![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Jerzyk też spoko ![]() Ja w ogóle bardzo lubię tradycyjne, polskie imiona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Dziewczyny teraz mam do was prośbę, ostatnio tak ładnie sypałyście prezentami dla męża manu to może i mi coś doradzicie
Przyjaciółka za parę dni robi imprezę z okazji 30stki i chcemy kupić dla niej jeden, duży prezent, tak za około 500zł. Poradźcie coś plis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Może jakiś pakiet do spa? Jakiś masaż, zabiegi itp?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swiezaki mnie nie kreca - ale moze dzieci lubia wlasnie przez te kolory ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Iga ma ciągle te infekcje a i tak nie siedzę z nią w domu cały czas. Nasza lekarz rodzinna, na oko w 7-8 miesiącu ciąży, normalnie przyjmuje chorych w przychodni. Mówiła, że bardziej by się bała tramwajem jechać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Piąteczka! tez tak pomyślałam. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
My mamy truskawke Tosie z biedronki ale nie zauważyłam żadnej wysypki u nikogo. Tymon się tym nie bawi. Więc jak dla mnie to ściema. Pewnie inne sklepy straciły sprzedaż to wymyślają nie stworzone historie.
Moje dziecko czyt. Zuzia dalej śpi!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że z tymi świeżakami to ściema, bo Biedronka chyba nic w tym kierunku nie robi.
Ale ostatnio zastanawiałam się nad zabawkami Mateusza. Bawiąc się pluszakami kilka razy ostatnio kichał. Pod lupę wzięłam też inne plastikowe i gumowe,ale na razie nie mam żadnej teorii. Iwonia, a jaglankę cały czas jesz z bananem? Ziemniaki też podobno uczulają. Wszędzie piszą że warzywa i owoce z naszej strefy klimatycznej są najlepsze dla organizmu a wychodzi na to,że równie często uczulają. Co do imion dla dziewczynki zawsze chciałam Dominikę,ale strasznie mi się podoba imię Iga i do naszego nazwiska by lepiej pasowało, więc może ewentualną córkę tak nazwiemy. Mąż ma mniej do gadania, bo Mateusz to jego typ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Zabcia ja bym też nie jechała. Chłopiec tyle czasu nie umarł z tęsknoty to jeszcze trochę wytrzyma, a Twoje dziecko jest najważniejsze. Sama kiedyś mi radziłaś,że byś nie pojechała do domu gdzie ktoś choruje ![]()
Jeśli kiedyś jakiś facet złamie kobiecie skrzydła to później zostaje jej latanie na miotle Edytowane przez asiaczek Czas edycji: 2016-11-06 o 14:56 Powód: No |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa jak jaglanka to zawsze bananor. Jak nie w niej to sam. Slodyczy nie jem to tym sie ratowalam ale chyba juz podziekuje za taki interes... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
O ho ho się dziewczęta rozkrecaja w powiększaniu rodziny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
ja Ci mogę z czystym sumieniem polecić z pianki termoplastycznej z jyska z firmy wellpur. w promocji ok75zl normalna cena ok 120-150 ale warto my kupiliśmy 2 za 150zł już ponad 2 lata używamy i nic a nic się nie ubily są rewelacyjne Cytat:
Koleżanka mnie wczoraj wnerwila bo zle ze daje mrożonego brokuła zamiast ze słoika,zle że nie dodaje manny do warzyw,zle że smoczka nie dajemy,zle ze do zlobka nie damy małej od września...wszystko robię zle...nie chciałam być złośliwa ale miałam na końcu języka pytanie skoro są tacy fantastyczni to czemu ich 2letnia córka nie mówi ani słowa...dopiero od tygodnia mówi mama i tata no i tyle...po prostu nienawidze jak ktoś nie zna mojego dziecka i mi doradza i jeszcze krytykuje bez prośby o to....łapie wtedy pianę straszna....
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ula tez sie pienie na wszelkie rady. Moj szwagier ktory jest tatą od ponad roku tez zaczal mnie uswiadamiac jak jeszcze w ciazy bylam na temat wszystkiego. Po urodzeniu sie Igorasa juz mialam dosc i mu piwiedzialam ze bardzo mnie to drazni a ze bardzo sie lubimy to chce zeby to wiedzial. Od wtedy jak przy nim ktos mi cos radzil to on od razu ucinał- lepiej przestan Iwona tego nie lubi haha
Ostatnio znowu mu sie wlacza i uswiadamial nas ze Igor jak pkakal przy pobueraniu krwi to nie dlatego ze jak tlumaczylismy przez nieumiejetne pobieranie (scisnela mu paluszka az byl bialy i zdziwiona ze krew mu cos nie leci) a ten ze no co wy on czul ze bedzie kłuty widział igłe itp boszzz niecierpie takich glupich tekstow najgorsze ze on w to wierzy haha |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
U nas miał być Franciszek bo byłam pewna ze chłopczyk będzie bo u nas sami chłopcy się ostatnio rodzili, u męża w rodzinie nawet żadnej kuzynki nie ma a tu taka niespodzianka
![]() Z tym Obagiem fajny pomysł, sama bym sobie nie kupiła ale miło by było dostać ![]() Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-06 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Moderatorka z pazurem
|
Bryyyy. Jakby sie komus chcialo czytac to w starym watku sie naprodukowalam i dopiero teraz ogarnelam ze jest nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przypomnijcie jak przerobiłyście świeżą cukinię i dynię? Ugotowaną czy surową do słoiczka?
I ponownie: jakaś maść na dziąsełka przy ząbkowaniu? U nas wczoraj był grany banan - bez szału.... Dzisiaj zupka marchwiowo-ziemniaczano-pietruszkowa i póki co szał największy 4-5 łyżeczek poszło ![]() ![]()
#110 | |
Zadomowienie
|
No nieproszeni doradcy są straszni.Do takich też należy moja teściowa dlatego nie mamy częstego kontaktu bo jej rewelacje nas drażnią. Ale wczoraj czułam się strasznie.Bo to dobrzy znajomi koleżanka niestety od zawsze wnerwiala mojego męża swoim zachowaniem.A ja ze znam ja od dziecka zawsze jej bronilam na co wczoraj mój M.Powiedział....no i co już się przekonalas jaka ona jest wnerwiajaca?I to jeszcze takim tonem te jej wszystkie uwagi były...jakbym była debilem...jak to tak nie robicie nam tak lekarka kazała itd...na co ja odp.że jakby mi takie zalecenia dawał dr to o tak bym się nie zgodziła bo nie zgadzam się z tym żeby dziecko kp od 4 miesiąca jadło kasze z warzywami....kuzwa!!
ktoś pytał o kolory doidy...ja myślałam nad różanym lub lawendowym,mietowy też mi się podobał a zamówiłam pomarańczowy.Żeby rzucał się w oczy i żeby niunia chciała zwracać na niego uwagę... ps.Odnośnie koleżanki jeszcze....nie ogarniam bo karmili córkę u nas przed tv i jeszcze pokazując jej książeczkę....jak się ma dziecko. na jedzeniu skupic?A logopeda im powiedział że nie mówi bo jest przebodzcowana bo nie skupia uwagi i się rozprasza za bardzo....brawka.... ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- kupowalyscie już dzieciakom jakieś zabawki mające rozwijać chwytnosc paluszkami z przeciwstawnoscia kciuka typu jakieś piłeczki itd?szukam czegoś fajnego i nie wiem od czego zacząć... ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
na dziąsła Dentinox,pansoral może być też bobodent
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedzi ![]()
![]() |
#112 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do dzieci jedzacych przed tv to mam wrazenie ze to bardzo popularne |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Manu dzięki
![]()
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Aaa my kupilismy dwie pileczki. To teraz najlepsze zabawki
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
no_doubt
Ja też poleciłabym dentinox, choć jeszcze nie wypróbowałyśmy maści calgel. Za to miałam bobodent i nie polecam, nic nie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Manu jakie?zarzucisz cos?
taaaa nam też teściową chciała urządzać mieszkanie....
#117 |
Zakorzenienie
|
U nas dramat. Jeszcze takiej marudy to ja nie miałam przez ani jeden dzień przez te 6 miesięcy. Nie wiem czy go coś bierze czy jaki diabeł. Niby skok się skończył a tu dalej masakra. Spać nie chce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Manu! Wygralas! Płaczemy z K.
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Ja dziś uruchomiła oball i jest szał...tylko za daleko ucieka ![]()
#120 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.