|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
pierdzielę, nic już nie robię dziś...
co za patelnia.......... ![]()
#11942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=6528 ta-daaam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11943 |
Zakorzenienie
|
Anul
![]()
#11944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11945 |
Zakorzenienie
|
antybiotyk powinien pomóc
![]() ![]()
#11946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dłonie swęęęęędząąą ![]() Zwariować można. ![]()
![]() |
#11947 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Ja dzisiaj coś się późno melduję, ale siedziałam sobie w basenie dmuchanym ![]() Grzeje przeokropnie ![]() Miłego dzionka w Dzień Durszlaka ![]() ![]()
#11948 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynulki!!!
wiecie co??????????????????????? ????????????????? Jaszmurka się dziś obroniła na 5!!! i kurna, bez naszych kciuków! Ha! Widzicie Ją? Zdolna bestia!!! ![]() ![]() ![]() Jaszulek - gratulacje kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że teraz będziesz częściej nas odwiedzac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------- Widziałyście kto najprawdopodobniej zostanie premierem? Żenada ![]() Dwa kartofle i dwa buraki - świetlana przyszłość kraju ![]() palnąć se w łeb można ![]() jutro trzeba to zapić. koniecznie ![]() to kiedy zaczynamy się pakować??????? ![]()
#11949 |
Zakorzenienie
|
Brrrriiiii
A czmeu Jasz nic nie mówiła, że się dzisiaj broni? ![]() ![]() ![]() Ale wybaczamy jej za tę piątencję ![]() Gratulejszyn Jasz ![]() ![]() ![]() Oj Bri, o tym premierze to mi nie wspominaj ![]() ![]() ![]() EDIT: a zauważyłaś, że ostatnio jedna użytkowniczka odświeża wszystkie Twoje wątki? ![]() ![]()
#11950 |
Zakorzenienie
|
Jasz
![]() ![]() ![]()
#11951 |
Zakorzenienie
|
No Jasz ma w tyłek i tak
![]() ![]() uczy się uczy, pitu pitu a tu sruuuuuuuuuuuuuuuuuuu i obrona ![]() ![]() ale fajosko, ma juz z głowy. _______ a gdzie te wątki odświeżane? na śmiechowym to widziałam jakieś stare, ale może o czymś jeszcze nie wiem?? ![]() Paula, mów mi zaraz co i jak!!
![]() |
#11952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te na śmiechowym i ten: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=33158 Trochę ostra reakcja jak na wątek sprzed kilku lat ![]() ![]() ![]() Chyba mam inne poczucie humoru ![]()
![]() |
#11953 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też nieco odmienna jestem
![]() I, kurde miałam coś do Was napisać, ale skleroza się rozprzestrzenia ![]() ![]() ![]()
#11954 |
Zakorzenienie
|
Anul3k, "coś"?
![]() ![]() To pisz, pisz ![]() ![]() ![]()
#11955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11956 |
Zakorzenienie
|
Oj
![]()
#11957 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() ![]()
#11958 |
Zakorzenienie
|
Też spadam. Oczy m isie kleją.
Pa ![]()
#11959 |
Zakorzenienie
|
Puk puk
![]() To jaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Jaszek bez Paszek wrócił ![]() ![]() ![]() ![]() Mam już z głowy. W dupie wsio. Teraz czas na relaks pod palmami ![]() Kocham Was wszystkie wariatki ![]() Nic więcej nie napiszę bo nie mam weny- padnięta jestem ![]() ![]() ![]() ![]()
#11960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie liczy na to, że się wdam w pyskówkę, ale nic z tego ![]() może robi mi na złość, bo z Jej wątku całuśnego powstał durszlak-show? OLAĆ! wstałam już, bo jadymy ze znajomymi na działeczkę na grilla. kurczę, miało być chłodniej ale nic z tego, przynajmniej na razie ![]() wczoraj odwiedziła mnie dawno nie widziana kumpelka, a potem wpadła maj sisterka Maja, bo jest w Koszalinie u kuzynów, nie pamiętam - może pisałam... posiedziałyśmy sobie, pogadałyśmy, pizzę zjadłyśmy ![]() ![]() mam nadzieję, że dziś dzionek też będzie udany, czego Wam również życzę ![]() Jaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz, bajlamossss od dziś ![]() Anul, Paula i reszta parówianek ![]()
![]() |
#11961 |
Zakorzenienie
|
...
