dobrych słów słyszałam i czytałam o Alien - 2 tys chcą jak się nie mylę. Alusia możesz mi podać nazwy zespołów, których dostaliście wizytówki??
A to nasz: http://dzinos-band.webpark.pl/
My własnie słuchamy w internecie roznych zespołow i min.Twojego!mój TŻ włąsnie rozmawia z jednym z facetow z tego zespolu DŻINOS BAND.ja byłam dzis na stronie zespołu www.convers.pl www.mayday.com.pl-ten jest suuuper spiewaja spoczko po włosku,francusku,angielsk u ale chca 2500 www.zespolformat.republika.pl. i mam jeszcze numery telefonów zespołów(od włascicielki naszej sali poleca je grali u niej na weselach)KAKTUS 601-380-539,Pan Witek 692-174-506,EKG 50-18-190.A o tym fotografie Zomerze to słyszałam ciekawe ile bierze...Ja nie chce zdjec w studiu tylko w plenerze a on chyba takie robi.pozdrowionka
Stary 2006-05-14, 22:18   #1153
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alusia*
A o tym fotografie Zomerze to słyszałam ciekawe ile bierze...Ja nie chce zdjec w studiu tylko w plenerze a on chyba takie robi.pozdrowionka
Witajcie, co do pana Artura Zomera...ja go bardzo wszystkim polecam...zapraszam na stronkę http://fotograf.fr.pl/ tam jest jego cała oferta...napiszę na tygodnu bardziej szczegołowo co do jego pracy, my właśnie jesteśmy po jednym z wesel na których pan Artur robił zdjęcia...
Stary 2006-05-14, 22:48   #1154
malgosg
Rozeznanie

czesc dziewczyny! gratulacje dla tych, ktore zrobily kolejny kroczek do przodu!
my dzisiaj bylismy na komunii w bachusie-zachecam, zeby odiwedzic u zjesc cos cieplego. na drugie byly poledwiczki w ciescie zapiekane z serem-PYCHA!!!! i juz wiemy, ze tez chcemy jakies poledwiczki na weselu.
zamowilismy zaproszenia. wybralismy tradycyjne, najprostsze, tylko ze z drozszego papieru, wkladka ecru, okladka zlota, czcionka w kolorze brazowym. fajnie, ze facet wszytsko przynosi sam i zostawia katalogi-ogladalismy, komentowalismy i nikt nad nami nie stal. co prawda katalogow bylo chyba z 8, ale my ograniczylismy sie do 2-chcielismy zmiescic sie w 4 zl, ale ostatecznie wyszlo po 3zl, z koperta, drukiem i personalizacja, wiec nie jest tak zle.
malgosg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-14, 22:50   #1155
malgosg
Rozeznanie

a co do fotografa-ja nadal polecam pana Wojtka Korneta!!!!!!!
http://kornet.enterpol.pl/slub/
na stronce dodal kilka fotek
Stary 2006-05-15, 08:17   #1156
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Czesc dziewczyny

Miałam bardzo pracowity weekend. W sobote rano sprzątanie w domku, pozniej na chwilke do pracy, czekałam na TŻ, bo też pracował, na chwilke do rodziców, ok 20 zajechaliśmy do Media Markt, w ekspresowym tempie kupiliśmy lodówke na raty, pozniej Leclerc - szybkie zakupy, tak mi sie chciało piwka i pizzy że jeszcze na chwilke wpadliśmy do Czerwonego Października na pizze i po piwku . No i dopiero o 23 byliśmy w domu.
A w niedziele od rana mielismy isc na zakupy z mamą TŻ bo jeszcze sobie niekupiła ubranka na wesele. Szefowa ściągnela TŻ do pracy i ja musiałam tesciowej doradzać. No ale wreszcie kupiliśmy. Po 13-tej TŻ już był wolny wiec jeszcze raz po sklepach żeby jemu kupic koszule, krawat i buty. Wyrobiliśmy sie ze wszystkim ok 14,30 a na 15-tą mieliśmy iść na Skupienie.
Byliśmy w kościele na Kalinie. Przed wejsciem stało oczywiście kilku fotografów z ofertami, znowu nazbieraliśmy wizytówek Nawet było dużo par. Skupienie trwało 2 godziny. Najpierw ksiądz prawie godzine gadał, pozniej można było przystąpić do spowiedzi, no i msza. Jak juz się skonczyło ksiądz powiedział, że tylko jak sie przebierze bedzie podpisywał indeksy to wszyscy sie rzucili "kto pierwszy ten lepszy". śmiesznie to wyglądało
Oj ciesze sie że juz mam to z głowy.
Pozdrawiam
Stary 2006-05-15, 10:14   #1157
dotka4
Raczkowanie

Alusia pisała o zespole kaktus, to ich stronka:http://www.zespolkaktus.pl/ , słyszałam ich na żywo, polecam
dotka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-15, 10:54   #1158
dotka4
Raczkowanie

Wcześniej zuzia pytała mnie o świdnicką lachówkę, znalazłam srtonkę: http://www.lachowka.pl/
dotka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-15, 11:23   #1159
malgosg
Rozeznanie

Yoolia, wczoarj w kosciele widzialam pania w takich butkach, jak Twoje slubne! ja bede miala b. delikatne ecru i musze znalezc buty z obcasem w ecru, moze cos znajde.
w sobote moja sasiadka brala slub, oczywiscie uprawialam podgladactwo firankowe troche mnie zdziwila jedna rzecz-fotograf przyjechal w dzinsach/jeansach (jak kto woli ) i powyciaganycm T-shircie. troche nieladnie z jego strony, przynajmniej moim zdaniem-to w koncu slub i jego praca
Stary 2006-05-15, 11:28   #1160
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez malgosg
Yoolia, wczoarj w kosciele widzialam pania w takich butkach, jak Twoje slubne!
A to zołza jedna!!! Pewnie to to ona kupiła moj rozmiar i dlatego tak długo szukałam po innych sklepach żeby wreszcie kupić
Stary 2006-05-15, 11:28   #1161
malgosg
Rozeznanie

no i bylam w kwiaciarni-pani odradzala mi wachlarz, bo 'strasznie niewygodnie sie go trzyma', poza tym to najdrozszy rodzaj bukietu (ok 300zł), zwlaszcza ze storczykow. w ogole w jakich cenach sa bukiety slubne?????????????? bo za 300 zl to my mamy panele do czesci pokoju, myslalam ze bukiet slubny to wydatek 100-120 zl. juz sama nie wiem-do tego jeszcze bukiet starszej, butonierki (Yoolia, butonierka dla TŻ i starszego, czy tylko TZ????). dlatego same z mama robimy bukiety (ok 12) na stoly. moja sisotra na komunie syna zamowila w kwiaciarni-po 20 zl za sztuke. przyjrzalysmy sie, zrobilysmy zdjecia i wiem, ze nie tak trudno zrobic podobne, a koszt to max 10zl!
no i trzeba zamowic bukiet na samochod. w tym tyg ide sie dowiedziec o ceny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (7,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clipboard.jpg (6,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2006-05-15, 11:32   #1162
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Butonierki dla obydwu. Moja babcia ma znajomą w kwiaciarni na targu Bronowickim, bukiety u niej kosztują od 70zł. W Leclerku na Zana w nowej części na dole jest stoisko z kwiatami. Bardzo oryginalne kompozycje były już po 38zł. Mysle że taki bukiecik by mi wystarczył. Niestety tylko zerknelam bo TŻ mi uciekł i musiałam go szukać
Stary 2006-05-15, 11:38   #1163
malgosg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia
Niestety tylko zerknelam bo TŻ mi uciekł i musiałam go szukać
Ech te chłopy...
Stary 2006-05-15, 11:45   #1164
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

z takich najważniejszych rzeczy zostało mi zamówienie bukietów, ciasta i nauka tanca - z tym ostatnim bedzie chyba najgorzej
Stary 2006-05-15, 12:44   #1165
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

A ja dzisiaj jadę do Lbn żeby się dowiedzieć jakie dokumenty trzeba złożyć do Studium Medycznego stwierdziłam że nie mogę sie przestać uczyć.
Stary 2006-05-15, 12:46   #1166
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

racja ucz się Freciu ucz
a można wiedzieć jaka specjaloność cie interesuje?
Stary 2006-05-15, 12:58   #1167
alusia*
Wtajemniczenie

Czesc!ale sobie poczytałam troszke sie tego nazbierałoWłasnie wrociłam z pracy(stażu)dzis pierwszy dzien.Tak sie bałam ale nie bylo zle,skonczyłam wczesniej bo pierwszy dzien to luz-tak powiedzieli.Frecia a jak Twoje sprawy ze Studium Medycznym?spotykamy sie jutro??ja bym sie wszystkiego wypytala w kosciele i moze w piatek poszłabym juz z TŻ sie zapisac.on by mial czas zeby sobie załatwic potrzebne dokumenty u siebie.W piatek tez wpłacamy zaliczke i podpisujemy umowe.Frecia jak bysmy sie jutro spotkały to moze bys mi dala wzor swojej umowy bo ja kompletnie nie wiem jak to ma wygladac!
Stary 2006-05-15, 17:02   #1168
alusia*
Wtajemniczenie

Uuuu co tu tak pusto...Dziewczynki co z Wami?nasze forum pustoszeje(?)
Stary 2006-05-15, 19:26   #1169
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dopiero wróciłam z Lbn. Sprawa Studium wygląda tak: papiery wzięte dziś wypełnię, jutro zdjęcia i lekarz medycyny pracy do końca tygodnia złożę dokumenty na kierunek technik masażysta
Alusia gdzie masz staż??
Co do spotkania jestem jak najbardziej ZA na Starej Łęcznej kanceraria jest czynna od 16.30 do 17.30 więc w tych godzinach możemy się wybrać na spacerek. Na PW podam Ci mój numer tel to mi dasz znać jak będziesz wolna.
Jak wcześniej pisałam z TŻ myśleliśmy o Waiwe i narazie odroczyliśmy wyjazd przynajmniej do sierpnia, gdy się dowiem czy się dostałam czy nie.
A tak po za tym to w Lbn nie ma nic ciekawego :P Któraś z was wybiera się na koncert G. Turnaua w piątek? W środe gra Myslovitz na KUL-u
Stary 2006-05-15, 19:32   #1170
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

A co do umowy, podpisywana jest dopiero 3 tygodnie przed uroczystością.
Dziś Mój M. zobaczył garnitur, w którym by chciał iść do ślubu po czym powiedział "No to mamy z głowy "

Edytowane przez Frecia_28
Czas edycji: 2006-05-15 o 19:36 Powód: nie potrzebny cytat
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości