|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto razem ze mną? :)
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
xxyy
|
tez ma takie plastikowe, kosztowalo 3,5 zl
wlalam do niego wody i zakleilam tasma hydroizolacyjna musze sobie kupic nowe bo stare hulahop sie zniszczylo .. tzn siostrzeniec mi zniszczyl
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Łaaa...!! to ja kupuje sobie hulahop !!
Heh mam nadzieje ze zapału mi starczy na krecenie... Ile tak dziennie tym krecic trzeba gdzies ?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Ja niestety nie umiem kręcić hulahopem (Wiec pozostane przy brzuszkach:P Wiem że jest już wieczór ale napisze już mój jadłospis ![]() Wiec tak: Dzionek zaczęłam od jabłuszka potem kanapeczka, bułeczka <taka ciemna> z serkiem<żółtym (>i własnie nie wiem czy nie popełniłam grzechu bo zjadłam 1.5 brzoskwini takiej co są w puszkach...musiałam ją zjeść bo ianczej by sie zniszczyła (Co o tym sądzicie ![]()
|
|
|
|
|
#95 | |
|
xxyy
|
Cytat:
ale mozna codziennie..tez powaroce wkrotce do krecenia na poczaku to jest fajne a potem troszke sie nudzi.. najlepiej krecic i ogladac cos w tv
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Ciuuu zdupilam misje...
Teraz zjadłam kanapke z <chuda bo tłuustych nie jem> szynką i jeszcze 2 takie suche i serek wiejski ze szczypiorkiem.. ( ( (Pocieszam sie faktem że zaraz jade na terning<z siatkówki >i spale przynajmniej część:PChociaż w sumie nie zjadłam nic BARDZO kalorycznego bo jak wspomniałam szynka byuła chuda serek nie m dużo kcal szczypiorek tym bardziej:P A chclebek ciemny ![]() Wiec myśle że nie jest tak tragicznie:P ![]()
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
u :d Widzę, że to hula-hop jest naprawdę super
Chyba też się wybiorę do sklepu nabyć to hehehe chociaż ostatni raz, kiedy kręciłam hula-hop to było w 2 kl podstawówki <lol2> hehhehee ale dam radę
|
|
|
|
|
#99 | |
|
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
To jutro misja hula hop (trzeba sie odwazyc pojsc po nie do sklepu..jakies glupie uprzedzenia takie
) A to co dzisiaj zjadlam : sniadanie : activia figowa II sniadanie: kanapeczka z salata,serkiem,pomidorem, szczypiorkiem Obiad:ryz z sosem słodko-kwasnym kolacja: jablko Byle wytrzymac dzisiaj zeby juz nic nie zjesc
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Chin to fajnie
co za zbieg okoliczności heheno a oto mój jadłospis dzisejszy ( oj pogorszyłam się )śniadanie - 4 gryzy bułki pszennej suchej bo bylam juz do szkoly spóźniona 2 śniadanie - chałka sucha, no i wielki błąd, kolega mial urodzinki postawił batonika i ...... niedobra jestem wiem... obiad - rosołek, kotlet panierowany schabowy, 2 ziemniaczki (ach te mamusine obiadki) kolacja - chleb z szynką..... do tego wszystkiego zawsze woda, albo herbata Pu-Erch boję się poniedziałku....
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Nioo a ja normalnie mam rozgrzeszenie totalne
![]() Dzisiaj na treniolu mieliśmy taaaki wycisk... Normalnie nic ino płakać:P Dzisiaj sie ruszać nie umie to ja nie wiem co bydzie jutro...:PP Ale czego sie nie robi dla wspaniałej figury ![]() ![]() A co do jadłospisu po serku nie zjadłam juz nic oprócz gumy do żucia ale mam nadzieje że to sie nie liczy )Buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
AnULka, jestem z Dolnego Slaska, a obecnie Irlandia
![]() no to moja dieta ![]() sniadanko - weetabox z migdalami lunch - kebab z kurczakiem (i gigantyczna iloscia sosu majonezowego - niestety... )obiad - warzywka (tylko!) kolacja - zielona herbatka ![]() aha, moj dzisiejszy grzech (oprocz kababka) to piwko.. tyyyle kalorii! ale robilismy dzisiaj ''wiosenne sprzatanko'' wiec wiadomo, jak to Polacy przy robocie... no, a jutro planuje przejsc sie po hulahop do sklepu
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
co to za rodzaj treningu Nadvedzia?
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Drogia Chin to jest taki trening w klubie... Trennujemy siatkówke ale zazwyczaj jest tak że 3/4 treeniolu to rozgrzewka ![]() ![]() Biganie rozciągnie itp:P Buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
hmmm, no to fajnie, przynajmniej sie ruszasz! ja chcialam zmusic sie do biegania, ale pozostalam przy 'energicznym marszu'
pozdrawiam Nadvedzia, zycze milych i efektywnych treningow, buziaczek!!![]()
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Chin
Co z wami laski jak tam Wasz dzisiejszy jadłospis? ![]() Ja w sumie nee zjadłam dużo;p Pochwale sie ![]() Dzionek zaczęłam od kromeczki suchego chleba pełnoziarnistego potem zjadłam ogórka kiszonego ![]() Następnie ołówke pomarańczki a gdzieś za godzinke 2 połówke ![]() Później zupa pomidorowa z makaronem<błąd!! bo to zupa zrobiona na mięsie...no ale mama namawiała... ![]() >Potem wypiłam kakao<kolejny błąd> ale ważne że bez cukru ![]() No i teraz śmiegam na rowerek A jak przyjade zjem serek wiejski ze szczypiorkiem <resztka co została mi ze wczoraj czy z przedwczoraj nie pamietam >No i jakiś malutki jogurcik ![]() ![]() A co do ruchu to dzisiaj pomimo zakwasów łaziłam 2 godziny po sklepach<lol> ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
nedvedzia ja jak bym sie nawet ruszac nie mogla od zakwasow to po sklepach i tak moglabym łazic
heh zakupki najlepszy sport
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
łee zaniedbałam troche :/
W środe to niezbyt dobrze jadłam no ale pojechałam do Krakowa, więc wiecie jak to jest w podróży ![]() Rano była kawa, potem obwarzanek (jednak w Kraku najlepsze ) Drozdżówka, 2 kanapki z serem i szczypiorkiem, 2 kanapki z serem, pomidorem i ogórkiem. No wiec dzień pod względem jedzenia nie był zbyt dobry, tym bardziej ze nawet objadu nie jadłam :/ Ale za to dowiedziałam się że mam chondromalacje rzepki, wiec nie moge narazie biegać etc. :/ Ale na rowerku moge Dzisiaj była kawa, 2 kromki z serem i szczypiorkiem (uwielbiam ) potem obiad: Kopytka, kolacja: 2 kanapki z masłem :/ (ale nie dużo, pilnuje sie ) I kakao (wiecie moze ile kalori ma łyzeczka kakaa ?? ) Na dzisiaj koniec została mi tylko woda pozdrawiam
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Maaam to saamo
![]() ![]() Heh po przyjeździe z rowerka<zakwasy niesamowite:P> Zjadłam sobie kolacyjke ![]() Wymieszłaam sobie resztke serka wiejskiego ze szczypiorkiem z jogurtem owocowym<PYCHA>!!!!!! polecam ![]() ![]() A potem o 20 zjadłam jabłuszko ( ( ((Buziaki ![]() *
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
czesc laski
![]() sniadanko - wheat biscuits i koktajl owocowy z jogurcikiem - pycha!!!!!!!!! obiad - sandwich z pieczona wolowinka kolacja - warzywka z rybka zero cwiczen, ale dlatego ze bylam dosc zajeta caly dzien. opalacie sie dziewuszki??????????????? ?
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
freedka, zaintrygowalo mnie to kakao, wiesz? ja tez jestem smakoszka kakalka
no wiec na opakowaniu (kakao Cadbury) jest napisane ze to 330 kcal w 100 gramach, a w lyzeczce jest tak od 4 do 8 mniej-wiecej, wiadomo, zalezy od wielkosci lyzeczki, i czy sypiemy plaska czy z gorka wiec mozna smialo pic kakalko, jest malo kaloryczne!!! gorzej z mlekiem... pzdr
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Jaaa uwielbiam kako<serce>
Nie mogłabym bez niego przeżyć:P Wczoraj wypiłam sobie kakao dzisiaj też zapewne sobie nie odmówie ![]() ![]() Ono jest takie pyszne ![]() ![]() Zastępuje mi słodycze ![]() ![]() A do tej pory zjadłam<DUZO (>:2xkanapka z serkiem i pomidorem ogórek kiszony w sumie to nie tak dużo.. ![]() ![]() Jeszcze mnie czeka zupka...mamusia każe ![]() a potem spacerek <jakieś 2 godiznki> z bobaskiem <siostra mojej kumpeli ![]() > Wiec ruch bydzie ![]() ![]() A już w poniedziałek ważenie!!<jupi>!! ![]() ![]() ![]() nie umia sie doczekać ![]() Buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Eh no to dobrze, że to kakao nie ma tak dużo kalorii
![]() A mleczko jakie pijecie? Bo ja takie jak wszyscy w domu czyli 1,5% myślę że nie jest takie złe Mój brat pije mleczko 3,2% - Ale tego sie nie tykam![]() Eh słoneczko wyszło to idę sie troszkę poopalać
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Kuuurde jestem wkurzona na siebie i moją starszą!!
(Do tych 2 kanapek i ogórka zjadłam pomarańczke i tą zupke co wczoraj A potem poszłam spać:PSpałam od 14 do 20<lol> Potem musiałam iść do sklepu<ruch jest> ![]() Na spacerze niestety nie byłam (Noo ale wracając do tematu o 20.33 moja mama kroiła chleb... i zaś mnie namówiła na piętke ( ( (z Białego chelba (Kurde!!:P Ale to był suchy chcleb i taki malutki to znowu az taka tragedia nie jest ![]() A co z Wami? ![]() Gdzie Wasze jadłospisy?? Buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Łaaaa....!! A ja jestem jeszcze bardziej zła na siebie
... Bo zjadlam dzisiaj aż.. rano: kromka ciemnego chlepa pozniej dwie grzanki normalnego białego z masłem czosnkowym:/ obiad: serek biały i 2 kromki chleba(ciemny) a wieczorem wogole ziemniaczki smazone z sosami i piwo I wogole stanelam na wage dzisiaj i nic nie chudne moze niecale 0,5 kg. Ale co to jest...
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
feelin_soo_me była umowa że ważymy sie co poniedziałek!
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła:P A poza tym najzdrowszy typ odchuzania to jest 1 kg na tydzień! Jest bez efektu jojo i zdrowo! Wiec nie załamuj sie ![]() ![]() A zresztą nie ważna jes waga a to jak wyglądamy i sie czujemy!! Za 2 dni będzie tydzień!! ![]() Buziaki ![]()
|
|
|
|
|
#119 |
|
xxyy
|
wlasnie wrocilam od kolezanki.. bylam u niej 2 dni
bylo super.. spedzilam bardzo aktywnie czasczwartek : basen, trening karate, rower piatek :basen, sauna, rower super bylo ale jestem wymeczona.. troszke zjadlam.. mama kolezanki nie pozwalala mi sie glodzic.. ale to nic;0
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

wlalam do niego wody i zakleilam tasma hydroizolacyjna
Heh mam nadzieje ze zapału mi starczy na krecenie... Ile tak dziennie tym krecic trzeba gdzies

niedobra jestem wiem...

...