![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja dziewczyna zauroczyła się w innym
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Do wszystkich geniuszy wypowiadających się w moim wątku. Moja narzeczona zerwała z nim całkowity kontakt, zmieniła pracę, powiedziała że zachowywała się jak głupia gimnazjalistka która sama nie wiedziała czego chce, mieliśmy chwilowy kryzys. Jesteśmy razem i jesteśmy szczęśliwi
![]() Pozdrawiam Edytowane przez addamek Czas edycji: 2016-12-14 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. Daj znać jak się wam powodzi za jakieś pół roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Przyczajenie
|
Dam znać, podejrzewam że będzie jeszcze lepiej niż przed zdarzeniem.
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, przeżyliśmy razem 6 cudownych lat, dalej jesteśmy szczęśliwi jak zawsze, wszystko co robimy razem jest cudowne oprócz chwilowego kryzysu. Tak na prawdę nic się między nami nie zmieniło, jesteśmy parą która się kłóci 10 razy mniej niż każda przeciętna para. To nie jest miłość? Według Ciebie mamy się za nic? Dziewczyna popełniła błąd bo byłem praktycznie jedynym facetem w jej życiu ale w porę się opamiętała. Skończ już sobie wstydu robić kretynko z księdzem na profilowym tymi wypowiedziami
![]() A przynajmniej nie wmawiaj ludziom że na 100% wiesz o miłości więcej od nich. A co do waszych wyzwisk od wertera. To raczej nie ja jestem werterem tylko ten błazen co się do mojej dziewczyny zalecał. I tak samo teraz cierpi bo jest desperackim kretynem bez honoru który w wieku 28 lat zaleca się do cudzych kobiet zamiast znaleźć sobie wolną. Przejechał się kolejny raz jak widać, narobił sobie nadziei i został dalej sam jak palec. Edytowane przez addamek Czas edycji: 2016-12-14 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Skoro on dalej do niej wypisuje, to znaczy, ze kontakt nie jest zerwany i skonczony xD.
Sam jestes geniuszem. Oboje ejstescie siebie warci - ona bajeruje na boku, Ty masz ja za nic. Pozal sie Boze zwiazek - za takie 6 lat to ja dziekuje. Wole byc sama ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, przestań mnie oczerniać swoimi wyssanymi z palucha teoriami, jakobym komuś cokolwiek wmawiała ![]() Co za agresja, w imię ojca i syna (ksiądz na profilowym zobowiązuje).
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Od samego początku większość ludzi na tym forum mnie obrażała i wyśmiewała że dziewczyna mnie już na pewno dawno zdradziła, że jestem naiwniakiem roku, werterem, trollem itp. Sami jasnowidzowie. Stąd też moje złości. Oczywiście że będę miał na uwadze moją dziewczynę i gdy okaże się nic nie warta to ją zostawię. Ale myślę że tak nie będzie, bardzo dobrze od początku wiedziałem że będziemy dalej razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Są kłótnie i kłótnie. Wolę się kłócić z moim TŻ co drugi dzień o to ze znów nie umyl kubka po kawie, niż chociaż raz mieć taką kłótnie (kryzys, czy jak to nazywasz) jak ta Twoja autorze. Aczkolwiek życzę szczęścia.
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero ten watek teraz zobaczyłam, nie wiem jakim cudem jego pominęłam. ![]() Tutaj masz rację,że o miłość warto walczyć, a większość ma tendencje do zmiany na nowy model,szczególnie tutaj na forum. ![]() Niemniej czytając Twój post, dla mnie miłości tutaj nie ma, tym bardziej z jednej strony. Rozumiem,że w związku są gorsze chwile, kryzysy. Ale zauroczając się w drugiej osobie, kochając pierwszą.. To możliwe? Jesli się kocha kogoś, to nie zwróci się uwagi na kogoś innego, tak jak zrobiła to Twoja dziewczyna. Tak czy siak Twoje zycie, Twoje decyzje. I naprawdę nie rozumiem tych forumowych kłotni, ubliżania. Opinie zostały wyrażone i ok. Mają prawo komus się nie spodobać, tak więc po co drożyć dalej temat i wmawiac komuś swoje rację? ![]() Daliście sobie szansę,spróbowaliście. Nie uda się to trudno, będzie lekcja na przyszłość. Ale przynajmniej nie zarzucicie sobie,ze nie spróbowaliście. Zycze powodzenia, i mniej jadu do innych. ![]()
![]() |
#104 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() W każdym razie dowiedziałam się, że aby obrazić chłopa, muszę do niego powiedzieć "ty Werterze!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Myślę że jakby zauroczenia nie istniały to nie istniały by również rozwody, zdrady, wyjaśnienia mężczyzn którzy zdradzili kobiety typu "nie chciałem, to nic nie znaczyło, Ciebie kocham". To jest na porządku dziennym na całym świecie. Innym dziękuję za ciepłe słowa, problemy na pewno przegadamy i przepracujemy. Prosiłbym moderatora o usunięcie całego wątku Edytowane przez addamek Czas edycji: 2016-12-14 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Ja przepraszam, ale ja muszę
![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=x_P1a0ytcyQ |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Kawaii strona mocy
|
Zamykam na prośbę Autora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.