|
|
#91 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mario Forever:)
Cytat:
Wchodzisz do rury, gdzie są dwie rury u góry, wchodzisz w tą drugą[skacząc, gdy dotykasz głową rury przytrzymujesz strzałkę w góre, lub dół, zależy jaka masz wersje.] Potem znów wchodzisz do góry. no i potem idziesz prosto i wchodzisz do rury, nad którą jest "?" czyli niespodzianka no i przeszlaś, musisz dalej przejsc do niebieskiego komina. ; p . mam nadzieje, ze pomoglam.
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
pomoże mi ktoś... nie mogę pływać... w 2 świecie
![]() i to nie jest problem klawiszy, bo już zmieniałam! |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba sterować strzałkami i musisz wciskać (nie przytrzymywać) przy tym ciągle spacje, to mario wtedy sie 'utrzyma' pod ta wodą . --- Ja mam problem w 2 świecie w 4 planszy , jak jest czerwona trampolina i trzeba za jej pomocą przeskoczyć wielką przepaść. Czytałam że można bez tego się rozpędzić,ale próbowałam i nie da się ;/ ta trampolina stoi tuż koło przepaści ,więc trzeba jej użyć. Próbowałam naciskać spacje i strzałkę w górę ,albo enter i cośtam na różne sposoby i nie mam pojęcia jak z tej trampoliny się odbić ? pomocy |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Nancy_Franciss;1027 3920]Trzeba sterować strzałkami i musisz wciskać (nie przytrzymywać) przy tym ciągle spacje, to mario wtedy sie 'utrzyma' pod ta wodą .
--- ale ja dalej nie mogę... już dwa razy instalowałam go i to nic nie dało... nie chce pływać;( POOOOMOCY1! |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=si4;10285395]
Cytat:
Ale jak to dokładnie jest? Jak mario w tym etapie skacze do wody i od tego momentu w ogóle nie możesz nim ruszyć? Może ta wersja ,którą ściągnęłaś jest jakaś wadliwa ,albo coś masz poprzestawiane w ustawieniach? |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyczajenie
|
[quote=Nancy_Franciss;1029 1607]
Cytat:
może chodzić, strzelać... ale nie chce mi pływać ![]() ale ja już zainstalowałam z innej strony i dalej nic
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Ja myslę,że po prostu nie wciskasz spacji . Bo jak mario stoi na dole w wodzie i będziesz wcisakać spacje cały czas to on będzie podnosił się do góry . Tylko nie wystarczy trzymać spacji ,tylko trzeba ją ciągle naciskać... I do tego strzałkę w prawo.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Hej
jak przejsc 8 świat ;> znaczy jak pokonas smoka.. próbowałam już chyba 10 razy i się nie da ! jakby bym nie tykalny zasze sie kuje i ile razy musze go naskoczyc bo raz obskakalam go i skonczyly mu sie zycia ale zaczely si einne liczyc :// pomóżcie proszę!
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Hej
jak przejsc 8 świat ;> znaczy jak pokonas smoka.. próbowałam już chyba 10 razy i się nie da ! jakby bym nie tykalny zasze sie kuje i ile razy musze go naskoczyc bo raz obskakalam go i skonczyly mu sie zycia ale zaczely si einne liczyc :// pomóżcie proszę!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
czy może mi ktoś pomóc i napisać jak przejść w świecie 7 planszę 1?? jak mam przeskoczyć tą wielką odległość nad wodą tam gdzie ryba płynie? pomocy!!
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
w świecie 1-2 bodajże tam gdzie jest pod ziemią jest tajemne przejście do 4 świata:P trzeba wejść w górną ściane
poszukajcie sobie w googlach:P |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Wie ktos jak ustawic mario zeby sie zapisywaly rowniez rundy, a nie tylko swiaty??
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Kto z Was gral juz w mario hardcore?? super gra, tylko troche trudna hehe :P![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

no i przeszlaś, musisz dalej przejsc do niebieskiego komina. ; p . mam nadzieje, ze pomoglam.

czy może mi ktoś pomóc i napisać jak przejść w świecie 7 planszę 1?? jak mam przeskoczyć tą wielką odległość nad wodą tam gdzie ryba płynie? pomocy!!

:P