|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Mną już trochę trzącha na prawo i lewo, więc mówię Wam dobranoc i do jutra
|
#11792 |
|
Raczkowanie
|
Hehe
![]()
|
|
|
|
#11793 |
|
Zakorzenienie
|
I jak zywkle w sobotę jestem pierwsza
Cholernie boli mnie szyja, nie mogę nią w ogóle ruszyć w lewo. Takie są skutki spania w dość głębokiej kałuży z mokrymi włosami podczas wiatry
|
#11794 |
|
Zakorzenienie
|
Helol Dziewuszki
Z najnowszych wieści u mnie - pracę napisałam, miałam z nią różne przeboje - promotor po roku (!!!) od zatwierdzenia planu konspektu stwierdził, że nie odpowiada on jednak tematowi pracy (!!!) i kazał mi go zmienić (!!!), co wiązało się z pisaniem prawie całej pracy magisterskiej od nowa (!!!). Na kilka dni przed oddaniem zepsuł mi się komp (wyłączał się cały czas) i myslałam, że straciłam cała pracę, ale po walce z kompem udało mi się zgrać ja na wszelkie mozliwe płytki, pendraki, poczty, i siedziałam po nocach u TZ i kończyłam pisać. Potem skopali mi wydruk... No ale końcem końców napisałam, wydrukowałam, w bólach i niedosypianiu, i wczoraj się obroniłam, na 5 . Dziękuję Kochane za trzymanie kciuków, pamięć i gratulacje na dżi dżi Z pracą wakacyjna też miałam dziwne przeboje, ale końcem końców wyjeżdżam dzisiaj w nocy i w autokarze będę odsypiać wszelkie zarwane przez ostatnie m-ce noce. W życiu osobistym jest super Po zerwaniu z byłym TŻ mam teraz nowego TŻ , o czym zresztą wiecie Ale kurczę układa się świetnie, razem jedziemy do tej pracy i ciekawe, czy sie będziemy gryźć czy bedzie raczej normalnie Wytrzymał ze mna, jak pisałam pracę na Jego kompie przez tydzień po nocach, dbał o mnie etc., to teraz też ze mna wytrzyma Kochany jest bardzo Dobra, koniec zwierzeń sentymentalnych ![]() Na zaś, jakby nie udało mi się juz dziś siąść na kompa, życzę wam miłych i wesołych wakacji, odpoczynku i zdrowia, i szaleństwa i poczucia humoru, i kaski, i wszystkiego naj naj naj i smucić się, że tyle czasu bez Was mnie czeka Ale Kochane, wrócę we wrześniu na pewno ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#11795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest, że cała Mafia nam sie rozjeżdża? Gonki nie ma, Ciebie też nie bedzie... ![]() No, dobra. Idę się położyć, bo mi zaraz głowa spadnie
|
|
#11796 |
|
Zakorzenienie
|
Yenn jesteś
A już myślałam że kosmici Cię porwali ![]() Gratuluję obrony na 5 . Gratuluję nowego wytrzymałego TŻta Wyszalej się tam... w pracy( ). Wracaj szybko- i może uda się Ci wylukac jakiegoś komputra- to pisz do nas, pisz Powodzenia Dzień dobry wsim od Jaszki wstrętnej paszki
|
#11797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa takie wysyłam Ci PW :D
|
|
#11799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11800 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane moje!!
) Yenn - jedź kochana, pracuj, ale i odpoczywaj ile się da wczorajszy wypad się udał, było całkiem sympatycznie, choć nie było wszystkich fajowych ludków ![]() łepetyna mnie z lekka rano bolała, ale kawa i tableteczki pomogły ![]() przed chwilą był kumpel, który będzie mi te panele kladł no i umówieni jesteśmy na poniedziałek. mam nadzieję, ze pomoze mi wybrać coś odpowiedniego - ja się w ogole na tym nie znam ![]() jakiś obiadek dobry bym zjadła, ale nie mam pomysłu ![]() może coś zamówię... miłego weekendu dziewczynki Jaszmurrren, ja też chcę wiedzieć!!!!
|
#11801 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mafiozki moje kochane
Paula właśnie skończyłam do msprzątać. Wysiadam ![]() Yenn będzięmy tęsknić za Tobą Trzymaj się i wracaj szybko ![]() Jasz co to za tajemnice, hmm? ![]()
|
#11802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11803 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wstrętne małpy No to powiem Wam po cichu każdej z osobna Alez tajemnica
|
#11804 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm.... a ja dalej nie wymyśliłam, co bym zjadła
![]() pomóżżżżżżcie http://www.villaggio.pl/index800.html
|
#11805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce wiedziec o co cho
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#11806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, Jasz, odpisałam
|
|
#11807 |
|
Zakorzenienie
|
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeennnnnka
pewnie zaraz Jaszencja Ci napisze, o co lotto )
|
#11808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym sobie zjadła jakieś dobre spaghetti ![]() Albo łososia z warzywami ![]() Ostatecznie jakąś dobrą pizzę
|
|
#11809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi nieźle ![]() Smacznego
|
|
#11811 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() zamówiłam, mam nadzieję, że dobre będzie. tylko pizzę stamtąd jadłam. tylko kurna niech szyyyyyyyyyyyyyybko przywożą
|
#11812 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wysłałam Pw, doszły
Yenn, doszła do Ciebie poprzednia PW? Bo jeśli nie, to nie będziesz wiedziała za bardzo ocb
|
#11813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yennek dostałas info na gg??? ![]() ![]() ![]() Anulek odpisze jak wroce z pracy
|
|
#11814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doszla jedna ![]()
|
|
|
|
|
#11816 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie doszło, zaraz odpiszę.
zapiekanka była całkiem niezła ![]() mykam zaraz do kumpeli, dzwoniła, że "chłopaki" pojechali na noc na ryby i że mam przyjść, bo się ostatnio migam ![]() No to idę
|
#11817 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak w ogóle to tytuł Pw jest trochę niepasujący do treści, bo początkowo wysłałam to do Jasz jako odpowiedź na jej wiadomość
|
#11818 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec mundialu dla Pauli ![]()
|
#11819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedobór tlenu źle działa na mój mózg Jedząc lody z bakaliami i wiśniami przyszedł mi do głowy pewien pomysł...A co by było, gdyby na Wizażu powstało coś w rodzaju KWC, tylko że oceniające... jedzenie? Tak, wiem ->
|
|
#11820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu że grali jak cioty ( Ruszali się jak muchy w smole... niestety z przykrością muszę stwierdzić że zwycięstwo należało się Francji ale nie mogę przeboleć że nie będzie ich w finale ![]() A tak w ogóle to dzień doooobry
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

. Dziękuję Kochane za trzymanie kciuków, pamięć i gratulacje na dżi dżi
i smucić się, że tyle czasu bez Was mnie czeka
Ale Kochane, wrócę we wrześniu na pewno

wysyłam Ci PW :D

Jedząc lody z bakaliami i wiśniami przyszedł mi do głowy pewien pomysł...