![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: plan dnia ślubu....???
dla mnie to jest bardzo dziwne robić zdjęcia przed ślubem, nie ma tego dreszczyku kiedy młody przychodzi ze wszystkimi do młodej i on amu się ukazuje w całej krasie a jego przytyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
(a szok ma trwac do slubowania, zeby mu sie przypadkiem nie odwidzialo ![]() A mnie zobaczy dopiero w kosciele jak brat mnie bedzie prowadzil do oltarza ![]() A sesja w trakcie wesela, wyskoczymy na chwilke, bo plener jest blisko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
ja mialam sesje 3 dni po slubie i tak rowniez polecam, sukienke zdazylam wyprac bukiet wciaz dobrze wygladal wiec wszystko ok(musze dodac ze w dniu slubu mialam fatalna fryzure wiec wszystko sobie na sesji odbilam
![]() najwazniejsze to ze nie zostawilismy gosci i wszyscy jednoglosnie stwierdzili ze tak bylo lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Właśnie pierwszy raz trafiłam na ten wątek i strasznie się cieszę bo bardzo przyda mi się wasza pomoc
![]() Otóż proszę, poradźcie mi jak rozplanować dzień żeby ze wszystkim się wyrobić kiedy ślub jest na godzinę 12.15? ![]() Istotne szczegóły: Ślub jest cywilny, pół godziny wcześniej muszę być w USC, dojazd zajmie jakieś 15 minut. Nie jesteśmy z TŻem katolikami więc odpada nam kwestia błogosławieństwa. Zrobienie fryzury potrwa góra półtorej godziny bo będę spała w wałkach (podobno) i potem już pójdzie z górki a fryzjerka przyjedzie do mnie do domku. Makijaż robię sama (proszę nie odradzajcie - zajmuję się makijażami). Po ślubie cywilnym będziemy jeszcze mięli taki piękny wykład ślubny oparty na Biblii przeprowadzony przez starszego zboru (taki jakby odpowiednik mszy w Kościele ![]() Pomóżcie mi proszę w zaplanowaniu tego wyjątkowego dnia ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Ślub 25.06.2011, a mój plan wygląda następująco
Przed Świętami Wielkanocnymi zrobię sobie podnoszenie włosów u nasady - efekt utrzymuje się u mnie około 6 miesięcy Na tydzień przed ślubem - kolor i podcięcie końcówek Na dzień przed ślubem - paznokcie w dłoniach i malowanie u stóp Dzień ślubu - uroczystość o godz. 15:00: godz. 7:00 - pobudka, a następnie kąpiel godz. 8:00 - śniadanie godz. 9:00 - fryzjer godz. 11:30 - makijaż - muszę tylko ustalić czy w tym samym miejscu co fryzjer (wtedy analogicznie byłoby wcześniej, czy też w domku) godz. 12:30 - ubieranie się ok. godz. 14:15 - błogosławieństwo 15:00 - ślub
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Ooojoj jak mam fryzjera na 7 rano maluje się sama (doś dobra jestem w tym ) no i tu was zaskocze na 11 w kościele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.