Dobry Fryzjer - Gorzów Wielkopolski - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 06:59   #91
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka
Dot.: błagam Gorzów Wlkp

..

Edytowane przez gadmarka
Czas edycji: 2017-01-09 o 23:07
gadmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 16:41   #92
Dodi00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
a nie wiesz czy dobrze ścinają włosy?

dla mnie póki co najlepszy w nożyczkach jest T. Migdal, drogi jak diabli, ale pewność, że włosy będą się układać 100%. I chyba odżałuję i znów do nich pójdę.
Tego nie wiem, bo ja zawsze podcinam tylko końcówki :p
Dodi00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-24, 22:23   #93
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
a nie wiesz czy dobrze ścinają włosy?

dla mnie póki co najlepszy w nożyczkach jest T. Migdal, drogi jak diabli, ale pewność, że włosy będą się układać 100%. I chyba odżałuję i znów do nich pójdę.
a ile Migdal bierze za ścięcie?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 12:04   #94
natalka1
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: błagam Gorzów Wlkp

Salon fryzjerski "MIGDAL "u pana Tomka na ulicy teatralnej w gorzowie Wlkp. przeszedł samego siebie. byłam umówiona na samo strzyżenie, które wg cennika podanego na stronie internetewej. www.migdalsalon.com.pl wynosi 55 zł. Jakie było moje zdziwienie gdy przy kasie podliczyli mi 155 zł. Jak się okazało policzyli mi jeszcze 70 zł za modelowanie o którym nawet nie wspomniałam a pan Tomek również. a strzyzenie policzyli mi 85 zl poniewaz jeszcze mi umyli glowe, nalozyli zel i odzywke. a wyraznie zapisana bylam na samo strzyzenie i to samo powiedzialam jak przyszlam do salonu. Pan tomek obcinał mi włosy może 10 min, a reszte to oczywiscie robili jego pomocnicy. Szok
natalka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-25, 07:28   #95
Czekoladkaa
Raczkowanie

Edytowane przez Czekoladkaa
Czas edycji: 2009-10-21 o 10:38
Czekoladkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-26, 09:52   #96
maryjane3
Przyczajenie

Witam,

ja przez prawie 3 lata chodzilam do Irokeza do Piotra...niestety zrezygnowalam ze wzgledu na kase ;] przestalam pracowac to i luksusy sie skoczyly
bylam naprawde zadowolona, nigdy nie wyszlam z salonu z naburmuszona mina. Teraz kiedy juz nie chodze do Piotra, chodze do kolezanki i ona mnie farbuje i scina i wedlug mnie robi to dobrze...ale wiadomo-ile ludzi tyle opinii ;]
maryjane3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-26, 12:35   #97
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalka1 Pokaż wiadomość
Salon fryzjerski "MIGDAL "u pana Tomka na ulicy teatralnej w gorzowie Wlkp. przeszedł samego siebie. byłam umówiona na samo strzyżenie, które wg cennika podanego na stronie internetewej. www.migdalsalon.com.pl wynosi 55 zł. Jakie było moje zdziwienie gdy przy kasie podliczyli mi 155 zł. Jak się okazało policzyli mi jeszcze 70 zł za modelowanie o którym nawet nie wspomniałam a pan Tomek również. a strzyzenie policzyli mi 85 zl poniewaz jeszcze mi umyli glowe, nalozyli zel i odzywke. a wyraznie zapisana bylam na samo strzyzenie i to samo powiedzialam jak przyszlam do salonu. Pan tomek obcinał mi włosy może 10 min, a reszte to oczywiscie robili jego pomocnicy. Szok
no to faktycznie nie dziwię się, że jesteś zaskoczona i zszokowana, też bym była. Mogli chociaż zapytać, czy życzysz mycie, odżywkę itd.
Ja byłam parę razy w salonie Dreed, o którym tutaj już była mowa i nawet byłam zadowolona. Chociaż ostatnio jeżdzę tylko i wyłącznie do Kadusa do Strzelec Kraj., tam mi najlepiej ścinają włosy. Jak ktoś jest z okolic SK, to polecam.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-26, 20:05   #98
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

A ja ostatnio przetestowałam nowy salon fryzjerski w askanie i choć sceptycznie podchodziłam do nowego miejsca,to jestem mile zaskoczona Cena względna- zapłaciłam 70 zł za mycie z masażem, odżywkę, obcięcie i modelowanie.Obcinała mnie Pani Ewa- bardzo miła, bardzo profesjonalne i indywidualne podejście i muszę przyznać, że pierwszy raz od dość dawna włosy tylko suszę i wychodzę z domu, bez modelowania,prostowania, tapirowania itp. Nawet TŻ zauważył że mam ładniejszewłosy, a to już osiągnięcie

lalicja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-28, 22:49   #99
Lilipw
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: błagam Gorzów Wlkp

Cytat:
Napisane przez lalicja Pokaż wiadomość
Napewno dobrze zajmują się włosami Panie w Panoramie (choć nieukrywam, że dość drogo, za delikatne pasemka zapłaciłam 220zł)
Mogę Wam jeszcze napisać który salon omijać z daleka! Na Bora-Komorowskiego w bloku na dole pracuje taka baba, że aż strach salon "edyta"! Co prawda prosukty najwyzszej jakosci- goldwell,keune itp Z tym,że zawsze zawyza cene usługi. Byłam u niej 2 razy i za każdym razem dzień wcześniej pytałam się o cenę, a gdy przyszło do płacenia zawsze zawyżała. Ponadto wczoraj byłam u niej na zdjęciu koloru, oczywiście również dzień wcześniej byłam pytać się co i jak i za ile? Zaproponowała "kąpiel czyszczącą" za 55zł. Podczas tej "kąpieli" zauważyła, że farba nie schodzi tak łatwo i od razu zaczęła, że w 50 zł to ona się nie zmieści! Powiedziałam że nie mam ze sobą więcej pieniędzy, na to ona kazała mi do ieść jutro! Ostatecznie wykrzyczała mi że to nie jej wina, że miałam fryzjerkę do dupy ( był to fryzjer z wieloma mistrzostwami:/) i ona nie będzie się upier....ć jak króliczek i dopłacać do moich włosów! Także podziękowałam tej pani w tym momencie i z mokrymi, wpół rudymi włosami wróciłam do domu!

Studio fryzjerskie na kwadracie, niedaleko placu Grunwaldzkiego!!! Nie polecam!!! Strata czasu i pieniędzy!!!

Mnie spotkała podobna sytuacja, jakiś czas temu chcialam zejść z ciemnych włosów do swojego naturalnego koloru. Łudząc się po rozmowie z niedoświadczonymi fryzjerami umówiłam się na dekoloryzacje. Wszystko było dobrze (oprócz stękania fryzjerki, która prała mi włosy jakby robiła to za karę) dopóki nie zobaczyłam siebie w lustrze po 2 praniach i farbowaniu na zbliżony kolor do mojego naturalnego(ciemny blond,szary zimny kolor). To była katastrofa!!! Nie dość, że zapłaciłam za usługę jak za zboże, to jeszcze miałam rude i wysuszone włosy !!! Dziewczyny strzeżcie sie!!!

Edytowane przez Lilipw
Czas edycji: 2009-03-02 o 16:19
Lilipw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 16:15   #100
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

w styczniu byłam w Edenie u p. Iwony,
super fryzjerka, dziś zadzwoniłam z chęcią następnej wizyty i co?
Już tam nie pracuje
Stary 2009-03-31, 16:37   #101
Evita_87
Raczkowanie

a moze wiecej opinii co do salonu w Askanie? Polecacie czy nie? Bo ogólnie tak tanio to tam nie jest
Evita_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-31, 17:20   #102
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

Cytat:
Napisane przez Evita_87 Pokaż wiadomość
a moze wiecej opinii co do salonu w Askanie? Polecacie czy nie? Bo ogólnie tak tanio to tam nie jest
wybieram się w tym tygodniu drugi raz, na pewno wpiszę swoje spostrzeżenia

Stary 2009-04-01, 08:04   #103
Evita_87
Raczkowanie

Lalicjo, to super, a co idziesz robić? Jeszcze gdzieś wyczytałam, że polecają jakiś salon na Garbary 6, tam jacyś faceci podobno przyjmują, może ktoś coś słyszał?

Edytowane przez Evita_87
Czas edycji: 2009-04-01 o 08:10
Evita_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-02, 09:06   #104
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

miałam iść się obciąć, niestety nie pójdę... dzwoniłam wczoraj żeby się umówić do Pani Ewy i dowiedziałam się,że już tam nie pracuje wreszcie udało mi się znaleźć "moją" fryzjerkę, a tu taka niespodzianka... Natomiast postanowiłam posłuchać którejś z Wizażanek wypowiadających się wcześniej i przy okazji bytności w Strzelcach Kraj. skorzystałam z usług salonu Kasus.Nie polecam! a nawet radzę omijać szerokim łukiem. Pani fryzjerka cierpliwie wysłuchała co mam do powiedzenie na temat tego jak mam byc obcięta,a potem zrobiła mi swoją fryzurę, w konsekwencji zboba za uszy zrobiłami fryzurę "na chłopaka", nawet za uszy nie mogę założyć...

Stary 2009-04-02, 12:00   #105
Evita_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalicja Pokaż wiadomość
miałam iść się obciąć, niestety nie pójdę... dzwoniłam wczoraj żeby się umówić do Pani Ewy i dowiedziałam się,że już tam nie pracuje wreszcie udało mi się znaleźć "moją" fryzjerkę, a tu taka niespodzianka... Natomiast postanowiłam posłuchać którejś z Wizażanek wypowiadających się wcześniej i przy okazji bytności w Strzelcach Kraj. skorzystałam z usług salonu Kasus.Nie polecam! a nawet radzę omijać szerokim łukiem. Pani fryzjerka cierpliwie wysłuchała co mam do powiedzenie na temat tego jak mam byc obcięta,a potem zrobiła mi swoją fryzurę, w konsekwencji zboba za uszy zrobiłami fryzurę "na chłopaka", nawet za uszy nie mogę założyć...
Oj to współczuje, ale może szybko odrosną i będziesz zadowolona. No to nadal jestem w kropce pomiędzy askaną a Garbary 6;/
Stary 2009-04-02, 12:51   #106
gadmarka
Zakorzenienie

GG do gadmarka

Oj, Lalicjo szczerze współczuję
Stary 2009-04-02, 15:53   #107
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

dzięki Dziewczyny Na szczęscie włosy mają to do siebie że odrastają no i mam nadzieję, że kiedyś wreszcie trafię na fryzjera tego jednego jedynego cudownego

Stary 2009-04-02, 17:21   #108
Mmmiisskkaa
Przyczajenie

GG do Mmmiisskkaa

Witam .
Doskonale rozumiem problem z dobraniem właściwego fryzjera. Ja mogę WAM z czystym sumieniem polecić salon "M.A.J" - ( więcej namiarów , zapraszam na PW ).
Jest tam młoda dziewczyna , na imię ma Agata. Jest rewelacyjna!. Wierzcie mi na słowo. Jeszcze nie zdarzyła mi się reklamacja :P.

Otóż tak jak większość z Was miałam niezłe przeboje z włosami. A to jeden fryzjer mi spalił włosy, drugi ( miałam włosy do pasa i poprosiłam o podcięcie końcówek ) obciął mnie do tzw. ucha.

Widziałam tutaj kilka pozytywnych opinii odnośnie p. Adama- młodego chłopaczka. Byłam u niego na farbowaniu, obcinaniu etc.
Zgadzam się z tym, że za niewielkie pieniądze potrafił zdziałać cuda no ALE... W moim przypadku było tak: Oszalałam po zakończeniu farbowania i po tym jak wyglądały moje włosy - Oszalałam z ZACHWYTU, do pierwszego mycia.
Z całą przykrością muszę stwierdzić, że p. Adam nie jest dokładny. Tak było w moim przypadku. Po umyciu głowy i wysuszeniu okazało się, że mam w gratisie odrosty na 2-3 cm i to bez przesady. Nie było tego widać tak odrazu, ponieważ pięknie mnie wymodelował, podniósł włosy u nasady i efekt był zniewalający... BYŁ.

Puentując : z całego serca polecam salon "M.A.J" i Panią Agatę.
Ja , jak chcę mieć włosy identyczne jak w gazecie, to biorę
gazetkę i pokazuję . Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żebym
wyszła z salonu p. Agaty niezadowolona.

Pozdrawiam .
Stary 2009-04-02, 18:48   #109
lalicja
Wtajemniczenie

GG do lalicja

poproszę na pw namiary co prawda zanim moje "ogryzki" odrosną to troche czasu minie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 19:15   #110
klocuszek27
Raczkowanie

A słyszałyście coś o salonie PABLO na Ogińskiego Moja koleżanka mi go bardzo polecała, ale na innym forum dziewczyny nie pozostawiły na nim suchej nitki...
klocuszek27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 08:10   #111
Evita_87
Raczkowanie

Kurczę, a o salonie śpiewak, matyja, chewsiuk nikt nic nie wie???

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

w ogólę to tak trochę odbiegając od tematu bardzo duzo zależy od tego, co tak naprawdę oczekujemy od fryzjera. Jeśli ciągle robimy tą samą fryzurę lub też mamy konkretnie sprecyzowany pomysł, to dla fryzjera może być dużo łatwiejsze zadanie. W moim przypadku jest tak, że długo zapuszczałam włosy, 2 lata wytrzymałam bez farbowania, jestem naturalną szatynką i troszkę szkoda mi je farbować, ale wiadomo jak to kobieta, potrzebuje zmian. Mam też włosy puszące się , przy wilgoci się skręcają, ciągle je prostuje... Ja oczekuje po fryzjerze tego, aby patrząc na moje włosy, karnacje, dobral mi idealny kolor i idealne cięcie. Czy w Gorzowie to jest możliwe przy problematycznych włosach.... tego nie wiem, ciągle szukam....chce oddać w dobre ręce, a raczej nożyce moje wyhodowane z trudem włosy.
Stary 2009-04-03, 09:42   #112
201607060918
Konto usunięte

Dobrze że ja nie mam takich problemów bo obecnie jestem na etapie zapuszczania włosów i fryzjerów omijam szerokim łukiem Moja mama chodzi od ponad dwóch lat do zakładu fryzjerskiego RAJ na zawarciu i jest bardzo zadowolona. Tylko że na początku tego roku odeszła jedna fryzjerka (pracuje teraz w Panoramie) którą ją zawsze obcinała ale i tak nie narzeka jest tam dość tanio.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Podaję link gdzie możecie znaleźć adresy gorzowskich zakładów fryzjerskich http://www.fryzjerzy.pl/index.php?fr...4&mst=11&dz=44
201607060918 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 14:11   #113
Evita_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czaaajka Pokaż wiadomość
Dobrze że ja nie mam takich problemów bo obecnie jestem na etapie zapuszczania włosów i fryzjerów omijam szerokim łukiem Moja mama chodzi od ponad dwóch lat do zakładu fryzjerskiego RAJ na zawarciu i jest bardzo zadowolona. Tylko że na początku tego roku odeszła jedna fryzjerka (pracuje teraz w Panoramie) którą ją zawsze obcinała ale i tak nie narzeka jest tam dość tanio.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Podaję link gdzie możecie znaleźć adresy gorzowskich zakładów fryzjerskich http://www.fryzjerzy.pl/index.php?fr...4&mst=11&dz=44

ja tez zapuszczam, ale już się rozdwajają, muszę isć na podciecie i nadanie im jakiejś bardziej zdecydowanej linii. Poza tym kolor przydaloby się fajny zarzucić na glowę , w końcu lato idzie Poza tym jak zaczynają prześwitywać siwe włosy w wieku 22 lat to nieciekawie...
Stary 2009-04-04, 12:58   #114
Mmmiisskkaa
Przyczajenie

GG do Mmmiisskkaa

Heh, ja też "zapuszczam". Co prawda, mam włosy już prawie do pasa, ale co z tego jak do ponad połowy ich długości na maksa się rozdwajają ?.

W każdym razie, zakupiłam ostatnio gazetki z fryzurkami iiiii.... Zakochałam się w krótkich włoskach .

Tak sobie wymyśliłam ostatnio, że pójdę w maju do fryzjera i poproszę o dobranie najodpowiedniejszej fryzurki . Jeśli propozycją będzie tzw "bombeczka" to czemu nie ? . do tego jakiś kolorek i na wakacje mega odmiana .

A do zimy odrosną na tyle, żeby zimno nie było .

Btw. ciepełko mamy w GW co ? .
Pozdrawiam dziewczęta .
Stary 2009-04-04, 14:43   #115
Evita_87
Raczkowanie

wlasnie ta swiadomosc, cze czlowiek zapuszcza te kłaki tyle czasu, w koncu chce odmiany i szuka fryzjera.... to jest najwiekszy problem, jak trafic na kogos kto nie schrzani tego co wyhodowalysmy...
Stary 2009-04-05, 13:06   #116
hotties_ona
Raczkowanie

Sprawdziłam salon w Askanie.
Dziewczyny jestem strasznie zadowolona!!
Byłam u Davida, profesjonalne podejście, bardzo fajny chłopak, wysłuchał mnie i zrobil mi na włoskach to co chcialam, podpowiedział jak pielęgnować, modelować w domu.
Zakazał mi używania prostownicy , ale bez tego mam śliczne włoski!!
Zdecydowanie to będzie teraz mój fryzjer i nie zamierzam go zmieniać..
Ceny, cóż..troszkę duże, ale opłaca się.
Pozdrawiam )

Stylistka paznokci )
hotties_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-05, 13:53   #117
Evita_87
Raczkowanie

a co robilas? Farbowalas? Jeny ja mam tak puszace i falujace sie wlosy ze bez prostowania ani rusz, a tez bym chciala nie musiec uzywac prostownicy? MOzesz powiedziec ile zaplacilas czy nie wolno na formu pisac takich rzeczy?
Stary 2009-04-05, 16:17   #118
hotties_ona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Evita_87 Pokaż wiadomość
a co robilas? Farbowalas? Jeny ja mam tak puszace i falujace sie wlosy ze bez prostowania ani rusz, a tez bym chciala nie musiec uzywac prostownicy? MOzesz powiedziec ile zaplacilas czy nie wolno na formu pisac takich rzeczy?
Mycie, strzyżenie, modelowanie plus sauna na włosy..chyba 140 zł, bo brałam jeszcze szampon i mama sie strzygła u takiej rudej fryzjerki nie wiem jak sie nazywała i też jest zadowolona, nie jestem pewna ile dokładnie.
Ale mam włosy zniszczone i suche, także to co On zrobił na włosach to cud..

Stylistka paznokci )
hotties_ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-05, 17:36   #119
Evita_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hotties_ona Pokaż wiadomość
Mycie, strzyżenie, modelowanie plus sauna na włosy..chyba 140 zł, bo brałam jeszcze szampon i mama sie strzygła u takiej rudej fryzjerki nie wiem jak sie nazywała i też jest zadowolona, nie jestem pewna ile dokładnie.
Ale mam włosy zniszczone i suche, także to co On zrobił na włosach to cud..
dzięki serdeczne, a kolorek masz swój własny naturalny? Tez mam bardzo zniszczone wlosy i potrzebuja kuracji ochronnej, wiec chyba sie skusze. Ciagle nie wiem tylko czy pofarbować, mam naturalny kolor...
Stary 2009-04-09, 19:45   #120
Evita_87
Raczkowanie

idę chyba jutro do Askany na podcięcię i saunę, bo to co się dzieje na mojej głowie... to szok, jak mogłam do tego doprowadzic??!! Never ever!

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości