![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: przemoc w rodzinie - pomoc!
Takiego maila dostałam..
akurat pasował do temtu.
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Witam potrzebuje porady poniewarz ktos z mojej rodziny jest ofiara przemocy nie tylko psychicznej i fizacznej ale tez i seksualnej. Konkretnie chodzi o moja babcie ktora boi sie zrobic cos z tym wszystkimi wstydzi sie tego co sie dzieje.moja babcia ma przeszlo 70 lat i szescioro dzieci. Piecioro z nich maja rodziny i mieszkaja na swoim oprocz dwoch synow ktorzy mieszkaja z nia w jednym domu.jeden z nich zajmuje polowe domu z zona i dziecmi a drugi mieszka z babcia w dugiej polowie i niestety ten co mieszka z babcia dopuszcza sie tych wszystkich czynow wobec swojej matki.musze tez dodac ze on leczy sie u psychiatry.dlugo nikt nie wiedzial co sie dzieje u babci poniewaz nikomu nic nie mowila az ostatnio zwierzyla sie swojej corce co sie dzieje. Moja ciotka chce jej pomuc wiec najpierw chciala sie skontaktowac z lekarzem do ktorego chodzi ten zwyrodnialec ale niestety pani w recepcji powiedziala jej ze ona nie moze rozmawiac z jego lekarzem bo nie jest do tego upowazniona mimo tego ze opowiedziala o calej sytuacji.nie wiemy co z tym wszystkim robic bo gdzie nie pojdziemy wszedzie mowia ze to ofiara powinna zglosic sama i najlepiej na policje,ale babcia nie chce tego zrobic. Prosze o porade co mozemy zrobic w takiej sytuacji i gdzie sie udac po pomoc aby babcia mogla godnie i ze spokojem przezyc reszte swojego zycia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Jest coś takiego http://www.niebieskalinia.pl/pomoc/gdzie-szukac-pomocy
lub http://www.mamasama.most.org.pl/inde...ink/S29udGFrdA.. zgłosić to do Mopsu, teraz chyba inaczej patrzą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.