|
|
#91 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Dot.: Nieplanowana ciąża z nowym facetem
Są też ludzie, którzy po prostu nie chcą brać tabletki po. To, że my byśmy postąpili inaczej nie znaczy, że ona postąpiła zgodnie z logiką naszych poglądów.
||
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Daj facetowi szansę autorko. Z przeprowadzaniem się to bym się wstrzymała jeszcze jakiś czas, kilka miesięcy, ale zdecydowanie daj mu szansę, bo zachował się naprawdę dobrze. Temat ślubu może sobie odpuśćcie na razie. Koniecznie jak najszybciej poznaj go z rodzicami, poznaj jego rodziców, najlepiej jeszcze przed końcem roku.
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
A ja mocno trzymam kciuki, zeby Wam się udało. całej trójce. Myślę, że to nie będzie na początku łatwe, ale życzę, żebyście mieli duuuużo siły na poukładanie tego wszystkiego. Mam przyjaciół, którzy poznali się w wakacje, we wrześniu po dwóch miesiącach znajomości wzięli ślub, a w maju urodziła im się pierwsza córeczka. Dzisiaj mają czworo dzieci, Kochają się, wiadomo, nie zawsze jest im łatwo, ale przetrwali o wiele wiecej kryzysów, niż poukładane małżeństwa z zaplanowanymi ciążami itp. Życzę zdrowia dla Twojego (Waszego) maleństwa. Wierzę, że będzie bardzo kochane, chociaż neplanowane
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, że autorka ma 27 lat i wypadałoby takie rzeczy wiedzieć ale ona najwyraźniej miała inne "zdanie" w tym temacie i najzwyczajniej w świecie właśnie na tej podstawie podjęła decyzję i teraz ponosi jej konsekwencje - cóż, na przyszłość już będzie doinformowanageneralnie wiadomo, że chociażby pierwszy raz nie jest przeszkodą w zajściu w ciąże a mimo to rzesze ludzi wciąż rezygnują z zabezpieczeń przekonani o prawdziwości tego mitu - i trudno, nie da się za wszystkimi chodzić i ich o wszystkim informować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

ja wiem, że autorka ma 27 lat i wypadałoby takie rzeczy wiedzieć ale ona najwyraźniej miała inne "zdanie" w tym temacie i najzwyczajniej w świecie właśnie na tej podstawie podjęła decyzję i teraz ponosi jej konsekwencje - cóż, na przyszłość już będzie doinformowana