Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 394 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 18:29   #11791
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

dodzwonilam sie!!! po 17h lekarz odebral twierdzac ze : przepraszam, konsultuje, prosze zadzwonic po 19h...
dzwonie, dzwonie i nikt juz nie odbiera!!! Szlak mnie juz trafia! Co to jakis znak do cholery zebym nie robila tej operacji???
Nie jest to jakas dupna klinika pod nazwa ''krzak'' lekarz tez b.dobry i znany a tu co
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:38   #11792
selena06
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Selenko super masz 5 dni po mnie o ile moja dojdzie do skutku ?! Czekam na telefon od doktora w przyszlym tygodniu bo teraz jest na urlopie w sprawie usg

No odstawie ale po operacji bo nie chce rozregulowac cyklu przed operacja
Dojdzie dojdzie do skutku na pewno ja mam 2 takie zmiany i badam je od 5 lat i nic się nie zmieniają, często takie powstają na tle zaburzeń hormonalnych. W piątek jadę na ostatnią konsultację przed op i od razu usg zrobię i zdecydujemy czy robić biopsję, jeśli tak to w poniedziałek już we Wro zrobię i od razu wynik będzie, bo będzie przy tym patolog i spojrzy pod mikroskopem na miejscu co to jest

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
A ja Zbereźnica od razu pomyślałam,że będzie koniec na cycuchy lub w cycuchach odnośnie tego co Selenka napisała
Tak też właśnie miałam na myśli...czyli Tysiaczku nie Ty jedna taka
Stary 2013-09-04, 18:43   #11793
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Oliwko nie bój się operacji oczu. To nie boli i trwa chwilę. A komfot bezcenny. Zreszta po operacji piersi to juz malo co boli.
Aniu robilas korekte laserowa?ja strasznie sie boje jakos w glowie sobie ulozylam ze cos sie nie uda i bede slepa teraz widze cos tam w okularach a ten strach silniejszy jednak to sa oczy

Mati idz do okulisty zobacz co Ci powie kup sobie dzienne soczewki i zobaczysz czy Ci bedzie pasowac zaszkodzic nic nie zaszkodzi a moze akurat Ci podpasuja nie wypowiadam sie o soczewkach miekkich bo ich nie nosilam, ale twarde stanowcze nie nie nie szkoda oczu pieniędzy i nerwow

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:00   #11794
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
A kiedy zaczelaś chodzić w fiszbinach? tzn jak szybko od operacji?
zgodnie z zaleceniami dr-ka 3 miesiące chodziłam tylko w sportowym na zmianę z tym, który dostałam od niego. Po 3-miesiącach zaczęłam nosić fiszbiny i jak do tej pory bardzo sobie chwalę takie staniki, ja bardzo dużą wagę do zakupu staników przykładałam. Obczytałam się jak to robić prawidłowo bo jak większość z nas nie miałam o tym zielonego pojęcia, wcześniej to niemalże na wagę kupowałam - byle więcej gąbki było , a teraz poszłam do specjalnego sklepu gdzie pani dobierała i uczyła co i jak. Faktem jest, że porządny stanik sporo kosztuje ale jak już się dobierze odpowiedni dla siebie to nie żal tej kasy, jest wygoda i tyle. Nosze fiszbiny czasami od rana do wieczora i nic mnie nie uwiera, nie obciska, nie obciera.
Stary 2013-09-04, 19:16   #11795
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Dziołchy, wiecie gdzie można kupić stanik miękki usztywniany ale bez fiszbin? coś takiego jak mam z M&S. Kurcze już nie mają tego typu staników a są naprawdę wygodne
Ja kupiłam w H&M w dziale dla matek karmiących. To ten z avataru, mam go też w galerii Dla mnie jest super wygodny.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:21   #11796
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w H&M w dziale dla matek karmiących. To ten z avataru, mam go też w galerii Dla mnie jest super wygodny.
Ten jest naprawdę super wybiorę się w przyszłym tygodniu do Wawki i poszukam ale muszę też Zarę odwiedzić,bo fajną bluzkę wyczaiłam

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
zgodnie z zaleceniami dr-ka 3 miesiące chodziłam tylko w sportowym na zmianę z tym, który dostałam od niego. Po 3-miesiącach zaczęłam nosić fiszbiny i jak do tej pory bardzo sobie chwalę takie staniki, ja bardzo dużą wagę do zakupu staników przykładałam. Obczytałam się jak to robić prawidłowo bo jak większość z nas nie miałam o tym zielonego pojęcia, wcześniej to niemalże na wagę kupowałam - byle więcej gąbki było , a teraz poszłam do specjalnego sklepu gdzie pani dobierała i uczyła co i jak. Faktem jest, że porządny stanik sporo kosztuje ale jak już się dobierze odpowiedni dla siebie to nie żal tej kasy, jest wygoda i tyle. Nosze fiszbiny czasami od rana do wieczora i nic mnie nie uwiera, nie obciska, nie obciera.
Belsenko Kochana odpisałam pod komentarzykiem
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:37   #11797
zan123
Raczkowanie

Witajcie Kochane

Dziewczynki z Warszawy, polećcie proszę do kogo najlepiej udać się na USG bimbałków, aby miał jakiekolwiek pojęcie o żelkach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 19:44   #11798
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Aniu robilas korekte laserowa?ja strasznie sie boje jakos w glowie sobie ulozylam ze cos sie nie uda i bede slepa teraz widze cos tam w okularach a ten strach silniejszy jednak to sa oczy
Opowiem Ci na priv
Stary 2013-09-04, 20:06   #11799
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

Dziewczynki z Warszawy, polećcie proszę do kogo najlepiej udać się na USG bimbałków, aby miał jakiekolwiek pojęcie o żelkach
Witaj Kochana...
Co słychać?Jak cycuszki?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 20:30   #11800
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Witaj Kochana...
Co słychać?Jak cycuszki?
Cześć Tysiaczku
U mnie niestety bez zmian, żadnej poprawy, ponowna operacja wydaje się nieunikniona
Dlatego chce pójść na USG, upewnić się czy aby na pewno implant jest pod mięśniem ponieważ usłyszałam sugestię, że problemy takie jakie wystąpiły u mnie mogą być pochodną tego że implant umieszczony jest pod gruczoł.
Ehhh coraz bardziej denerwują mnie te moje niesforne żelki
Stary 2013-09-04, 21:07   #11801
Olivkaa200
Zakorzenienie

blseno odpowiem tutaj: tak chodze w takim stroju na basen ale nie w mojej miescinie skąd te pytanie?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

zan ostatnio przegladalam moj alum i pzypomnialo mi sie ze jakis czas po operacji moja jedna piers wygladala jak zabraklo kawalka tej piersi nie wiem czy wiaomo o co chodzi tak napisalam ale wejdz do mojego albumy ze zdjeciami z 3 tygodni i przedostatnie zdjecie dopiero wtedy mi sie przypomnialo ze tez sie tym martwilam strasznie ale wszystko skonczylo sie dobrze wiec moze u Ciebie trzeba czasu trymam kciuki

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 21:21   #11802
Saba08
Zadomowienie

Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
dodzwonilam sie!!! po 17h lekarz odebral twierdzac ze : przepraszam, konsultuje, prosze zadzwonic po 19h...
dzwonie, dzwonie i nikt juz nie odbiera!!! Szlak mnie juz trafia! Co to jakis znak do cholery zebym nie robila tej operacji???
Nie jest to jakas dupna klinika pod nazwa ''krzak'' lekarz tez b.dobry i znany a tu co
Aniolku a przypomnij mi proszę u kogo robisz operacje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Cześć Tysiaczku
U mnie niestety bez zmian, żadnej poprawy, ponowna operacja wydaje się nieunikniona
Dlatego chce pójść na USG, upewnić się czy aby na pewno implant jest pod mięśniem ponieważ usłyszałam sugestię, że problemy takie jakie wystąpiły u mnie mogą być pochodną tego że implant umieszczony jest pod gruczoł.
Ehhh coraz bardziej denerwują mnie te moje niesforne żelki
Zan głowa do góry. Sprawdź jeśli Cie to uspokoi,ja pewnie też bym to zrobiła. Ale co do ponownej operacji to przemysl to jeszcze. Nie wiem, czy planujesz kiedyś dziecko. Jeśli tak, to może lepiej poczekaj i wtedy zrób poprawkę. Nie ma też co za szybko ingerować. Piersi bardzo się zmieniaja do pół roku.

