![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki jest wasz KWC ? Kosmetyk z którym się nigdy nie rozstaniecie ?
Jestem pewna, że nigdy nie porzucę tylko jednej rzeczy: perfum Ultraviolet Paco Rabanne. Absolutnie nie do zastąpienia niczym innym; bez tego zapachu czuję się nieswojo. Natomiast inne kosmetyki, które baaaardzo lub nawet bardziej niż bardzo
![]() - paletka do brwi Sephora - róż w płynie MeMeMe Pussycat Lip and Cheek Tint - błyszczyk Berryfun Lipgloss Lumene w kolorze nr 6 (nazwa koloru to bodajże "It's Only Love" ![]() - podkład MAC Studiofix Fluid SPF 15; dobrałam idealny odcień i w ogóle ten podkład niezzzzwykle mi pasuje - pomadki ochronne BeBe - balsam do ciała Palmer's Cocoa Butter Formula - maseczka do twarzy Lush Mask Of Magnaminty - krem nawilżający Lush Imperialis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Moje KWC obecnie to:
Maskara Diorshow Mascara Backstage Makeup Szminka Chanel Rouge Allure/ Bliyszczyk YSL Baume D'Ete Cienie Barry M/ Clinique/ BeneFit Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-08-02 o 00:44 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Ja też chcę mieć takie swoje KWC, jakoś nie mogę znaleźć tych IDEALNYCH kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
-podkład Maybelline Dream Matt Mousse
-dezodorant w sztyfcie lady Speed Stick -odżywka Matrix Sleek Look -szara kredka Miss Sporty
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
tusz do rzes
czarna kredka pod oczy ![]() puder sypki roz na policzki ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
- krem Physiogel, mój ratunek na wysuszone powieki
- balsam do ust Tisane - odżywki Nail Tek - balsamy do ciała Garnier - podkład: Lancome Teint Idole Ultra kolor 010, Mary Kay Full Coverage kolor 105 - cienie trio Bourjois kolor 41 Les Naturels - baza pod cienie Lumene - Sensibio Biodermy micel - perfumy Angel Innocent
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę jeszcze dopisać co nieco:
- baza pod cienie Art Deco - boska ![]() - mleczko dla dzieci Avene "dzieciaczek" - mój ulubiony filtr ![]() - pianka do mycia twarzy Optimals Comfort dla suchej skóry z Oriflame - bardzo delikatna, nie wysusza, jest super ![]()
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
ja dodaje oliwkowy zel do mycia ziaji.
isa-co to jest ten 'dzieciaczek' avene? filtr dla dzieci? bo ta nazwa sie przewija po kilku watkach, a ja nie wiem, o co kaman ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ten żel oliwkowy wszyscy tak chwalą, że mam ogromną ochotę go sobie kupić, choć z drugiej strony wiem, że moja skóra na mycie wodą + czymkolwiek źle reaguje... najlepiej się sprawdza mleczko i tonik. Ale oj, kusicie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Moja lista to:
- Podkład Dermablend -Volume Shocking Loreal - Water Shine Maybelline pomadka - kuleczki Vollare A z pielęgnacji: balsamy Lipidiose Vichy, balsam z drobinkami Soraya, krem Vichy Oligo 25, no i masełka do ciała Ziaja-genialne ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
szampon elseve color vive i odżywka z tej samej serii
kupiłam zachecona opiniami na KWC i sama jestem po prostu zachwycona efektami, jakie te dwa kosmetyki dały na moich włosach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
róż . Blush Delice.
Avon - w takiej tubce, o zapachu WANILI - spray reszte nie wiem, ja ciągle coś nowego testuję;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
- pomadka ochronna
- tusz do rzęs - Dermacol - krem Bambino - szampon Sunsilk do włosów brązowych
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
woda toaletowa adidasa, błyszczyk do ust maybelline
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
|
a moje KWC to:
plyn micelarny Biodermy Repairwear Clinique maseczka 15 minute Clinique tusze do rzes Lancome serum na noc Este Lauder cienie Clinique - to juz chyba na wieki ![]() bibulki matujace Shiseido - tez na wieki ![]() plyn do kapieli rozany z Tesco ![]() ![]() ![]() oczywiscie jest tego wiecej, ale na chwile terazniejsza nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
- tusze Max Factora 2000 Calorie i Masterpiece Max
- krem nawilżający Happy Derm L'oreala - pomadka ochronna Bebe Classic
![]() |
#108 |
BAN stały
|
- ziemia wulkaniczna abaskun
- sudocrem (na noc na twarz czasem) oraz codzien punktowo - maseczka eris zwężająca pory - acne derm - szampon polena eva natura z rzepą ![]() - szminki meybelline z drobinkami - dezodorant w sztyfcie iana (czy jakos tak) z rossmana (polecam naprawde) - samoopalacza Flosilk " w żelu" - puder brązujący manhattanu (oraz wszytskie inne pudry w kamieniu z tej firmy) - odzywka Mr. Potter (w tesco) - cienie Ruby Rosse - utwardzacz lakieru 30 sekund Sally Hansen - maseczka z oligo-cos tam Soraya (chociaz nie cierpie tej firmy) - żel Aloe Vera z apteki - pasta wybielająca zeby Diamond Emaila - żółta podalam dosc tanie kosmetyki. Dodam ze uzywalam wielu drozszych ale mimo ceny i tak te wymienione przeze mnie byly lepsze niz nie jeden drogi produkt. Moje male KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Gruszkowy krem Daxa
Kosmetyki Nivei, wszystkie są świetne to jest zdecydowanie moja trafiona firma + dax ![]() ![]() żel do twarzy -20 hmmmm... ![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
![]()
a moje typy to :
*olejek rycynowy (choc to raczej nei kosmetyk ale tylko on swietnie odzywia moje rzesy, ktore po umalowaniu nawet najtanszym tuszem sa BAJECZNE) *cienie ruby rose *dove summer glow *zel do mycia twarzy garnbier czysta skora A to chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
maybeline dream matte mous
dermacol cienie vollare balsam do ust tisane
![]() |
#112 |
zielony stworek
|
Krem Neutrogeny do rąk
pomadka do ust Neutrogeny żel pod prysznic Fa ![]() Kosmetyki kolorowe Manhattan(choć to marka dla nastolatek to ja zawsze wracam ![]() Lactacyd femina-ile to już lat?grubo ponad 10 ![]() szampon polena ewa pokrzywowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
narazie ciągle zmieniam kosmetyki, testuję, itd
jedyną rzeczą do której wracam bez przerwy i bez względu na wszystko jest jak do tej pory jedwab biosilk Farouk'a
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Błyszczyk z Avonu -odcień Nectar Shine
![]() Szampon do włosów/odżywka Schauma- Kokos/Masło shea ![]() Dream Matte Mousse- Maybelline ![]() Ziaja- Masło kakowe do ciała ![]() Jestem na etapie eksperymentowania, ale to są kosmetyki o których nigdy nie zapominam i nie zapomnę! Nigdy nie rozstanę się z zapachem Agua di Gio- Armaniego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Raróg
|
Ostatnio - Sudocrem, rewelacyjny na wszystko
![]() Muszę mu w najbliższym czasie wysmarować superpozytywną recenzję na KW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Moje Kwc:
-odzywka do rzęs pierre rene -tusz effect faux cills YSL -olejek do twarzy dr hauschka -maselko do ust the body shop(wszyskie pyszne a najpyszniejsze z shea) ![]() -cienie"piątki" Dior -sudocrem -choc to nie kosmety,zawsze mam przy sobie: chusteczki nawilzane :np.bambino, nievea -pomadka nivea sun do ust(efekt bladych ust), dopiero na to jakis blyszczyk -sisley- zel/podklad brazujacy, matowy-cudo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
- kredka do oczu mon ami
- podklad eveline - puder joko - korektor miss sporty - acnex krem na noc - tusz do rzes Astor - Magic Style Mascara - zel pod prysznic z Luksji - mydlo dove - szampon do wlosow pantene pro-v - odzywka tez z pantene pro-v - dezodorant Fa |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
-cienie Ruby-Rose
-Lady Speed Stick (fruity splash w zelu) -dwustronna kredka do oczy Rimmel (czarno-brazowa) -tusz do rzes Extra Super Lash Rimmel(wszystkorobiacy i tani cos 12zl) zastepczo Volum Express Maybelline (pogrubiajacy i podkrecajacy) - pomadka ochronna BeBe (classic) -tormentiol (leczniczo-zawsze mam i to juz nalogowo kupuje bo packam sie nim niemilosiernie) -z podkladow na zmaine Maybelline Ever Fresh, Wonderfinish, teraz L'oreal true match -balsam - jedyny nawilzajacy mnie -Lirene body colour z wyciagiem z bambusa,lotosu i lilii wodnej (w skladzie ma gliceryne i mocznik) - ah no i zawsze obecny peeling z Dax'a Perfecta (niebieski z mikrorkrysztalami z bambusa czy jakos tak) -odzywka rozowa z L'oreala wygladzajaca
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Moje typy (w nawiasach aktualnie używane opakowanie lub ilość zużytych opakowań):
Pielęgnacja: - krem do rąk Neutrogena (nie zliczę) - mleczko do demakijażu oczu Corine de Farme (+/-8) - żel nawilżająco - kojący Lirene (3) - mleczko ochronne do ciała dla dzieci Klorane SPF50+ (1, ale będzie duuużo więcej) - brązujący krem tonujący Sunny Skin Bielenda (1, ale będzie duuużo więcej) - szampony i odżywki Gliss Kur (nie zliczę) - Wax (nie zliczę) - pianka lub żel do golenia Nivea for Men Sensitive (+/-10) - preparat punktowy na wypryski w kulce Clearasil Total Control (2) - krem na naczynka do cery mieszanej Dax Cosmetics (+/-5) - królewski krem piękności ![]() - emulsja Lactacyd (+/-6) - scrub do ciała z brązowym cukrem Planet Spa Avon (nie zliczę, a te chamy ![]() ![]() - żel pod prysznic Nivea Lemon & Oil (2) - żel pod prysznic Kamill Wellnes czekolada-mięta (2) - sprężyna do włosów Osmo Essence (3, tylko coś ją ciężko kupić ostatnio ![]() - chusteczki do higieny intymnej z rumiankiem Cleanic (+/-5) Kolorówka - tusz do rzęs Max Factor 2000 calorie (3, w zapasie 4-ty) - róż Bourjois (2) - róż L'oreal (2, a było 3, ale kolor przestał mi pasować) - pudry Nivea (sypki - 1, ale jestem na kupnie drugiego, prasowany - 1, ale też planuję kupić jeszcze jaśniejszy odcień na zimę, brązujący - 1) - błyszczyki Nivea (2 - że też u nas nie ma kolorówki Nivea ![]() - szminka Gosh Velvet Touch (1, ale lepszej nie znam) - kredka do oczu Gosh Velvet Touch (2) - kredka do oczu z gąbką Vintage Carlo di Roma (2) - paletka do brwi Sephora (1, ale powoli ją wykańczam) - puder jedwabny Hauschka (1, ale już go pokochałam) - pojedyncze cienie Sephora (3) - odżywki do paznokci Nail Tek (1+1) - podkład Rimmel Recover (3) - podwójne cienie Oriflame (4) Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-09-08 o 13:55 Powód: skleroza ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Jedwab Farouk do wlosów
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.