![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.3
śluz sie pojawił czekam na skok temp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
U mnie zawsze tylko śluz, bólu żadnego nie czuje nigdy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj popatrzeć jak tam nasze mieszkanie - chyba jednak przeciągnie się termin oddania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My będziemy mieć planowo z rok jak nie dłużej dzieciaczka z nami w sypialni. Pokój do zabawy będzie gdzie indziej ![]() W ogóle to zrobiłam w końcu szparagi!!!! I nie powaliły mnie na kolana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Blanka ja bym chyba odłożyła starania dla takiego fajnego rozwiązania zwłaszcza że jesteś jeszcze młodziutka. Ale to tylko moje zdanie.
Ja nie biorę udziału w staraniach więc można mnie wykreślić z pierwszej strony |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Znaczy się my sytuację finansową mamy bardzo dobra jak na nasz wiek
![]() Ja zarabiam aktualnie ponad dwa tysiące, a w tej nowej pracy to kwestia 300zl więcej, ale tak jak mówię chodzi o te zmiany z mamą w opiece nad maluszkiem abym mogła wrócić do pracy. Jak jednak nie zdecydujemy się przerwać starań, to będę siedzieć w domu dwa lata po macierzyńskim, aż maluch nie pójdzie do przedszkola. Ale finansowo też źle nie będzie, po prostu będziemy mneij odkładać kasy. Nie wiem sama nie wiem, mój instynkt już teraz jest nie do wytrzymania. A boję się,że za rok będę miała jeszcze większy problem,aby zajść w ciążę. Nie wiem, później będę rozmawiać z mężem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie na początku dziecko będzie z nami w sypialni, a w pokoiku zrobimy gościnny, potem z drugim dzieckiem - starsze do swojego pokoju, a młodsze na jego miejsce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Invi, super wieści. Dobrze, że maluszek się zdrowo rozwija
![]() Blanka, musicie przegadac temat Twojej pracy. Jesli masz pewnosc ze bedzie tak jak mowisz to by sporo ulatwilo wam organizacyjnie, nie musialabys sie martwic o opieke nad dzieckiem. Z drugiej strony nigdy nie wiadomo ile czasu zajma starania. Ciezka sprawa. Ja dzis odpoczelam, prawie caly dzien na dzialce u szwagra. Wyszalalam sie z chlopakami (6 i 7-latek, dali mi popalic ![]() Jutro ma byc jeszcze cieplej, ale musze poprawic prace magisterska, napisac dwa eseje i jeszcze sluzbowo troche spraw nadrobic, nie zapowiada sie ciekawa niedziela ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komfort jaki bys miala zmieniajac prace jest chyba nie do porównania. Ale fakt, musicie to przedyskutowac z tzem. Jestes mlodziutka wiec mysle ze nawet ten rok przerwy nie zrobilby różnicy. A tak poza tym- bylas juz u lekarza? Bo z tego co pamietam to mialas z nim rozmawiac o problemach z utrzymaniem ciąży? Nie chce by to zle zabrzmialo ale moze dobrze by sie zlozylo gdybys zmienila prace, odlozyla starania a w tym czasie zdiagnozowala sie i zrobila wszystkie badania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Domii, zauwazylam, ze Bonjourbelle ma na pierwszej stronie tp: 17.01.2017. Chyba nie ten rok?
![]() Poleccie mi jakis dobry film do obejrzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ciężki dzień dziś, od rana jeździliśmy w poszukiwaniu podkaszarki i w końcu żadnej nie kupiliśmy ![]() ![]() Widziałam dziś koleżankę z którą prawie na równo dowiedziałyśmy się o ciąży, jaki ma pięknie zaokrąglony brzuszek już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie plan jest taki,że mamy się starać, w każdym cyklu 10dni po owulacji mam robić od razu betę, jak będzie pozytywna to od razu do niej po Duphason na podtrzymanie i jej zdaniem będzie wszystko już dobrze. Kontrolować i nie czekać z testem na @. A co do instynktu, ja go już mam silny od 2lat. Tylko czekaliśmy na ślub. Nie chciałam mieć przy sobie wtedy małego dzidziusia. Tylko to nas wstrzymywało. Ogólnie rozmawiałam z M. Zobaczymy jaka dostanę umowę w poniedziałek. Jak na rok to zostaje tutaj w pracy. Jak znów na 3miesiace, to idę do nowej pracy i się wstrzymujemy niestety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-05-27 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Blanka dobrze ze macie plan działania 😘 oglądam ksw i popijam ziolka😊
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Co do obecnej pracy, to ja nie chce jej zmienić, jest to moja najlepsza praca jaką mam. Bardzo mi się podoba. I jeśli tylko dostanę odpowiednią umowe, to jej nie zmienię..
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Fajny dzień - nie zrobiłam w domu kompletnie N-I-C :-P Przed południem pojechaliśmy do Zoo a po Południu spotkaliśmy się że znajomymi na BeerFescie bo był u nas - wróciliśmy po 21 - Młody już w kąpieli usypial :-D - teraz kończę piwko i pewnie zaraz usne :-D Jutro mnie czeka pewnie ta praca której dzisiaj Nie zrobiłam - w lodówce nawet masla nie ma :-( buuu Blanka - kciuki za to żeby ułożyło się po Waszej mysli :-* Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro bede robic nic ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2017-05-27 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Patrycja 25 lat 2 cykl, starania i trzecie dziecko
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filmy z jakiego gatunku preferujesz? Jeśli nie jest jeszcze za późno i nadal szukasz czegoś ![]() My też dziś leniwy dzień z teściową na działeczce, miło było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja gin twierdzi,że tego nie można wykluczyć, ale również nie można od razu zakłada są to jakieś wady genetyczne. U mnie nie występują choroby genetyczne dziedziczne. Więc ryzyko jest mniejsze. Ja jestem w tej sytuacji,że jestem zdecydowana na przerwanie ciąży gdy okaże się,że dziecko jest chore. I wtedy można zrobić badania, tak samo jak badania kardiotypow. Jest ono bardzo dokladne. Wtedy wychodzi jak na dłoni, czy takie wady są genetyczne i jest bardzo wysokie ryzyko występowania ich u kolejnych płodów. Przeczytałam cały wątek tu na wizażu i terminacji ciąży, i dużo przydatnych,wybaczcie za to określenie informacji można się dowiedzieć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No i tak jak mówię, tu na wątku nawet są zdrowe ciążę,które od początku są podtrzymywane przez Duphason. No i nie zawsze organizm pozbywa się zarodków z wadami genetycznymi, jak wiadomo dzieci niestety rodzą się chore. Więc poronienia to loteria niestety.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Duphaston to nawet w trakcie ciąży kobitki biorą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Heeej faktycznie z tymi poronienami nie ma reguły dużo dziewczyn przechodzi jakieś stymulacje używa "wspomagczy" i mają zdrowe dzieci ale jest też niestety na odwrót
Dziś rano temp wzrosła z 36,48 na 36,66 i apka wyznaczyła ze owu była 12 dc ale myślę ze była wczoraj zobaczymy jak dalej się sytuacja rozwinie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Tak.
Edytowane przez Catherine86 Czas edycji: 2017-06-30 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.