|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: akcja NORMADERM NA NOC
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wypelnilam chyba w piatek
|
|
|
|
|
#93 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
koleżanka w końcu dostała, kuzynka nie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ja wypełniłam w piątek i cisza
![]() Ciekawe co decyduje o tym, że ktos sie zakwalifikował a inny nie. Może to miejscowośc/liczba mieszkańców? A może wybierają po kilka osób z regionu? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie kremy dostaną te osoby, które zakreśliły w ankiecie odpowiedzi dotyczące dużej liczby znajomych, daru przekonywania itp. Na chłopski rozum- przecież oni te kremy nie wyysłają ot tak sobie, tylko po to by zadowolona część użytkowniczek zaczęła reklamować produkt wśród swojej grupy znajomych. To daje lepsze efekty niż reklama w mediach
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
a dziewczyny w liscie jest napisane ze dostniecie krem czy tylko probki ? zwroccie na to uwage
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wypelnilam tydzien temu i dostalam maila dzisiaj
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej, to same probki bez kremu tez przysylają? wydaje mi się ze krem+probki, a nie same probki
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale widze 2 opcje : -nowy produkt -probki nowego produktu W liscie jest to dokladnie okreslone.
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
dostałam list o takiej treści:
Cytat:
jeśli masz taki sam list = dostaniesz krem +próbki |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Oto treść maila
Dla zainteresowanych Szanowna Pani Dziękujemy za poświęcony czas i wypełnienie naszej ankiety. Przyjęte kryteria rekrutacyjne, pozwoliły nam zakwalifikować Panią do akcji marketingowo - badawczej dla renomowanej marki kosmetyków - Vichy. Jeżeli jest Pani zainteresowana wzięciem udziału w organizowanym przez nas projekcie, prosimy o odesłanie tego emaila i wpisanie w tytule wiadomości „TAK”. W ciągu tygodnia otrzyma Pani przesyłkę z nowym produktem Vichy i broszurą informacyjną. Przesyłka jest darmowa i nie ponosi Pani żadnych kosztów związanych z uczestnictwem w tym projekcie. Prosimy Panią o wypróbowanie produktu, jego ocenę i odpowiedź na naszą ankietę, która będzie umieszczona w Internecie. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
więc Cattt gratuluję
będziesz z nami testować
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
To jest bardzo związane z tym tzw. szeptanym marketingiem...nie wiem czy to nie jakas podpucha z testowaniem Vichy - ok - nie wątpię, że przesyłają, ale co dalej...pewnie zalew propozycji, żeby coś wciskać znajomym. Były o tym już wątki. Zero pytań o stan skóry, mnóstwo pytań o ilość znajomych...
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
No przestańcie juz o tych mailach bo dostałam manii sprawdzania poczty a jutro cały dzień bez netu i nie wiem jak przetrwam
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja też będę testować
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie podoba mi się jedna rzecz.
Ządają oni oceny produktu w ankiecie, tak po produkcie, jak i po probkach. Wydaje mi się, ze produkt można ocenic tylko po uzyciu pełnowymiarowego produktu. Próbki mogą powiedziec nam tylko czy produkt nie podraznia oraz jak się wchlania. Natomiast skora dopiero po 3 tygodniach reaguje na dany preparat pielęgnacyjny, wiec wiarygodna ocena możliwa jest dopiero po otrzymaniu pelnowymiarowego kremu. |
|
|
|
|
#108 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() Ta ilośc znajomych...to fakt,pewnie będą chcieli abyśmy polecali itp
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Ja też będę testować - dostałam odpowiedź 5 dni temu i czekam
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie jedna próbka wystarczyła na ok tydzień "mocnego" smarowania [bo nieraz zdazyło się, że posmarowałam 2gi raz, zapominając o tym, z e mam już na twarzy warstwę, tak więc bez oszczędzania wystarczy na minimum tydzień. w zestawie próbek wysyłają 5 = min. 5 tygodni kuracji = możliwa jest ocena na pdst otrzymanych próbek na swojej skórze zauważyłam poprawę w pierwszych dniach pierwszego tygodnia stosowania kuracji. |
|||
|
|
|
|
#112 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
będę odradzać,kitu znajomym nie bede wciskać.A oni? no cóż muszą się liczyć z tym,że nie wszystkim produkt podpasuje.I to pewnie chcą zbadać |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
ktos wie czy informacja umieszczona na dole ankiety :
"Ta ankieta nie jest aktualnie aktywna. Nie będziesz miał możliwości zapisu swoich wyników." oznacza, ze juz nie da sie zapisac? |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej dla nich aby próbki dostały osoby, które mają kontakt z jak największą iloscią osób, z jak największa ilością rozmawia o kosmetykach i ma jakiś tam autorytet wśród znajomych odnośnie kosmetyków proste więcej ludzi zna = większ ailość osób dowie się o produkcie i działaniu/skuteczności = mamy kaskę ![]() ja to jak najbardziej rozumiemi a akcja, gdzie dostaję pełnowymiarowy kosmetyk + próbki za darmo mnie się podoba, oj bardzo podoba i pewnie łatwiej będzie mi się zdecydować na wybór firmy, gdy będę w rozterce "który kosmetyk kupić? |
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno będą osoby, którym kosmetyk nie przypasuje ale jeśli decyduję się na taki krok [tzn. taką akcję promocyjną] = mam przekonanie o dobrym działaniu kosmetyku zresztą ja na Vichy nie narzekam, jak do tej pory Cytat:
wcześniej nei było tej informacji, czyli juz skończyły się zestawy próbne |
||
|
|
|
|
#116 |
|
Mrs Mrau
|
Kasia a jaki krem dostałaś ?
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
o ten: NORMADERM na noc, Chronoaktywny krem zwalczający niedoskonałości skóry
całe 50 ml ![]() + 5 małych 5ml próbek tegoż kremu [w kolejnym @ pan Paweł uświadamia, że próbki to tak dla znajomych, aby i oni mogli przetestować, ja tak na próbę [na ile wystarczy próbka] jedną sobie zgarnęłam, resztę pewnie komuś z dobrego serca przekażę albo na wakacyjne wyjazdy będzie jak znalazł zwłaszcza, że liczy się wielkość bagażu ]jeszcze dodam z opakowania: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dostalas oprocz tych probek pelnowymiarowy krem?? Kazdy dostaje to samo?? A tak wogle to jakie dokladnie kosmetyki sa w zestawie?? |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam zestaw: pełnowymiarowy krem [50ml] + 5 małych 5ml próbek tego samego kremu + broszura [ulotka] informacyjna na temat tegoż kremu jak narazie osoby, które swoje przesyłki odebrały mniej więcej w tym czasie co ja dostały zestaw składający się z 5 próbek + pełnowymiarowego kremu i broszury informacyjnej to ten oto krem: NORMADERM na noc, Chronoaktywny krem zwalczający niedoskonałości skóry |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie o to mi chodzilo, czy ta informacja jest nowa czy była tam już wcześniej, bo w sumie skoro ankieta nie działa to czemu jej nie zamkną?szkoda |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.