![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: .+*Ciuszki od pIWONI*+. =]
hej
interesowalo cie pare rzeczy z mojego wątku, mnie intersuje płaszczyk sztruksowy i biała bluzeczka na grubszych ramiączkach, no i bizuteria o która kiedys pytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
na sobie fotke mam tylko w tej bluzeczce
Niestety nie mam w tej chwili żadnego dostępu do aparatu więc nie dam rady zrobić sobie fotki w bluzeczce z tweedim. są to bluzeczki uniwersalne wejda na xs, s i m bo się rozciągaja. Ja osobiście nosze małe S na górze i no czasem większe S zalezy ile zjem :d tak czy siak napisalam jak widze wymianke.
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cos innego? ![]() I czy mogłabyś mi jeszcze podać szerokośc obu bluzeczek pod pachą i szerokość na dole i długość bez ramiączek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to tyle i ja jestem oczywiście chętna na wymiankę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
BLUZECZKA NA RAMIĄCZKACH SELEDYNOWA Z "SIATECZKĄ"
BLUZKA SZARA Z tyłu dwa rewelacyjne diabełki Z metki M, sporo się rozciąga, ubrana ze 2 razy (na mnie niestety troche za duża), znajdziesz cos u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Hej chciałam zapytać o czarny żakiet i bluzę czarną jaki to materiał ( oba) dokładne wymiarki i barziej widoczne fotki czy mogłabyś pstryknąć marynarkę taką na plasko na podlodze np. Pozdrawiam ( zdobylam suknię i spodnie wiec teraz na spokojnie przeglądam wątki)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Materiał (z metek) ![]() -czarna bluza 100% poliester -czarny żakiet 97% polyester 3% wiskoza A jakie chcesz dokładniejsze wymiarki, w którym miejscu pomierzyć? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
To napisz prosze następujące wymiarki:
dł bez kolnieżyka po lini guzików dl po szwie z boku do pachy dł ood dołu do ramienia dł zewnętrzna rękawa dł rękawa od pachy szerokość kołnierzyka z tyły dł marynarki z tyłu od dołu do kołnierzyka szer na wysokości pach z przodu szer w talii z przodu szer dołu z przodu przepraszam że aż tyle ale wtedy będe miala pojęcie o kroju dokładne aha i szer rękawa na dole przy dłoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() znajdziesz cos za ta spodniczke ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1145398516 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
dł bez kolnierzyka po lini guzików zależy jak się ułoży kołnierzyk
![]() dl po szwie z boku do pachy 35 cm dł od dołu do ramienia 55,5 cm (mierzyłam tak jak po szwie z boku od dołu do pachy tylko że nie do pachy tylko do ramienia - samej góry ![]() dł zewnętrzna rękawa za każdym razem mi inaczej wychodzi ![]() ![]() ![]() dł rękawa od pachy 41/42 cm ![]() szerokość kołnierzyka z tyłu cięzko zmierzyć przez te podusie, ale mierzyłam na dole tą szerokość, czyli w najszerszym miejscu ok 28 cm dł marynarki z tyłu od dołu do kołnierzyka do nasady/doszycia kołnierzyka 59 cm, a jak kołnierzyk leży tak jak powinien to mniej o te 2/3 cm ![]() szer na wysokości pach z przodu 44 cm szer w talii z przodu 37/38 w najwęższym miejscu szer dołu z przodu 45/46 (cholera wcześniej zmierzyłam że 44 ![]() ![]() szer rekawa na dole 16 cm, a przy końcu jest "rozpierdaczek" na 11 cm i tam gdzie się zaczyna jest szerokość rękawa 13 cm ![]() ![]() Uff..mam nadzieje że nic nie pomyliłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Bluzka z devila z new yorkera jest prawie jak nowka nie noszona
![]() ![]() wymiarki podam wieczorem.
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Jakiego jesteś wzrostu? Ja jeszcze nie mam wątku, ale jak się okaże, że mam podobny wzrost to sobie założe, bo mnie jedne spodenki interesują :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
hejka
![]() podoba mi sie ta bluza http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1145398164 poszukaj cos u mnie w zamian, moze akurat ci sie cos spodoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
nadal mi sie ta bluza podoba
![]() a tych plamek i nic innego nie zauwazylam,masz moze wieksze zdjecie? a to ty jestes na tych zdjeciach? jesli tak to wcale nie jestes chudsza ode mnie ![]() jesli ci sie cos spodoba to pisz,podam ci dokladne rozmiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plamek zbliżenie jest na jdnym zdjęciu, lepiej nie dało się zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To jeszcze zajrze do Twojego wątku, jesli dalej byłabys zainteresowana ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz cos za nia??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Piwoniu przepraszam,że jescze nie ma wymiarków tek kurteczki , która Ci się u mnie podobała, mam w domku remont i nie mogę się dostac do szafy, w której wisi ta kurteczka postaram się dzisiaj ....mam nadzieję , że nadal jesteś zainteresowana....
Pozdrawiam
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() ja dalej w sprawie tej spodnicy dzinsowej ![]() bylabys zainteresowana taka bluzeczka ![]() pare dni temu dostalam ja z wymianki ale okazalo sie ze to nie moj rozmia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Piwonuś kurteczka ma wymiary : ser od pachy do pachy 45cm,dł od pachy 34 cm, dł kurtki mierzona po środku tył 60 cm , przód(dł . zamka) 52,5 cm.,dł rękawa zew. 64 cm, wew. 49 cm .Aparat raczej nie przekłamał koloru to taka kawa z mlekiem , niestety zdjęcia na sobie nie mam , nie mam poprostu stałego dostępu do cyfrówki...Pozdrawiam
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos wybierzesz u mnie za niia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakie ma wymiarki, w jakim jest stanie, jaki to materiał? ![]() I co to ona ma za zdobienie z przodu? ![]() ![]() Olka.g ![]() ![]() ![]() ![]() JOANNA16 no niestety dalej nic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.