![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem
Ja juz nie chcę takich snów
![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
mi się śni, ze idę na ślub bez butów i pończoch.....obrączka jest za duża...... koszmar:/ niby nic takiego, bo tylko sen...ale.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
dwa razy śniło mi się że się do fryzjera spóźniłam... qwa, rodzinka mówiła że to ponoć dobrze, że będzie na odwrót... dlaczego nie było?
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
U mnie powtarza sie sen, że nie mam się w co ubrać i idę do ślubu w czarnej spódnicy do ziemi i w jakiejś czarnej bluzce...
Dziś śnił mi się dzień wesela - gości jak na lekarstwo, cała rodzina obrażona jest na mojego tatę i nie chcą z nim gadać i przy nim usiąść ( ja też), okazało się, że nic nie jest ustalone z zespołem a gdy im tłumaczę jaka piosenka miała być pierwsza mówią, że takiej nie znają!!!! Oby jednak sny działy się na odwrót ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi się śniło, że to ja szłam na ślub. Problem był w tym, że nie wiedziałam do kogo, miałam tylko zaproszenie z godziną i miejscem ceremonii/wesela.Razem z moją mamuśką zaczęłyśmy sie malować i tak sie przy tym denerwowałam, bo gdy tylko próbowałam przyłożyć aplikator z cieniem do powieki, raz trafiłam w brew, raz w skroń, matko nie mogłam wcelować we własne oko!
![]() ![]() Wstałam jakaś zniesmaczona. ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-30 o 21:32 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A ja miewalam dziwne sny ale jakos po zareczynach im blizej slubu tak sny zniknely moze dlatego ze sie wyciszylam i spokojniej podchodze do tego slubu i wesela. Ale mialam pare roznych dziwnych snow miedzy innymi:
Sen nr 1 - ide do slubu nikt nie zaproszony a mama mi ubiera jakas wstretna rozowa sukienke i to lekko za kolana dzwonie do znajomych zeby przyszli bo slub jest dzis a tu wszyscy zdziwieni na dodatek zamiast welonu mam na glowie bukiet kwiatkow hahaha Sen nr 2 - jestesmy juz w Kosciele wszystko ok wychodzimy po Mszy Sw a tu goscie zamiast czekac na nas przed Kosciolem sypac ryzem i skladac zyczenia to stoja gadaja i pala papierosy ![]() Sen nr 3 - to ze suknia slubna jest uszyta z roznych bialych materialow ijest okropnie wielka i wygladam w niej jak maszkaron. Poki co tylko tyle snow ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
A mi przyśnił się pierwszy straszny sen związany ze ślubem, a właściwie z weselem. Sniło mi się, że jak weszliśmy na sale okazało się, że nic nie jest przyszykowane tzn. stoły nie poustawiane, jedzenia nie ma dopiero się robi, więc w tej panice zaczelismy sami z TZ ustawiac stoly, a pozniej ja w sukni pobieglam do kuchni przygotowywac jedzenie, a najgorszy byl kolor sali, jakis taki okropny zielony, i żadne nasze dodatki nie pasowaly to koloru scian, szok
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wstałam lekko poddenerwowana bo jeszcze nigdy nie śnił mi się tak mocno nasz ślub
![]() To już był nasz dzień, godzina po 11.00 a ja sobie przypomniałam, ze nie kupiliśmy jeszcze obrączek, bukietu ślubnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
A mi od dłuższego czasu nie śni się nic strasznego związanego ze ślubem (szczerze powiedziawszy w ogóle nie śni mi się ślub)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Te sny to normalna
![]() ![]() Wszystko będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Wszystkie piszecie ze takie sny to normalka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wniosek...musimy chyba wrzucic na luz ![]() pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mój narzeczony miał ostatnio sen, że moi rodzice poszli nas odprowadzić na lotkisko a my spakowani gotowi byliśmy na odlot na miesiąc miodowy. Sen był podobny bardzo przyjemny
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja od jakiegoś czasu miewam straszne sny związane ze ślubem.
Głównie chodzi w nich o to, że nie mam zrobionej fryzury, makijażu, paznokci, a do ślubu zostaje tylko 1 godz.! Na dodatek zawsze mam na sobie czarną suknię ![]() Moja mam twierdzi, że to zły znak, a ja jestem przewrażliwiona bo już raz miałam przesuwaną datę ślubu z powodu śmierci tatusia ![]() Mam nadzieję jednak, że do 5 stycznia 2008 nic złego się nie stanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio coraz czesciej snie o slubie, raz nawet nie bylo na przyjeciu naszych mam, gdy zadzwonilam do tesciowej to powiedziala radosnie ze jak jechaly to wpadly samochodem do rowu ale to nic, nic sie przeciez nie stalo
![]() ![]() Pewnie dopoki wszystkiego nie dopniemy na ostatni guzik to takie glupoty beda sie nam snily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Agniesia wielkie dzięki za pocieszenie...
Masz rację, nie ma sensu przejmować się snami, tylko w radości przygotowywać się do tego pięknego dnia ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
A mi się już 2 razy śniło, że do ślubu jest ok. godzina, a my np. zapomnieliśmy zaprosic gości albo poinformowac kapelę o godzinie - i nie zdąży przyjechac. Raz mi się śniło, że ślub już w toku, a ja dotykam swojej głowy i okazuje sie, że mam brudne włosy związane w kucyk frotką i kompletnie zapomniałam o fryzjerze... W każdym razie cały czas przewija się motyw, że zapomnieliśmy o ślubie albo o jakiejś ważnej rzeczy z nim związanej. Brrr...
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
A mi się śniło,że przyjęcie było w naszym domu i ja razem z TZ byliśmy kelnerami na wlasnym ślubie...mam nadzieje,że sen nie byl proroczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Odświezam wątek o koszmarach związanymi ze snami. Piszcie panny młode bo zapewne im blizej godziny zero tym więcej snów.
Ja miałam już 3: 1. Już na zachrysti przed samym ślubem okazuje się ze jestem nieumalowana i nikt nie ma żadnych kosmetyków, a na dodatek nie mam welonu i babcia mi go robi z serwetki ![]() 2. Następny mało juz pamiętam ale chodziło o to że jest już ślub a my nie znamy słów przysiegi i nikt nie może nam podpowiedzieć, wiec zmieniają księdza który stwierdza że nie możemy wziac ślubu wogóle, wiec ślub sie nie odbywa i dochodzi do kłotni w której rozstaję się z TZ i z samymi tylko dziewczynami idziemy świętować na wesele żeby się chociaż to nie zmarnowało ![]() 3. ostatni miałam dziś: śniło mi się że już mam wejść do kościoła. TZ i cała rodzina w środku, a mnie dopada straszny strach wręcz paraliżujący że nie mogę się ruszyć. Modlę się aby już to się skończyło. Noi się sprawdza. Ocknąłam się dopiero pod koniec własnego wesela. To znaczy nic nie pamiętam - jakby mi się film urwał. Ale każdy mnie pociesza żebym się tym nie przejmowała bo sobie na kasecie obejrzę ![]() Szok. Mam już dość. Boję się zasypiać. A jeszcze 3 miechy do ślubu. Predzej zejde na zawał podczas snu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Nie przejmujcie się to wszystko minie Ja jestem 4 miesiące po ślubie ale pamiętam jak dziś Kiedy śniło mi sie ze ślub biorę nie w kościele tylko na auli w moim liceum, ślubu udzielał nam dyrektor, a ja miałam granatowe rajstopy i czerwone szpilki. Przed samym ślubem śniło mi sie ze uciekłam sprzed kościoła na rowerze ale sukienka wkręciła mi sie w kolo i dogonił mnie mój narzeczony. Później sie ze mnie śmiał że przed naszym ślubem obejdzie kościół naokoło i sprawdzi czy jakiś rower nie stoi.
A tak serio to ślub był piękny i wesele udane- trwało do 5 30 rano i goście dopisali wiec na pewno nie ma sie czym przejmować. A przed snem dobrze sobie zrobić gorącą kąpiel i wypić herbatę z melisy Pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Witam ja tez miewam takie sny np ze biore ślub w dzinsach ze moj Tz sie spoznia i tym podobne rzeczy jak i wasze i zawsze rano nie to stresuje no ale mam nadzieje ze to minie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ja już dwa razy miałam sen, że zapomniałam siędo własnego ślubu uczesać i umalować...
A i śniła mi się podróż poślubna, na którą a propos nie jechałam z moim przyszłym mężem tylko rodzicami???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
jestem na kilka miesięcy przed ślubem i od niedawna zaczynam mieć dziwne sny.Ostatnio śniło mi się że odebrałam suknię z salonu, nikt jej nie widziała - takie jest założenie rzeczywiste-jak ją założyłam to wszyscy zrobili dziwne miny i stwierdzili że jest beznadziejna, kolejny sen również związany z sukenką: pada deszcz, ja biegnę w sukni po jakis uliczkach i płaczę z powodu sukni. Nie tylko ja mam takie sny moja świadkowa i moja mama też sie przyznały za zaczynają mieć sny związane z moim slubem. pocieszma się że to jest normalne : ) i ze raczej wszyscy przed ślubem tak mają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A mi się już totalnie wygasiły sny pro-ślubne a zostało 33 dni..no chyba, że jeszcze wszystko przede mną O_o
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ja często miewam teraz sny związane ze ślubem, ale nie są jakimiś koszmarami. Dzisiaj wyśniło mi się, że stałam na przystanku autobusowym w białej pięknej sukni a obok mnie przechodziły małe dziewczynki też ubrane w śnieżnobiałe sukieneczki, bo właśnie miały Komunie. Zaczęłam iść w stronę Kościoła, chyba chciałam się pomodlić.
W senniku sprawdzałam znaczenie "Panny Młodej zmierzającej do Kościoła" i otrzymałam odpowiedź: POGRZEB ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Ja twierdziłam że mi się nic nie śni a o dziwo, przedwczoraj śniły mi się jakieś ślubne głupoty..... Najgorsze w śnie było to że goście byli ubrani na biało!!!!!!! W kolor zarezerwowany dla Panny Młodej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
mi się śniło że mój chrześnika który ma nieść obrączki się obraził ze on nie pójdzie do tego okropnego księdza i go prosiliśmy przez godzinę, następnie druhny miały za duże sukienki ja ze strachu wymiotowałam pod kościołem a mój narzeczony miał za krótkie spodnie od smokingu ale takie za kolanko. masakra normalnie koszmar nad koszmary
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Mnie się najczęściej śni, że nie wyrabiam w czasie. Do ślubu jest godzina albo pół a ja jeszcze nie byłam u fryzjera i kosmetyczki.
Śniło mi sie też raz że ubrana suknię patrzyłam na siebie w lustrze i...to byłą twarz kogoś innego nie moja ![]() ale narazie mnie te sny w ogóle nie przejmują.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.