Kaziemiera Szczuka - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-28, 10:20   #91
nebraska
Zakorzenienie

Dot.: Kaziemiera Szczuka

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Tak, mniej więcej to miałam na myśli, ale szkoda chyba czasu na pisanie, bo to jak rzucanie grochem o ścianę, a wszyscy i tak to sobie zintepretują jak im będzie wygodnie.
Pewnie masz rację. Ja w swojej naiwności nadal wierzę, że znajdą się osoby, które nie uważają swoich poglądów za jedynie słuszne i potrafią je zweryfikować z cudzymi. Innymi słowy nadal jeszcze się łudzę, że większość osób myśli, chociaż dowodów na to jak na lekarstwo.

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 10:30   #92
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

miałam jej bardzo zazłe dokopywanie uczestnikom programu, moi znajomi mi tłumaczyli ze taki jest scenariusz itp, itd, owszem akceptuje ze moze dokopywac jak ktos nie zabłysnie w odpowiadaniu lecz jak dokopuje bo np.ktos ma wade wymowy-to juz chyba nie jest zachowanie fair (tym bardziej ze sama ma taka wade).
W sumie po programie Wojewódzkiego, który ogladałam aby sie do niej przekonac-stwierdzam ze jest moim zdaniem pusta "jak beben rolling stones" i nie wiedziec kto jest ich wokalem.....no cóz widzi zadre w czyim oku a w swoim belki nie zobaczy...

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 10:38   #93
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA
W sumie po programie Wojewódzkiego, który ogladałam aby sie do niej przekonac-stwierdzam ze jest moim zdaniem pusta "jak beben rolling stones" i nie wiedziec kto jest ich wokalem.....no cóz widzi zadre w czyim oku a w swoim belki nie zobaczy...
Jak ona jest pusta, to już nie wiem, kto nie jest. Nie wiedziałam, że jak się ma chwilowy zanik pamięci, to od razu ktoś okazuje sie być nic nie wart. Każdemu się zdarza zapominać rzeczy oczywiste, mnie też i nie uważam, aby to było wyznacznikiem czegokolwiek. Dziwne, że na resztę nie zwrócilas uwagi, nie słuchałas co mówi Szczuka? Bo dużo ciekawych rzeczy na temat m.in. feminizmu powiedziała, trochę chyba zbyt ciekawych, jak na kogoś rzekomo pustego

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2006-02-28 o 11:44
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 10:45   #94
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA
Bardzo ciekawie uargumentowałaś jej pustotę. Chyba jeśli kogoś krytykujemy to należy powiedzieć, dlaczego jest głupi, pusty itd...
Już tam gdzieś powyżej była osoba, króra stwierdziła, że to beznadzieja udająca intelektualistkę, po czym zapytana co ma na myśli odrzekła uroczo: "Dokładnie to co napisałam".

Ale chyba nie o taki pozom dyskusji nam chodzi, prawda?

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 10:56   #95
the magus
Wtajemniczenie

nie przepadam za nią. po prostu drażni mnie jej sposób bycia.
the magus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 11:24   #96
dziewczyna
Zakorzenienie

Widziałam ją tylko w "Najsłabszym ogniwie". Teksty rzucane przez nią działają mi na nerwy. Każdy potrafi dokopać zdenerwowanemu zaistniałą sytuacją i nie obytym z kamerą człowiekiem. Nie przepadam za nią.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 11:31   #97
agness86
Zakorzenienie

a ja ją lubię
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-28, 11:35   #98
taszkin
Zakorzenienie

Ja tez
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 11:47   #99
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebraska
Bardzo ciekawie uargumentowałaś jej pustotę. Chyba jeśli kogoś krytykujemy to należy powiedzieć, dlaczego jest głupi, pusty itd...
Już tam gdzieś powyżej była osoba, króra stwierdziła, że to beznadzieja udająca intelektualistkę, po czym zapytana co ma na myśli odrzekła uroczo: "Dokładnie to co napisałam".

Ale chyba nie o taki pozom dyskusji nam chodzi, prawda?
No właśnie.
Rozbroiło mnie (tu przykładowo) skwitowanie kogoś jako - pozująca na intelektualistę.
Mam wrażenie, ze opiniodawca pozjadał wszystkie rozumy - nie znać kogoś tak naprawdę (moje założenie - stwierdzenie nie zostało niczym uzasadnione - nie musiało,ale - stąd domysły) - i powiedzieć o kimś - udaje intelektualistę.

Ja wciąz uważam - że głupia nie jest.
Nie dała mi podstaw, aby pisać o niej pusta jak bęben czy beznadziejna - tylko dlatego, że nie podobają (??) mi się jej co niektóre teksty..?

"Najsłabsze ogniwo" - jest czepialska bezsensownie nierzadko, wredna niepotrzebnie - za to jej płacą - ale - wybór takiego miejsca pracy nie świadczy niestety o niej korzystnie (dla mnie) - ale nijak się to ma do inteligencji, prędzej do sumienia - jak dla mnie.

Nie zachwycam się też książkami - które - jako znawca literatury poleca, jesli poleca. Rzecz gustu - ale (w oparciu o "Wydanie II poprawione", zresztą, podkreślę, że poznałam trochę więcej jej wypowiedzi niż z 3 programów telewizyjnych) - odnoszę wrażenie, że chyba jednak rozumie co czyta - i nie zrobiła tego swojego doktoratu z polskiego - jako tępy kujon; nie kumający bazy .

A co do występu u Wojewódzkiego - nic tam takiego strasznego i kompromitującego - jak dla mnie - nie zrobiła i nie wypowiedziała.
Ja to odebrałam trochę jak dyskusję w stylu na głupie pytania nie ma mądrych odpowiedzi. To jest program Pana Kubusia - który - choć też uważam, że nie jest głupi - to "przedstawia" mi się notorycznie jako pajac - i te dyskusje, które widziałam w jego programach, a które zdarzyło mi się obejrzeć - nie były dla mnie w konsekwencji - nawet interesujące.

Nie wszczynam kłotni - każdy ma po prostu swoje zdanie - i rozumiem - że ktoś sobie napisze dla mnie jest głupia, brzydka, beznadziejna.
Wolno mu - ale dla mnie takie wyrażenie poglądu - jest w konsekwencji nieuzasadnione - i przez to - dla mnie - nie warte brania pod uwagę - jak każde zwykłe pomówienie.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 13:24   #100
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ooliwka
mandelka, anka_bzzz

popieram Was
patrze w ten sam sposób na temat feminizmu i Pani Szczuki
kolega ostatnio nazwał mnie feministką ze względu na moje opisy na gg - doskonale wiedział, że poczuję się obrażona.

nie zgodzę się, że dyskusja zaczęła się od różnego pojmowania deninicji feminizmu. dyskusja zaczęła się, bo ktoś stwierdził, że musi pokazać,że jest mądrzejszy i musi swoją deninicję feminizmu musi narzucić innym. a inne poglądy określił mianem głupich.
proponuję więcej politycznej poprawności - to jest forum i każdy ma prawo do własnego zdania. każdy może wyrazić własne zdanie nie ponosząc ryzyka bycia zmieszanym z błotem.
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 13:27   #101
Rei
Zakorzenienie

GG do Rei

nie lubie tej pani
wkurza mnie jej sposób bycia - taki nie naturalny!
bleee

Nowe na blogu
Rei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 13:40   #102
Estella
Zakorzenienie

Katesia możesz to jakoś uargumentować?
Aeterna zgadzam się

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 14:24   #103
awia
Zakorzenienie

Dot.: Kazimiera Szczuka

ludzie! czy wy w ogole czytacie to, co ktos napisal przed wami?
przeczytalam cala dyskusje i szlag mnie trafia, jak widze wypowiedzi ktore ktos napisala sobie a muzom, nie przeczytawszy wczesniejszych postow
gdzie juz z 5 razy bylo wyjasnione, ze najslabsze ogniwo to program na licencji i takie zachowanie prowadzacego jest przez ta licencje wymuszone.
przy okazji sporo epitetow na jej temat, acz malo wymyslnych
mysle ze ta wredna, zlosliwa Kazia potrafilaby wymyslic ciekawsze
nie wiem, czy przez niektore przemawia zazdrosc, czy tez totalnie nie rozumieja o co w tym wszystkim chodzi
acz apeluje! czytajcie to, co ktos napisal przed wami
jak wam sie nie chce, to nie bierzcie udzialu w dyskusji, bo to przestaje byc dyskusja, a jest wtracaniem wlasnych 3 groszy gdzie sie da.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 14:34   #104
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja nie lubilam nigdy Szczuki i chyba sie do niej nie przekonam, natomiast u Wojewodzkiego pozytywnie sie zaskoczylam, uwazam, ze bardzo madrze mowila, podobalo mi sie, ze bronila tej grubszej kobiety na widowni. Podoba mi sie jej podejscie do lesbijek i potrafi przyznac sie, ze nie wie co w niej drzemie, a nie jak niektorzy panicznie krecic glowa, ze "ja????????? nigdy w zyciu chocby nie wiem co" ...
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 14:46   #105
Aeterna
Zakorzenienie

Ale ja akurat dobrze wiem, że ogniwo jest na licencji, i że ma takie być, jakie jest - ale godząc się na coś za coś - też ''narażamy'' się na opinie...
Pieniądze są bardzo dużym argumentem - ale tym samym nie stają się rozgrzeszeniem .

I szczerze mówiąc - bo programu zbyt czesto nie oglądam - bardzo mi się spodobało, jak się przypięła do faceta, przez którego w finale wyeliminowano najlepszą uczestniczkę - i w rezultacie wygrał największy głąb - tak się złożyło, że eliminowacz właśnie. Bardzo mi się spodobały jej docinki o tematyce fair play, itd - bo dziewczyna była najlepsza - jeśli chodzi o "wiedzę".

Natomiast - licencja licencją - bardzo głupio nieraz (z tego co widziałam) drążyła temat i już. Co ja jej na to poradzę, że ona tak ma w scenariuszu..? Mogę nie oglądać, rozumiem, że to odbiorca dyktuje tak naprawdę warunki - ale swoje o pewnych zachowaniach i tak myślę, nikt jej w końcu nie zmusza do robienia z siebie złośliwej niepoważnej małpy na wizji...
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 15:43   #106
kiciulka1985
Zakorzenienie

jedyny program jak widzialam z jej udzialem to "najslabsze ogniwo" (wiem ze jeszcze jakis program o literaturze prowadzi... "ksiazki z najwyzszaj polki" czy jakos tak")
Jest moja idolka!! Jak ta kobieta umie madrze "wrzucic" !! naprawde uwielbiam ja za to...
Stary 2006-02-28, 17:07   #107
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiciulka1985
jedyny program jak widzialam z jej udzialem to "najslabsze ogniwo" (wiem ze jeszcze jakis program o literaturze prowadzi... "ksiazki z najwyzszaj polki" czy jakos tak")
Jest moja idolka!! Jak ta kobieta umie madrze "wrzucic" !! naprawde uwielbiam ja za to...
nie ona jedna umie "mądrze wrzucić". choć inteligencji odmówić jej nie można wrażenia na mnie nie robi - wyjątkowa jakaś bardzo nie jest. kwestia kreowania przez media nie jest to bez znaczenia.
Stary 2006-02-28, 17:22   #108
zakwas
Raczkowanie

Pani Kazia... Według mnie inteligencji nie można jej odmówić. Oglądam i oglądałam jej programy poświęcone literaturze i uważam, że ma dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia. W "Naj..." odgrywa rolę karcącej nauczycielki - no ale taki jest scenariusz . Nie podobało mi się jej zachowanie względem jakiegoś wykładowcy: Kazia zaczęła ziewać i stwierdziła, że na jego wykładach studenci muszą się okropnie nudzić itp. Z Wojewódzkim gadała na luzie i ogólnie podobała mi się ich rozmowa.
Stary 2006-02-28, 17:59   #109
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Jak ona jest pusta, to już nie wiem, kto nie jest. Nie wiedziałam, że jak się ma chwilowy zanik pamięci, to od razu ktoś okazuje sie być nic nie wart. Każdemu się zdarza zapominać rzeczy oczywiste, mnie też i nie uważam, aby to było wyznacznikiem czegokolwiek. Dziwne, że na resztę nie zwrócilas uwagi, nie słuchałas co mówi Szczuka? Bo dużo ciekawych rzeczy na temat m.in. feminizmu powiedziała, trochę chyba zbyt ciekawych, jak na kogoś rzekomo pustego
moze uzylam nieodpowiedniego słowa ale akurat ze słowem "pusty" jest powiedzenie które zacytowałam. Zdanie póxniej wyjasniłam o co mi chodzi-sama moze miec zaniki pamieci i nikt jej tego nie wytknie, bo tego wymaga kultura, takt....natomiast co ona wyrabia z ludzmi? nie podwazam jej inteligencji (choc trudno mi ja ocenic) ale to ze ciekawie (wg ciebie )mówiła o feminizmie nie swiadczy napewno ze jest czy nie cos wart. Osobiscie nie lubie feministek a to ze z uporem maniaka (sama stwierdziła ze przyszła do programu agitowac ) opowiadała o feministkach(nie jest to zbyt ciekawe-dla mnie oczywiscie) to dla mnie nie przemawia na jej plus. Jedyne co mi sie spodobało to jej opinia o owsianej pani-lecz tez uzycie słowa "kobyła" (mimo ze mówiła o pozytywnym tego słowa znaczeniu)-to juz było pewnego rodzaju naduzycie. Jak wyjasniłam-oglądałam ją aby sie do niej przekonac-niestety jej sposób bycia, mówienia no i to co napisałam wyzej przemawiaja do mnie przeciw a nie za.

16.10.2009-start

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-28, 18:10   #110
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Cytat:
Napisane przez Estella
Katesia możesz to jakoś uargumentować?
Aeterna zgadzam się
jesli chodzi ci o to ze nie spodobał mi sie jej tekst to owszem-był program w którym pewien chłopiec strasznie się jąkał-no i ta "kochana Kazia" strasznie mu z tego powodu dogryzała , próbowała go nasladowac, mowla ze nie rozumie jego bełkotu-mozliwe ze to jest scenariusz ale to była "lekka przesada" jesli uwazacie ze jest tak wartosciowa osoba to czemu godzi sie na to (jest nawet silą wykonawczą) aby tak traktowac kogos kto napewno juz wiele z tego powodu sie wycierpiał....
owszem nie byłam nigdy w takiej sytuacji ale podejrzewam ze nie przeszło by mi takie cos przez gardło, jednak zwracam uwage na to ze moge kogos skrzywdzic....
zaraz pewnie bedzie pytanie o date edycji tego programu...no niestety nie pamietam ale skoro jestes taką fanka tej kobiety to mam nadzieje ze nie oglądasz jej programów wybiórczo.

poznałam ta panią a programie "naj...." i mimo ze wiem o jej innych dziełach to nie mam ochoty ich oglądac z powodu tego ze zraziłam sie oglądajac znany mi program. Mozliwe ze jesli chodzi o jakies dziedziny to jest bardzo elokwentna , oczytana itp itd, ale etyczna to napewno nie jest....i dlatego jestem tak a nie inaczej do niej nastawiona.

16.10.2009-start

Stary 2006-02-28, 18:28   #111
awia
Zakorzenienie

a tak OT to przeczytałam w wybiórczej, ze nazisci uwazaja Szczuke za : isarkę przychylną dewiacjom seksualnym.
caly artykul:
http://serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182735.html
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-28, 18:33   #112
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

Ja powiem szczerze pierwszy raz widziałam ją u Wojewudzkiego...i przypadła mi do gustu. Lubie osoby które wiedzą co chcą powiedzieć..a przynajmniej nei boją się tego mówić głośno, śa indywidualistami, a nie komercyjną jednolitą masą.
Nie widziałam jej nigdy w najsłabszym ogniwie..słyszałam jedynie co się tam dzieje i myslę sobie, że nei można jej oceniać przez pryzmat tego jaka jest tam..to nei jej program, ona dla niego tylko pracuje, musi być taka jak nakazuje scenariusz, wymagania producentów.

Tak więc podsumowując przypadła mi do gustu
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-01, 22:42   #113
anka_bzzz
Wtajemniczenie

wątpię czy intelektualistka tak łatwo daje się podporządkować. jeśli nawet - nie może zamiast upokarzać ludzi na oczach milionów widzów, bo mają wadę wymowy np. skoncentrować się na lukach w ich wiedzy? to przecież nie tak wiele. ale - jedni uważają tak - drudzy inaczej i coś czuję, że tutaj nikt nikogo nie przekona.
Stary 2006-03-01, 22:46   #114
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Kazia: "Gdy dowiedziałam się, że jestem na liście, weszłam na stronę internetową tego Blood and Honour i widzę, że to jest wszystko takie bez polotu specjalnego, no... to raczej są matoły, prawdę powiedziawszy. Skąd im przyszło do głowy umieścić mnie na liście "przychylni dewiacjom"? "
Stary 2006-03-01, 23:21   #115
Sieczka
Rozeznanie

niecierpie tej baby!!!!!!!!
Sieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-17, 15:15   #116
anka_bzzz
Wtajemniczenie

http://film.wp.pl/p/id,67081,start,8,wiadomos c.html
może na tym forum też to kogoś zainteresuje
chyba ktoś przesadza...
Stary 2006-03-17, 15:18   #117
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _wanilka_
Ja powiem szczerze pierwszy raz widziałam ją u Wojewudzkiego...i przypadła mi do gustu. Lubie osoby które wiedzą co chcą powiedzieć..a przynajmniej nei boją się tego mówić głośno, śa indywidualistami, a nie komercyjną jednolitą masą.
Nie widziałam jej nigdy w najsłabszym ogniwie..słyszałam jedynie co się tam dzieje i myslę sobie, że nei można jej oceniać przez pryzmat tego jaka jest tam..to nei jej program, ona dla niego tylko pracuje, musi być taka jak nakazuje scenariusz, wymagania producentów.

Tak więc podsumowując przypadła mi do gustu
Szczuka u Wojewódzkiego=1 mln złotych kary dla Polsatu

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-17, 15:36   #118
mimbi
Zakorzenienie

I jak ktos mi powie, ze Rada Etyki Mediow jest bezstronna i bezpartyjna to zapewniam, ze umre ze smiechu.

Polsat dostal 1mln kary? E, 1 mln to dwa dni reklam, nie straca za wiele. Niepokoi mnie tylko fakt, ze jakos telewizja ojca R. nie dostala NIGDY zadnej kary za namawianie do rasizmu, homofobii i rozne urozmaicone wyzwiska pod kiernkiem partii sympatyzujacych z gejami albo chociaz tych, ktore ogolnie sa w opozycji. To co odstawia teraz PiS wraz z przyjaciolmi w kwestii mediow w Polsce jest naprawde porazajace, moze troche przesadze, ale uwazam, ze jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedziemy mieli u nas druga Bialorus z jedyna sluszna gazeta, jedyna sluszna telewizja i jedynym slusznym swiatopogladem.

Dodam, ze mediami sie zajmuje i z tego powodu mam troche wiecej wiadomosci na ten temat niz "zwykly" sluchaczo-ogladacz.

ps. Z tym 'nigdy' to sie gleboko zastanawiam, ale dam sobie reke uciac, ze nie slyszalam o jakiejkolwiek karze nalozonej przez Rade Etyki.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-17, 15:39   #119
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi
I jak ktos mi powie, ze Rada Etyki Mediow jest bezstronna i bezpartyjna to zapewniam, ze umre ze smiechu.

Polsat dostal 1mln kary? E, 1 mln to dwa dni reklam, nie straca za wiele. Niepokoi mnie tylko fakt, ze jakos telewizja ojca R. nie dostala NIGDY zadnej kary za namawianie do rasizmu, homofobii i rozne urozmaicone wyzwiska pod kiernkiem partii sympatyzujacych z gejami albo chociaz tych, ktore ogolnie sa w opozycji. To co odstawia teraz PiS wraz z przyjaciolmi w kwestii mediow w Polsce jest naprawde porazajace, moze troche przesadze, ale uwazam, ze jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedziemy mieli u nas druga Bialorus z jedyna sluszna gazeta, jedyna sluszna telewizja i jedynym slusznym swiatopogladem.

Dodam, ze mediami sie zajmuje i z tego powodu mam troche wiecej wiadomosci na ten temat niz "zwykly" sluchaczo-ogladacz.
Dla mnie to jest chore. Dla mnie to był żart i myślę,że na przeprosinach powinno się skończyć

http://fakty.interia.pl/news?inf=728974

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-17, 15:57   #120
amika79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natii4
Dla mnie to jest chore. Dla mnie to był żart i myślę,że na przeprosinach powinno się skończyć
Mam podobną opinię.

Jak usłyszałam to dzisiaj rano w wiadomościach radiowych, to pomyślałam, że to wczesny prymaaprilisowy żart.

Programu nie widziałam. Nie mam telewizji.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości