![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Pełnych brzuszków
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
To pierwsze święta z naszymi maluchami, więc niech będą wyjątkowe! <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Wesołych świat !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
wczoraj juz tu nie dotarlam..na szczescie nie mialam stu stron do nadrabiania
![]() ![]() wczoraj duzo zrobilam, na szczescie maz dzielnie pomogl i poszlo sprawnie ![]() dzis mielismy gosci na obiedzie, ale za to jutro nie robie NIC. do rodziców jedziemy ![]() teraz zaleglm na kanapie i cos czuje ze musze sie zdrzemnąć ![]() Sierpnióweczki życzę Wam radosnych Świąt w gronie rodzinnym ![]()
#96 |
Zadomowienie
|
Milego, slonecznego dnia Kurczaczki
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Ale tu cisza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Cześć... wiem, że długo się nie odzywałam, musiałam dużo rzeczy przemyśleć i naprawdę nie miałam głowy do pisania. Co u mnie? Jestem już po 2 połówkowych (jedno na NFZ, drugie w LuxMed), wszystko ok, Maluszek zdrowiutki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy do siebie z TŻ, chcemy być razem, rodziną. I będziemy się urządzać, ale nie powoli bo mało czasu zostało, a do zrobienia dużo ![]() Chciałam zapytać o poduszkę-kojec z Mother Hood, tą dużą ale zwykłą, nie premium. Będę chciała ją kupić, czy któraś z Was ma z nią jakieś doświadczenie? Z tego, co czytałam w internecie jest polecana do spania, a później do karmienia. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() ![]() ![]()
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I podłączam się pod pytanie o poduszkę z Motherhood, bo spanie jest coraz bardziej niewygodne i trzeba powoli starać się wykombinować jakieś rozwiązania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/poduszka-do-spania...774690697.html ja kupiłam taka, polecono mi ją i jestem bardzo zadowolona, odkąd z nią spię to nic mnie nie boli ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://supermami.pl/poduszki-ciazow...ml#/6-wzor-019 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam!
Melduneczek w nowym wątku ![]() Święta święta i po świętach ![]() Młody wczoraj bardzo odchorowywał wieczorem jeżdżenie po rodzinach i mnóstwo bodźców. Wpadł w straszny płacz wieczorem, nie mogł zasnąć ledwo go uspokoiliśmy, ale usnął po północy. Ja też się po tym całym żarciu źle czułam, dzisiaj się obudziłam z uczuciem jakbym na kacu była. Więc już się chyba będę oszczędzać z tym żarciem. Co do Waszych okulistycznych perypetii, ja w lewym oku 6,5 w prawym 5 i poprzednia ciąża rozwiązana przez CC wlasnie ze wskazań okulistycznych ale też poszła mi siatkówka i laser nie pomógł. Teraz jakoś za 2 tygodnie będę szła po opinię. Mam nadzieję że wszystko będzie ok, bo już mam zaklepaną położną. Co więcej to czeka Nas remont kuchni, w weekend jedziemy po szafy, musimy wybrać kolor paneli, poogarniać, poprzenosić, niedobrze mi jak pomyślę o tym ile roboty... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
A ja obolała. Mam tak napiętą skórę i mięśnie w okolicy żeber że momentami aż mi łzy z bólu do oczu napływają. :/
A po świętach przejedzona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Hej 😉 Długo mnie tutaj nie było, ale ostatnio miałam bardzo dużo na głowie i przy okazji tego wszystkiego udało mi się upolować parę ciuszków dla Małej w ciucholandzie😜 Także coraz bardziej konpletuje wyprawkę 😀
Niestety nie uda mi się Was nadrobić😣 ale jeżeli chodzi o temat poduszek to ja mam taką http://blanca-baby.pl/produkt/Zdrowi...a-blanca/46558 i ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona, pomimo że była kupiona przy okazji przez mojego TŻ😜 Nawet sam stwierdził że wygodna bo raz mi ją ukradł w nocy😂 Nie mam porównania do innych ale mam ją w sumie od ok 12ego tygodnia i wszystko jest oki👌😊 Ja od dzisiaj leżę przeziebiona także będę miała więcej czasu żeby tutaj zagladac☺ A tak przy okazji to od jutra jest w lidlu oferta dla kobiet w ciąży i maluszków😀 Nie wiem jak to wygląda jakościowo ale daję cynk bo widzialam w gazetce😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dopiero się melduję w tym wątku. Wróciliśmy do domku. Teraz czeka nas sprzątanie poremontowe w końcu, bo wszedzie pył się unosi ale w końcu mam lustro, szafe i inne pierdółeczki. Zła jestem bo, jutro w lidlu w fajne rzeczy, a tu przelewu brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Nastraszyłyście mnie z tym wzrokiem,teraz już napewno zarejestruję się do okulisty. Prawie całe święta mnie nie było,bo spałam,jadłam i trochę ćwiczyłam....Morfologia mi znowu pewnie poleciala,bo słaba jestem....;leżę już w łóżku i odpoczywam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
No i po świętach prawie....
Ehh jutro praca. Któraś z Was pytała o poduszkę Motherhood'a - mam, polecam - bardzo fajna. W poprzedniej ciąży miałam Supermami (sprzedałam ) i obie są bardzo porównywalne ![]() Co do lidla.... wpadnę jutro ale nie zaraz po otwarciu bo przeraza mnie ta walka.... może później uda mi się jeszcze coś dostać - choć wątpię bo malutkie rozmiary bardzo szybko znikają... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#111 |
Zadomowienie
|
Witam się i dopiero odzywam i ja w nowym wątku
![]() Martoolka, dopiszesz mi połówkowe 24.04? ![]() Mam nadzieję że ta moja ciągnąca się jak flaki z olejem choroba, nie wpłynęła źle na dzidzia. Tak sobie ostatnio myślałam że muszę się nastawić że usłyszę w poniedziałek że to jednak dziewczynka bo moja gin mi nie potwierdziła płci na 100% a ja jestem przekonana że będzie chłopak ![]()
#112 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zosi będzie głupio że nazywałam ją Bartkiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dobrego dnia ;-)
Mój mąż właśnie pojechał na polowanie do lidla przed pracą, zobaczymy co z tego wyniknie :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() judispo coś konkretnego pojechał? |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Body z krótkim i długim rękawem, komplet spodenek, wszystko tym razem w rozmiarze 56, chciałam chociaż kilka takich mieć i jeden biustonosz do karmienia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Męża na 10 do pracy zawiozę i wtedy może coś mi się uda jeszcze kupić. Mam taką nadzieję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w normalnych warunkach może bym TŻ nie wysyłała, ale po lumpkach mogę już sobie nie pochodzić, więc tylko czekanie na internetowe okazje mi pozostaje, jeśli chodzi o lidla to mają dość dobrą jakość i cenę więc tu jestem spokojna, bo mąż wie przynajmniej dokładnie co kupić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Dziewczyny myślałyście o tej liście wózkowej? Ja na razie nie mam jak testować, więc liczę bardzo na Waszą pomoc i choćby jakieś podpowiedzi w tej kwestii. Zaglądam na olx ale jeszcze nie wiem na co konkretnie patrzeć. Może na fb taką listę stworzyć? Ja czekam na razie na zgodę na dołączenie do Waszego klubu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.