Stary 2013-09-04, 21:35   #11803
aniolek199007
Zadomowienie

Saba08 napisalam Tobie na priv u jakiego lekarza...sama juz nie wiem co mam robic boje sie ze zaraz odechce mi sie myslec o operacji, przyjdzie kolejne lato i znowu bede plakac ...
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:40   #11804
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

A może idź do kogoś innego na konsultuje?

Stary 2013-09-04, 21:45   #11805
zan123
Raczkowanie

Cytat:
blseno odpowiem tutaj: tak chodze w takim stroju na basen ale nie w mojej miescinie skąd te pytanie?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

zan ostatnio przegladalam moj alum i pzypomnialo mi sie ze jakis czas po operacji moja jedna piers wygladala jak zabraklo kawalka tej piersi nie wiem czy wiaomo o co chodzi tak napisalam ale wejdz do mojego albumy ze zdjeciami z 3 tygodni i przedostatnie zdjecie dopiero wtedy mi sie przypomnialo ze tez sie tym martwilam strasznie ale wszystko skonczylo sie dobrze wiec moze u Ciebie trzeba czasu trymam kciuki
Olivko, byłam u Ciebie w albumiku i nic niepokojącego nie widzę U mnie to raczej nie jest kwestia ułożenia się implantu tylko jego niewłaściwego przyrośnięcia, samo się niestety nie skoryguje. Uwierz, że chciałabym aby czas mnie wyleczył a nie ponowna operacja...
Stary 2013-09-04, 21:53   #11806
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Jestem po, radiolog nie zrobila mi biopsji bo stwierdzila ze zmiany typowo lagodne, gruczolakowlokniaki.
Tylko zrobila mi usg.. I znalazla jeszcze dwie takie same!! Tylko 5 mm i 8 mm tamta wieksza ma 13 mm ...
Szok , takze jedno usg nie wystarcza zeby dobrze znalezc zmiany.. Tamta rano tez dobrze mi pojezdzila po cyckach i nic oprocz tej jednej nie znalazla nic a ta juz tak.
Powiedziala do mnie ze usuwa takie zmiany w szpitalu mammotomem . Na nfz za darmo , prywatnoe 2500zl.
Powiedzialam jej ze znam kobiety z takimi zmianami i wcale tego wycinaja nie musza, tylko kontroluja co pol roku czy nie rosna. ona do mnie ze mozemy tak zrobic o ile sumiennie bede przychodzic na usg , powiedzcie mi czy ona jak na nfz robi taki zabieg to ma Dobrze placone? Bo wygladalo to jakby chciala mi to wyciac ale jak zorientowala sie ze znam sie w temacie i proponuje obserwacje to ustała na to..
No i powiedziala ze lepiej jak odstawie tabletki hormonalne. bo przez nie moga rosnąć.
Mam przyjsc za 3 miesiace..
Wspomnialam o implantach, powiedziala ze raczej nie ma przeciwwskazan, robi tez usg przy implantach .
Tylko powiedziala ze jak one urosna kiedys i terzeba je bedzie wyciac , to moze byc jakies ryzyko , chociaz jak pod miesien to nie powinno byc zle.

Jak u was z tym dziewczyny z gruczolakowlokniakami bylo? Lekarze wspominali cos o wycinaniu tego jak ma sie implanty??Jakby kiedys ewentualnie uroslo?

Dzwonilam do kliniki, wyslalam wyniki, dr tydzien na urlopie oddzwonia do mnie.
Mam stresa ze op nie bedzie ;((((( buuuu

Będzię, będzie, ja mam to samo, w prawej piersi szt 1. Mój gin, od razu powiedział, że usg się nie podejmuje i wysłał mnie do najlepszego radiologa. Profesor po usg powiedział, że to zmiana łagodna do kontroli po ok pół roku. Nie było mowy o żadnej punkcji itd. Bez paniki Star
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:54   #11807
zan123
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Aniolku a przypomnij mi proszę u kogo robisz operacje?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Zan głowa do góry. Sprawdź jeśli Cie to uspokoi,ja pewnie też bym to zrobiła. Ale co do ponownej operacji to przemysl to jeszcze. Nie wiem, czy planujesz kiedyś dziecko. Jeśli tak, to może lepiej poczekaj i wtedy zrób poprawkę. Nie ma też co za szybko ingerować. Piersi bardzo się zmieniaja do pół roku.

Przez ostatni miesiąc niestety żadnej poprawy, wiem że nie ma co się spieszyć, ale chciałabym mieć to wreszcie za sobą i zacząć w pełni cieszyć się bimbałkami W innym wypadku będę ciągle wałkować ten temat i zadręczać się...
Kochane, polecicie mi kogoś od USG?
Stary 2013-09-04, 22:14   #11808
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko, byłam u Ciebie w albumiku i nic niepokojącego nie widzę U mnie to raczej nie jest kwestia ułożenia się implantu tylko jego niewłaściwego przyrośnięcia, samo się niestety nie skoryguje. Uwierz, że chciałabym aby czas mnie wyleczył a nie ponowna operacja...
Nie wiem czy na to zdjecie trafilas ale mialam takie jakby brak piersi na dole ale z czasem wyrownalo to sie ale bylam u Ciebie w albumiku i Twoje implanciki podejrzanie nisko sa jak na kilka miesiecy po operacji nie chce Cie bardzej dolowac kochana ja nikogo nie polece zaluje tylko ze Myi nie ma ona moze kogos by znala

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-09-04, 22:30   #11809
Elminio
Raczkowanie

wrzuciłam do albumu nowe fotki - mój biust + stanik + gąbka = efekt jaki chcę uzyskać, trochę się martwię, że 470 ml to za dużo. Rozważam opcję okrągłych implantów, zobaczymy co mi dr na drugiej konsultacji powie... A mała miała infekcję wirusową, skończyło się wieeelką wysypką...

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Przez ostatni miesiąc niestety żadnej poprawy, wiem że nie ma co się spieszyć, ale chciałabym mieć to wreszcie za sobą i zacząć w pełni cieszyć się bimbałkami W innym wypadku będę ciągle wałkować ten temat i zadręczać się...
Kochane, polecicie mi kogoś od USG?
wysyłam na priv

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 22:30   #11810
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
wrzuciłam do albumu nowe fotki - mój biust + stanik + gąbka = efekt jaki chcę uzyskać, trochę się martwię, że 470 ml to za dużo. Rozważam opcję okrągłych implantów, zobaczymy co mi dr na drugiej konsultacji powie... A mała miała infekcję wirusową, skończyło się wieeelką wysypką...
Z tym 470cc wyjdzie wieksza piers niz ta na zdjeciu moim zdaniem swojej piersi tez masz troche a jestes strasznie szczuplutka

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-09-04, 22:35   #11811
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Z tym 470cc wyjdzie wieksza piers niz ta na zdjeciu moim zdaniem swojej piersi tez masz troche a jestes strasznie szczuplutka
Dzięki Olivka, nie chcę po roku wymieniać implantów, skłaniam się ku 420, ale jeszcze przynajmniej jedna konsultacja...
Stary 2013-09-05, 06:21   #11812
Elminio
Raczkowanie

Kolejny dzień się zaczął - cycuchy coraz bliżej Witam się przy kawie
Stary 2013-09-05, 07:11   #11813
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tez sie witam

Elmino dzieki Ty masz 4 dni po mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 08:25   #11814
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ten dział dla matek karmiących jest chyba jakiś znikomy, bo gdzie nie jestem to takich staników nie ma ale poszukam, dzięki

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

I bardzo dobrze że odstawiasz, nie ma co się truć, poradzicie sobie a tak bez gumek, to chyba najłatwiej jak nauczysz się śledzić swój cykl, i wtedy "kończyć" gdzie indziej
Ja tak robię, mimo, że cykl swego czasu bardzo nieregularny, w zasadzie nigdy gumek nie używałam i jakoś w ciążę nie zaszłam. Jestem bardzo ostrozna

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:44   #11815
majka.bzzz
Raczkowanie

witam sie z poranna kawka*

Starrrrrrrrr glowa do gory) BEDZIE DOBRZEEEE!!)

ZAN123 ...a co mówił lekarz na konsultacji?? UDaje ze wszystko jest ok?? Faktycznie jak teraz sie przyjrzalam i widzialam post belseno...te im planty jakby zeszły sporo w dol porownujac zdjecia 1.5tyg i 1.5 msc-a..Hm chociaz moze tak powinno byc.. nie znam się az tak dobrze. W każxym razie rozumiem Twoje nerwy bo sama nie jestem w 100% zadowolna dzis mija miesiac( wlasnie ide na kons. o 19.00) i mam wrazenie, że dr dał mi za wysoki implant i przez to piersi sa troche obwisle... bo ja mialam swojeego cycka też troche... albo zrobil za maly lifting.. sama nie wiem!! Z wyjsciowka no to jest 3000% lepiej,, ale uwazam, ze tez zrobil cos nie do konca dobrze...JEstem ciekawa co mi dzisiaj powie na kons...Wieczorem moze wstawie zdj miesieczniakow.

TYsiak a powiedz mi prosze co Ci mówil dr jak bylas u niego po operacji niezadowolna z wysokosci sutkow?? Ze sie ulozy , czy moze ze jest wszystko ok.. ??
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:58   #11816
Matti
Zadomowienie

Jestem w 19 dniu cyklu i wczoraj wieczorem strasznie bolo mnie w dole brzuch po prawej stronie i te moje cycki bolą mnie od kilku dni... czy między 15-19 dniem to są dni płodne? może to mieć wpływ?
Powiem Wam, że jeśli nie przestanie boleć idę na konsultację, kują mnie co jakiś czas i prawy jest odrętwiały, jak chodzę szczególnie to czuje

Stary 2013-09-05, 09:13   #11817
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Jestem w 19 dniu cyklu i wczoraj wieczorem strasznie bolo mnie w dole brzuch po prawej stronie i te moje cycki bolą mnie od kilku dni... czy między 15-19 dniem to są dni płodne? może to mieć wpływ?
Powiem Wam, że jeśli nie przestanie boleć idę na konsultację, kują mnie co jakiś czas i prawy jest odrętwiały, jak chodzę szczególnie to czuje
Płodne są dokładnie w połowie cyklu. Jak masz cykl 28 dniowy to około 14, ja zanim brałam tabletki miałam 34 dniowy, więc płodne miałam ok 17. Ale trzeba pamiętać, że bezpiecznie dodać sobie 3 dni przed i 2 dni po
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 09:28   #11818
Matti
Zadomowienie

Mam 30dniowy cykl ostatnio. Dzięki

Stary 2013-09-05, 09:34   #11819
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam sie z kawka

Mati ja w dni plodne i przd miesiaczka czuje w piersiach takie dziwne napiecie i bol a sztywnieja mi i twardnieja niesamowicie wiec moze bedziesz miala tak jak ja. Moze zadzwon do doktorka i powiedz o co chodzi

Ja zaraz uciekam do ksiazek w sobote poprawka ma nadzieje ze zdam i jeszcze pociesze sie wolnymi dniami bo 3 tygodnie z zycia mam zalatwione

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-09-05, 10:36   #11820
Elminio
Raczkowanie

Na pocieszenie dla wszystkich mam, dzisiaj moje dziecko wytrzymało w przedszkolu dwie godziny...
Trzymajcie kciuki, dzisiaj dzień pierwszy odchudzania, do 2 go października muszę doprowadzić swoje ciało do porządku i zgubić 2 kg, bo ostatnio za dużo sobie podjadałam...

Matti
świetna fryzura, a co do rozmiaru - ja też tego nie rozumiem - nic a nic. Jakiś czas temu rozmawiałam z cycolinką, która ma 520 ml anatomy i nosi rozmiar D/E... masakra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości