|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN
Dziewczynki, no bylam na tej rozmowie, ale mi sie praca nie spodobala, 80%
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Koculek, fajnie masz ze zalapalas sie na "Kasie i Tomka", bo teraz DVD jest niedostepne do odwolania
, chociaz mam nadzieje, ze jeszcze kiedys wznowia.Krolika na razie nie wypuszczamy po pokoju, jeszcze rzeczywiscie rzucilby sie na te kable, siedzi sobie w klatce (spora mu kupilismy), a dzisiaj troche pobiegal, albo raczej pokical, po lazience, jako ze to pomieszczenie jest najbardziej bunny-proof . Aaliyah, na pewno znajdziesz prace ktora bardziej bedzie odpowiadala Twojemu temperamentowi i oczekiwaniom, nie poddawaj sie .Cytat:
. Jesli bys chciala moge przeslac pare na PW, moge tez przyniesc album z fotkami na kolejny zlot.Co do mojego klona (Camomile., dla niewtajemniczonych) to mam nadzieje, ze dziewczyna jednak zmieni nicka ,bo jej posty sa conajmniej niesmaczne. Na razie w ogole wyglada na to, ze przestala wchodzic na wizaz (moze juz nie wroci?... AniaWila, wlasnie tez nam sie tak wydaje, ze w sklepie krolik sie troche kamuflowal . Ale i tak jest fajny, oby tylko szybko sie oswoil.Jeszcze co do misji w Zambii, to tez zawsze smutno mi sie robi, jak czytam o tych dzieciach. Jak robie zakupy do paczki, to zawsze mam wrazenie, ze to kropla w morzu potrzeb ... Ale fajnie, ze caly czas dolaczaja sie nowe osoby i watek o Zambii rosnie, im wiecej tym lepiej .Ale sie dzis rozpisalam. Zmykam juz, dobrej nocy wszystkim |
|
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
Camomile krolikowi to pewnie nie kable w glowie, tylko jakies ''grubsze'' sprawy
hihihihihi ja juz te kroliki rozgryzlam a w ogole jak ma na imie ten krolik? bo ja obojetnie jakiego mialam zwierzaka, to uparcie dawalam mu na imie Rysiek nawet ostatnio tesciowie sprawili sobie nowego szczeniaka, suczke, nazwali ja tendencyjnie Mucha a ja do dzisiaj mowie na nia Rysiek Na nastepny zlot koniecznie przynies fotki ja z wiadomych Wam przyczyn nie odwdziecze sie tym samym. Zastanawiam sie dosyc czesto nad spaleniem, ale odwagi mi brakuje i potwierdzenie, ze dzialalam w afekcie kazdy wysoki sad mnie zrozumie jak zobaczy fotki i uniewinni Camomile czemu Ty o tej porze nie spisz? hyhyhy wiem, wiem...zamieniacie sie z mezem na warcie przy kroliku coby nie zdemolowal Wam wszystkiego dobranoc
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co powiecie na nastepna kawke Niedziela 25 marca?Na angielskie realia miesiac wyprzedzenia to chyba w sam raz zeby znalezc 2h na ![]() Zrobilybysmy sobie zdjeciowe spotkanko ![]() Ania, nam mozesz pokazac te fotki
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
25 marcza - wyjezdzam do Polski
, a niedziela tydzien wczesniej? Albo sobota 24 - po poludniu? Bo nie chcialabym zeby mnie zdjeciowe spotkanko ominelo Aaliyah - ![]() Chcemy zdjecie krolika plus jakas dokumentacja tych niszczonych papierow I twoje zdjecia Camomile ze slubu tez chcemy, i Ani absolutnie tezMam cos dla milosniczek smoothies: http://www.lasalle.edu/~jacobsc1/str...anarecipe.html http://www.rachelsorganic.co.uk/reci...php?category=5
|
|
#98 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sobota 24 marca brzmi ok, dla mnie nawet rano czy poludnie bedzie ok.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne. To niech bedzie sobota 24 marca. Specjalnie dla aalyiah centrum Victoria, tak zebys nie musiala sie 100 razy przesiadac ![]() Napisz tylko gdzie na Victorii mozemy sie spotkac, bo dobrze wiemy, ze samo na stacji nie starczy i przy wyjsciu tez nie bo to za duza stacja Ja bym obstawiala tak 11, jak ostatnio Smoothie
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.AniaWila, a ty mialas kiedys krolika? Poza tym to nie wiem, kto tu dluzej siedzial wczoraj, hehe. ![]() Zdjecia zwierzakowi porobie jak tylko zaladuje baterie do aparatu. Teraz sobie grzecznie spi, niewiniatko . Imienia jeszcze nie mamy, wymyslelismy na razie Maluch, Trus, i Usagi (to krolik po japonsku), ale nie mozemy sie zdecydowac, mowimy na niego po prostu Krolik . Moze jak Wam pokaze zdjecie, to bedziecie mialy jakies sugestie co do imienia?![]() Jesli chodzi o spotkanie, to ja jeszcze nie wiem, czy bede mogla (ale mam nadzieje, ze tak!). Dopiero 25-go bede miala grafik na marzec i wtedy dam znac.
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Camomile krolika nie mialam, ale mam jakies takie wewnetrzne odczucie, ze znam je na wylot
Co do imienia, to ja mam najlepszy pomys, nawet bez ogladania fotek. Mysle, ze krolik bezapelacyjnie powinien nazywac sie.........RYSIEK Dziewczynki ja sie z Wami zegnam do niedzieli, musze w trybie pilnym wyjechac do PL, ale w poniedzialek wracam. Buziaki, moze jeszcze klikne przed wyjazdem, bo prom dopiero o 2 nad ranem odplywa
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
nie, tym raze to nie to. niestety jedziemy na pogrzeb
A jedyna pozytywna strona tego wyjazdu, to taka, ze moj maly Kuba ma urodzinki za dwa dni i bedziemy mu mogli dac osobiscie prezent. A co do spotkania za miesiac to chyba akurat w tym czasie tez bede w PL, ale jak nie to oczywiscie reflektuje
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
dziekuje Ci bardzo Madziu. Umarl wujek mojego Tz. Taki najblizszy :/
Ale jak wiesz to bedzie moj trzeci pogrzeb w ciagu pol roku, wiec juz jestem zaprawiona. O ile mozna czuc sie zaprawionym w bojach w obliczu czyjejs smierci Tak czy tak trzymajcie sie dzielnie Dziewczynki, moze zaklikam z kompa szwagra jak znajde chwilke. Camomile: ucaluj Ryska obojetnie jak nazwiesz krolika to dla mnie i tak bedzie Rysiek zgodnie z moja zasada hihihihihihihi |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzymaj sie cieplo! Do napisania .Cytat:
. Krolik pozdrowiony.Troche sie juz oswoil, ale zaobserwowalismy nowy ciekawy odruch: tupie, i to dosyc glosno jak jest niezadowolony , ma charakterek. Zdjecia jednak wkleje juz po powrocie z pracy, za ok. tydzien, bo niestety dzis juz nie zdaze .Milego dnia wszystkim .
|
||
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Koculek o ktorej masz to interview? Bo nie wiem o ktorej trzymac kciuki
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
ooo widze kolejna date
a czy ja tez moglabym dolaczyc?? a tak wogole to koculek powodzenia!!! |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Trzymaj sie cieplo Ania
Koculku - pewnie troche pozno ale i tak powodzenia zycze Troglodytka - pewnie ze mozesz dolaczyc, jak sie dogadamy to mozemy razem nawet wyruszyc Dziewczyny kochane ja wiem ze marudze, a mozemy w sobote sie bardziej po poludniu umowic? Tak gdzies ok. 2? A link w moim zamierzeniu mial byc do listy przepisow na smoothies, a wyszedl do konkretnego przepisu na bananowo-truskawkowy. Juz sie poprawiam http://www.lasalle.edu/%7Ejacobsc1/recipes.html Jakbyscie tez byly zainteresowane poprawa sprawnosci fizycznej i psychicznej hmmm.... plemnikow waszych TZ-ow, to i na to mam odpowiedni link, zawierajacy przy okazji przepisy na smoothies ![]() http://www.bbc.co.uk/sn/humanbody/tr...permrace.shtml milego miksowania ![]()
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj bylam przepytywana jako ostatnia i HR powiedziala mi, ze wypadlam najlepiej, ale ze jeszcze 2 osoby beda przepytywane w poniedzialek i...dowiedzialam sie, ze dziewczyna ktora ze mna w jednym biurze sledzi idzie. Zapytalam ja dzis o to a ona, ze nie wiedziala ze ja sie wybieram, bo tak to by nie szla. A z nia nie mam szans. Angielski jako first language i pisze 80 slow na minute. Tak sie nie robi. Jest wywiad na supervisora naszego dzialu, ale nie ide, bo wiem, ze jedna z dziewczyn z naszego dzialu sie juz na niego wybiera. Lojalnosc. Moj facet powiedzial, ze tu to nikt nie jest lojalny
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie cie to na duchu nie podniesie, ale ja mialam dzis tez rozmowe o prace i choc ja dostalam to mi sie kompletnie nie podoba (znowu! ). To juz bedzie kolejna oferta, ktorej nie przyjme. Rece opadaja... Ale nie usmiecha mi sie siedziec pol dnia samej jednej w biurze, a drugie pol z piecdziesiecioparolatkiem , ktory w dodatku pali papierosy w biurze. Dodatkowo praca jest do 18, wiec o 19 byl wracala do domu Ale to bym pewnie jeszcze przezyla gdyby reszta byla ok, a tak to Jedyny plus to placa, ale to za malo jak dla mnie zeby taka robote brac |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Mam juz grafik, na razie 24. moge, ale niestety tylko o 11-tej, bo po poludniu bede zajeta
.Koculku, Aaaliyah, to w takim razie nie przestaje trzymac kciukow za Wasze poszukiwanie pracy . Powodzenia i pozdrowienia |
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z dojazdem do Victorii u Ciebie Camomile? Klopotliwy? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pewnie ze mozemy razem wyruszyc tym bardziej bedzie mi milo bo nigdy sama nie podrozowalam po londynie, w centrum bylam tylko raz Koculku, Aaaliyah ja takze zycze powodzenia w poszukiwaniu |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty to wybradna jestes zartuje. Nie wyobrazam sobie pracy z palaczem ![]() Dzieki wszystkim za wsparcie Ja tez mam plany na popoludnie tego dnia i 11 jest w sam raz dla mnie. Ejva co Cie powstrzymuje? Bylam wczoraj na Show Blue Man Group http://www.bluemangroup.co.uk, bardzo mi sie podobalo. Zdecydowanie lepsze niz Stomp. Miks kolorow, muzyki i rytmow I ultrafiolet
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Wlasciwie to tylko tyle ze jak o 11, to musze wziasc Joasie
![]() Wiec dobrze - niech bedzie 11
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry pomysl z tymi telefonami. Zaraz wysle na PW. A co do miejsca takiego, zebysmy sie latwo odnalazly to mysle ze aaliyah bedzie wiedziala najlepiej Ma najblizej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

, chociaz mam nadzieje, ze jeszcze kiedys wznowia.
.
.
ehhhh, 
. Ale i tak jest fajny, oby tylko szybko sie oswoil.

. Imienia jeszcze nie mamy, wymyslelismy na razie Maluch, Trus, i Usagi (to krolik po japonsku), ale nie mozemy sie zdecydowac, mowimy na niego po prostu Krolik

a czy ja tez moglabym dolaczyc??

zartuje. Nie wyobrazam sobie pracy z palaczem