|  2005-08-30, 08:59 | #91 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Ziemia egipska!!!

Cytat: 
  Pozdrawiam ciepło. | |
|     |   | 
|  2005-08-30, 09:28 | #92 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2003-10 
				 | 

Dot.: Moja twarz jest blada, bez wyrazu. Ratunku!

Co do Ziemi Egipskiej i Słonecznej (Bikor i Lavertu) - miałam obydwie. Jestem bladolicą blondynką   chciałam sobie zatem pomóc w osiągnięciu nieco słoneczniejszego wyglądu. Pierwszy był Bikor: niestety dla mnie stanowczo zbyt ciemny! Po jednokrotnym przeciagnięciu pędzlem po twarzy, zostawały wyraźne ślady kosmetyku i trudno to było potem wyrównać. Co do właściwości pielęgnacyjnych to nie wydaje opinii, ponieważ uzywałam zbyt krótko. Z powodu tego kolorku musiałam oddać siostrze (ciemne włosy, ciemne brwi i oczy, ciemniejsza karnacja) i jej pasowało rewelacyjnie. Drugi eksperyment przeprowadziłam z Lavertu i to był strzał w 10!!! Mam (od półtora roku) odcień 03 (u nich im wyższy numer tym jasniejszy kolor) i pasuje mi idealnie. Nie mam już problemu z efektem twarzy indianina przy bladej szyi  Ślicznie rozświetla, nadaje zdrowy lekko opalony wygląd (chyba, że się nałoży 2-3 warstwy to opala na maksa) i naprawdę poprawia kondycję skóry. Co prawda zapewnienia, że niweluje potrzebę używania kremu, można sobie wsadzić między bajki, ale cera jest ładniejsza. Kończy mi sie pierwsze opakowanie i zamierzam kupić kolejne. | 
|     |   | 
|  2005-08-30, 10:24 | #93 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

witaj   tez mam problemy z jasna cera ale zaczelam ostatnio uzywac 'delikatny krem nawilzajaco-ochronny' Lirene-Eris. Krem jest rewelacyjny skora jest nawilzona i taka 'swieza'. ale jesli chodzi ci o cos brazujacego to polecam balsam brazujacy z ziaji inaczej sopot:p lece bye   | 
|     |   | 
|  2005-08-30, 10:32 | #94 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Nordrhein-Westfalen 
				 | 

Dot.: Ziemia egipska!!!

Cytat: 
 Ostatnio przegladajac nowy katalog Otto natknelam sie wlasnie na ta ziemie egipska i tak samo sobie pomyslalam,ze o podrobkach nie moze byc ryczej mowy...  Fajnie,to przy nastepnym zamowieniu sobie kupie   Pozdrawiam   | |
|     |   | 
|  2007-02-03, 10:35 | #95 | 
| Przyczajenie | 

witam, a niewiecie gdzie mozna kupic ziemie egipską w Krakowie? chodzi mi o tę drugą Lavertu?bede wdzięczna za odpowiedz, pozdrawiam   
				__________________  joann@   | 
|     |   | 
|  2007-02-07, 11:47 | #96 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-02-07, 12:32 | #97 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-10 
				 | 

a ja polecam z kolei : http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10321 bardzo ładniy, delikatny blask, asolutnie naturalny efekt! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.