|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Fresa teraz okreslenie "musztarda po obiedzie" nie pasuje... Pasowało by coś w stylu " Wizazanki wypuszczone w maliny"... Czytajac watek Lesnej ze chce miec dziecko a pozniej Magdy123 ( Czyli jedej i tej samej osoby) która chce usunąc dziecko nasuwa mi się pewna myśl... Że po prostu dziewczyna potraktowała dziecko jak kaprys. "chce mieć dziecko to sobie zrobie" i zrobiła... Później stwierdziła, że nie chce dziecka... "To usune...". Hehhh... Jestem w kropce... Nie chce wyjsc na hamską i jakąs bez serca ale ostre słowa same mi lecą... Po porstu jesli jesteś w ciaży to na prawde bardzo szczerze wspołczuje Twojemu dziecku...
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panie Doktorze co powiedziec lekarzowi przy badaniu?
ja napisze krotko na ten temat podsumowujac dziewczy a ma problem ze soba... widac po tym co zrobila zeby brac jakies swinstwa na poronienie... nie ma czego jej wspolczuc i ja zalowac.... raczej litosc sie bierze dla tego dziecka tylko tyle
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
hmm...ja rowniez przestudiowałam wątek Lesnej, ktora bardzo by chiała miec dziecko i podobnie jak ten, wydaje mi sie on mało wiarygodny. Moze bym uwierzyła gdyby nie ta śmieszna "pani psycholog" która twierdzi ze dziecko rozwiąże problem jej związku. Skoro wizażanki twierdza że to bzdura to tym bardziej psycholog powinien o tym wiedzieć. Może Magda-Lesna po prostu lubi sobie wymyslać takie dramatyczne historie.....Po tym jak Magda123 probowała bronić samej siebie za pomocą drugiego konta ja nie wierze w ani jedno słowo ktore tu napisała. A jeżeli to jednak prawda to dziewczyna ma ze soba bardzop powazne problemy. Tyle
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
A może autorka postu ma rozdwojenie jaźni ...........
I założenie 2 kont nie było zrobione ze złym zamiarem. Oczywiście żartuje. |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Strange :/
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Mi tu pachnie na prawde powaznymi zaburzeniami psychicznymi! Ta dziewczyna sobie chyba po prostu wymyśla historie... Jestem teraz zła na siebie bo jej współczułam... chyba jednak jestem za bardzo naiwna
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.