Zjazd wizazanek - LONDYN - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 20:06   #91
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN

Dziewczynki, no bylam na tej rozmowie, ale mi sie praca nie spodobala, 80% typing, 20% reszty. To nie dla mnie. Firma byla nawet w porzadku, ale na takim stanowisku to bym sie zanudzila. Ja lubie wyzwania, jak kazdy dzien jest inny. To nie to
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 00:46   #92
Camomile
Zadomowienie

Koculek, fajnie masz ze zalapalas sie na "Kasie i Tomka", bo teraz DVD jest niedostepne do odwolania, chociaz mam nadzieje, ze jeszcze kiedys wznowia.

Krolika na razie nie wypuszczamy po pokoju, jeszcze rzeczywiscie rzucilby sie na te kable, siedzi sobie w klatce (spora mu kupilismy), a dzisiaj troche pobiegal, albo raczej pokical, po lazience, jako ze to pomieszczenie jest najbardziej bunny-proof.

Aaliyah, na pewno znajdziesz prace ktora bardziej bedzie odpowiadala Twojemu temperamentowi i oczekiwaniom, nie poddawaj sie.

Cytat:
Napisane przez Ejva Pokaż wiadomość
Camomile - no ja bym ci bacikiem przylozyla obszulalam po wizazu tego watku slubnego gdzie sie udzielalas zeby zobaczyc sliczna mloda pare i co???? Zdjecia usuniete ehhhh,
ale przy okazji znalazlam twojego klona - i uffff przykra sprawa , mam nadzieje ze jakos zmienia tego swojego nicka, bo tez nie mialabym ochoty byc kojarzona z jej postami
Oj, wiem, sorki, ale nigdy nie wklejam swoich zdjec w internecie na dlugo
. Jesli bys chciala moge przeslac pare na PW, moge tez przyniesc album z fotkami na kolejny zlot.

Co do mojego klona (Camomile., dla niewtajemniczonych) to mam nadzieje, ze dziewczyna jednak zmieni nicka,bo jej posty sa conajmniej niesmaczne. Na razie w ogole wyglada na to, ze przestala wchodzic na wizaz (moze juz nie wroci?... tfu tfu ), a jak wejdzie to dostanie moje PW, ktore wyslalam jej pare dni temu...

AniaWila, wlasnie tez nam sie tak wydaje, ze w sklepie krolik sie troche kamuflowal. Ale i tak jest fajny, oby tylko szybko sie oswoil.

Jeszcze co do misji w Zambii, to tez zawsze smutno mi sie robi, jak czytam o tych dzieciach. Jak robie zakupy do paczki, to zawsze mam wrazenie, ze to kropla w morzu potrzeb ... Ale fajnie, ze caly czas dolaczaja sie nowe osoby i watek o Zambii rosnie, im wiecej tym lepiej.

Ale sie dzis rozpisalam. Zmykam juz, dobrej nocy wszystkim .

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 01:16   #93
AniaWila
BAN stały

Camomile krolikowi to pewnie nie kable w glowie, tylko jakies ''grubsze'' sprawy hihihihihi ja juz te kroliki rozgryzlam a w ogole jak ma na imie ten krolik? bo ja obojetnie jakiego mialam zwierzaka, to uparcie dawalam mu na imie Rysiek nawet ostatnio tesciowie sprawili sobie nowego szczeniaka, suczke, nazwali ja tendencyjnie Mucha a ja do dzisiaj mowie na nia Rysiek

Na nastepny zlot koniecznie przynies fotki ja z wiadomych Wam przyczyn nie odwdziecze sie tym samym. Zastanawiam sie dosyc czesto nad spaleniem, ale odwagi mi brakuje oczywiscie nie ze wzgledu na sentymenty czy cos....po prostu jak spotkam ta moja ''makijazystke'' ( o czym marze w moich sadystyczno-krwawych marzeniach sennych) chce miec dowod rzeczowy i potwierdzenie, ze dzialalam w afekcie kazdy wysoki sad mnie zrozumie jak zobaczy fotki i uniewinni

Camomile czemu Ty o tej porze nie spisz?

hyhyhy wiem, wiem...zamieniacie sie z mezem na warcie przy kroliku coby nie zdemolowal Wam wszystkiego
dobranoc
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 13:49   #94
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Krolika na razie nie wypuszczamy po pokoju, jeszcze rzeczywiscie rzucilby sie na te kable, siedzi sobie w klatce (spora mu kupilismy), a dzisiaj troche pobiegal, albo raczej pokical, po lazience, jako ze to pomieszczenie jest najbardziej bunny-proof.
Camomile, a masz juz jakas fotke twojego krolika? Jak mu na imie?

Cytat:
Aaliyah, na pewno znajdziesz prace ktora bardziej bedzie odpowiadala Twojemu temperamentowi i oczekiwaniom, nie poddawaj sie.
Dzieki za mile slowa Nie poddaje sie
Stary 2007-02-20, 15:18   #95
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Dziewczynki, no bylam na tej rozmowie, ale mi sie praca nie spodobala, 80% typing, 20% reszty. To nie dla mnie. Firma byla nawet w porzadku, ale na takim stanowisku to bym sie zanudzila. Ja lubie wyzwania, jak kazdy dzien jest inny. To nie to
Tez bym sie zanudzila. Nie bylo Tobie przeznaczone
Dziewczyny co powiecie na nastepna kawke Niedziela 25 marca?Na angielskie realia miesiac wyprzedzenia to chyba w sam raz zeby znalezc 2h na
Zrobilybysmy sobie zdjeciowe spotkanko
Ania, nam mozesz pokazac te fotki
Stary 2007-02-20, 15:29   #96
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koculek Pokaż wiadomość
Dziewczyny co powiecie na nastepna kawke Niedziela 25 marca?Na angielskie realia miesiac wyprzedzenia to chyba w sam raz zeby znalezc 2h na
Uwazam, ze jak najbardziej ma sens umawianie sie z wyprzedzeniem miesiecznym Mi jednak bardziej pasowalaby sobota i tym razem gdzies w centrum
Stary 2007-02-20, 15:30   #97
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

25 marcza - wyjezdzam do Polski , a niedziela tydzien wczesniej? Albo sobota 24 - po poludniu? Bo nie chcialabym zeby mnie zdjeciowe spotkanko ominelo

Aaliyah - moze praca nie dla ciebie - ale jestes bogatsza o kolejne doswiadczenie

Chcemy zdjecie krolika plus jakas dokumentacja tych niszczonych papierow I twoje zdjecia Camomile ze slubu tez chcemy, i Ani absolutnie tez w razie czego, potem bedziemy twoimi swiadkami przed tym sadem Aniu

Mam cos dla milosniczek smoothies:
http://www.lasalle.edu/~jacobsc1/str...anarecipe.html
http://www.rachelsorganic.co.uk/reci...php?category=5

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-20, 15:39   #98
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
25 marcza - wyjezdzam do Polski , a niedziela tydzien wczesniej? Albo sobota 24 - po poludniu? Bo nie chcialabym zeby mnie zdjeciowe spotkanko ominelo
Tydzien wczesniej to ja nie moge. Kolezanka mniez z mezem juz miesiac temu zabukowala Ale sobota 24 marca brzmi ok, dla mnie nawet rano czy poludnie bedzie ok.

Cytat:
Aaliyah - moze praca nie dla ciebie - ale jestes bogatsza o kolejne doswiadczenie

Dzieki Ejva Ten pierwszy to klasyk, zawsze smakuje.
Stary 2007-02-20, 15:44   #99
koculek
Zakorzenienie

Cytat:

Chcemy zdjecie krolika plus jakas dokumentacja tych niszczonych papierow I twoje zdjecia Camomile ze slubu tez chcemy, i Ani absolutnie tez w razie czego, potem bedziemy twoimi swiadkami przed tym sadem Aniu

Mam cos dla milosniczek smoothies:
http://www.lasalle.edu/~jacobsc1/strawberrybananarecipe.ht ml
http://www.rachelsorganic.co.uk/reci...php?category=5

No jasne. To niech bedzie sobota 24 marca. Specjalnie dla aalyiah centrum Victoria, tak zebys nie musiala sie 100 razy przesiadac
Napisz tylko gdzie na Victorii mozemy sie spotkac, bo dobrze wiemy, ze samo na stacji nie starczy i przy wyjsciu tez nie bo to za duza stacja
Ja bym obstawiala tak 11, jak ostatnio

Smoothie
Stary 2007-02-20, 16:23   #100
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
Camomile krolikowi to pewnie nie kable w glowie, tylko jakies ''grubsze'' sprawy hihihihihi ja juz te kroliki rozgryzlam a w ogole jak ma na imie ten krolik? bo ja obojetnie jakiego mialam zwierzaka, to uparcie dawalam mu na imie Rysiek nawet ostatnio tesciowie sprawili sobie nowego szczeniaka, suczke, nazwali ja tendencyjnie Mucha a ja do dzisiaj mowie na nia Rysiek
Dobre.

AniaWila, a ty mialas kiedys krolika?

Poza tym to nie wiem, kto tu dluzej siedzial wczoraj, hehe.

Zdjecia zwierzakowi porobie jak tylko zaladuje baterie do aparatu. Teraz sobie grzecznie spi, niewiniatko. Imienia jeszcze nie mamy, wymyslelismy na razie Maluch, Trus, i Usagi (to krolik po japonsku), ale nie mozemy sie zdecydowac, mowimy na niego po prostu Krolik. Moze jak Wam pokaze zdjecie, to bedziecie mialy jakies sugestie co do imienia?

Jesli chodzi o spotkanie, to ja jeszcze nie wiem, czy bede mogla (ale mam nadzieje, ze tak!). Dopiero 25-go bede miala grafik na marzec i wtedy dam znac.

Stary 2007-02-20, 16:50   #101
AniaWila
BAN stały

Camomile krolika nie mialam, ale mam jakies takie wewnetrzne odczucie, ze znam je na wylot
Co do imienia, to ja mam najlepszy pomys, nawet bez ogladania fotek. Mysle, ze krolik bezapelacyjnie powinien nazywac sie.........RYSIEK

Dziewczynki ja sie z Wami zegnam do niedzieli, musze w trybie pilnym wyjechac do PL, ale w poniedzialek wracam. Buziaki, moze jeszcze klikne przed wyjazdem, bo prom dopiero o 2 nad ranem odplywa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-20, 16:53   #102
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Camomile
Dziewczynki ja sie z Wami zegnam do niedzieli, musze w trybie pilnym wyjechac do PL, ale w poniedzialek wracam. Buziaki, moze jeszcze klikne przed wyjazdem, bo prom dopiero o 2 nad ranem odplywa
czyzby Twoj TZ mial interes w PL
Stary 2007-02-20, 17:05   #103
AniaWila
BAN stały

Cytat:
czyzby Twoj TZ mial interes w PL
nie, tym raze to nie to. niestety jedziemy na pogrzeb A jedyna pozytywna strona tego wyjazdu, to taka, ze moj maly Kuba ma urodzinki za dwa dni i bedziemy mu mogli dac osobiscie prezent. A co do spotkania za miesiac to chyba akurat w tym czasie tez bede w PL, ale jak nie to oczywiscie reflektuje
Stary 2007-02-20, 17:43   #104
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
nie, tym raze to nie to. niestety jedziemy na pogrzeb
Ojej, kto umarl? Wspolczuje Ci.
Stary 2007-02-20, 20:46   #105
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Ojej, kto umarl? Wspolczuje Ci.
dziekuje Ci bardzo Madziu. Umarl wujek mojego Tz. Taki najblizszy :/
Ale jak wiesz to bedzie moj trzeci pogrzeb w ciagu pol roku, wiec juz jestem zaprawiona. O ile mozna czuc sie zaprawionym w bojach w obliczu czyjejs smierci
Tak czy tak trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki, moze zaklikam z kompa szwagra jak znajde chwilke.

Camomile: ucaluj Ryska obojetnie jak nazwiesz krolika to dla mnie i tak bedzie Rysiek zgodnie z moja zasada hihihihihihihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 10:02   #106
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak wiesz to bedzie moj trzeci pogrzeb w ciagu pol roku, wiec juz jestem zaprawiona. O ile mozna czuc sie zaprawionym w bojach w obliczu czyjejs smierci
Tak czy tak trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki, moze zaklikam z kompa szwagra jak znajde chwilke
Trzymaj sie cieplutko Aniu i wracaj do nas szybko
Stary 2007-02-21, 13:46   #107
Camomile
Zadomowienie

Cytat:
Tak czy tak trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki, moze zaklikam z kompa szwagra jak znajde chwilke.
Ania, bardzo Ci wspolczuje . Trzymaj sie cieplo! Do napisania.

Cytat:
Camomile: ucaluj Ryska obojetnie jak nazwiesz krolika to dla mnie i tak bedzie Rysiek zgodnie z moja zasada hihihihihihihi
Hehe. Krolik pozdrowiony.
Troche sie juz oswoil, ale zaobserwowalismy nowy ciekawy odruch: tupie, i to dosyc glosno jak jest niezadowolony, ma charakterek. Zdjecia jednak wkleje juz po powrocie z pracy, za ok. tydzien, bo niestety dzis juz nie zdaze.
Milego dnia wszystkim.

Stary 2007-02-22, 09:48   #108
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
nie, tym raze to nie to. niestety jedziemy na pogrzeb
przykro mi
Stary 2007-02-22, 10:19   #109
aaliyah
Zakorzenienie

Koculek o ktorej masz to interview? Bo nie wiem o ktorej trzymac kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 22:44   #110
troglodytka
Raczkowanie

GG do troglodytka

ooo widze kolejna date a czy ja tez moglabym dolaczyc??

a tak wogole to koculek powodzenia!!!
troglodytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-23, 09:31   #111
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Trzymaj sie cieplo Ania

Koculku - pewnie troche pozno ale i tak powodzenia zycze

Troglodytka - pewnie ze mozesz dolaczyc, jak sie dogadamy to mozemy razem nawet wyruszyc

Dziewczyny kochane ja wiem ze marudze, a mozemy w sobote sie bardziej po poludniu umowic? Tak gdzies ok. 2?

A link w moim zamierzeniu mial byc do listy przepisow na smoothies, a wyszedl do konkretnego przepisu na bananowo-truskawkowy. Juz sie poprawiam
http://www.lasalle.edu/%7Ejacobsc1/recipes.html

Jakbyscie tez byly zainteresowane poprawa sprawnosci fizycznej i psychicznej hmmm.... plemnikow waszych TZ-ow, to i na to mam odpowiedni link, zawierajacy przy okazji przepisy na smoothies

http://www.bbc.co.uk/sn/humanbody/tr...permrace.shtml

milego miksowania

Stary 2007-02-23, 10:35   #112
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Koculek o ktorej masz to interview? Bo nie wiem o ktorej trzymac kciuki
A byl wczoraj o 14, i mialam wczoraj dobry nastroj, ale dzis to juz jestem zla.
Wczoraj bylam przepytywana jako ostatnia i HR powiedziala mi, ze wypadlam najlepiej, ale ze jeszcze 2 osoby beda przepytywane w poniedzialek i...dowiedzialam sie, ze dziewczyna ktora ze mna w jednym biurze sledzi idzie.
Zapytalam ja dzis o to a ona, ze nie wiedziala ze ja sie wybieram, bo tak to by nie szla. A z nia nie mam szans. Angielski jako first language i pisze 80 slow na minute.
Tak sie nie robi.
Jest wywiad na supervisora naszego dzialu, ale nie ide, bo wiem, ze jedna z dziewczyn z naszego dzialu sie juz na niego wybiera. Lojalnosc.
Moj facet powiedzial, ze tu to nikt nie jest lojalny
Stary 2007-02-23, 17:37   #113
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
A link w moim zamierzeniu mial byc do listy przepisow na smoothies, a wyszedl do konkretnego przepisu na bananowo-truskawkowy. Juz sie poprawiam
http://www.lasalle.edu/%7Ejacobsc1/recipes.html

Jakbyscie tez byly zainteresowane poprawa sprawnosci fizycznej i psychicznej hmmm.... plemnikow waszych TZ-ow, to i na to mam odpowiedni link, zawierajacy przy okazji przepisy na smoothies

http://www.bbc.co.uk/sn/humanbody/tr...permrace.shtml
Dzieki Ejva za przepisy Bede TZeta uszczesliwiac smoothies.

Cytat:
A byl wczoraj o 14, i mialam wczoraj dobry nastroj, ale dzis to juz jestem zla.
Wczoraj bylam przepytywana jako ostatnia i HR powiedziala mi, ze wypadlam najlepiej, ale ze jeszcze 2 osoby beda przepytywane w poniedzialek i...dowiedzialam sie, ze dziewczyna ktora ze mna w jednym biurze sledzi idzie.
Zapytalam ja dzis o to a ona, ze nie wiedziala ze ja sie wybieram, bo tak to by nie szla. A z nia nie mam szans. Angielski jako first language i pisze 80 slow na minute.
Tak sie nie robi.
Jest wywiad na supervisora naszego dzialu, ale nie ide, bo wiem, ze jedna z dziewczyn z naszego dzialu sie juz na niego wybiera. Lojalnosc.
Moj facet powiedzial, ze tu to nikt nie jest lojalny
Przykro mi Koculku. Ale ta kolezanka chyba zlosliwie tego nie zrobila, przeciez nie wiedziala, ze sie tez ubiegasz o ta prace...

Pewnie cie to na duchu nie podniesie, ale ja mialam dzis tez rozmowe o prace i choc ja dostalam to mi sie kompletnie nie podoba (znowu! ). To juz bedzie kolejna oferta, ktorej nie przyjme. Rece opadaja... Ale nie usmiecha mi sie siedziec pol dnia samej jednej w biurze, a drugie pol z piecdziesiecioparolatkiem , ktory w dodatku pali papierosy w biurze. Dodatkowo praca jest do 18, wiec o 19 byl wracala do domu Ale to bym pewnie jeszcze przezyla gdyby reszta byla ok, a tak to
Jedyny plus to placa, ale to za malo jak dla mnie zeby taka robote brac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-24, 08:05   #114
Camomile
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Mam juz grafik, na razie 24. moge, ale niestety tylko o 11-tej, bo po poludniu bede zajeta.

Koculku, Aaaliyah, to w takim razie nie przestaje trzymac kciukow za Wasze poszukiwanie pracy.

Powodzenia i pozdrowienia .

Stary 2007-02-24, 11:59   #115
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny! Mam juz grafik, na razie 24. moge, ale niestety tylko o 11-tej, bo po poludniu bede zajeta.
Mi pasuje 11, tylko nie wiem co z Ejva... A jak z dojazdem do Victorii u Ciebie Camomile? Klopotliwy?

Cytat:
Koculku, Aaaliyah, to w takim razie nie przestaje trzymac kciukow za Wasze poszukiwanie pracy.Powodzenia i pozdrowienia .
Dzieki
Stary 2007-02-24, 23:22   #116
troglodytka
Raczkowanie

GG do troglodytka

Cytat:

Troglodytka - pewnie ze mozesz dolaczyc, jak sie dogadamy to mozemy razem nawet wyruszyc
dziekuje a pewnie ze mozemy razem wyruszyc tym bardziej bedzie mi milo bo nigdy sama nie podrozowalam po londynie, w centrum bylam tylko raz

Koculku, Aaaliyah ja takze zycze powodzenia w poszukiwaniu
troglodytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 15:30   #117
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Ejva za przepisy Bede TZeta uszczesliwiac smoothies.

Przykro mi Koculku. Ale ta kolezanka chyba zlosliwie tego nie zrobila, przeciez nie wiedziala, ze sie tez ubiegasz o ta prace...

Pewnie cie to na duchu nie podniesie, ale ja mialam dzis tez rozmowe o prace i choc ja dostalam to mi sie kompletnie nie podoba (znowu! ). To juz bedzie kolejna oferta, ktorej nie przyjme. Rece opadaja... Ale nie usmiecha mi sie siedziec pol dnia samej jednej w biurze, a drugie pol z piecdziesiecioparolatkiem , ktory w dodatku pali papierosy w biurze. Dodatkowo praca jest do 18, wiec o 19 byl wracala do domu Ale to bym pewnie jeszcze przezyla gdyby reszta byla ok, a tak to
Jedyny plus to placa, ale to za malo jak dla mnie zeby taka robote brac
A wlasnie, ze wiedziala, poniewaz ja bylam cala podekscytowana, ze ide na ten wywiad. Poza tym na liscie chetnych, ktora dostalam od HR nie widnialo jej imie, bo ona tak w ostatniej chwili zdecydowala. Jesli ja jej nie dostane, tzn ze nie dla mnie ta praca
A Ty to wybradna jestes zartuje. Nie wyobrazam sobie pracy z palaczem

Dzieki wszystkim za wsparcie

Cytat:
Mi pasuje 11, tylko nie wiem co z Ejva...
Ja tez mam plany na popoludnie tego dnia i 11 jest w sam raz dla mnie. Ejva co Cie powstrzymuje?

Bylam wczoraj na Show Blue Man Group http://www.bluemangroup.co.uk, bardzo mi sie podobalo. Zdecydowanie lepsze niz Stomp. Miks kolorow, muzyki i rytmow I ultrafiolet
Stary 2007-02-26, 16:58   #118
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez troglodytka Pokaż wiadomość

Koculku, Aaaliyah ja takze zycze powodzenia w poszukiwaniu
Dzieki

Koculku, ja tez wychodze z zalozenia, ze jak nie dostalam pracy to pewnie nie byla dla mnie. Gorzej jak ja dostaje i nie jest dla mnie...ech
Stary 2007-02-26, 17:12   #119
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva

Wlasciwie to tylko tyle ze jak o 11, to musze wziasc Joasie
Wiec dobrze - niech bedzie 11 tylko musimy sie dogadac gdzie dokladnie na tej victorii i moze wymienic numerami tel. jakby sie ktos mial zgubic

Stary 2007-02-27, 09:51   #120
koculek
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasciwie to tylko tyle ze jak o 11, to musze wziasc Joasie
Wiec dobrze - niech bedzie 11 tylko musimy sie dogadac gdzie dokladnie na tej victorii i moze wymienic numerami tel. jakby sie ktos mial zgubic
My chcemy Joasie
Dobry pomysl z tymi telefonami. Zaraz wysle na PW.
A co do miejsca takiego, zebysmy sie latwo odnalazly to mysle ze aaliyah bedzie wiedziala najlepiej Ma najblizej

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości