Mario Forever:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Gry

Notka

Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 21:01   #91
kociara94
Przyczajenie

Dot.: Mario Forever:)

Cytat:
Napisane przez justynaa Pokaż wiadomość
Siema ! Jestem w 6 świecie w mario forever i nie wiem jak to przejść !! Pomóżcie !! Jest wiele przejść które w ogóle nie działają ! Zauważcie gdy wchodzi się przez te dwie rury do wulkanu to jezeli przeskoczy się lawe i sa dwa przejscia to nie działa ani jedno !! POPROSTU NIE DA SIE PRZEJSC !! To nie jest do przejścia chociaż opowiadacie że przeszłyście swiat 6 bez problemowo !! POMÓŻCIE , BĘDE WAM NAPRAWDE WDZIECZNA !!

Wchodzisz do rury, gdzie są dwie rury u góry, wchodzisz w tą drugą[skacząc, gdy dotykasz głową rury przytrzymujesz strzałkę w góre, lub dół, zależy jaka masz wersje.] Potem znów wchodzisz do góry. no i potem idziesz prosto i wchodzisz do rury, nad którą jest "?" czyli niespodzianka no i przeszlaś, musisz dalej przejsc do niebieskiego komina. ; p . mam nadzieje, ze pomoglam.
kociara94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 21:32   #92
si4
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Mario Forever:)

pomoże mi ktoś... nie mogę pływać... w 2 świecie
i to nie jest problem klawiszy, bo już zmieniałam!
si4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-30, 17:33   #93
Nancy_Franciss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez si4 Pokaż wiadomość
pomoże mi ktoś... nie mogę pływać... w 2 świecie
i to nie jest problem klawiszy, bo już zmieniałam!

Trzeba sterować strzałkami i musisz wciskać (nie przytrzymywać) przy tym ciągle spacje, to mario wtedy sie 'utrzyma' pod ta wodą .
---

Ja mam problem w 2 świecie w 4 planszy , jak jest czerwona trampolina i trzeba za jej pomocą przeskoczyć wielką przepaść. Czytałam że można bez tego się rozpędzić,ale próbowałam i nie da się ;/ ta trampolina stoi tuż koło przepaści ,więc trzeba jej użyć.
Próbowałam naciskać spacje i strzałkę w górę ,albo enter i cośtam na różne sposoby i nie mam pojęcia jak z tej trampoliny się odbić ? pomocy

Nancy_Franciss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-31, 13:13   #94
si4
Przyczajenie

[quote=Nancy_Franciss;1027 3920]Trzeba sterować strzałkami i musisz wciskać (nie przytrzymywać) przy tym ciągle spacje, to mario wtedy sie 'utrzyma' pod ta wodą .
---
ale ja dalej nie mogę... już dwa razy instalowałam go i to nic nie dało...
nie chce pływać;(
POOOOMOCY1!
Stary 2008-12-31, 23:43   #95
Nancy_Franciss
Zadomowienie

[quote=si4;10285395]
Cytat:
Napisane przez Nancy_Franciss Pokaż wiadomość
Trzeba sterować strzałkami i musisz wciskać (nie przytrzymywać) przy tym ciągle spacje, to mario wtedy sie 'utrzyma' pod ta wodą .
---
ale ja dalej nie mogę... już dwa razy instalowałam go i to nic nie dało...
nie chce pływać;(
POOOOMOCY1!

Ale jak to dokładnie jest? Jak mario w tym etapie skacze do wody i od tego momentu w ogóle nie możesz nim ruszyć? Może ta wersja ,którą ściągnęłaś jest jakaś wadliwa ,albo coś masz poprzestawiane w ustawieniach?

Stary 2009-01-01, 20:39   #96
si4
Przyczajenie

[quote=Nancy_Franciss;1029 1607]
Cytat:
Napisane przez si4 Pokaż wiadomość

Ale jak to dokładnie jest? Jak mario w tym etapie skacze do wody i od tego momentu w ogóle nie możesz nim ruszyć? Może ta wersja ,którą ściągnęłaś jest jakaś wadliwa ,albo coś masz poprzestawiane w ustawieniach?

może chodzić, strzelać... ale nie chce mi pływać
ale ja już zainstalowałam z innej strony i dalej nic
Stary 2009-01-02, 12:00   #97
Nancy_Franciss
Zadomowienie

Ja myslę,że po prostu nie wciskasz spacji . Bo jak mario stoi na dole w wodzie i będziesz wcisakać spacje cały czas to on będzie podnosił się do góry . Tylko nie wystarczy trzymać spacji ,tylko trzeba ją ciągle naciskać... I do tego strzałkę w prawo.

Stary 2009-01-04, 14:36   #98
Angelikaaaaa
Przyczajenie

Hej
jak przejsc 8 świat ;>
znaczy jak pokonas smoka.. próbowałam już chyba 10 razy i się nie da ! jakby bym nie tykalny zasze sie kuje i ile razy musze go naskoczyc bo raz obskakalam go i skonczyly mu sie zycia ale zaczely si einne liczyc ://
pomóżcie proszę!
Angelikaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 14:36   #99
Angelikaaaaa
Przyczajenie

Hej
jak przejsc 8 świat ;>
znaczy jak pokonas smoka.. próbowałam już chyba 10 razy i się nie da ! jakby bym nie tykalny zasze sie kuje i ile razy musze go naskoczyc bo raz obskakalam go i skonczyly mu sie zycia ale zaczely si einne liczyc ://
pomóżcie proszę!
Angelikaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-07, 01:09   #100
dcek
Przyczajenie

witam wszystkich czy może mi ktoś pomóc i napisać jak przejść w świecie 7 planszę 1?? jak mam przeskoczyć tą wielką odległość nad wodą tam gdzie ryba płynie? pomocy!!
dcek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 15:10   #101
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Mario Forever:)

w świecie 1-2 bodajże tam gdzie jest pod ziemią jest tajemne przejście do 4 świata:P trzeba wejść w górną ściane poszukajcie sobie w googlach:P
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-03, 00:55   #102
judzia1722
Przyczajenie

Wie ktos jak ustawic mario zeby sie zapisywaly rowniez rundy, a nie tylko swiaty??

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Kto z Was gral juz w mario hardcore?? super gra, tylko troche trudna hehe:P
judzia1722 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Gry

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości