![]() |
#91 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Pomozecie..?? jakim typm kolorystycznym jestem??:)
Cytat:
![]() Moja siostra jest wiosną a ma niebieskie (prawie granatowe) oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Jeszcze pare fot..
![]() to ierwsze chcialam wam pokazac na jaki kolor sie opalam.. i 2 fotki zrobione, ale z zimy, bo np ta w pomaranczowej bluzie to byla robiona chyba jakos na wiosne.. Edytowane przez feVer87 Czas edycji: 2006-03-14 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
i jeszcze jakas tam..
Edytowane przez feVer87 Czas edycji: 2006-03-14 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
fever jeśli chodzi o kolor skory to ja mam z kolei tak, że cialo i buzie mam ciemniejsze od szyi i dekoltu
![]() ale jak tak patrze na te zdjęcia to skłaniałabym się ku wiosnie jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
To ja juz sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
okrutnica jakaś... |
typowym i subtelnym Latem chyba nie jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ale przeciez nie moge byc typem wiosna-lato..
![]() ![]() ![]() W ogole dziewczyny chcialam wam podziekowac, bo tak sie meczycie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
okrutnica jakaś... |
hmmm... wiesz ja też widzę Cię bardziej w żywych i radosnych kolorach wiosennych, lato-zima ma chyba zbyt chłodne jak dla Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba bardziej skłaniała się ku tej wiośnie, ale pewności nie mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ->Joey ![]() ->agabil1 ![]() ![]() ![]() ![]() Chcialabym sie jeszcze was zapytac czy macie jakies wskazowki, pomysly co moglabym w sobie zmienic?? Chcialabym na wiosne jakas mala metamorfoze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
dopiero teraz zajrzalam na watek, i po pierwszych zdjeciach "naturalny kolor wlosow, czyli w helikopterze:-D stwierdzilam ze wiosna. taki cieplo rudawy blond na glowie. ale ja sie na tym nie znam :-D i rzeczywiscie co zdjecie to inaczej ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Gość
|
Dot.: Pomóżcie mi określić mój typ i coś z sobą zrobić!!
Ja trochę nie na temat, ale chciałam napisać, że bardzo mi się podoba Twój typ urody - masz taką sympatyczną buzię, że chciałoby się Ciebie mieć za bliską duszyczkę.
Pozdrawiam panią Lato ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Jesli zalezy Ci, zeby twarz wydawala sie mniej puculowata - prostuj wlosy. To bardzo wyszczupla twarz. Ale moim skromnym zdaniem Twoja twarz jest wrecz pociagla (wysokie czolo). Moze grzywka i jednolity, bardziej wyrazisty kolor?
Przepraszam za brak polskich znakow, ale dzidzia mi sie dobrala to laptopa i rzucila na klawiature. Jak je wlaczyc z powrotem???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
![]()
dołaczam się do dziewczyn- też bym stawiała na typ letni;-)
Co do włosów to raczej bym ich nie prostowała tylko może bardziej wystopniowała;-) pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
okrutnica jakaś... |
jesteś Latem, niewątpliwie
![]() ![]() Przychylam się do rady Sam, byś wystopniowała wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Fakt czesto cos kombinuje w wygladzie^^ A teraz musze troche garderobe zmienic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
"wystopniowała" znaczy tak jakby zcieniować (te na gorze najkrocej i potem tak do dołu???
..i dziękuje za rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie spodziewałam się ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Lato,popieram
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
![]()
1. Moje oczy są koloru hmm.. zazwyczaj są brazowo zielone (zieleń jest intensywna) nie raz są niebiesko szaro brązowe, zależy od humoru
![]() 2. Nie mam piegów 3. Kolor mojej cery ...jestem raczej blada, kolor jest nieraz taki szarawy, nieraz mam zaczerwieniona skóre, jak mi jest ciepło to mam cała buzie czerwoną jak burak :/ 4. Włosy mam koloru brazowego taki ciemny blond. 5. Usta są koloru jasno rózowego , jak zjem coś oitrego to sie robia czerwone :P 6. Co do opalenizny.. trudno jest mi opalić nogi dekold, buzia mi sie opala na czerwono i nie brazowieje, zazwyczaj schodzi mi skóra także chronie buzie przed słońcem :/ brzuch, plecy i ręce opalają mi siię odrazu na brązowy taki złotawy. 7. Myslę że dobrze jest mi w kolorze czarnym,białym, fioletowym, różowym. 8. Brwi mam czarne tyle ze rzadkie są wiec nie sa tak wyraziste ![]() nie mam pojęcia jaki mam tym urody :/ może wy mi pomozecie go określic ?? pozdrawiam Edytowane przez niqska Czas edycji: 2010-06-01 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Dot.: jakim jestem typem urody ??