^ nie wiem co powiedzieć ![]() znalazłam w poniedziałek na mieście okulary. Jedyne, ktore mi pasowały. I koleżanka mi je wczoraj połamala na trzy części ![]() Uh. Nie jestem zła na nią, bardziej na sam fakt ![]() AAAAAAAA! ![]() ![]() a niech to ![]()
![]() Edytowane przez Anul3k Czas edycji: 2006-07-08 o 08:07 Powód: dodałam fotkę |
![]() ![]() |
![]() |
#11962 |
Zakorzenienie
|
noooo szkoda, bo fajne sanbryle
![]() może znajdziesz jeszcze takie same, lub podobne... moje też połamane, noszę te z zeszłego roku, ale planuję poszukać innych... no nic, lecę ![]() będę pewnie późnym popołudniem ![]() trzymajta się ![]()
#11963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego ![]()
![]() |
#11964 |
Zakorzenienie
|
Jaszuś czarodziejko nasza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani Magister ze ho ho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzien dobry ![]()
#11965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyruszam dziś na polowanie ![]() ![]()
![]() |
#11966 |
Raczkowanie
|
Mogę się dołączyć?
Na dobry początek jedzonko dla każdego! Anulka, nie dość że tak samo się nazywamy to oby dwie jesteśmy chore. Ja mam zapalenie oskrzeli, ale nic sobie z tego nie robię, bo niedługo wyjeżdżam do Krynicy Morskiej, a tamtejsze powietrze mnie wyleczy!
Alarmowy Fundusz Nadziei Na Życie ! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Ogólnoświatowa akcja "Zwierzęta są dla mnie ważne" - podpisz petycję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27407 |
![]() ![]() |
![]() |
#11967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okej spoko możesz dołączyć ale jak przeczytasz wszystkie strony i będziesz wiedzieć o co chodzi ![]() A poza nawiasem- dziewczyny jak mnie dawno nie było. Non stop gdzieś latam, non stop coś się dzieje. Ostatnie 2 tygodnie to siedzenie w domu i marudzenie nieziemskie ![]() siedzę w 4 ścianach ale kompletnie nie chce mi się wejść na wizaż. Nic mi nie pasuje, nic mi się nie podoba. Nie wiem kurczę może to ta pogoda. Tak czy siak jest mi okropnie. Pogoda mnie męczy, duchota w nocy spać nie daje ![]() E a żeby tak deszcz spadł i zimno na jeden tylko dzień było ![]() Jaszuś kochana gratuluję cwaniaczku jeden ![]() ![]() Zostałaś Panią Magister Parówek ![]() hyhyhy Brydzie gdzieś powiało, Miruśka też znaku życia nie daje, kilka razy wyciągałam ją na piwo w wwa ale cisza więc już się nie pytam, nie wiem co się dzieje z Yenką i Goneuszem? Z Anulkiem jako taki mam kontakt oparty na PW ![]() ![]() okej lece dalej ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11968 |
Zakorzenienie
|
Bri o Ty wczasowiczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasz jeszcze raz gratulejszyn od pauliejszyn ![]() ![]() ![]() Czekamy na imprezę ![]() Anul3k nie przejmuj się tymi okularami, znadziesz podobne ![]() ![]() Miruś znowu nowy avek ![]() ![]() ![]() ![]() Juda o Ty leniwcu nasz parówkowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11969 |
Zakorzenienie
|
I znalazłam nowe
![]() ![]() Przed chwilą wróciłam z zakupów ![]() ![]() ![]() Ki$ses, cały wątek do przeczytania obowiązkowo ![]() ![]() ![]()
#11970 |
Zakorzenienie
|
Anulek, widzę, że zakupy udane
![]() ![]() A co to za bluzeczka? Fajna? ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.