![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Morrigan
Daj znać jak się nosi. Też mam W., ale inny model - tak wszędzie trąbią, że dziecko musi siedzieć, że póki co czekam jeszcze... choć już bym bardzo chciała nosić ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Erudycja
|
Metki to mogą nowe wszyc, może sama sprawdź np na infolini żeby ciocia w razie czego nie miała świadomości ze się nie przyda
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Misiula, właśnie, ile Twoja mała ma miesięcy? Bardzi ruchliwe stworzenie, moja prowadzi raczej spokojny tryb życia. Ma to po mnie, podobno ja też w jej wieku lezalam tam, gdzie mnie położyli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurcze u nas takie czary w wozku nie dzialaja :/ a tak mi sie marza dlugie spacery z wozkiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3
Nadrobić was to masakra!ja cały dzień sprzątam, wzięłam się za wiosenne porządki. Nie wiem skąd mam tego powera.
Witam nowa mamusie ![]() ![]() Basiczek zaczęłaś od kaszki ? CZy Ty już wcześniej rozszerzałas dietę? U mnie w sobotę jest eko jarmark i wtedy zakupie warzywa i zaczynam ![]() Bluegirl. Moja ledwo ogarnia obroty z pleców na brzuch także tego ![]() Nie wiem co się dzieje ale Lila wisi mi na cycku i je co 1-2 h. Normalnie siedzę w domu z cycami na wierzchu i co chwile jej daje. Nie byłyśmy na spacerze bo pogoda nędzna :/ czekam na męża i jadę w miasto zaszaleć ![]() ![]() No i u nas dziś podniosła tyłek leżąc na brzuchu ![]() Dziewczyny ze śląska. My tez się musimy spotkać. Może po majowce? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
http://www.suwaczki.com/tickers/klz99vvj5q3ffljn.png Edytowane przez Ewula88 Czas edycji: 2017-04-06 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ewula w 6 mcu jest kolejny kryzys laktacyjny, moze to to?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Roosko, witaj! Dobrze pamiętam, że jeszcze studiujesz i piszesz pracę? Jesteś też na nauczycielskiej lub glottodydaktycznej specjalizacji? Ja obroniłam się już w ciąży, w lipcu. Taki był plan od początku, dzięki temu miałam trochę luzu zarówno u promotorki jak i komisji na obronie pracy magisterskiej
![]() Moja Ola od jakiegoś czasu podnosi tyłek leżąc na brzuchu albo podnosi się na rękach, ale jeszcze nie potrafi tego skoordynowac. Gratulacje dla pełzaków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-04-06 o 16:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Intense,
Tak, studiuję, a praca już gotowa. Mam uprawnienia do podstawówki, teraz uzupelniam jeszcze do III i IV etapu edu. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Kasia pamietam, bo urodzilas w moj tp i strasznie Ci zazdroscilam
![]() noo to idealne ćwiczenia dla Szymka, zobaczysz, ze nie tak dugo i Cie zaskoczy ![]() Bosz... jak ja nie lubie ostatniej drzemki :/ "krzycze, bo chce spac, a nie moge zasnac, bo krzycze", a spala dzis 2 razy po 30 minut... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyczekuje kolejnych umiejętności, obroty ogarnął właściwie do perfekcji. Wczoraj leżąc na boku próbował ciągnąć rękami leżaczek bujaczek... 🤣 Mocarz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez WKasiarr Czas edycji: 2017-04-06 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Roosko, na razie to takie awaryjne wyjście, jak np. trzeba po bułki wyjść, albo do teściów na obiad (mieszkamy na tym samym osiedlu).
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już mam super miśkowy kombinezon, który dobry będzie latem i 2 pary śpiochów na około roczne, półtoraroczne wyrośnięte dziecko Cytat:
Cytat:
Moja jeszcze kaszki nie próbowała. Mam jedną z Bebilonu Alerlac czy jakoś tak, od bratowej i dokupiłam z Hipp bez cukru jakąś. Dziś wróciliśmy od nowa do pojedynczych warzyw na start, więc znów od zera. Dumam czy kaszki lepiej bezmleczne, czy jednak robić z dodatkiem MM. Bo obie wersje w sposobie przygotowania są opisane. Może są jeszcze jakieś mamy, które się nie ujawniły? idealna pora by wyjść z ukrycia. W grupie raźniej. Roosko jutro macie to USG czy coś pokręciłam? W Kielcach? U kogo?
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Helo wy to nie poważne jesteście !!!! Tyle nasmarować ? Człowiek chce sie troszkę zregenerować bo chory i zasmarkany, wchodzi na wizaż a tam 30 zaległych postów i nowe mamusie ( które witam) i zagubione sie odnalazły , No masakra !
My dziś poszliśmy na fitness a po opatulilam ssie z młodym i poszliśmy razem spać i od 15 do teraz koczujemy razem ![]() Ja pamietam ze cała ciąże się bałam o dzieciątko jakos nie umiałam sie zdystansować i teraz chciałabym sie Pyrzyce drugim juz nie bać ale nie wiem czy tak sie da ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#108 |
Zakorzenienie
|
Ile postów! Dobrze, że forum nie umiera, bo wolę je od fb.
Tylko coś dzieje mi się z apka i nie mogę wielocyt. Zaznaczylam 10 postów do odp a pojawił mi się tylko 1. Witam nowe Mamusie! Napiszcie do mnie na PW swoje dane, jeśli chcecie być na liście na pierwszej str. Robimy nowy kolaż? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Misiula, fajnie, ze wrocilas! Gratki pelzaczka ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2017-04-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja byłabym za, tym bardziej że na poprzednim zabrakło Szymka z powodu mojej nieobecności... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Ja to w ogóle strasznie się martwiłam, bo moja Mała nie obracała się w żadną stronę przez długi czas. Czytałam jak po kolei każda z Was chwaliła się postępami dzieciaków, a Olka nic
![]() Właśnie, ukryte dziewczyny, jeżeli jesteście - ujawniajcie się! Mi to trochę zajęło, aż rok, nie popelniajcie tego błędu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Bluegirl
Tak, mamy się zgłosić rano na czczo. Nie, nie, ja nie z Kielc. Czekam z niecierpliwością na wynik. Z jednej strony nie chce, aby coś było nie tak z narzadami wewn., ale z drugiej ta niepewność skąd te chlustania jest wyczerpująca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój długo akceptował leżenie na brzuchu i też długo zajęło mu zrozumienie że z tej perspektywy świat może być ciekawy. Roosko Trzymam kciuki za wyniki, daj znać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Jestem za spotkaniem slazaczek 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#115 |
Rozeznanie
|
Kasia
Dziękuję, kciuki się przydadzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra to i ja się ujawnię jak tu dziś taki wysyp nowych mam ![]() Jestem mamą Amelki urodzonej 12.10, 2,5 tygodnia przed tp, przez cc. Mała jest urocza i pogodna, zdarza się jej przespać całą noc, ale zazwyczaj ma jedną pobudkę. O ile w nocy bez problemu śpi w łóżeczku tak w dzień każdą jedną drzemkę ma przy cycu i nie da się odłożyć, więc czuję się trochę przykuta do łóżka ![]() Nie bardzo się też obraca na boki ani na brzuszek, 2 tygodnie temu byliśmy u fizjoterapeutki, która pokazała nam kilka ćwiczeń oraz jak prawidłowo nosić i podnosić małą, bo do tej pory robiliśmy to zle i przez to bardzo odgina głowę do tylu ![]() Diety jeszcze nie rozszerzamy, czekamy do skończenia 6 miesiąca albo i dłużej, bo bedziemy próbować blw. To chyba tyle na wstępie, żebyście trochę poznały mnie i moją córeczkę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
U nas przewroty tylko z pleckow na brzuszek i to też tylko z jednego boku.. No i pelzanie do tyłu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny możecie mi wymierzyć najgorsza karę, ale bycie super ekstra matką fitnesiarą, która próbuje być modelką-fotografem i jeszcze chce w miarę ogarniać życie towarzyskie jest trochę ciężkie
![]() ![]() Witam nowe mamusie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Mysha witajcie.
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Mysha Miło, że się ujawniłaś
![]() ![]() Ruch się dzisiaj rzeczywiście zrobił ![]() Styska ppppfff blablabla.... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.