![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry ginekolog - kogo polecamy, prośby o polecenie. Wątek zbiorczy cz.II.
Hej, może ktoś polecić ginekologa we Wrocławiu? Szukam kogoś, kto odpowiednio zajmie się doborem tabletek anty, które stale są źle dobierane. Dwóch lekarzy mi dobierało tabletki i każdy z nich dobierał na podstawie usg i krótkiego wywiadu. Niestety biorę czwarty rodzaj tabletek, które nadal nie są trafione, więc liczę na to, że w końcu ktoś wyśle mnie na badania hormonalne. Mam dosyć strzelania z myślą 'a może te będa ok'.
Zależy mi głównie na NFZ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry ginekolog - kogo polecamy, prośby o polecenie. Wątek zbiorczy cz.II.
blueon - Tomasz Zajdel - bardzo dobry ginekolog. Możesz z niego skorzystać jeśli opłacasz medicover
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Polecam dr Hoszowską NFZ ![]() Super kobieta, super podejście do pacjenta! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Hej, czy jest tu ktoś z Żyrardowa lub okolic? Szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży na NFZ
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Kraków Polecam dr Mirosław Szlachcic. Najlepszy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Warszawa dr Katarzyna Mosoń - cudowna, mądra, przemiła pani doktor.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Dziewczyny, kogo możecie polecić jako ginekologa prowadzącego ciążę? Kogoś, kto będzie mnie prowadził skrupulatnie, z dużą wiedzą, jestem panikarą i podejrzewam, że będę taka przez następne 9 miesięcy i potrzebuję naprawdę dobrego lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Warszawa ewentualnie Łódź
Poleci mi ktoś kompetentnego ginekologa, który ma dobrze wyposażony gabinet (usg dopochwowe, usg piersi, usg tarczycy), dobrze zna się na chorobach (mięśniaki, guzy w piersiach) a przy okazji nie jest biznesmenem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Bytom
Bardzo Was proszę o pomoc. Czy ktoś kojarzy dobrego, ludzkiego ginekologa (płeć obojętna)? Chodzi mi o kogoś naprawdę profesjonalnego, kto nie ma "kościelnego" podejścia do pacjentki. Najlepiej NFZ.
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Szukam ginekologa dla siebie, takiego z prawdziwego zdarzenia. Byłam u kilku.. jedni mówią, że nadżerki są, drudzy, że nie ma czegoś takiego i nie trzeba leczyć/usuwać. Kogoś, kto będzie umiał wyleczyć ew. infekcje i kogoś kto w przyszłości mógłby prowadzić moją ciążę. Znalazłam kilka nazwisk, może któraś z Was wypowiedziałaby się czy była lub czy poleca którąś/egoś z nich? Andrzej Piotr Jaworowski, Paulina Przybylska-Jurecka, Krzysztof Serafin, Dorota Niewęgłowska, Joanna Figuła, Joanna Korabel, Katarzyna Pośpiech-Gąsior, Tomasz Bazański. Edytowane przez takajakinne Czas edycji: 2019-01-09 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Ginekolog Kraków Poleccie!
Cześć, czy może mi ktoś polecić dobrą Panią ginekolog na NFZ w Krakowie? To moja pierwsza wizyta i chciałabym żeby to była sprawdzona osoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog Kraków Poleccie!
Chodziłam na NFZ w Krakowie do pani doktor Jadwigi Masior. Przyjmuje na ul. Pleszowskiej w przychodni kov-med. Na stronie internetowej przychodni można zapisać się na wizytę, terminy są na luty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was leczyła się u dr Anny Wiczyńskiej-Zając i mogłaby coś o niej napisać? Przyjmuje w Warszawie w Medicoverze. Niestety nie ma jej na Znanym lekarzu. Z góry dziękuje 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Wiadomo może czy dr Hoszowska będzie gdzieś przyjmować na NFZ w Warszawie? Bo w przychodni na Andersa już nie przyjmuje...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
Dla dziewczyn planujących ciążę i ciężarnych polecam do badań USG - genetycznych, połówkowych, III trymestru polecam dr Waldemara Krzeszowskiego - mega kompetentny lekarz, ma certyfikaty i na prawdę zależy mu na pacjencie. Pracuje też w Matce Polce. Nie wiem czy prowadzi ciąże, na pewno badania robi bardzo profesjonalnie.
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Ginekolog - Wrocław
Witajcie,
Od 5ciu lat jestem mężatką. Z mężem nigdy się nie zabezpieczaliśmy i nie przykładaliśmy dużej uwagi do planowania ciąży - mieliśmy zasadę "będzie to będzie, nic na siłę". Jednak jakiś czas temu stwierdziliśmy, że już odpowiednia pora na planowanie dzieci, a od 5ciu lat dalej nic. Od początku jak zaczęłam miesiączkować to zawsze miałam problem z regularnością moich okresów. Potrafiłam przez 3 miesiące mieć regularnie miesiączki, a później przez pół roku nic. Miesiączka zawsze u mnie pojawiała się nagle i nigdy nie wiedziałam kiedy dokładnie nadejdzie (dlatego zawsze miałam przy sobie paczkę podpasek ![]() Nie mam już sił na pisanie kolejnych skarg na lekarzy, którzy potrafili mi powiedzieć "jest tyle dzieci do adopcji, więc nie widzę problemu skoro macie państwo problem z postaraniem się o własne" albo "badania? proszę mnie nie uczyć mojego własnego zawodu". Dlatego chciałabym prosić o polecenie jakiegoś ginekologa, który specjalizowałby się właśnie w problemach z zajściem w ciążę, który w miarę możliwości skierowałby mnie i męża na jakieś konkretne badania, a nie odprawił jedynie z receptą na luteinę. Pozdrawiam Was cieplutko ![]() Edytowane przez Klauudia687 Czas edycji: 2019-03-13 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
@Helenka_a, hm o tej Pani nic nie mogę powiedzieć. Ale mogę polecić Panią Sylwię Miśta. Wolę chodzić do Pań niż do Panów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Mam 23 lata i nigdy nie byłam u ginekologa..wszystkim koleżankom zawsze nakazuje zawsze iść, tłumaczę dlaczego to ważne..a sama nie byłam nigdy! Z różnych względów osobistych mam z tym ogromny problem i samo myślenie o tym jest dla mnie traumatyczne. Czy macie kogoś kogo możecie polecić w Krakowie, na pierwszą wizytę dla osoby dla której będzie to dość "trudne" wydarzenie? ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Dodam, że nie musi być na NFZ, choć wiadomo..mile widziane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Też szukam wyrozumiałego ginekologa (najlepiej kobiety!) w Krakowie, który zrozumie fakt, że wizyta jest ciężkim przeżyciem i będzie delikatny.
Najlepiej NFZ, ale jak będzie naprawdę ok, to i prywatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Pan Tomasz Wasyluk to świetny ginekolog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry! Czy któraś z was mogłaby polecić ginekologa (a najlepiej panią ginekolog, ale ostatecznie przeżyję pana) w Krakowie?
Prywatnie. Cenowo ani jakoś tanio, ani drogo. To będzie moja pierwsza wizyta, mam 20 lat, chciałabym się przebadać i poprosić o plastry antykoncepcyjne. Miło byłoby, gdyby ginekolog był delikatny i mimo młodego wieku potraktował mnie poważnie, zwłaszcza jeśli o antykoncepcję chodzi :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Polecicie kogoś dobrego w Gdańsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Ja z czystym sumieniem polecam doktor Anię Nieć z Intima Clinic, do której poszłam z polecenia przyjaciółki. Brakowało mi dobrego ginekologa, a najlepiej kobiety. Po pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest osoba, do której chcę chodzić regularnie. Dobrze się z nią rozmawia, a nie tylko wysłuchuje. Przy badaniu i ewentualnych zabiegach bardzo delikatna i na bieżąco wszystko tłumaczy, co jest dla mnie mega ważne. A sama klinika też jest bardzo dobrze wyposażona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Romantyczna
|
Cześć! Czy możecie mi polecić dobrą ginekolog na nfz w Warszawie? Najlepiej z okolic centrum albo śródmieścia, ewentualnie Mokotów. Będę bardzo wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ginekolog Kraków na NFZ
Wrocław, Ginekolog - położnik
Szukam bardzo dobrego ginekologa, który poprowadzi moją ciążę do końca (łącznie z cesarskim cięciem). Musi zatem pracować we wrocławskim szpitalu. Zależy mi też na tym, żeby wizyty można było umawiać z małym wyprzedzeniem i żeby był z nim stały kontakt telefoniczny/mailowy, gdyby między wizytami pojawiły się jakieś komplikacje. Proszę o informację tylko od pacjentek, które prowadziły ciążę u danego lekarza. Z góry dziękuję ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Witam.W Warszawie polecam z czystym sumieniem dr Artura Drobniak.Jest to super specjalista-ginekolog-endokrynolog.Przyjmuje prywatnie w trzech przychodniach ale rowniez w dwóch szpitalach w ramachNFZ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.