Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-09, 21:12   #91
Mała!
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Morelle
Ale sie morduje ta wasza Pestka współczuję, oby przeszlo jej jak najszybciej.

Pestycyda
Uff... i smacznego

Carolles
Tak, obudziłam go 20:30 troche zjadł, potem kąpiel, za raz po niej oczywiście kupa po.pachy bo.najlepiej.jak sie jest czystym walić, potem znowu cyc i śpi oby spał ładnie... też zamykam za raz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-09, 21:16   #92
Samantha7
Zakorzenienie

Nakarmi starszaka jakimiś syfem mi zawsze a potem ten chodzi i jeczy ze brzuch go boli 😤
Mój mały huśtawkę ma w dupie. Nawet na rękach się wierci . Chyba zacznę mu ten espukisan dawać bez wzgl na to czy widzę ze go coś boli czy nie.
Mój starszak nie brał żadnych leków ani innych wynalazków do 2r.z a ten to jakiś lekoman będzie normalnie

Dziewczyny czy jak odmroziłam mleko 7.08 wieczorem włożyłam do lodówki , a dziś jest 9.08 po 15stej to mogę małemu użyć to mleko? Cycki mam jak flaki już , normalnie suchary.
Jak mały nie zaśnie i dalej będzie je okupował to ja nie zdarze ich napełnić za cholerę.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-09, 21:38   #93
Mała!
Zakorzenienie

Sam
Z mlekiem nie pomogę, bo nie wiem:/

Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny, a tobie Samantha udanego dnia

Stary 2017-08-09, 21:49   #94
Samantha7
Zakorzenienie

Dziewczyny jak czytam nas to se myśle czy my mamy takie ciężkie dzieci czy takie zrzędy z nas ?
Jedno jest pewne - dobralysmy się idealnie

Mój zasną w huśtawce w końcu zagotowałam zupę szybko . Już słyszę jak coś ględzi przez sen . Już mi jesc się odechciewa 😏

Cashmere - ale akcja 😭🔫
Mój starszak spi z Tz w swoim pokoju ale oczywiście co rano musi przyjść do mnie do sypialni. Nie zeby się przytulić tylko zeby iPad wziąć 🙄 Tz mu tak pozwalał zawsze to iPad brać to jego telefon to tv mu zamontował w jego pokoju i teraz moim zdaniem to już jest uzależnienie. Niestety nie mam teraz głowy do tego żeby z tym walczyć .

Darietta - mam nadzieje ze ułoży się u Ciebie bo Ty to w ogóle masz prerabane tak samej być ciagle

Morelle - biedna Pestka obie biedne jesteście

Pestycyda - weź te chustki namocz w misce w wodzie przegotowanej i je wyciśnij i tak kilka razy . Ja tak zrobiłam z takimi właśnie syfami co Tz kupił tez bo promocja była Nie zapyta się i kupuje jakieś shity. Używam ich dla siebie tez do sprzątania czasami i dla starszaka bo jego tyłek nie jest już taki wymagający . Z reszta starszak jest ze stali dziecko.
Mnie jak się skończą water wipes to mam kupony na 3paczki to jeszcze kupię a potem spróbuje zrobić z ręcznika papierowego chusteczki z olejem kokosowym. Te waciki z olejem kokos co robię są super tylko ze zimne są w tym pojemniku. Nie chce do podgrzewacza dawać oleju bo się boje ze od ciepła zjełczeje szybko i zrobię gorzej niż lepiej.

Stary 2017-08-09, 21:49   #95
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Myszowata, nie wiem co Ci poradzic. A jak młoda wypije i chce jeszcze a Ty naciśniesz brodawkę to leci mleko? Może ona leniuch i nie chce jej się dostać do konca? Mojemu też się nie chce wszystkiego wypić bo woli dostać drugiego pełnego cyca po 15-20 minutach ale wtedy wypija jeszcze trochę i ciumkając zasypia. Tzn to jest sytuacja idealna bo zazwyczaj wieczorem pada że zmęczenia po epizodzie brUszkowym.

P.s. otworzyłam to piwo a on spi ♥🍺😂

Sytuacja z teraz. Obie piersi wyssane do zera praktycznie. Jak bardzo mocno nacisne to kropelka poleci. A mala ssie ale juz leciec nie chce i jest ryk bo ona dalej glodna

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-09, 21:50   #96
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Sam
Z mlekiem nie pomogę, bo nie wiem:/

Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny, a tobie Samantha udanego dnia

Dzięki
Spokojnej przespanej nocki

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Sytuacja z teraz. Obie piersi wyssane do zera praktycznie. Jak bardzo mocno nacisne to kropelka poleci. A mala ssie ale juz leciec nie chce i jest ryk bo ona dalej glodna

A próbowałaś odciągnąć laktatorem?

Stary 2017-08-09, 22:04   #97
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Morelle wy to macie przeboje 😢 moja siostra tal miala z synem. Codziennie przechodzila gehenne. Strasznie Was mi szkoda bo widac ze to wykańcza.

Myszowata ja wiem ze niektorzy nie są zwolennikami ale moja siostra która dopiero przestała kp a miala problemy na początku potwierdziła ze karmi na laktacje jest najlepsze moze warto sprobowac? Albo ten femaltiker.

Cashmere jutro bedzie lepiej

Pestycyda no szkoda wyrzucic ☺ ciekawe czy Wam sie sprawdza te dadowe chusteczki.

Mała i jak tam udalo sie wykapac mlodego?

Pilam bavarie i obecnie femaltiker.
I moge powiedziec ze jest roznie. Raz potrafie mala nakarmic i dodatkowo odciagnac jeszcze 100ml i innym razem nawet nie moge jej dobrze nakarmic tak jak teraz

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Dzięki
Spokojnej przespanej nocki

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

A próbowałaś odciągnąć laktatorem?
Tak. Moze z 10ml bylo z obu piersi. Az zal patrzec jak mala jest glodna a tu nic nie ma...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-09, 22:15   #98
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Pilam bavarie i obecnie femaltiker.
I moge powiedziec ze jest roznie. Raz potrafie mala nakarmic i dodatkowo odciagnac jeszcze 100ml i innym razem nawet nie moge jej dobrze nakarmic tak jak teraz

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Tak. Moze z 10ml bylo z obu piersi. Az zal patrzec jak mala jest glodna a tu nic nie ma...

Jeśli uważasz ze mała się nie najadła bo masz mało mleka to może dokarm ja mm troszkę . Zobaczysz jak zareaguje.
Podobno w 3tygodniu jest pierwszy kryzys laktacyjny .

Stary 2017-08-09, 22:51   #99
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli uważasz ze mała się nie najadła bo masz mało mleka to może dokarm ja mm troszkę . Zobaczysz jak zareaguje.
Podobno w 3tygodniu jest pierwszy kryzys laktacyjny .
My juz mamy miesiac skonczony.
Nie mialam wyboru. Dawalam po 30ml. Zjadla az 90 i nie byla do konca zadowolona ze wiecej nie dostanie ale udalo sie ululac. Znaczy mam nadzieje bo dopiero co odlozylam ja do lozeczka.
A moj tz robi wioche na cala ulice bo lezy na balkonie i co lepsze chyba tam usnal 😣

Stary 2017-08-09, 23:30   #100
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Samantha Ty to masz przeboje w chacie z tą ekipą 😉a probowalas kp co 3h nie czesciej?moze maly za duzo je i go brzuszek boli i dlatego taki jest niespokojny, nie wiem można naprawdę sfiksować z tymi dzieciorami.Ja mysle ze my piszemy jak jest a na poczatek zawsze jest ciezko🙄

My mamy pierwsze kp wlasnie
.Mlodego mi strasznie wysypalo potowkami raczki buzka plecy dramat wykapalam go w nadmanganianiw potasu i troche pomoglo na szczescie.

Dzizaz jak mi sie spac chce ledwo na oczy widze i nie wiem co na obiad zrobic a mam ser plesniowy wazny do dzis...eh te dylematy kury domowej🤔

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Myszowata a co ile karmisz mala?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Dziewczyny a usg bioderek to chyba miedzy 6 a 12 t sie robi?

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-10, 00:30   #101
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak czytam nas to se myśle czy my mamy takie ciężkie dzieci czy takie zrzędy z nas ?
Jedno jest pewne - dobralysmy się idealnie

Mój zasną w huśtawce w końcu zagotowałam zupę szybko . Już słyszę jak coś ględzi przez sen . Już mi jesc się odechciewa 😏

Cashmere - ale akcja 😭🔫
Mój starszak spi z Tz w swoim pokoju ale oczywiście co rano musi przyjść do mnie do sypialni. Nie zeby się przytulić tylko zeby iPad wziąć 🙄 Tz mu tak pozwalał zawsze to iPad brać to jego telefon to tv mu zamontował w jego pokoju i teraz moim zdaniem to już jest uzależnienie. Niestety nie mam teraz głowy do tego żeby z tym walczyć .

Darietta - mam nadzieje ze ułoży się u Ciebie bo Ty to w ogóle masz prerabane tak samej być ciagle

Morelle - biedna Pestka obie biedne jesteście

Pestycyda - weź te chustki namocz w misce w wodzie przegotowanej i je wyciśnij i tak kilka razy . Ja tak zrobiłam z takimi właśnie syfami co Tz kupił tez bo promocja była Nie zapyta się i kupuje jakieś shity. Używam ich dla siebie tez do sprzątania czasami i dla starszaka bo jego tyłek nie jest już taki wymagający . Z reszta starszak jest ze stali dziecko.
Mnie jak się skończą water wipes to mam kupony na 3paczki to jeszcze kupię a potem spróbuje zrobić z ręcznika papierowego chusteczki z olejem kokosowym. Te waciki z olejem kokos co robię są super tylko ze zimne są w tym pojemniku. Nie chce do podgrzewacza dawać oleju bo się boje ze od ciepła zjełczeje szybko i zrobię gorzej niż lepiej.
Samantha musze przyznać racje jest przerąbane bo jak mała nie chce dać się odłożyć to ręce i mój kregosłup bolą mam dyskopatię i podczas porodu strasznie mnie tam bolało a nawet nie ma kto mi nasmarować. Dlatego walczę o to odkładanie.
Ale co jakis czas mama moja wpadnie z obiadkiem i zeby pogadać. Oczywiscie pyta w czym mi pomóc ale daje rade sama .

A wolę być sama niż znosić towarzystwo teściowej. Nie mam z nią tematów do rozmów a jej porady to mnie wnerwiają typu co robić z dzieckiem itp doświadczenie 33 lata temu. Do tego wnerwia mnie jej narzucanie się i to kontrolowanie mnie.
Nie mówiąc już ze na mnie nagadała mężowi i przy moim bracie jak mnie pogotowie zabrało a ja w szpitalu załatwiłam miejsce dla małej żeby karmić piersią.

A tak w ogóle to pierwsze karmienie właśnie trwa.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-10, 01:37   #102
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

My kp juz drugi raz

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Moj mlody tak wierzga przez sen ze sam sie budzi😓 ja chce spac!😪

Stary 2017-08-10, 01:52   #103
pestycyda
Zakorzenienie

Chilli, ja na wypisie mam 6-8 tydzień ale głosy są różne.

Darietta, dzielna jesteś że chcesz sama wszystko ogarnąć. Taka Zosia Samosia z Ciebie tylko pamiętaj że jakbyś nie dawała rady to nie jest wstyd poprosić mamę o pomoc.

My też się karmimy. Przy poprzednim karmieniu młody miał jazdy ale kupą poszła i w końcu opanowana sytuacja. Zobaczymy jak będzie teraz.
Mojemu też się potówki porobiły i nie bardzo mi to chce zejść. Mam nadzieję że to nie alergia tylko na czole ma

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-10, 02:00   #104
Mała!
Zakorzenienie

My też 2 raz, mały je w nocy co 2-5 h ... i oczywiście nie obyło się bez histerii na przewijaku... ejć

Chilli
Sałatkę zrób, może zgriluj ser... lub tosty z serami i sałatkę bardziej "kalacyjne" ale co tam...

O.albo jakiś makaron.z sosem.serowym...

Stary 2017-08-10, 03:35   #105
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Moj mlody di tej pory nie moze usnac ja sie wykoncze lulam i lulam znowu do piersi go dalam i zrobil kupe moze go meczylo mam nadzieje ze teraz jak Go przebiore to zasnie ja bede zombie.
Dzieki Mala za pomysly😊

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ----------

Mala moj tez drze sie przy przewijaniu...u nas burza grzmi blyska i leje 🙂

Stary 2017-08-10, 03:48   #106
Samantha7
Zakorzenienie

Darietta nie dziwie się ze nie chcesz z jedzą mieć kontaktu za wiele 😏
Ale mame wykorzystuj śmiało . Mama to mama

Chilli nie da się co 3h kp
Ja nie wiem co ile kp go już, nie liczę. Ten gnom to jest taki cycek , ze masakra. Kuzwa nie wiem czemu on nie chce smoczka No
Dziś dwa razy w bujaku wylądował bo nigdzie indziej nie chciał leżeć i nawet na mnie się wściekał .
Jak on je i nagle coś go zaczyna męczyć i ściśnie mnie za sutek dziąsłami to mam ochotę nieba liznąć z bólu.
Zaczynam żałować ze zaczęłam go kp mogłam ciagle go z butelki ale jak zwykle pieprzone hormoniki i wyrzuty sumienia matki Polki pieprzonej cierpietnicy musiały wziąć górę
A tak by już zapomniał dawno o cycku i życie może byłoby prostsze i może bym miała więcej czasu i cierpliwości dla starszaka.
Jestem taka na siebie dziś wściekła i na starszaka ze ja je.bie .
A Tz to mnie tak wkur ze masakra 😤

Stary 2017-08-10, 03:58   #107
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
My kp juz drugi raz

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

Moj mlody tak wierzga przez sen ze sam sie budzi😓 ja chce spac!😪

Moja też wierzga strasznie dlatego zawinełam ją teraz w otulacz. Schowałam go bo nie chciałam jej owijać bo xa ciepło. Ale moze jej się lepiej bedzie spało.
Moja ma też tzw odruch moro i to czasami ją budzi.

---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------

Cytat:
Chilli, ja na wypisie mam 6-8 tydzień ale głosy są różne.

Darietta, dzielna jesteś że chcesz sama wszystko ogarnąć. Taka Zosia Samosia z Ciebie tylko pamiętaj że jakbyś nie dawała rady to nie jest wstyd poprosić mamę o pomoc.

My też się karmimy. Przy poprzednim karmieniu młody miał jazdy ale kupą poszła i w końcu opanowana sytuacja. Zobaczymy jak będzie teraz.
Mojemu też się potówki porobiły i nie bardzo mi to chce zejść. Mam nadzieję że to nie alergia tylko na czole ma

Wiadomo że proszę o pomoc już odciąża mnie dostarczając obiad. Ale chce żeby po pracy sobie odpoczeła a do mnie może wpaść pogadać.
Stary 2017-08-10, 04:01   #108
taedio
MerDer 4ever

Hej
Czytam Was cały czas ale cieżko mi pisać narazie bo spadł mi telefon i cały ekran mam potrzaskany

U nas dzisiaj drugie karmienie. Nocka idealna w porównaniu do poprzedniej

Stary 2017-08-10, 04:06   #109
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Moj mlody di tej pory nie moze usnac ja sie wykoncze lulam i lulam znowu do piersi go dalam i zrobil kupe moze go meczylo mam nadzieje ze teraz jak Go przebiore to zasnie ja bede zombie.
Dzieki Mala za pomysly😊

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ----------

Mala moj tez drze sie przy przewijaniu...u nas burza grzmi blyska i leje 🙂

Moja drze sie przy przewijaniu przebieraniu ogólnie wszystko co wiąże się z jej odlozeniem.

Ja tylko nie rozumiem jednego wieczorem i w nocy mozna odłożyć ją do łóżeczka śpi grzecznie a w dzień to nawet obok mnie na łóżku nie chce leżeć tylko na mnie. No chyba że na brzuch ją przekręce.

---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ----------

U mnie też ega grzmi aż mnie z wyrka wyciągnęło. Pozamykałam okna i duszno się robi. Jejku nienawidzę burzy boje się masakrycznie i nie lubię być wtedy sama.

W ogole mineło już 5 tygodni od porodu i od mojego upadku w szpitalu a noga ciągle boli. Dziś to bym ściany gryzła posmarowałam altacet i bandażem elastycznym owinęłam i cały czas boli.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-08-10, 04:21   #110
taedio
MerDer 4ever

U mnie popadało teraz trochę a ja mam pranie na balkonie

Wczoraj młody skończył 3 tyg i przeszedł na pampersy 2 tzn w jedynkach mógł jeszcze pochodzić ale ze akurat sie skończyły a nowej paczki raczej bym juz nie wykończyła to awansował na 2

Stary 2017-08-10, 04:42   #111
Samantha7
Zakorzenienie

Taedio przykro mi ze zbilas tel :/
Mi rok temu starszak zbił w drobny mak i pół roku musiałam się bujać z takim. Przez takie czytanie z pobitym ekranem pogorszył mi się wzrok bardziej 🙄

Stary 2017-08-10, 05:15   #112
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Samantha Ty to masz przeboje w chacie z tą ekipą 😉a probowalas kp co 3h nie czesciej?moze maly za duzo je i go brzuszek boli i dlatego taki jest niespokojny, nie wiem można naprawdę sfiksować z tymi dzieciorami.Ja mysle ze my piszemy jak jest a na poczatek zawsze jest ciezko🙄

My mamy pierwsze kp wlasnie
.Mlodego mi strasznie wysypalo potowkami raczki buzka plecy dramat wykapalam go w nadmanganianiw potasu i troche pomoglo na szczescie.

Dzizaz jak mi sie spac chce ledwo na oczy widze i nie wiem co na obiad zrobic a mam ser plesniowy wazny do dzis...eh te dylematy kury domowej🤔

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Myszowata a co ile karmisz mala?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Dziewczyny a usg bioderek to chyba miedzy 6 a 12 t sie robi?

Wlasciwie to karmie kiedy chce. I cale dnie z cyckami na wierzchu biegam.
U mnie co 3h by sie nie sprawdzily bo mala chyba by sie udusila z placzu. W dzien najdluzej spi 1,5-2,5h. Noc to roznie bywa. Raz 30mij a innnym razem 4h

Stary 2017-08-10, 05:47   #113
Carolles
Zadomowienie

Dobry!
Moje dziecię nie śpi od 4 godziny od karmienia. Jestem nieprzytomna. Wlasnie je po raz kolejny i mam nadzieje ze zasnie bo też bym chciala jeszcze sie przespac. I wrocila mi bolesnosc brodawek. Juz tak fajnie nam sie karmilo bez bolu ale tu znowu nie wiem o co chodzi 😢

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-08-10, 06:07   #114
Mała!
Zakorzenienie

Chilli
Nocke miałyśmy taką samą. Mój też od 2-4 nie spał, dwie kupy, ryk na.przewijaku, cyc za cycem... n ie ma to jak dwurodzinne nocne karmienia masakra!

Sam
Nie wsciekaj sie i nie żałuj... butle zawsze możesz zacząć dawać, ale czy na pewno chcesz? To tez dużo czasu...

Carolles
Mi też wrócił ból w lewej tylko, ale skąd to NIE wiem...

Taedio
Współczuję rozbitego telefonu.
I zazdroszczę Ci super nocki.

My się.karmimy oby zasnął, może uda mi sie zjeść spokojnie śniadanie... i sie umyć , bo rano chwila czasu to dosłownie cud!

Stary 2017-08-10, 06:24   #115
pestycyda
Zakorzenienie

Uh ja te Tera 1,5 h walczyłam z moim ale zasnął. Wypadałoby wcześnie dziś na spacer wyruszyć bo ma być gorąco strasznie. Idę wstawić rosół póki młody daje...

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-10, 06:32   #116
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ja znowu karmie malego.Paskudna nocka dzis mam wrazenie ze po tym espumisanie gorzej nie dawalam mu i robil kupe za kupa i baczki sadzil a wczoraj dalam i dupa w nocy jedna mala kupka i ciagle sie przezyl i marudzil
DariettA moj w dzien tez przylepa szczegolnie do poludnia nie moge go odlozyc odrazu sie budzi.

Myszowata a smoczek dajesz?

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Wiem ze zaraz rozlegna sie glosy negatywne o herbatkach ale moja bratowa wykarmila 3 dzieci cyckiem i jeden moj chrzesniak zreszta byl nieodkladalny i cycek 24/7 najlepiej inaczej wycie i bratowa mu dawac zaczela herbatki zeby go oszukac i napoic i bylo lepiej chociaz sama mowi ze to niby niepotrzebne przy kp ale jej z tym gagatkiem pomoglo.

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cashmere moj tez rzadko oproznia cala piers i woli druga leniuch😉

Stary 2017-08-10, 06:41   #117
taedio
MerDer 4ever

Samantha ja muszę dać do naprawy ale wtedy od rana do popołudnia jestem bez tel :/

Mała
Współczuje nocki :/

Współczuje Wam nieprzespanej nocki. U mnie tak było wczoraj i początek dzisiejszej nocy. Wieczorem myślałam ze juz wyjdę z domu. Nie chciał nic innego tylko cycka :p nawet jak zasnął to nie mogłam położyć go sobie na brzuchu bo musiał byc cyc.

Od poniedziałku wgl jestem prawie cały dzień sama bo Tz dał pracownikom wolne i jeździ za nich. Przez 3 tyg tak bedzie ale daje rade jak narazie

Stary 2017-08-10, 06:45   #118
Mała!
Zakorzenienie

Bosz... dlaczego on w nocy oo godzinnym.ssaniu jakoś zasupia a teraz.od 6 walcze i jeczy jak.tylko cycka wypluje chociaz nie je tylko go trzyma, przecież ja nigdy nic rano nie zrobię jak tak.będzie, szalu prędzej dostanę a na 8 starszak do przedszkola... masakra kiedy to sie skończy i.unormuje?
Od 2 spałam z godzine, SUPER!
I te poranki, które są u.nas zdecydowanie najtrudniejsze.

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-08-10 o 06:46
Stary 2017-08-10, 07:18   #119
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Na szyi? Kurcze, to od czego?

Gorąco Jest w mieszkaniu a ona na faldki na szyi. No i ma odparzenie. Smaruje i zasypuje.

Zasnęła o 22. Spała do 2 i od 2:30 do 6:30. Teraz była walka. Chyba nie najada się tą 120ml + pierś bo piastki ssala....
Juz sama nie wiem.

Chilli ja daje koperek i rumianek. Obie chętnie pije. Za to wody juz nie daje bo pluje.

Darietta super!

Sam masakra! Nie wyobrażam sobie mieć teraz 2 dzieci.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-10, 07:20   #120
Samantha7
Zakorzenienie

U mnie po 1 w nocy i nie zmrużyłem oka. Norma.
Ululalam go położyłam do łóżeczka to Tz wlazł tak głośno do sypialni ze go zbudził
Wyła go z łóżeczka położył mi na łóżku i zwiał
Marze żeby choć ze 2h pospać w normalnej jakiejś pozycji bo jestem połamana i wykableczona w chińskie osiem 😩

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości