Jestem w ciąży z byłym facetem - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-10, 13:56   #91
Azbi
BAN stały

Dot.: Jestem w ciąży z byłym facetem

Cytat:
Napisane przez Tigrey Pokaż wiadomość
Nie przeczytałaś wątku więc nie wiesz że nie opuścił Stanów po pół roku na tyle miał wizę pobytową więc teraz ma zakaz wstępu do Stanów. I nawet ostatniej wypowiedzi nie przeczytałaś bo napisałam że nie boję się samotnego macierzyństwa i nic na siłę, nikogo nie zmusisz do niczego . Masz rację idz na inne wątki i tam....
Autorko , ty przecież nie możesz się denerwować, i tak już dużo przechodzisz więc złośliwe posty omijaj , zawsze znajdzie się ktoś bardzo kąśliwy bo żywi się tym właśnie. Myślę że ty autorko dobrze wiesz co masz robić tylko czasem potrzebujemy się anonimowo wygadać. Czasem rzeczywiście można skorzystać z rad, bo wiele osób wkłada serce i zaangażowanie w problem opisany a niektórzy w każdym wątku wbijają szpilę. Głowa do góry
Azbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 14:15   #92
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azbi Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Nie zrozumiałas o co mi chodziło z tą wypowiedzia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No to wytłumacz co miałaś na myśli,[/QUOTE]
No to tłumacze :
Chyba lepiej że autorka porozmawiala szczerze z aktualnym chłopakiem o tym co czuje a właściwie o tym czego do niego nie czuje, niż gdyby miała trwać dalej w tej bezsensownej relacji oszukując dalej dwie osoby i siebie również?
Ludzie czasem bladza. Chyba otwarcie mówiła mu, że nie odzwajemnia jego uczuć, że potrzebuje czasu, chyba nie odpowiadała "kocham cię" na jego "kocham cię"? No ok, mogła nie uprawiać w tym samym czasie seksu z byłym. Ale nie należy jej się lincz za to, że po prostu zbladzila angażując się (w jakiś sposób) w relacje z nowym chłopakiem. Przecież to że ciągnęło ja do eksa to nie jest jej wina. Po rozstaniu ludzie często postępują chaotycznie. Nie tylko kobiety ale faceci też.

Stary 2017-02-10, 14:31   #93
Azbi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
No to wytłumacz co miałaś na myśli,
No to tłumacze :
Chyba lepiej że autorka porozmawiala szczerze z aktualnym chłopakiem o tym co czuje a właściwie o tym czego do niego nie czuje, niż gdyby miała trwać dalej w tej bezsensownej relacji oszukując dalej dwie osoby i siebie również?
Ludzie czasem bladza. Chyba otwarcie mówiła mu, że nie odzwajemnia jego uczuć, że potrzebuje czasu, chyba nie odpowiadała "kocham cię" na jego "kocham cię"? No ok, mogła nie uprawiać w tym samym czasie seksu z byłym. Ale nie należy jej się lincz za to, że po prostu zbladzila angażując się (w jakiś sposób) w relacje z nowym chłopakiem. Przecież to że ciągnęło ja do eksa to nie jest jej wina. Po rozstaniu ludzie często postępują chaotycznie. Nie tylko kobiety ale faceci też.

No teraz rozumiem To ich rozstanie było dziwne praktycznie powodu dużego nie było , uczucie nie wygasło ,facet wrócił i poniosło ich , cały czas codziennie kontakt mają i wydaje mi się że wszelkie urazy na bok bo mogą żałować i zacząć od nowa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Stary 2017-02-10, 16:58   #94
OrdynatMichorowski
Raczkowanie

Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.

Cytat:
Nie przeczytałaś wątku więc nie wiesz że nie opuścił Stanów po pół roku na tyle miał wizę pobytową więc teraz ma zakaz wstępu do Stanów. I nawet ostatniej wypowiedzi nie przeczytałaś bo napisałam że nie boję się samotnego macierzyństwa i nic na siłę, nikogo nie zmusisz do niczego . Masz rację idz na inne wątki i tam....
Trud przeczytania sobie zadałem i cały czas ja ja ja i wynika z tego tylko jedno,że nie masz uczuć i jedną wadę brak zalet.

Nie interesuje mnie kompletnie Twoje macierzyństwo i miałem nie odpisywać a więc tylko krótko co do wjazdu na teren Stanów.Zależy po pierwsze jaką wizę miał ex.Jeśli turystyczną to fakt od 3 do 10 lat na teren Stanów nie wiedzie.Jeśli studencką no to już zależy jaką na jednych jest data powrotu na innych nie ma(i spoko można sobie pobalować w usa dłużej)Ale wszystkie te zakazy bije na głowę coś innego.Jeśli ma tam kogoś(obywatela USA) i byli np w urzędzie imigracyjnym zgłosić zalegalizowanie związku to spokojnie mógł wrócić do Polski i czekać na zieloną kartę w trybie przyspieszonym wydawaną w Wawie lub Krakowie i ma wjazd bezterminowy.

A,że ja w przypadki po prostu nie wierzę to spoko będzie tu jeszcze dobra jazda.
Stary 2017-02-10, 18:32   #95
Tigrey
BAN stały

Cytat:
Napisane przez OrdynatMichorowski Pokaż wiadomość
Trud przeczytania sobie zadałem i cały czas ja ja ja i wynika z tego tylko jedno,że nie masz uczuć i jedną wadę brak zalet.

Nie interesuje mnie kompletnie Twoje macierzyństwo i miałem nie odpisywać a więc tylko krótko co do wjazdu na teren Stanów.Zależy po pierwsze jaką wizę miał ex.Jeśli turystyczną to fakt od 3 do 10 lat na teren Stanów nie wiedzie.Jeśli studencką no to już zależy jaką na jednych jest data powrotu na innych nie ma(i spoko można sobie pobalować w usa dłużej)Ale wszystkie te zakazy bije na głowę coś innego.Jeśli ma tam kogoś(obywatela USA) i byli np w urzędzie imigracyjnym zgłosić zalegalizowanie związku to spokojnie mógł wrócić do Polski i czekać na zieloną kartę w trybie przyspieszonym wydawaną w Wawie lub Krakowie i ma wjazd bezterminowy.

A,że ja w przypadki po prostu nie wierzę to spoko będzie tu jeszcze dobra jazda.

Sugerujesz że wziął tam ślub, i uzyskał Green Card no to pewnie żonka do niego niedługo przyleci bo kupuje mieszkanie. Na co stawiacie białoskóra czy może jednak murzynka

Edytowane przez Tigrey
Czas edycji: 2017-02-10 o 20:54
Tigrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 22:01   #96
Azbi
BAN stały

Myślę że ciąże zostaw na póżniej.

Edytowane przez Azbi
Czas edycji: 2017-02-11 o 23:00
Stary 2017-02-10, 22:08   #97
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OrdynatMichorowski Pokaż wiadomość

Chyba sie zagalopowałeś facet.
Nie znasz jej, więc nie oceniaj. Mało męskie z Twojej strony pisać do kogokolwiek,że nie ma zalet. Głupota,bo KAŻDY ma zalety i wady,mniejsze i wieksze,ale KAŻDY MA ZALETY i wady.

Krzywdzące jest również to,że piszesz dla niej,że nie ma uczuć. Znowu - nie znasz jej,więc nie oceniaj.

Faceta też nie znasz a wprowadzasz kwas, bez potrzeby. I po co? Ktoś Ci na odcisk nadepnął I wyzywasz się na obcej ci kobiecie,która nic Ci nie zrobiła? Daj spokój.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-02-10, 22:40   #98
Azbi
BAN stały

Ten Pan ma najprawdopodobniej kłopoty ze sobą bo we wszystkich wątkach jest złośliwy.

Edytowane przez Azbi
Czas edycji: 2017-02-11 o 22:59
Stary 2017-02-11, 01:56   #99
adeedra
BAN stały

W kontekście tego, że związałaś się z facetem, którego nie kochasz, zdradziłaś go "bo tak jakoś wyszło" (i nie uznałaś tej zdrady za ostateczny dowód na to, że chłopakowi trzeba dać święty spokój i pójść swoją drogą, ew. wrócić do eksa, który ma cię w dupie) naprawdę mogłabyś sobie darować takie teksty:
Cytat:
Nie byłam i nie jestem panienką zmieniającą facetów nigdy w żadnym związku nie zdradziłam a to co się wydarzyło jest dla mnie jak sen.
Albo. powiedz exowi o ciąży od razu, albo zajmij się sobą i powiedz mu jak się uspokoisz. Druga opcja średnio adekwatna skoro macie codzienny kontakt.

