|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11791 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#11792 |
Zakorzenienie
|
ale komu? klientce...?
#11793 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11794 |
Zakorzenienie
|
troszkę dziwne, bo chyba raczej ona wie, że nie ma już tej wody w sprzedaży i może liczyć się z tym że ją nie dostanie?
![]()
#11795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak,ona wie,ze nie ma tej wody w regularnej sprzedazy,ale pomimo tego zalezy jej na tym zapachu.Czesto klientki pytaja o rzeczy juz wycofane z sprzedazy i staram sie im pomagac,szukac w necie,u innych konsultantek itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11796 |
Raczkowanie
|
oo
![]() ![]() ![]() No już troszke humor mi sie poprawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11797 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11798 |
Zakorzenienie
|
przyjdzie ci aktowka? bo ja jej nie mam:| ps. czy ty czasem z Nysy nie jesteś?jakas taka znajoma mi sie wydajesz ![]()
#11799 |
Zadomowienie
|
Wczoraj (dopiero
![]() olejek srodziemnomorski do wlosow---wyprobowalam dzis i musze powiedziec,ze calkiem fajny, wlosy po wysuszeniu ladnie sie ukladaja i lsnia ![]() ![]() krem Care Sun --- ma dosyc lekka konsystencje i calkiem niezle sie wchlania,a to dobrze bo przy takiej aurze jak dzis nie znioslabym tlusciocha na twarzy ![]() szminka -gratis z demo---ekstra opakowanie, proste,eleganckie---strzal w dziesiatke ![]() ![]() ![]() krem do szybkiego pedikiuru---fajny zelik z niego, dzialanie tez w porzadku ![]() sprayu AT i balsamu do wlsow na lato nie mialam jeszcze okazji wyprobowac ![]() zawiodlam sie na blyszczyku CT Shimmering Coral ![]() ![]() O probkach szminki nablyszczajacej, ktorych brak nie napisze nic ![]()
#11800 |
Zakorzenienie
|
witam,
znalazłam ten wątek i stwierdziłam, że jak tyle konsultantek i znawczyń w 1 miejscu to zadam pytanko o zapachy. Avon ma ich dużo i żeby sobie coś dobrać to strasznie dużo czasu schodzi a później się już miesza. Szukam jakiegoś lekkiego zapachu na lato, nie słodki, kwiatowy i żeby się dłużej utrzymał. Może być woda perfumowana, może być spray do ciała ... Co możecie mi doradzić? Nie będę kupować w ciemno, ale już będę mieć mniejsze pole wyboru jak pójdę wywąchać coś dla siebie. Miałam summer white, już mi się odwidziało, pur blanka też już jakoś niebardzo, incadessence jest za mocne. Możecie coś doradzić rześkiego, letniego, niesłodkiego?
#11801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11802 |
Zadomowienie
|
ja uwazam, ze seria z salma jest ciezka. a moze blue rush for her? albo moze be spontanous czy jakos tak. mialam kiedys, zapach swiezy, takie troche trawiasty, tzn raczej nie kwiatowy czy jakis taki.
#11803 |
Zadomowienie
|
aaa i w konkursie nie wygralam bo juz pawie 12 i nie mam smsa z wygrana
![]()
#11804 |
Zakorzenienie
|
Seria today .. jest za ciężka dla mojej kieszeni, więc nawet nie wiem jak to pachnie.
Co sądzicie o be spontaneous, jaki rodzaj zapachu i trwałość? Jeszcze się zastanawiam nad: -celebre, -far away, -dreamlife, -blue rush, -lyrical, -perceive. Jaki mają typ nuty zapachowej, że to tak określę. Które mogę od razy skreślić z listy, a które warto powąchać? Chodzi mi zarówno o trwałość jak i niezbyt słodki zapach na lato.
#11805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dreamlife taki hmm ciezki w kazdym badz razie blue rush swiezy perceive, ladny orientalny ale mi nie podchodzi najlepiej jesli gdzies w twoim miescie jest centrum obslugi konsultantek. moglabys sie tam wybrac i powahac kazdy zapach.
![]() |
#11806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dreamlife taki hmm ciezki w kazdym badz razie blue rush swiezy perceive, ladny orientalny ale mi nie podchodzi najlepiej jesli gdzies w twoim miescie jest centrum obslugi konsultantek. moglabys sie tam wybrac i powachac kazdy zapach.
![]() |
#11807 | |
Zakorzenienie
|
rozana33
- współczuje (te wody ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Be spontaneous to tak jak mówią dziewczyny, lekki, trawiasty zapaszek, w sam raz na lato. Baaaardzo go lubię. Z trwałością jest tak sobie, jak we wszystkich zapachach typu Be... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lyrical jest taki słodki konwaliowy. Blue rush lekki świeży przyjemny ![]() Celebre też lekki kwiatowy ![]() Z twojej listy bym polecila wlasnie Blue rush i celebre..i jeszcze jes taki trawiasty be ..spontaneous ale on jest srednio trwały. W nastepnym kaalogu mają być nowe AVON SHINE..po opisie wnioskuję że to beedzie zapach na lato..z nutka cytrusów ![]() ![]()
![]() |
#11810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
far away do zapachów orientalnych blue rush- zapach wodny Sama lubie delikatne świeże zapachy i tak: celebre ładny delikatny zapaszek, ale jego trwalość pozostawia wiele do życzenia far away- jak dla mnie zapach strasznie duszny, mnie od niego głowa boli, zapach trwalszy blue rush- świeży zapach, ożeźwiający, delikatny w sam raz na lato i wiosne, średnio trwały perceive-osobiście dla mnie jakiś mydlany, zapach średnio trwały be spontaneous- czuje w nim trawe, świerzy, ulotny dreamlife i lyrical nie miałam, wiadomo, że zapach to kwestia gustu dlatego podrzucam Ci strony na których jest więcej opini powyższych zapachów, może ci się przydadzą: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14883 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14922 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=257 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1925 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1699 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=316 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6824 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nic nie wygrałam ![]() Co do zapachów, to się zgadzam, nie są zbyt trwałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11812 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11813 |
Zadomowienie
|
Ja polecam Blue Rush, Perceive i Be Spontaneous - wszystkie rześkie ale każdy na swój sposób
![]() ![]()
![]() |
#11814 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#11815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie Passion Dance i Treselle są za mocne na lato..treselle jest taki słodki kwiatowy ble ![]() Ale zapach to kwestia gustu,najlepiej zainteresowana niech powącha próbki albo przejdzie się do Coku ![]() Ale widzę ze wszyscy zgodnie polecają Blue Rush ![]()
![]() |
#11816 |
Raczkowanie
|
Ja polecam Blue Rush -bardzo świeży i delikatny
#11817 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie !!!
Zakupiłam w ofercie demo kredkę Lilac Ice. Kredkę miałam 11 maja, ale dopiero dzisiaj się zebrałam i zrobiłam zdjęcia. Oto zdjęcia owej kredki:
#11818 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, prosze o pomoc. Napiszcie mi jak sa wyliczane opusty ostatnio. bardzo prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#11819 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinie,przejdę się do centrum obsługi i powącham kilka próbek, ale już wiem czego raczej nie będę próbować
![]() Jeśli chodzi o nowy zapach to w nowym katalogu jest coś różowego, potarłam kartkę i zdecydowanie nie jest to zapach na lato ... mocne i słodkie z tego co pamiętam ![]()
#11820 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja ogólnie nie przepadam za Avonowskimi zapachami, bo lubię mocne i z pazurem, zmieniające się na ciele, a takich tam nie ma. Zapachy Avonu to jedna wielka kwiatowa rodzina, jedynymi wyjątkami (piszę o damskich) jest Extraordinary i Far Away - nie mają tej nuty, co wszystkie.
Celebre jest bardzo lubiane, więc ze wszystkich na lato, poleciłabym to lub świeży Blue Rush. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.