|
|
#1141 |
|
Ordnung muss sein!
|
Dot.: Jak Wam sie podoba? :)
|
|
|
|
#1142 |
|
Rozeznanie
|
Paula ja się nie chichram tylko się szczerzę
A kitelek mi się bardzo spodobał Co do pasków... Jakie trzy? Kto to widział? Cztery minimum Co se będziesz żałować?
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze dwa paski, kropka i napis ADIDOS bylby swietny
:p
|
#1144 |
|
BAN stały
|
:roftl: nie mogę.... Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2007-02-21 o 23:27 |
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
superowe te z siateczką (szczerze
)naprawdę fajne po prostu świetne !!!!! |
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
Cyrkonie, bursztyny, brokaty..im więcej tym bardziej mi się podobaja..zdobienia cudne!!
|
|
|
|
#1147 |
|
BAN stały
|
Katnik i DBR - Dzięki
A o tym,że do zagadnienia Fitnessu również podchodzę bardzo powaznie świadczy fakt...że już ozdobiłam sobie kłodeczkę do szafki w szatni ![]() ![]() ![]() Na razie tylko jedna strona. Druga będzie pewnie rożowa |
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
te ostatnie bardzo ciekawe, ale to czerwone na których spoczywają te cudowne pazurki jest piękne, boże jak ja kocham czerwony kolor
![]() a kłódeczka czadowa
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Kłódeczka świetna ^_^
|
#1150 |
|
BAN stały
|
Maszka - czerwone, długie pazury to zawsze coś pięknego
Mysiak ![]() Jest i druga strona
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
paula rewelacja!!!
|
|
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
jej PAulaa
mistrzostwo czad i w ogole ta kłódeczka
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Piękna kłodeczka
|
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
Druga strona podoba mi się jeszcze bardziej
Ale i tak najbardziej zaskakuje mnie twoja pomysłowość, bo że wykonanie jest świetne zdążyłam przywyknąć Komu innemu przyszłoby do głowy ozdobienie kłódki?
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
różyk, błękit hmmm mam bocianie skojarzenia ![]() kłodeczki świetne,panie nade mną już odpowiednio skomplementowały więc dublować nie będe
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' |
|
|
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
Kłódeczka odjazdowa.. nie pomyślałam żeby ozdobić sobie kłódeczkę..hmm.. może kluczyki ?? heh..
|
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
kluczyk też już jest..supeerr
![]() |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł na ozdobienie kłódki wprawił mnie w osłupienie. Ciekawe co bym sobie pomyślała, gdy wchodząc do szatni zobaczyłabym tak zbajerzoną kłódeczkę ??? Hmmm
na pewno że właścicielka tej szafki jest niesamowita
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 |
|
La Moderatoiure
|
Pazury fajne, choć rzeczywiście mało widać
![]() A kłódka wymiata Piękna
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie pazurki piękniaste są
Pełna, niepochamowana i niczym nie zmącona zazdrość przeze mnie przemawia ![]() Bużka dla Was dziewuszki
|
#1162 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewuszki
![]() Nie ma to jak w delikatny sposób zasugerować ,ze autorka kłódeczki jest nienormalna Toooaaaleeetooo skojarzenie wyjatkowo niesmaczne i niefortunne! Uważaj!! Ten się smieje kto się śmieje ostatni !! ![]() Angel@ ale postaw sie na miejcu kłódeczki... Wisisz sobie na szafce, a wokół Ciebie 100 innych, identycznych kłódeczek!! Nie czulabyś dyskomfortu psychicznego?! Bo ja bym czuła ![]() A prawda jest taka,że za cholerę nie bylam sobie w stanie przypomnieć gdzie zostawiłam rzeczy i próbowalam się włamywac do cudzych szafek Teraz problemu nie mam
|
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
[quote=paulakrk;3764913sko jarzenie wyjatkowo niesmaczne i niefortunne!
Uważaj!! Ten się smieje kto się śmieje ostatni !! ![]() [/quote] ja sugeruje jedno,zakupujesz spluwaczkę oraz nieheblowaną deskę, spluwaczke stawiasz za sobą,tak abyś celując do niej wiadomą substancją MUSIAłA obrócić się przez lewe ramię a do tego rytmicznie pukasz w deseczkę
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' |
|
|
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Rozeznanie
|
Kłódeczka śliczna i jaka praktyczna do tego
Od razu wiadomo czyja szafka![]() Jeśli dalej szukasz inspiracji to ja mogę podsunąć absolutnie piękny dres w jakim występowałam na mistrzostwach ![]() A tak na serio to piszę tylko po to, żeby Ciebie i Taaleeloo postraszyć swoim avkiem Wy tu plujecie przez lewe ramie i odczyniacie uroki, a ja się zjawiam jak ten zły omen
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
#1166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zobaczysz,ze Cie jeszcze Pan Bog pokaże za Twoją złośliwosć ![]() I tego co układal ramówkę TVNu też pokaze!! Pffff nie wiem co za młot postanowił puścić film pt "Nie chcę tego dziecka" ![]() ![]()
Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2007-02-22 o 21:50 Powód: Rażący blad ortograficzny :) |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Paula!! Odpuść tv,daj spokój forum tylko urok odczyniaj tak jak wcześniej pisałam!!( mam nadzieje z lepszym skutkiem niż niejaki Szarlej ).Jak sie ma TCM to się na ramówke nie narzeka-dziś,,Przeminęło z wiatrem''
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' Edytowane przez taaleeloo Czas edycji: 2007-02-22 o 21:48 Powód: mała poprawka-Paula chyba nie będzie miała nic przeciwko:) |
|
|
|
|
#1168 | |
|
BAN stały
|
Buehehehhe
![]() Geralt natomiast odczyniał nadzwyczaj skutecznie więc ponawiam prośbę o powrót do Sagi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
Tylko mnie kopaj- można obejrzeć, jak masz wolną chwilę to nada się na wypełniacz
![]() Od PzW się proszę odstosunkować Scarlett fajna babka była-charakterek jak brzytwa![]() Wiedźmin nie obdarzył świata Samsonem Miodkiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

A kitelek mi się bardzo spodobał 

na pewno że właścicielka tej szafki jest niesamowita