dla mnie jesteś latem albo lato-zimą, w każdym razie chłodnym typem.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Stawiałabym na lato.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Mi tez się wydaje że lato.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
okrutnica jakaś... |
tu chyba nie będziemy mieć wątpliwości, jesteś Latem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Typy urody –› Lato
Paleta barw w ubiorze Przy kompletowaniu swojej podstawowej garderoby pamiętaj o kolorach: szary, antracyt, błękit morski, szarobrązowy, jasnoniebieski, jasna mięta, złamana biel, delikatny cytrynowy, jasnoróżowy. Możesz nosić stroje prawie we wszystkich kolorach. Najważniejsze jest tylko dobrać ich właściwy odcień. Wystrzegaj się koloru złotego i pomarańczowego. W czarnym wyglądasz bardzo blado. Ten kolor Cię postarza. Jeśli w swoim ubiorze decydujesz się na ciemne kolory, to polecam Ci grafit, który na pierwszy rzut oka nie różni się od czerni. W czystej niezłamanej bieli nie jest Ci najlepiej, bo Twoja letnia cera przybiera przy niej szarawy odcień, wydajesz się wtedy nieco zmęczona. Jeśli jednak zdecydujesz się na biel, noś ją z dala od twarzy. Idealny odcień bieli dla Ciebie, to biel złamana: skorupki jajka lub owczej wełny. Jeśli lubisz zieleń, to wybierz tą o niebieskim zabarwieniu. Najodpowiedniejsze dla Ciebie są: morski, nefrytowy, zieleń butelkowa, zieleń pastelowa lub bardzo jasny turkusowy i szara zieleń. Brązy też są dla Ciebie, lecz te o różowym odcieniu, a nie brąz czerwonawy. Kolor żółty... raczej go unikaj. Chyba że wpadnie Ci w ręce bluzka w kolorze cytrynowym lub żółtym pastelowym. Fiolet - jeśli masz jasną karnację, polecam Ci kolor lila, a jeśli ciemniejszą - śliwkę. Jeśli jesteś blondynką i lubisz róż, wybierz ten delikatniejszy, stonowany, rozmyty. Jeśli masz ciemne włosy lub brązowe oczy polecam róż typu "pink", niebieskawy róż. W czerwieni też prezentujesz się korzystnie, jeśli jest ona przygaszona, w różowym odcieniu. Dobrze Ci w czerwieni malin, wina, wiśni, arbuza, fuksji. Unikaj czerwieni zbliżonej do oranżu z domieszką żółtego. Gama kolorów dla Ciebie jest chłodna i przydymiona bez jaskrawych odcieni. Rządzą tu pastele! Makijaż W Twoim makijażu powinny dominować chłodne kolory. Jeśli masz skórę o silnej pigmentacji, decyduj się na intensywniejsze tony. Tobie bardziej niż innym typom urody pasuje naturalny, sportowy, styl w makijażu, a także makijaż francuski (odrobina różu, pudru i błyszczące różowe usta). By uniknąć efektu zbyt wymalowanej twarzy pamiętaj, że róż po który sięgasz musi być w tym samym chłodnym tonie co szminka. Jeśli jesteś ciemną blondynką o jasnej cerze, przy wyborze różu polecam Ci: cyklamen, średnią czerwień, zgaszony kolor fuksji, odcień przypominający kolor poziomek. Jeśli masz szare, niebieskie lub szaro-piwne oczy, znakomicie wyglądają one w towarzystwie przydymionego brązu lub fosforowej żółci. Ciepłe kolory w Twoim makijażu mogą jedynie tworzyć delikatny akcent. Bliżej tęczówki oka muszą być jednak kolory chłodne. Polecam Ci cienie w kolorze szarym, srebrnym, antracyt, niebieski, jasnożółty, srebrnobiały, fioletowy, zielony pastelowy i chłodny róż. Biżuteria Pasują do Ciebie wszystkie rodzaj szlachetnie matowej, starej biżuterii. Dobrze wyglądasz w delikatnych ozdobach o chłodnej barwie. Polecam Ci rubin, granat, kamienie mleczne, niebieskawe opale, zielony nefryt, szarozielony agat. Najpiękniej Ci w diamentach i perłach o różowej lub szarej barwie. Jeśli lubisz złoto, noś złoto białe. Najlepiej jednak wyglądasz w ozdobach ze srebra. Zapach Twojemu typowi urody doskonale towarzyszą zapachy kwiatowe. Nie pasują natomiast zapachy korzenne i drewna, typowe dla jesieni.
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo za pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.