|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4363773]Zazdroszcze
![]() Bo to jest na fakturze dopiero przy drugim zamówieniu tzn.nastepna faktura po pierwszej regularnej paczce,w tedy dopiero pojawia się ta informacja,wcześniej też sie u mnie nie pojawiała.Ja robiłam szybką paczke bo klientec zależało na czasie,odbiór miałam na COK , i też dopiero dziś się dowiedziałam.Więc u ciebie wszystko się wyjaśni przy nastepnej fakturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11943 | |
Zakorzenienie
|
Miałam taką wiadomość w strefie:
Cytat:
![]() |
#11944 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11945 |
Rozeznanie
|
Patiś ja tez ja miałam jak i chyba wszyscy. Ale pytam mojej liderki czy cos wie a tu cisza. Nic nie wie badz nie chce mi powoedziec. I pewnie dopiero jak mi przyjdzie paczka z 07 to bede wiedziala. No chyba ze ktos z dnia D cos wie i sie podzieli info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj skontaktuje się z liderką, ale nie moją, tylko inną, znajomą, bo ta, co u niej się zapisywałam nie interesuje się mną... ![]() I się dowiem co nieco może od niej ![]()
![]() |
#11947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostałam od swojej konsultantki kuponik, chciałam go wysłać, ale skoro tak trudno cokolwiek wygrać to nie będę marnować kasy na komórce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11948 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11949 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11950 |
Zakorzenienie
|
Dopiero pierwszy raz mam szampon i odżywkę nabłyszczajacą
![]() Jestem bardzo zadowoooolona ![]() Ponawiam pytanie, czy któraś z Was ma coś z nowej serii Completely Clean? |
![]() ![]() |
![]() |
#11951 |
Zakorzenienie
|
Własnie się dowiedziałam od liderki, że będę dniem C
![]() ![]() i teraz będą tylko literki ABCDE... ![]()
#11952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11953 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wiem ze to nie na temat ale moze wiecie conalezy robic jak ropieja uszka
![]() ![]() a na forum na ktorym moglabym dostac takowa odpowiedz nikogo nie ma moze wy mi pomozecie prosze was bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11954 |
Doncia
|
Czy jest juz gdzies w sieci katalog 9?? Czy wiecie jak zapisac sie do okręgu prognozującego??
|
![]() ![]() |
![]() |
#11955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11956 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#11957 |
Zadomowienie
|
Z katalogiem 9 moze byc problem bo trendujace go opuszczaja (po 8 maja dostac 10). Moze ktos z Klubu Rozy dostanie (tylko kiedy?)
|
![]() ![]() |
![]() |
#11958 |
Zakorzenienie
|
Lekarz, lekarz, lekarz! Nie lekcewaz takich objawow, bo ropa to oznaka stanu zapalnego....Koniecznie wybierz sie do lekarza
![]() jjutro nie znjade czasu na lekarza ale polece do apteki ale w piatek juz pojde chyab ze przejdzie w co watpie.dziekuje kochana: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11960 |
Raczkowanie
|
jjutro nie znjade czasu na lekarza ale polece do apteki ale w piatek juz pojde chyab ze przejdzie w co watpie.dziekuje kochana:
![]() agnes188 Przeczytałam twój post <przekłuwanie uszu> jeśli ropieją ci uszy a przekłute są ponad rok to zastanów się nad tym jakie kolczyki nosisz. Może być to 100% objaw alergi skórnej objawiającej się w kontakcie z niklem, więc jeśli nosisz zwykłą biżuterię to odstaw ją. Na dzisiaj moge ci polecić przemycie uszu wodą utlenioną lub jakimś środkiem wysuszającym, jeśli cie początkowo swędziały to pewnie drapałaś i teraz bolą (jeśli ciągle będziesz drapać, dotykać to powiększy ci się obrzęk), pozatym załóż srebrne lub złote kolczyki (najlepiej takie aby nie miały zawleczek styłu - uszy muszą oddychać,zapobiegnie to zarośnięciu dziurek) zwiąż włosy żeby się nie przyklejały, śpij na plecach. PAMIĘTAJ NIE DOTYKAJ BO NIE USTĄPI A SIĘ POGORSZY Ja jestem uczulona na nikiel i kiedyś przeżyłam coś takiego strasznego. Zaczeło się od uszy, na dzień dzisiejszy mam koniec z guzikami w spodniach, paskami z klamerką, zegarkami, pierścionkami, generalnie z wszystkim co jest sztuczne. PS. Możesz używać również SUDOKREM - apteka (maść na odparzenia dla niemowląt ale doskonale wysusza rany I PAMIĘTAJ NIE DOTYKAJ BO NIE USTĄPI A SIĘ POGORSZY
Przyszłam na ![]() ![]() Edytowane przez milagrosx Czas edycji: 2007-05-17 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#11961 |
Zakorzenienie
|
A to tak odnosnie nowej sieci
![]() Lubisz rozmawiać przez telefon i być w stałym kontakcie z bliskimi? Jeżeli osiągniesz sprzedaż w kampanii 7/07 na min. 250 zł to otrzymasz dwie karty z darmowymi minutami na rozmowy, SMS-y i MMS-y. Podaruj jedną swojej przyjaciółce i rozmawiajcie do woli! Poznaj Avon na nowo! Poznaj nową telefonię komórkową myAVON! myAVON to:
|
![]() ![]() |
![]() |
#11962 |
Rozeznanie
|
Ale mi się udało! Siedzę sobie i czytam forum na Allegro, bo ostatnio zrobił tam się niezły jarmark
![]() ![]() ![]()
#11963 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11964 |
Zadomowienie
|
a ja jutro skladam zamowionko :d odbiore sobie je w coku, prawie poogladam nowe zapachu i kolory szminek i w ogole dobiore sobie kolor podkladu.
#11965 |
Przyczajenie
|
Witam,mi z A zmienili na C
|
![]() ![]() |
![]() |
#11966 |
Przyczajenie
|
A Z Tymi Telefonami To Nie Jest Tak Zle Bo Zakup Kart Telefonicznych Wlicza Sie Do Zamowienia,lecz Nie Do Upustu I Dodatkowo Zbieramy Punkty Ktore Wymieniamy Na Kosmetyki,wiec Mi Sie Wydaje Ze To Wszystko Wychodzi Nam Raczej Na Plus
|
![]() ![]() |
![]() |
#11967 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11968 |
Raczkowanie
|
Może i na plus, tylko ceny za rozmowy i SMS-y nie są tanie - a poza tym jak ja mam telefon z simlookiem (nie wiem czy tak sie to pisze) w innej sieci to musiałabym mieć drugi telefon - a nie sądzę , ze te z oferty dostaniemy za darmo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11969 |
Zadomowienie
|
Zdaje się, że teraz mają w salonie danej sieci obowiązek bezpłatnie zdjąć simlocka. Ale mogę się mylić
![]()
#11970 |
Przyczajenie
|
rozmowy po 40gr za minute a do innych sieci 69gr to raczej jak dla mnie to tanio ,mam telefon na karte w plusie i za min. place 79gr wiec mi na reke,po za tym i tak mi nie starcza miesiecznie limit z karty i ciagle doladowuje ,wiec moge przy okazji dobic do zamowienia i do tego mam punkty ktore wymieniam na kosmetyki to mi raczej sie oplaca-mam tez dodatkowy telefon w orange wiec mam troszke latwiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.