|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nie lubię swojego życia
Tak sobie pomyślałem, że chyba jednak wyślę tym 3 dziewczynom jakieś życzenia świąteczne na maila. Ale się zdziwią
. Nie wiem tylko, kiedy powinienem to zrobić. Czy np. dzisiaj nie będzie za wcześnie? Kiedy wy wysyłacie?
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wysyłam też dzień wcześniej, ale jak wyślesz dzisiaj to też powinno byc dobrze Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, więc mimo iż jej tu nie ma, to Ci odpowiem. Często jest tak, że wydaje nam się, że rozważyliśmy już wszystkie możliwości i że nic więcej w danej sytuacji nie da się zrobić. Okazało się, że jedna z wypowiadających się w tym topiku osób dała mi wskazówkę, czym moje zachowanie może być spowodowane. Na razie jeszcze nic z tą wskazówką nie zrobiłem i nie powiem kim jest ta osoba, ani co to była za wskazówka (przesłana na "priva"). Ta osoba pewnie wie, że o Niej mówię . Choćby dlatego jestem zadowolony, że założyłem ten topik |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
To co chciałem napisać jest widoczne.... jak widac zrezygnowałem z pytania .
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda ze nam nie zdradzisz jednak co to była za dobra rada wyslana na PM
- bo my wszyscy tu sie głowimi co Ci doradzic i jak najlepiej ahh ciekawi jestemy w takim razie co to była za TRAFNA rada ale wazne wsumie ze Ty wiesz a to najwaznijesze i kieruj sie nia !co do zyczen- widzisz małymi koczkami i przełamujesz sie- tak 3maj ja wysylam dzien przed swietami
|
|
|
|
|
#98 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
domyslam sie czyja to rada ale nie bede zdradzac co mi mowi intucija hehe
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
otoz to:P moje dobre checi sie skonczyly . wiara w czlowieka... mam wrazenie ze nadal winisz okolicznosci i innych ludzi... a to nie tak. w mojej klasie jest sobie dziewczyna, ktora konsekwentnie alienuje sie, siedziala sama, jest cicha, uczy sie sie dobrze, ale nie ponad przecietnosc, przerwy spedza sama, caly wolny spedzala pograzona w lekturze czy uczeniu sie orientalnego jezyka, rysowaniu, nie pytana sie nie odzywala, w pewnym sensie jej postac mogla budzic mieszane uczucia na pierwszy rzut oka, zaduze ubrania, bardzo bardzo skromne, przypominajace mode prlu (nie mowie tego zlosliwie..). trzeba przyznac, ze klasa moze nie od razu, ale po pewnym czasie probowala inicjowac kontakt z nia, wypytywala o zainteresowania, byla na bodaj 2-3 wycieczkach. na pewno na jej zachowanie jakis wplyw maja uwarunkowania typu ciezka sytuacja materialna, wychowanie w domu (ona, troche zmienila teraz swoje podejscie, na bardziej otwarte ale nadal widac ze lubi swoja samotnosc, nie przeszkadza jej ona, jest odosobniona, cicha, ale paradoksalnie nie sierotkowata i slamazarna...) przy tym ma ciekawe zainteresowania, filozofie wschodu, manga nie wiem o niej pod tym wzgledem zbyt duzo, ale nie wydaje mi sie, zeby dzielila sie nimi z kims..a z drugiej strony, poznawac ludzki swiat bez ludzi?
|
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przed Toba całe życie, więc nie rozczulaj się nad sobą, tylko bierz je za mordę i żyj! |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
jeśli mnei sie udąło to Tobei tez sie uda!!!!
Pozdrawiam serdecznei i trzymam kciuki....i wyslij te zyczenia
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
|
#104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze.... I jak sie czujesz?? Na pewno się cieszysz i odczuwasz satrysfakcje ze zrobiles cos milego dla innych
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten mój perfekcjonizm...
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Ale wysłałeś i to się liczy
![]() Metoda malych kroczków zaczyna dziłac
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam sie bez bicia, że ja też często wysyłam te same życzenia do znajomych... no i chyba takie dostaje... w dobie smsów i wierszyków smsowych chyba każdy tak robi... bo raczej trudno jest wysłać 30 smsów z różnymi, niepowtarzalnymi życzeniami..., a przecież wiadomo czego sobie zawsze życzymy w święta.... więc tak naprawdę liczy sie przede wszystkim gest
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Wszystkim Wizażankom i Wizażystom życzę Zdrowych i Wesołych Świąt
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy Krzysztof
i nawzajem życzymy Wesolych Świat i Mokrego Dyngusa przy okazji wiecej wiary w siebie i innych ludzi
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja Tobie życze wszytskeigo co dopbre i ciepłe!!!! Wiecej wiary we własne siły i wielu ciepłych ludzi wokół!!!! No i puszystych i zółciutkich kurczaczków
|
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj to się naprawdę zdziwiłem. Ostatnio w moim pokoju popsuły się żaluzje i wczoraj chodziłem z mamą do sklepu w którym je kupowaliśmy. Dziewczyna powiedziała, że nie ma pewnej części i przywiezie do nas do domu (dzisiaj). Faktycznie, przyjechała i przywiozła. Mnie akurat nie było w domu. Moja mama stwierdziła, że ona chyba tak specjalnie powiedziała, że przywiezie do domu, żeby się ze mną zobaczyć
![]() , bo "tak dziwnie rozglądała się po mieszkaniu" . Co prawda nic o mnie nie powiedziała, ale mama mówiła, że wychodząc wyglądała na "zawiedzioną" . Z początku myślałem, że to jakiś "spóźniony Prima Aprilis" mama mi robi, ale stwierdziła, że nie. A ja nawet nie pamiętam jak ona wygląda
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie we wtorek udaj się do tego sklepu pod byle pretekstem,że np.szukasz czegoś do czyszczenia żaluzji
.Odwagi i do roboty we wtorek .
|
|
#115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
ehh to moze pojdz wymienic zaluzje na inny kolor
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
To poproś o radę w tej sprawie
Jeśli pójdziesz niedługo przed zamnięciem, może dziewczyna skoczy z tobą do najbliższego sklepu
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
musze zapamietac widac sam jestem zbyt tepy |
|
|
|
|
|
#119 |
|
BAN stały
|
Ciekawe pomysły macie
, ale moim zdaniem nic z tego nie będzie. Znając siebie, nie sądzę, abym poszedł we wtorek do tego sklepu. Poza tym uważam, że posiadanie dziewczyny zobowiązuje, a jak ja mogę wyjść z nią gdzieś wieczorem, jak ja sam się boję wyjść. Uważam też, że w razie czego, dziewczynę trzeba obronić, a ja jestem "tchórzem" i w razie jakiegoś niebezpieczeństwa jestem pewien, że sam bym raczej uciekał, niż troszczył się o nią . Nigdy się nie biłem, więc nie potrafię tego robić.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
jesli umiesz uciekac, to wez ja na rece i jazda. kto ci kaze sie bic? pesymaista z ciebie, wszystko widzisz od razu na czarno... idz tam we wtorek i zobaczysz, ze wszystko bedzie ok.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

. Nie wiem tylko, kiedy powinienem to zrobić. Czy np. dzisiaj nie będzie za wcześnie? Kiedy wy wysyłacie?

. Choćby dlatego jestem zadowolony, że założyłem ten topik
- bo my wszyscy tu sie głowimi co Ci doradzic i jak najlepiej

Ten mój perfekcjonizm...

, bo "tak dziwnie rozglądała się po mieszkaniu"
musze zapamietac
. Nigdy się nie biłem, więc nie potrafię tego robić.