Po jaką cholerę ci jeszcze jakieś gierki? Mało nawywijałaś?
Chcecie się z exem bawić w podchody to się bawcie, ale po co to obrzydliwe, przedmiotowe traktowanie faceta, którego traktujesz jak ścierę i który nie ma prawa ani do szczerości, ani do lojalności ani do szacunku, bo mu nie powiedziałaś, że go kochasz?
Ten test na ojcostwo to już naprawdę wisienka na torcie. To jakby się okazało, że obecny jest ojcem, to byś z nim była sypiając z exem i kochając exa? I może jeszcze czując się nie w porządku głównie wobec exa?

Ogarnij swoje uczucia, serio. I nie pakuj się od razu w związek z przyszłym tatusiem, bo jakkolwiek dwie osoby o specyficznej moralności mogą się dobrać i żyć szczęśliwie, tak on cię olał, okłamał i odstawił na jakiś czas na półkę. Nawet jeśli też miał jakąś "przyjacielską relację" z dziewczyną, którą okłamywał, to i tak nie jesteście 50:50. Co jeśli za rok uzna, że czas zarobić na samochód, pojedzie do Australii i będzie tam siedział póki go nie wywalą siłą?
Poza tym minęło sporo czasu, mogliście się oboje zmienić i wcale nie będzie hops-powrotu do dokładnie tego, co było.
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 10:45   #100
Tigrey
BAN stały

Dziękuję Wam za zaangażowanie wszyscy macie racje ale ja muszę sama rozwiązać swoje problemy.

Obecny związek zakończylam exowi nic nie mówię o ciąży ani rozstaniu ograniczam kontakt i zajmuje się sobą. Czas pokaże potrzebuje czasu żeby wszystko sobie ułożyć przemyśleć na spokojnie . Może macie rację ze minęło sporo czasu i jesteśmy już innymi ludźmi i wchodzenie do tej samej wody nie ma sensu. Nie chce aby nasz związek był tylko dla dziecka . Mimo ze jego zachwanie słówa czyny mówią ze on naprawdę chce aby znów było tak jak dawniej , jednak boje się tego powrotu . Gdybym nie była w ciąży to mogłabym próbować jak by nie wyszło to każdy poszedłbyś w inną stronę . Mam za mała głowę żeby to ogarnąć różne mysli mi kotłuja w glowie . Musze sama wypić piwo które nawarzylam za głupotę trzeba czasem słono płacić.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Ten test na ojcostwo to już naprawdę wisienka na torcie. To jakby się okazało, że obecny jest ojcem, to byś z nim była sypiając z exem i kochając exa? I może jeszcze czując się nie w porządku głównie wobec exa?
Już pisałam że to jest nie możliwe bo miedzy nami nic nie było 3 miesiące a ciąża jest 6 tygodniowa,

Edytowane przez Tigrey
Czas edycji: 2017-02-11 o 10:47
Stary 2017-02-11, 11:06   #101
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wam za zaangażowanie wszyscy macie racje ale ja muszę sama rozwiązać swoje problemy.

Obecny związek zakończylam exowi nic nie mówię o ciąży ani rozstaniu ograniczam kontakt i zajmuje się sobą. Czas pokaże potrzebuje czasu żeby wszystko sobie ułożyć przemyśleć na spokojnie . Może macie rację ze minęło sporo czasu i jesteśmy już innymi ludźmi i wchodzenie do tej samej wody nie ma sensu. Nie chce aby nasz związek był tylko dla dziecka . Mimo ze jego zachwanie słówa czyny mówią ze on naprawdę chce aby znów było tak jak dawniej , jednak boje się tego powrotu . Gdybym nie była w ciąży to mogłabym próbować jak by nie wyszło to każdy poszedłbyś w inną stronę . Mam za mała głowę żeby to ogarnąć różne mysli mi kotłuja w glowie . Musze sama wypić piwo które nawarzylam za głupotę trzeba czasem słono płacić.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Już pisałam że to jest nie możliwe bo miedzy nami nic nie było 3 miesiące a ciąża jest 6 tygodniowa,

Nie wejdziesz do tej samej wody. Na tym polega to przysłowie :P
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 11:11   #102
Fortuna1
Zakorzenienie

Autorko ale nie rezygnuj z eksa. Wyciągnij wnioski z waszego wcześniejszego związku i po jakimś czasie poinformuj go o ciąży. Wg mnie macie szansę na fajny związek.

Stary 2017-02-11, 11:47   #103
adeedra
BAN stały

Cytat:
Odnosiłam się do tego:
Cytat:
Dziewczyny co uważacie na ten temat, może zwariowałam ale znalazłam że można wykonać test na ojcostwo od 10 tygodnia ciąży nie jest to tanie ale tak sobie myślę że ja jestem pewna na full ale on może nie mówić ale watpliwości może mieć więc będzie to zatruwać naszą relacje a tak bez względu na wszystko będzie tego pewien że to on jest ojcem dziecka.

Co wy na to ja już racjonalnie nie myślę?
Zdaje się, że źle zrozumiałam i chodzi o to, że czujesz, że faktyczny ojciec dziecka nie uwierzy, że jest ojcem mimo, że niby coś was łączy i planujecie jakiś wielki powrót.
Stary 2017-02-11, 12:01   #104
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie
Fakt, Twój ex mógł się zupełnie zmienić, ale nie musiał. Dlatego jeśli oboje jesteście chętni spróbować jeszcze raz - ja bym w takiej sytuacji była z tym eksem, ale bez ślubu. Póki co zobaczcie, czy Wam się wszystko układa, czy dalej chcecie być ze sobą, żeby potem nie było płaczu, że jest ślub, a facet jednak się zmienił. Ślub można wziąć zawsze, może i szkoda brać po urodzeniu dziecka, ale moim zdaniem odczekanie trochę jest rozsądniejszą decyzją. Jak się okaże, że jednak za bardzo się zmieniliście i oddaliliście od siebie, nie będzie problemu z rozwodem

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 13:24   #105
Tigrey
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Dokładnie
Fakt, Twój ex mógł się zupełnie zmienić, ale nie musiał. Dlatego jeśli oboje jesteście chętni spróbować jeszcze raz - ja bym w takiej sytuacji była z tym eksem, ale bez ślubu. Póki co zobaczcie, czy Wam się wszystko układa, czy dalej chcecie być ze sobą, żeby potem nie było płaczu, że jest ślub, a facet jednak się zmienił. Ślub można wziąć zawsze, może i szkoda brać po urodzeniu dziecka, ale moim zdaniem odczekanie trochę jest rozsądniejszą decyzją. Jak się okaże, że jednak za bardzo się zmieniliście i oddaliliście od siebie, nie będzie problemu z rozwodem
Ja wogóle na razie nie myślę o ślubie i nie biorę pod uwagę takiej opcji ślub natychmiast przed urodzeniem dziecka. Jęśli rzeczywiście uda nam się być razem to może kiedyś. Póki co to on nic nie wie o ciąży .Dzisiaj się widzimy na imprezie u wspólnych znajomych , zobaczymy jak się tam odnajdziemy.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Odnosiłam się do tego:

Zdaje się, że źle zrozumiałam i chodzi o to, że czujesz, że faktyczny ojciec dziecka nie uwierzy, że jest ojcem mimo, że niby coś was łączy i planujecie jakiś wielki powrót.
Tak o to chodziło ale to było głupia myśl , miałam tysiące myśli na minutę. Teraz trochę ochłonęłam i oczywiście powiem mu o ciąży ale co on z tym zrobi to jego decyzja. Tak łączy nas wiele ale czas pokaże co będzie. Nic na siłę. Ja też muszę być pewna że chcemy być razem , kochamy się itp a nie dlatego że ma być dziecko. Szczęśliwi rodzice to szczęśliwe dziecko
Stary 2017-02-11, 13:27   #106
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Czyli jednak "testowanie", zanim mu powiesz? Pisałaś, że nie będziesz tego robić. Przecież od razu po przekazaniu mu informacji nie musisz deklarować, czy chcesz z nim być
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 14:24   #107
Tigrey
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trzyrazypiec Pokaż wiadomość
Czyli jednak "testowanie", zanim mu powiesz? Pisałaś, że nie będziesz tego robić. Przecież od razu po przekazaniu mu informacji nie musisz deklarować, czy chcesz z nim być
Nie ja go nie zamierzam testować tylko jakaś wizażystka pisała o ślubie więc odpowiedziałam że po urodzeniu dziecka jeśli będziemy chcieć być ze sobą a nie być ze sobą bo jest dziecko. A na to potrzeba czasu. Tak zostałam nakręcona przez ten wątek że chyba dzisiaj mu powiem prosto z mostu . Mam taką huśtawkę emocjonalną że co chwilę mam inne myśli i chyba chcę mieć to za sobą.
Stary 2017-02-11, 14:47   #108
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ja go nie zamierzam testować tylko jakaś wizażystka pisała o ślubie więc odpowiedziałam że po urodzeniu dziecka jeśli będziemy chcieć być ze sobą a nie być ze sobą bo jest dziecko. A na to potrzeba czasu. Tak zostałam nakręcona przez ten wątek że chyba dzisiaj mu powiem prosto z mostu . Mam taką huśtawkę emocjonalną że co chwilę mam inne myśli i chyba chcę mieć to za sobą.
Słuchaj siebie na pierwszym miejscu.
Tutaj my wszystkie, możemy sobie pisać,ale to Ty musisz być wierna swoim przekonaniom i sama zadecydować.
Spokojnie, wszystko się ułoży
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 14:56   #109
Azbi
BAN stały

-
Cytat:
Napisane przez Barbarella05;708309 16
Słuchaj siebie na pierwszym miejscu.
Tutaj my wszystkie, możemy sobie pisać,ale to Ty musisz być wierna swoim przekonaniom i sama zadecydować.
Spokojnie, wszystko się ułoży
dokładnie słuchaj siebie

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2017-02-24 o 22:54

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-11, 20:05   #110
Puolatar
Rozeznanie

Życzę Ci, żeby sytuację udało się sprowadzić na dobre tory. Moim zdaniem jest dla waszej trójki szansa. Dawaj znać co u ciebie! 😊

Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
Puolatar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-12, 13:30   #111
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wogóle na razie nie myślę o ślubie i nie biorę pod uwagę takiej opcji ślub natychmiast przed urodzeniem dziecka. Jęśli rzeczywiście uda nam się być razem to może kiedyś. Póki co to on nic nie wie o ciąży .Dzisiaj się widzimy na imprezie u wspólnych znajomych , zobaczymy jak się tam odnajdziemy.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Tak o to chodziło ale to było głupia myśl , miałam tysiące myśli na minutę. Teraz trochę ochłonęłam i oczywiście powiem mu o ciąży ale co on z tym zrobi to jego decyzja. Tak łączy nas wiele ale czas pokaże co będzie. Nic na siłę. Ja też muszę być pewna że chcemy być razem , kochamy się itp a nie dlatego że ma być dziecko. Szczęśliwi rodzice to szczęśliwe dziecko
A jak myślisz, on się spotyka teraz jeszcze z kims?

Stary 2017-02-13, 09:52   #112
Lianca
Zadomowienie

Nie wiem dlaczego radzicie dziewczynie nie mówienie exowi o ciąży.
Przecież to jest totalnie nieuczciwe!
To także Jego dziecko i ma prawo wiedzieć.
I to bez względu na dalszy finał tego związku.

Aczkolwiek autorko - ja wierzę, że Wam się uda.

Życie niejednokrotnie pokazało, że zabawa w gierki nie przynosi nic dobrego.
Jedynie szczerość ma sens.
Więc bądź szczera. Powiedz mu prawdę.
Powiedz, że cały czas Ci zależało ale się bałaś/ zareagowałaś dumą.
Teraz jesteś w ciąży i boisz się, że On odbierze to jako związek z powodu dziecka.

Zobacz co powie.
Zaproponuj żebyście przede wszystkim razem przebrnęli przez ciążę oraz późniejsze wychowanie dziecka. A związek niech się rozwija powoli.

Jesteście już dorośli i będziecie rodzicami.
Żadne gierki tego nie zmienią.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Lianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-13, 09:53   #113
mogg
Zakorzenienie

Ja tez jestem zdania ze powiedziec a zycoe sie samo ulozy. Po co te gierki ? Co oni maja 15 lat ??

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-14, 11:33   #114
beata0807
Raczkowanie

Autorko, jak sytuacja?
beata0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-14, 14:23   #115
HayekMoimBogiem
BAN stały

Czemu taki problem miałaś ze związkiem na odległość czy wyprowadzeniem się do niego a ze zdradą już nie ? Ale czosnek...
HayekMoimBogiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-15, 22:12   #116
Tigrey
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beata0807 Pokaż wiadomość
Autorko, jak sytuacja?
Miałam się odezwać więc jestem . Całą niedzielę z exem rozmawialiśmy , nie wiele zmieniliśmy się , jedynie lat nam trochę przybyło, nasze podejście jest zgodne nie rozmijamy się , patrzymy w jedną stronę. Ex bardzo żałuje że tak wszystko się potoczyło i chce abyśmy znów byli razem. Tłumaczył mi wszystko od nowa dlaczego z pół roku pobytu zrobiło się prawie trzy. Chciał spłacić długi aby móc rozpocząć nowy etap życia bo ciągałyby się one za nim latami i nie miałby możliwości wziąć kredytu na mieszkanie. Teraz jest wolny od długów ,ma na wkład własny i zdolność kredytową też i chce abyśmy wspólnie kupili mieszkanie. Rozmowa była pełna emocji , bardzo szczera ,otwarliśmy się na nowo na siebie. Jednak w niedzielę nic nie powiedziałam o ciąży, w poniedziałek też spędziliśmy razem i nie wytrzymałam i powiedziałam że jestem w ciąży , na chwilę zamilkł ale jego reakcja była bardzo bardzo pozytywna , nie spodziewałam się takiej / nie będę opisywać ale bardzo mnie miło zaskoczył/. Miałam zaplanowane że mu powiem że zobaczymy co będzie że czas pokaże itp. ale nic takiego nie powiedziałam bo jego reakcja była nieprawdopodobna on naprawdę się ucieszył a oczach jego widziałam łzy. Wczoraj mi się po raz drugi oświadczył, zgodziłam się ale postanowiliśmy że nie spieszymy się ze ślubem , najpierw kupimy sobie mieszkanie i będziemy czekać na dzidziusia. Dziewczyny czy to wszystko nie jest za szybko?
Stary 2017-02-15, 22:24   #117
201711301501
Konto usunięte

Cytat:
Miałam się odezwać więc jestem . Całą niedzielę z exem rozmawialiśmy , nie wiele zmieniliśmy się , jedynie lat nam trochę przybyło, nasze podejście jest zgodne nie rozmijamy się , patrzymy w jedną stronę. Ex bardzo żałuje że tak wszystko się potoczyło i chce abyśmy znów byli razem. Tłumaczył mi wszystko od nowa dlaczego z pół roku pobytu zrobiło się prawie trzy. Chciał spłacić długi aby móc rozpocząć nowy etap życia bo ciągałyby się one za nim latami i nie miałby możliwości wziąć kredytu na mieszkanie. Teraz jest wolny od długów ,ma na wkład własny i zdolność kredytową też i chce abyśmy wspólnie kupili mieszkanie. Rozmowa była pełna emocji , bardzo szczera ,otwarliśmy się na nowo na siebie. Jednak w niedzielę nic nie powiedziałam o ciąży, w poniedziałek też spędziliśmy razem i nie wytrzymałam i powiedziałam że jestem w ciąży , na chwilę zamilkł ale jego reakcja była bardzo bardzo pozytywna , nie spodziewałam się takiej / nie będę opisywać ale bardzo mnie miło zaskoczył/. Miałam zaplanowane że mu powiem że zobaczymy co będzie że czas pokaże itp. ale nic takiego nie powiedziałam bo jego reakcja była nieprawdopodobna on naprawdę się ucieszył a oczach jego widziałam łzy. Wczoraj mi się po raz drugi oświadczył, zgodziłam się ale postanowiliśmy że nie spieszymy się ze ślubem , najpierw kupimy sobie mieszkanie i będziemy czekać na dzidziusia. Dziewczyny czy to wszystko nie jest za szybko?
Straciliście 3 lata. Powodzenia
201711301501 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-02-15, 22:24   #118
Lianca
Zadomowienie

Nie kochana - to nie jest za szybko. Wy już w tym miejscu byliście

To w gruncie rzeczy ładna historia i trzymam za Was kciuki.

teraz pracujcie wspólnie nad waszym związkiem i przyszłością

Gratki za odwagę.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551947 - moja galeria pazurkowa

04.07.2015 PM 2015

Lianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-15, 22:34   #119
Tigrey
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kropka_w_kropce Pokaż wiadomość
Straciliście 3 lata. Powodzenia
Dziękuje.Masz racje .Mam nadzieję że to jest prawdziwa dojrzała miłośc

Edytowane przez Tigrey
Czas edycji: 2017-02-15 o 22:35
Stary 2017-02-15, 22:36   #120
adeedra
BAN stały

Wyrazy najszczerszego uznania dla misia. W kilka godzin lasce wytłumaczyć, czemu ją olał na trzy lata to by nie każdy potrafił.

Ale tak w ogóle to szczęścia, zdrowia. Jak was i tak drze do siebie to na co czekać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości