Co sądzicie o układzie mieszkanie za sex - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-01-19, 13:12   #91
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Co sądzicie o układzie mieszkanie za sex

Pan może najwyżej zaoferować dwa jajeczka na miękko
Stary 2017-01-19, 13:22   #92
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Pan może najwyżej zaoferować dwa jajeczka na miękko
i kiełbaskę bądź parówke
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 13:26   #93
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
Zmień ton i zejdź z białego konia.
To, że jakaś forma prostytucji komuś pasuje, a inna nie, nie zmienia w żaden sposób definicji samego słowa.
Jeśli ktoś robi coś, czego nie chce, pod naciskiem innych osób, to na to jest paragraf.

Cytat:
Poza tym poczytaj sobie moje posty i wskaż mi proszę, gdzie ją namawiam do czegoś.
Nie pisałam tylko do Ciebie, połowa wątku ją "namawia" na pracę w agencji. Z troski o jej finanse, oczywiście, bo absolutnie nie po to, żeby po raz 12785931 podkreślić, że jest dziwką i co o takich myślą.

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Nie wierze że mozna chciec zostac prostytutka.
Dlaczego?

Cytat:
Co postanowiłas autorko? Kiedy przeprowadzka?
Nie ma to jak mieszkac w stolicy Woooow! Kolezanki na pewno beda zazdroscic tylko nie wspominaj ile Cie bedzie kosztował wynajem pokoju
A niby po co? Żeby mogły z niej szydzić, tak jak Ty robisz teraz? Serio, taki masz ubaw z prostytutek, skoro nawet nie wierzysz, że one to robią z własnej woli, a dla chorego dziecka?
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 13:35   #94
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś robi coś, czego nie chce, pod naciskiem innych osób, to na to jest paragraf.

Nie pisałam tylko do Ciebie, połowa wątku ją "namawia" na pracę w agencji. Z troski o jej finanse, oczywiście, bo absolutnie nie po to, żeby po raz 12785931 podkreślić, że jest dziwką i co o takich myślą.
WTF are u saying to me bro. Oczekuję wyjaśnień, bo skoro straszysz paragrafami to oczekuję pełnego przedstawienia zarzutów, ze wskazaniem a)w którym miejscu namawiam do czegoś, b)w którym miejscu okazałam autorce brak szacunku/pogardę/negatywne uczucia.
Bo skoro pisałaś ''nie tylko do mnie'' to znaczy, że do mnie też.
I nie, sam fakt tego, że napisałam że ten układ jest dla niej niekorzystny ekonomicznie to nie jest żadne namawianie/pojazd.
Naprawdę sobie nieźle pozwalasz, ale to nie ze mną.
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 13:45   #95
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:

A niby po co? Żeby mogły z niej szydzić, tak jak Ty robisz teraz? Serio, taki masz ubaw z prostytutek, skoro nawet nie wierzysz, że one to robią z własnej woli, a dla chorego dziecka?
Z własnej woli to nie wierze że mozna chciec zostac prostytutką. Z przymusu, dla chorego ciezko bliskiego, z problemami finansowymi to uwierze.
Serio dla ciebie to takie nic? Spoko zawod jak zawod ma mase opcji innych, dzieci jej w domu z głodu nie płacza by potrzebowała szybkiej i łatwej kasy. Nie mówie ze mam ubaw z prostytutek mam ubaw z takich jak autorka watku co zostaje prostytutka bo ma na to ochote za marne grosze. Prostytutka ma z tego wiecej kasy niz autorka.
To nie jest normalne że dziewczyna woli tak zrobic niz isc do normalnej pracy i wynajmowac z dziewczynami mieszkanie. Mozna wynajmowac z kims innym nie tylko ten jeden facet wynajmuje pokoj w Warszawie. Nie wiem czy autorka jest swiadoma w jakiej sytuacji sie postawi.
Stary 2017-01-19, 13:50   #96
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
WTF are u saying to me bro. Oczekuję wyjaśnień, bo skoro straszysz paragrafami to oczekuję pełnego przedstawienia zarzutów, ze wskazaniem a)w którym miejscu namawiam do czegoś, b)w którym miejscu okazałam autorce brak szacunku/pogardę/negatywne uczucia.
Bo skoro pisałaś ''nie tylko do mnie'' to znaczy, że do mnie też.
I nie, sam fakt tego, że napisałam że ten układ jest dla niej niekorzystny ekonomicznie to nie jest żadne namawianie/pojazd.
Naprawdę sobie nieźle pozwalasz, ale to nie ze mną.
Wypij melisę.
Do Ciebie był fragment o tym, czym się różni prostytucja, którą ona chce/rozważa uprawiać od tej, której nie chce. No właśnie tym. Nie wiem, o czym tu jeszcze dyskutować i po co jej wmawiać, że może iść równie dobrze do burdelu, skoro wyraźnie zaznaczyła, że tego akurat nie chce robić i po co ją przekonywać, że to żadna różnica, kiedy różnica jest znacząca - sama zainteresowana nie bierze tego pod uwagę.

Widać dla wizażanek jest jakaś różnica również, bo tymi najbiedniejszymi prostytutkami pogardzają jakoś bardziej, bycie ekskluzywną zarabiającą krocie to chyba trochę zazdro...

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Serio dla ciebie to takie nic? Spoko zawod jak zawod ma mase opcji innych, dzieci jej w domu z głodu nie płacza by potrzebowała szybkiej i łatwej kasy.
Serio, mało mnie obchodzi, kto z kim sypia, o ile nikomu nie dzieje się krzywda.

Cytat:
Nie mówie ze mam ubaw z prostytutek mam ubaw z takich jak autorka watku co zostaje prostytutka bo ma na to ochote za marne grosze.
Dlaczego? Skąd taka potrzeba wyśmiewania?
Stary 2017-01-19, 14:00   #97
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:

Serio, mało mnie obchodzi, kto z kim sypia, o ile nikomu nie dzieje się krzywda.

Teraz sie nie dzieje, ale moze.
Potem gadanie że "kobiety szanujcie sie" ...
Uwazam ze moze tego załować i powinna jeszcze to przemyśleć czy na pewno gra jest warta świeczki. Czy naprawde chce byc tak traktowana przez tego faceta? Czy to na pewno jedyne rozwiazanie?
Tylko tyle.
Stary 2017-01-19, 14:04   #98
Devon_rose
Zakorzenienie

Cytat:
Z własnej woli to nie wierze że mozna chciec zostac prostytutką. Z przymusu, dla chorego ciezko bliskiego, z problemami finansowymi to uwierze.
Serio dla ciebie to takie nic? Spoko zawod jak zawod ma mase opcji innych, dzieci jej w domu z głodu nie płacza by potrzebowała szybkiej i łatwej kasy. Nie mówie ze mam ubaw z prostytutek mam ubaw z takich jak autorka watku co zostaje prostytutka bo ma na to ochote za marne grosze. Prostytutka ma z tego wiecej kasy niz autorka.
To nie jest normalne że dziewczyna woli tak zrobic niz isc do normalnej pracy i wynajmowac z dziewczynami mieszkanie. Mozna wynajmowac z kims innym nie tylko ten jeden facet wynajmuje pokoj w Warszawie. Nie wiem czy autorka jest swiadoma w jakiej sytuacji sie postawi.
To uwierz.
Dla niektórych to praca jak każda inna.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 14:06   #99
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Wypij melisę.
Do Ciebie był fragment o tym, czym się różni prostytucja, którą ona chce/rozważa uprawiać od tej, której nie chce. No właśnie tym. Nie wiem, o czym tu jeszcze dyskutować i po co jej wmawiać, że może iść równie dobrze do burdelu, skoro wyraźnie zaznaczyła, że tego akurat nie chce robić i po co ją przekonywać, że to żadna różnica, kiedy różnica jest znacząca - sama zainteresowana nie bierze tego pod uwagę.

Widać dla wizażanek jest jakaś różnica również, bo tymi najbiedniejszymi prostytutkami pogardzają jakoś bardziej, bycie ekskluzywną zarabiającą krocie to chyba trochę zazdro...

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Sama wypij następnym razem, zanim coś napiszesz. Niezły tupet trzeba mieć, żeby komuś sugerować paragrafy, a jak się oburzy, pisać, że przesadza.
Trzy razy mi napisałaś to samo. Wiem o tym, że autorka jeden układ odrzuca, a drugi nie. Jednak oba są formą prostytucji i wyparcie autorki nic tu nie zmieni. Chce w to wejść, niech wchodzi z otwartymi oczami.
Stary 2017-01-19, 14:09   #100
kennedy
Zakorzenienie

Dziewczyna jest mloda glupia i widzi 'latwa kase'.
Dlatego ja ostrzegamy bo to nie jest zawod. Moze sie jej stac wielka krzywda.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 14:19   #101
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Teraz sie nie dzieje, ale moze.
Uwazam ze moze tego załować i powinna jeszcze to przemyśleć czy na pewno gra jest warta świeczki. Czy naprawde chce byc tak traktowana przez tego faceta? Czy to na pewno jedyne rozwiazanie?
Tylko tyle.
Co może się zdarzyć? I w czym Twoje gnojenie jej może pomóc? I w jaki sposób "szanowanie się" chroni przed byciem skrzywdzonym?

Cytat:

Sama wypij następnym razem, zanim coś napiszesz. Niezły tupet trzeba mieć, żeby komuś sugerować paragrafy, a jak się oburzy, pisać, że przesadza.
Trzy razy mi napisałaś to samo. Wiem o tym, że autorka jeden układ odrzuca, a drugi nie. Jednak oba są formą prostytucji i wyparcie autorki nic tu nie zmieni. Chce w to wejść, niech wchodzi z otwartymi oczami.
Stewardesa ma rację, jesteś trollem.
Trzy razy napisałam to samo, ale nie zrozumiałaś. Autorka nigdzie nie napisała, że to nie jest prostytucja, więc nie musisz się podniecać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-19, 14:41   #102
201703061049
Konto usunięte

Cytat:

Stewardesa ma rację, jesteś trollem.
Trzy razy napisałam to samo, ale nie zrozumiałaś. Autorka nigdzie nie napisała, że to nie jest prostytucja, więc nie musisz się podniecać.
Widzę że dzielisz ze stewardesą jakże wartościowy sposób dyskusji, jak tylko palniesz coś głupiego albo twój wydumany obraz siebie jako nizachwianego autorytetu ktoś podważy, z automatu jest trollem. No trudno, choć akurat tobie inteligencji nie można odmówić, więc tym gorzej.
Z wypowiedzi autorki: ''niby wiem, że to rodzaj prostytucji'' ''ale to trochę jak z chłopakiem'' - nic w tych sformułowaniach cię nie zastanowiło?
Stary 2017-01-19, 15:04   #103
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Co może się zdarzyć? I w czym Twoje gnojenie jej może pomóc? I w jaki sposób "szanowanie się" chroni przed byciem skrzywdzonym?

Serio nie wiesz co moze sie zdarzyć w sytuacji gdy obcy facet dyktuje warunki ? Ja jej to po prostu odradzam.
Chroni w ten sposób że minimalizuje ryzyko bycia skrzywdzonym.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Z wypowiedzi autorki: ''niby wiem, że to rodzaj prostytucji'' ''ale to trochę jak z chłopakiem'' - nic w tych sformułowaniach cię nie zastanowiło?
Według mnie to takie tłumaczenie samej siebie.
Stary 2017-01-19, 15:35   #104
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Widzę że dzielisz ze stewardesą jakże wartościowy sposób dyskusji, jak tylko palniesz coś głupiego albo twój wydumany obraz siebie jako nizachwianego autorytetu ktoś podważy, z automatu jest trollem. No trudno, choć akurat tobie inteligencji nie można odmówić, więc tym gorzej.
"Rozumiem że to też rodzaj prostytucji ale nie jest dla mnie obrzydliwe"

I to jest ta magiczna różnica, o która pytała kennedy, która parę postów temu nazwała autorkę głupią, zaraz przed tym, gdy Norine mimo to ją na to rozwiazanie namawiała, Emanuelle nazwała ją żałosną i obrzydliwą. Tak wygląda ten pełen troski wątek, a Ty uczepiłaś się akurat Stewardesy?

Pisanie w stylu co za różnica, jaki to rodzaj prostytucji i że fakt, czy człowiek robi to z własnej, nieprzymuszonej woli nie ma znaczenia - wtf?

Cytat:
Serio nie wiesz co moze sie zdarzyć w sytuacji gdy obcy facet dyktuje warunki ? Ja jej to po prostu odradzam.
Chroni w ten sposób że minimalizuje ryzyko bycia skrzywdzonym.
Serio wydaje Ci się, że robisz to z misji? W pierwszym poście nawet nie poruszyłaś tematu ewentualnych zagrożeń, jedynie ceny.
Połowa postów w tym wątku to nic innego tylko danie ujścia swojej niechęci do prostytutek, która również z samej autorki wylazła, no chyba, że z przystojnym i za dobrą kasę, to bym sama chciała...
Stary 2017-01-19, 15:44   #105
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:

I to jest ta magiczna różnica, o która pytała kennedy, która parę postów temu nazwała autorkę głupią, zaraz przed tym, gdy Norine mimo to ją na to rozwiazanie namawiała, Emanuelle nazwała ją żałosną i obrzydliwą. Tak wygląda ten pełen troski wątek, a Ty uczepiłaś się akurat Stewardesy?

Pisanie w stylu co za różnica, jaki to rodzaj prostytucji i że fakt, czy człowiek robi to z własnej, nieprzymuszonej woli nie ma znaczenia - wtf?

Serio wydaje Ci się, że robisz to z misji? W pierwszym poście nawet nie poruszyłaś tematu ewentualnych zagrożeń, jedynie ceny.
Połowa postów w tym wątku to nic innego tylko danie ujścia swojej niechęci do prostytutek, która również z samej autorki wylazła, no chyba, że z przystojnym i za dobrą kasę, to bym sama chciała...
Pisałam tez o tym że moze sie zaangazowac a facet ją oleje i że on bedzie stawiał warunki i moze zmieniac wymagania ( "zażyczy sobie seks 3x dziennie ...(...)") co moze byc dla niej krzywdzące.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-19, 15:57   #106
201703061049
Konto usunięte

Cytat:

Czepiałam się zadając pytanie? No dla mnie akurat jest kluczowe, czy autorka w pełni zdaje sobie sprawę z tego, na jaki układ się pisze. Między innymi dlatego, że - jak widzimy po zacytowanym przez ciebie odzewie - będzie musiała się zmierzyć z piętnem społecznym.
W życiu nie powiedziałam, że to, że robi to własnej woli nie ma znaczenia. Ma kluczowe znaczenie, dlatego dopytałam, żeby autorka wypowiedziała się szerzej. Pracuję z prostytutkami i to zagadnienie jest ważne.
Tyle w tym wątku pogardy i wyzwisk, a ty mnie akurat wybrałaś, żeby straszyć paragrafami, choć udzieliłam identycznej porady jak ty?
Stary 2017-01-19, 16:09   #107
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Pisałam tez o tym że moze sie zaangazowac a facet ją oleje i że on bedzie stawiał warunki i moze zmieniac wymagania ( "zażyczy sobie seks 3x dziennie ...(...)") co moze byc dla niej krzywdzące.
No i tego się nie czepiłam, w zasadzie podzieliłam Twoje obawy.

Cytat:
Czepiałam się zadając pytanie?
Stwierdziłaś, że Stewardesa się myli i że sugeruje, że tak rozumiany układ nie jest formą prostytucji.

Cytat:
No dla mnie akurat jest kluczowe, czy autorka w pełni zdaje sobie sprawę z tego, na jaki układ się pisze. Między innymi dlatego, że - jak widzimy po zacytowanym przez ciebie odzewie - będzie musiała się zmierzyć z piętnem społecznym.
W życiu nie powiedziałam, że to, że robi to własnej woli nie ma znaczenia. Ma kluczowe znaczenie, dlatego dopytałam, żeby autorka wypowiedziała się szerzej. Pracuję z prostytutkami i to zagadnienie jest ważne.
Tyle w tym wątku pogardy i wyzwisk, a ty mnie akurat wybrałaś, żeby straszyć paragrafami, choć udzieliłam identycznej porady jak ty?
Nie straszyłam Cię paragrafami, napisałam, że to ma ogromne znaczenie, czy osoba robi to z własnej woli i w takiej formie, jaka jej odpowiada, inaczej mamy do czynienia z tragedią i/lub przestępstwem.
Stary 2017-01-19, 16:17   #108
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Stwierdziłaś, że Stewardesa się myli i że sugeruje, że tak rozumiany układ nie jest formą prostytucji.

Nie straszyłam Cię paragrafami, napisałam, że to ma ogromne znaczenie, czy osoba robi to z własnej woli i w takiej formie, jaka jej odpowiada, inaczej mamy do czynienia z tragedią i/lub przestępstwem.
Bo sposób, w jaki to ujęła, sugerował, że taki układ różni się od prostytucji. Pytanie było: czym się różni? odpowiedziała: tym, że... (sugerując, że skoro się różni, to być może prostytucją nie jest. )

Dla mnie bardzo ważne było, żeby dla autorki było jasne, że wchodzi w układ prostytutka-klient i że właśnie tak będzie postrzegana przez klientów jak i dużą część społeczeństwa. Nie chciałabym, żeby z myślą ''to trochę w sumie jak z chłopakiem'' pakowała się w układ, który może być dla niej niszczący.
Stary 2017-01-19, 18:02   #109
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Mogę sobie być niepoprawna politycznie, ale gdyby na przykład moja przyjaciółka albo siostra poinformowała mnie o takim genialnym pomyśle na życie jaki ma autorka wątku, to kazałabym jej puknąć się w łeb i poszukać sobie zwykłej, normalnej pracy, choćby i na kasie w biedrze, czy w jakiejś kawiarni, wynająć sobie pokój w mieszkaniu ze studentkami, albo pracującymi dziewczynami, a weekendy poświęcić na doszkalanie się. I tak, będę sobie śmieszkować z pomysłu prostytuowania się za pokoik, bo te kilka stówek można zarobić w normalny sposób. A na randki i seks umawiać się z kimś dlatego, że ma się na to ochotę, a nie dlatego, że jak się tego nie zrobi, to zdechnie się z głodu pod mostem. I nie, dla mnie prostytuowanie się przez cały okrągły miesiąc z jakimś gostkiem, którego się nawet nie widziało na oczy, to nie jest praca jak każda inne. Taka sobie jestem staroświecka dewotka, trudno.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 18:06   #110
White_Dove
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;69892801]Mogę sobie być niepoprawna politycznie, ale gdyby na przykład moja przyjaciółka albo siostra poinformowała mnie o takim genialnym pomyśle na życie jaki ma autorka wątku, to kazałabym jej puknąć się w łeb i poszukać sobie zwykłej, normalnej pracy, choćby i na kasie w biedrze, czy w jakiejś kawiarni, wynająć sobie pokój w mieszkaniu ze studentkami, albo pracującymi dziewczynami, a weekendy poświęcić na doszkalanie się. I tak, będę sobie śmieszkować z pomysłu prostytuowania się za pokoik, bo te kilka stówek można zarobić w normalny sposób. A na randki i seks umawiać się z kimś dlatego, że ma się na to ochotę, a nie dlatego, że jak się tego nie zrobi, to zdechnie się z głodu pod mostem. I nie, dla mnie prostytuowanie się przez cały okrągły miesiąc z jakimś gostkiem, którego się nawet nie widziało na oczy, to nie jest praca jak każda inne. Taka sobie jestem staroświecka dewotka, trudno.[/QUOTE]

Czyli jest juz Nas dwie.
Jesli by sie spotykała z jakims facetem na sam seks to byliby "partnerami do seksu" czyli byliby sobie równi a tak facet bedzie "klientem" i bedzie mógł wymagać nie wiadomo czego i moze miec gdzies że ona nie chce/ nie ma ochoty na coś moze ją szantażowac : "jak nie chcesz to won idz spac pod mostem" Facet ma solidny argument "gdzie bedziesz spac/mieszkac?" Tym bardziej ze zima teraz.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2017-01-19 o 18:12
Stary 2017-01-19, 19:14   #111
Kelecka
Zadomowienie

Cytat:

Czyli jest juz Nas dwie.
Jesli by sie spotykała z jakims facetem na sam seks to byliby "partnerami do seksu" czyli byliby sobie równi a tak facet bedzie "klientem" i bedzie mógł wymagać nie wiadomo czego i moze miec gdzies że ona nie chce/ nie ma ochoty na coś moze ją szantażowac : "jak nie chcesz to won idz spac pod mostem" Facet ma solidny argument "gdzie bedziesz spac/mieszkac?" Tym bardziej ze zima teraz.
Jakbym miala sie z kims spotykac na 'sam sex' to wolalabym sie spotykac na sex i trzepac z tego gruba kase. (Nie nie uwazam podejscia autorki za sluszne, bo na drobne bym sie nie rozmieniala, no ale moze autorka nie ma urody / figury / warunkow.)
Kelecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 21:51   #112
stewardesa
BAN stały

Cytat:
To przestań.
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;69892801]Mogę sobie być niepoprawna politycznie, ale gdyby na przykład moja przyjaciółka albo siostra poinformowała mnie o takim genialnym pomyśle na życie jaki ma autorka wątku, to kazałabym jej puknąć się w łeb i poszukać sobie zwykłej, normalnej pracy, choćby i na kasie w biedrze, czy w jakiejś kawiarni, wynająć sobie pokój w mieszkaniu ze studentkami, albo pracującymi dziewczynami, a weekendy poświęcić na doszkalanie się. I tak, będę sobie śmieszkować z pomysłu prostytuowania się za pokoik, bo te kilka stówek można zarobić w normalny sposób. A na randki i seks umawiać się z kimś dlatego, że ma się na to ochotę, a nie dlatego, że jak się tego nie zrobi, to zdechnie się z głodu pod mostem. I nie, dla mnie prostytuowanie się przez cały okrągły miesiąc z jakimś gostkiem, którego się nawet nie widziało na oczy, to nie jest praca jak każda inne. Taka sobie jestem staroświecka dewotka, trudno.[/QUOTE]1 czy 2 osoby nieśmieszkujące z tego pomysłu i nie potrzebujące wylać wiadra pomyj na autorkę nie czynią większości staroświecką, nie wiem czy nawet niepoprawną politycznie.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 21:57   #113
White_Dove
Zakorzenienie

Ok. Autorko rób jak chcesz, nie obchodzi mnie to.
Nie pytaj co sadzimy bo połowa nie będzie mogła nic powiedzieć w tym temacie. Twoje życie, Twój wybór, Twoje konsekwencje, Twój błąd. Zakładając że nie jestes trollem.

REKLAMA
Stary 2017-01-20, 06:16   #114
katarzyna6785
Raczkowanie

Dokładnie, to Twoje sumienie i Twoja decyzja, Autorko. Tylko po co się oszukiwać, to "trochę jak związek" dobrze wiadomo, czym to pachnie.
katarzyna6785 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-20, 14:55   #115
FacetZ
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ola_6789 Pokaż wiadomość
Hej!
Na forum jestem nowa, mam 23 lata, przeprowadzam się do warszawy,a nie mam za bardzo pieniążków. Ostatnio znalazłam ołoszenie chłopaka 25 lat, który chcę wynając pokój wzamian za wspólnie spędzone chwilę, coś trochę jak para, trochę z nim porozmawiałam i wymieniliśmy się zdjeciami-przypadlismy sobie do gustu. Teraz mam troche wątpliwości. Co o tym sadzicie?
Faceci którzy oferują mieszkanie za seks są z tej najniższej półki mentalnościowo finansowej, a jak wiadomo tacy ludzie w większości nie mają zasad moralnych oraz honoru. Tak więc możesz mieć przykre doświadczenia.
Już lepiej wejść w układ sponsorowany za pieniądze i za nie wynając sobie własne mieszkanie i mieć spokój.
FacetZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-20, 19:20   #116
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
No ale czego Słoik nie zrobi dla 9m^2 w stolicy.
Cytat:
Nie ma to jak mieszkac w stolicy Woooow! Kolezanki na pewno beda zazdroscic
Nie popierasz prostytucji jakiejkolwiek? Rozumiem.
Nie rozumiem jednak, jakim prawem obrażasz w tej chwili wszystkich przyjezdnych do stolicy? Uważasz, że każda osoba, która decyduje się na Warszawę zrobi absolutnie wszystko, nawet zainteresuje się prostytucją, byle tam przetrwać?

Obrzydliwe.
Stary 2017-01-23, 05:56   #117
katarzyna6785
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FacetZ Pokaż wiadomość
Faceci którzy oferują mieszkanie za seks są z tej najniższej półki mentalnościowo finansowej, a jak wiadomo tacy ludzie w większości nie mają zasad moralnych oraz honoru. Tak więc możesz mieć przykre doświadczenia.
Już lepiej wejść w układ sponsorowany za pieniądze i za nie wynając sobie własne mieszkanie i mieć spokój.
Finansowo lepiej, ale przedmiot usługi pozostaje ten sam i z moralnego punktu widzenia sytuacja jest ta sama.

REKLAMA
Stary 2017-01-23, 06:18   #118
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez katarzyna6785 Pokaż wiadomość
Finansowo lepiej, ale przedmiot usługi pozostaje ten sam i z moralnego punktu widzenia sytuacja jest ta sama.
Nie napisał, że jest inna. Ja wiem, że nie ma innych argumentów, ale spróbujcie przyjąć do wiadomości, że nikt nie zaprzecza, że to prostytucja. A czy to ma cokolwiek wspólnego z moralnością lub jej brakiem, to inna sprawa. Na pewno pilnowanie czyjejś moralności jest jej przykładem

inb4: Ale to prostytucja!!!1!!11!!!!!1 !!!
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-24, 06:56   #119
katarzyna6785
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Nie napisał, że jest inna. Ja wiem, że nie ma innych argumentów, ale spróbujcie przyjąć do wiadomości, że nikt nie zaprzecza, że to prostytucja. A czy to ma cokolwiek wspólnego z moralnością lub jej brakiem, to inna sprawa. Na pewno pilnowanie czyjejś moralności jest jej przykładem

inb4: Ale to prostytucja!!!1!!11!!!!!1 !!!
Ja wiem, że nikt nie zaprzecza. Tyle że można dać d*** za przysłowiowy talerz zupy albo za grubą kasę. Chodzi mi tylko o te "dobre rady", żeby "cenić się bardziej" i pójść np. na sponsoring Tak się tu wszyscy troszczymy o Autorkę, żeby się za tanio nie oddała, skoro ją tak korci ta perspektywa.
Stary 2017-01-24, 14:31   #120
Lianca
Zadomowienie

Dziewczyny wszystko fajnie, trochę się pośmiałyśmy.. Ale mnie się tu nasuwa główne pytanie - Skąd autorka ma pewność, że to na pewno jest samotny niegroźny chłopak, który chce bawić się w sponsoring? A może to ogłoszenia to ściema i jak dziewczyna do owej Wawy dojedzie to dostanie w "w łeb" i do burdelu? Bo co - bo miły był przez telefon to na pewno to prawda?
O losie.

Ja również nie należę do osób, które oceniają. Twój tyłek - Twoja sprawa... ale zwyczajnie proponuję abyś wykazała się również zdrowym rozsądkiem i chociaż wzięła pod uwagę, że to może się skończyć niedobrze.

Dodam, że mieszkam w małej miejscowości obok Warszawy. W zasadzie mam do Wawy 5km. Świetny dojazd komunikacją miejską. I wynajmuję pokój komuś za 500 zł miesięcznie.

Może zamiast pakować się ten bałagan po prostu wynajmij coś pod Wawą, a nie w centrum. Wierz mi, że często dłużej się jedzie z jednej dzielnicy do drugiej, niż spod Warszawy jedną z naszych nowych tras.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Lianca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości